Trump twittert vanuit ziekenhuis: “Het gaat goed, dénk ik”

Donald Trump is opgenomen in het ziekenhuis. Dit zou gebeurd zijn “uit voorzorg” omdat hij milde klachten heeft, 70+ is en ook bepaald niet de lichtste is. Hij krijgt een cocktail an medicijnen en zelfs een experimentele behandeling. In een korte videoboodschap aan het Amerikaanse volk én op Twitter laat hij weten dat het volgens hem, gezien de omstandigheden, goed met hem gaat.

De timing had niet slechte kunnen zijn. Met nog een maand te gaan tot de verkiezingen is Trump opgenomen in het ziekenhuis nadat hij positief testte voor het nieuwe Chinese coronavirus. Hierdoor kan hij de komende tien dagen / twee weken niet tot nauwelijks campagne voeren, en al helemaal geen evenementen organiseren. Je hóórt Democraat Joe Biden bijna in zijn handen klappen van plezier.

Hoe dan ook, in een videoboodschap laat Trump weten aan het Amerikaanse volk dat hij naar Walter Reed ziekenhuis gaat om daar behandeld te worden. “Het gaat goed, denk ik,” maar gezien zijn leeftijd én functie wordt er uit voorzorg ingegrepen. Met Melania Trump, de first lady, gaat het óók prima, aldus de president.

Een uur of vijf nadat hij die video online zette volgde er een tweet. “Gaat goed, denk ik. Dank jullie allemaal. LIEFDE!!!”

We kunnen alleen maar hopen dat Trump heel snel herstelt en zo snel mogelijk vol campagne kan voeren. Want als Joe Biden president wordt hebben we écht een probleem.

Volg mij op Twitter en Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. ZWEEDSE K0K

  Opgenomen wegens milde klachten van een zomergriepje.
  Aanstellerij, een probleem of een oplossing ?

  1. hans-e-pans

   Volgens mij komt het Donald Trump wel mooi uit dat hij waarschijnlijk besmet is met Corona/Covid-19 heeft.

   Trump heeft het eerste verkiezingsdebat ruim van Biden gewonnen, dus die overwinning heeft hij al in de zak. Hij kan zich in afzondering lekker voorbereiden op het volgende verkiezingsdebat.

   Aan het begin van de besmettingen heeft hij een keer, misschien wel vaker, gezegd dat hij het medicijn HCQ, zink en vitaminen heeft/had ingenomen en dat het werkte bij hem.

   Daarbij komt dan ook nog dat er zonder dat wij het weten of komen te weten pogingen zullen worden ondernomen om hem te vermoorden, nu hij in afzondering is is daar natuurlijk minder kans op.

   1. Vriend

    De komende 48 uur zijn cruciaal voor Trump. Er circuleren berichten dat het met hem veel slechter gaat dan zijn medische staf/voorlichters willen doen geloven.

    1. Ernest Stern

     Klopt, de dokters waren zeer onduidelijk in hun berichtgeving en ontwijken van essentiële vragen, zoals de vraag of hem zuurstof is toegediend. Dat blijkt dus wel het geval te zijn en in combinatie met de pittige medicatie moet worden gevreesd dat de man zieker is dan ons wordt voorgespiegeld.

 2. vandaag

  links is weer teleur gesteld

  zomergriepje in oktober idiote friteur boer ? get a life dipstick

 3. Ritter

  Leuke video over Trump als hotelwerker.
  =============

  Trump maakt badkamers schoon en werkt als ober en klokkenluider in zijn hotel

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=wK1ylcdMukQ

  1. EvertB

   Je ziet Trump genieten als hondenuitlater, badkamerschoonmaker en beddenopmaker. Daar ligt zijn roeping.
   Als president is hij faliekant mislukt.

   1. DubbelZout

    Nee, nee,, nee zeg dat nou niet
    Nu krijgen we weer die uitgekauwde copy paste Trump adoratie van Ritter

   2. Kretoloog

    Laat je onderbuik maar spreken, Evert. Het trackrecord van Trump aka president is nu al beter dan van zijn 4 voorgangers (Obama, Bush Jr., Clinton, Bush Sr.). We moeten terug naar Ronald Reagan om een president te vinden met eenzelfde staat van dienst.

    1. Meriadoc Brandebok

     Het trackrecord van mislukkingen is dat inderdaad.

    2. EvertB

     @kretoloog,

     Paul Ryan van de Republikeinse Partij zei, nog voor Obama aan de slag ging als president, dat de Republikeinen alle plannen, goed of slecht, zouden blokkeren.
     Er zit toch wel een weeffout in menig Republikeins hoofd.

   3. Beukman

    Yep. In dat werk maakt het ook niet zo uit als iemand de grootste narcist op aarde is. Leuk filmpje, onthullend ook.

 4. Beukman

  Het campagneteam van Biden heeft tijdelijk alle negatieve advertenties over Trump gestopt. Zowel Obama als Biden hebben voor Donald gebeden.

  Hiet is wat Donald vier jaar geleden tijdens de vorige campagne deed toen Hillary Clinton longontsteking opliep.

  youtube.com/watch?v=gT-LfVlTE94

  1. Vriend

   “Zowel Obama als Biden hebben voor Donald gebeden.”

   Laat je daar ook even een filmpje van zien, anders kan ik het niet geloven.

   1. Beukman

    Dat zal jij als linkse atheist wel niet weten, vriend, maar mensen die bidden hebben vaak nog hun pyjama aan.

    Obama and Biden offer prayers for Trump after he tests positive for COVID-19

    The Democratic presidential nominee and former Vice President Joe Biden told his supporters during a campaign rally in Michigan he was praying the Trumps “will make a quick and full recovery.”

    Biden:
    “This cannot be a partisan moment. It must be an American moment,” Biden said. “God bless you, and God protect the First Family and every family that is dealing with this virus. And may God protect our troops.”

    1. vandaag

     je hebt weer geluk verneukmannetje , ook op zaterdag een draadje over trump

     veel plezier vandaag sukkeltje 😂😂😂😂

     1. Beukman

      enz

     2. wesley benley

      NEE, JE LIEGT!!

    2. Vriend

     Boris kan niet leveren – we kunnen er dus gevoeglijk van uit gaan dat dit zogenaamde bidden van Biden en Oboema louter geannonceerd werd voor de bühne.

     Wie verwacht anders?

     1. Beukman

      Dat is een stropop, vriend. Doe eens wat beter je best.

     2. Vriend

      Ook na lang speuren kan ik de stropop niet ontdekken.

      Jij neemt gewoon klakkeloos over wat de linkse fakemedia schrijven en gelooft daar ook nog in. Een kind kan toch begrijpen dat dat geklets over herstelbidden louter gedaan werd voor de spotlights en niets anders: quasi fatsoen gedreven door electoraal belang, omdat het goed overkomt.

     3. Beukman

      Jij doet een bewering over Joe en Barack, presenteert die als de waarheid, en schrijft vervolgens parmantig: “Wie verwacht anders?”

      Kijk bosvriend, persoonlijk geloof ik helemaal niet in God, maar je vijand het beste wensen staat qua beschavingsniveau nogal in schril contrast met een imitatie van haar ziektesymtomen geven, dacht je niet?

   2. Gerda2

    Een filmpje is niet genoeg, misschien een hersenscan? Of een onderzoek d.m.v. van een leugendetector?
    In Amerika wordt er nog al gauw beweerd dat er voor elkaar gebeden wordt. Het zal wel zoiets zijn als” Hete zege deze spijze, amen”.

    1. Vriend

     Grappig Gerda, inderdaad het standaarddeuntje in ieder gezin. Ik maakte er 1 woord van: Herezegedezespijzedrankeamen, dat was het snelst.

   3. janszm

    De underdog wint altijd. Obama en Biden zullen er verbaal alles aan doen om te voorkomen dat Trump de underdog wordt. Dus bidden en hopen dat hij snel zal genezen. Hun waarheid is het tegenover gestelde

  2. homefront

   “Zowel Obama als Biden hebben voor Donald gebeden.”

   Jakobus 5 vers 14 Is iemand onder u ziek? Laat hij dan de ouderlingen van de gemeente bij zich roepen en laten die voor hem bidden en hem met olie zalven in de Naam van de Heere.
   Jakobus 5:15 En het gelovige gebed zal de zieke behouden en de Heere zal hem weer oprichten. En als hij zonden gedaan heeft, zal hem dat vergeven worden.

   1. Beukman

    Je kan ook een persoonlijk gebed zeggen hoor, bijvoorbeeld:
    “God, geef dat die gore klootzak er snel weer bovenop komt. Ik wil geen campagne voeren tegen een verzwakte man. Als ik straks win, wil ik niet dat ze kunnen zeggen: Maar als hij geen covid had gehad…””

    1. Gerda2

     Dat kan zeker.
     Maar ik ben er meer van, wat jij binnenskamers doet, laat het daar.
     Maar ja dat is Amerika.

  3. Ritter

   Beukman

   Biden Camp trekt alle negatieve advertenties … omdat CNN alle aanvallen kan uitvoeren op Trump

   ht*ps://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2020/10/02/biden-camp-pulls-all-negative-ads-n2577396

   1. Beukman

    Het woordje “because” (“omdat”) wordt nergens uitgelegd of hard gemaakt in het stuk, Ritter. Waarmee het geheel in duigen valt. Het is in goed Nederlands: gel*l.

 5. DubbelZout

  Het is te hopen voor Trump dat ie niet te veel Neanderthaler dna heeft, anders zou het nog wel slecht kunnen aflopen met hem
  Gezien zijn lompe gedrag zou je ook haast vermoeden van wel

 6. R.H.J. van Hees

  De kans dat het bij Trump en de first lady fout gaat is nihil. Dadelijk kan Trump uit eigen ervaring zeggen dat het corona virus voor 99 % geen tot milde klachten veroorzaakt, en slechts voor weinigen een echt gevaar is.
  Gelukkig kun je hier niet werkende mondkapjes kopen, zodat iedereen kan zien dat jij, de drager van deze mondkap wel met iedereen rekening houdt. Wow! Hopelijk is Trump snel weer fit om zijn zegetocht te vervolgen. Veel sterkte voor hem en zijn vrouw, is eigenlijk overbodig, we hebben het hier over een niet zo’n dodelijke ziekte waar bijna iedereen tegen bestand is. En wat een commotie in Nederland, zie vele bange mensen met muilkorf lopen en ik vind dat een eng onnatuurlijk en intimiderend straatbeeld. Vanuit een nuchter Zwinderen, Ronnie mvv

  1. Meriadoc Brandebok

   Zeventigers zitten in de risicogroep.

   1. homefront

    Als je in een bus zit ook…

    1. wesley benley

     Of bij elkaar in een koninkrijkszaal…

  2. Piet51

   @R.H.J. van Hees
   “Hopelijk is Trump snel weer fit om zijn zegetocht te vervolgen”

   Zegetocht vervolgen??? Waaruit leid je af, dat het tot nu al een zegetocht was? De peilingen wijzen in een heel andere richting: langzaam maar heel zeker neemt het aantal kiezers af. Op electionbettingodds.com/4hr.html staat Trump op dit moment op 27,2%. Verreweg de meeste peilingen laten een vergelijkbaar beeld zien.

   Inderdaad het zijn maar peilingen, maar juist daarom ben ik benieuwd uit welke bron jij jouw standpunt haalt.

   1. homefront

    Het is 1 en al zegentocht, een zegetocht van rechte ruggen en het waar maken van beloftes….

    1. Piet51

     @homefront
     Jij bent een snel tevreden mens, houen zo.

  3. Theo345

   Prima, Ronnie.
   Ik ben zeventiger en ik ben niet bang voor wat er allemaal gebeurt.
   Angst maakt je kwetsbaar,

 7. ikweetwatikwil

  wat een commotie in Nederland, zie vele bange mensen met muilkorf lopen en ik vind dat een eng onnatuurlijk en intimiderend straatbeeld. Vanuit een nuchter Zwinderen, Ronnie
  mvv
  Mee eens Ronnie .

  1. Maurits Dekker

   We moeten mondkapjes dragen.
   Maar we mogen alleen ‘niet goedgekeurde mondkapjes’ dragen.
   Maar de deugmensen zeggen dat we ze wel moeten dragen.
   Deze mondkapjes zijn dus eigenlijk een soort ‘deuglapjes’.

   1. Pauline Kummer

    Ik draag verschillende lapjes, maar alleen voor mijn eigen veiligheid. Er is wel verschil tussen 17 ct per stuk of 70 ct. Als ik het niet vertrouw neem ik er een velletje keuken papier er bij.

    1. Gerda2

     Ik zal van het weekend eens een paar mondkapjes maken.
     Maar wel van grofmazig, gewassen katoen.
     Moet het mondkapje ook mijn neus bedekken?

     1. Gerda2

      Dank je wel Eekhoorn, ik begrijp nu eindelijk dat het de bedoeling is dat mijn neus wordt bedekt.

    2. Grondeekhoorn

     Uses for Masks:

     Masks are loose fitting, covering the nose and mouth
     Designed for one way protection, to capture bodily fluid leaving the wearer
     Example – worn during surgery to prevent coughing, sneezing, etc on the vulnerable patient
     Contrary to belief, masks are NOT designed to protect the wearer
     The vast majority of masks do not have a safety rating assigned to them (e.g. NIOSH or EN)

     h++ps://fastlifehacks.com/n95-vs-ffp/

     Ik blijf het geweldig vinden hoeveel mensen er zijn die denken dat mondmaskers jezelf zouden moeten beschermen. Er zijn wel degelijk PBM’s die je beschermen, dit zijn echter geen maskers maar respirators. Bovendien weten veel mensen niet hoe je correct met PBM’s om moet gaan wat een averechts effect kan hebben voor je veiligheid.

     Veel succes met jezelf als veilig wanen door maskers te dragen. Je kunt er nog een extra velletje keukenpapier tussen stoppen om je veiliger te voelen (terwijl je zo juist exact het tegenovergestelde effect bereikt LOL).

     1. Ernest Stern

      Onze Grondeekhoorn is het roerend eens met Jaap van Dissel. Dat zal hem deugd doen.

 8. Appelstroop

  De wens om hem te zien sterven bij linkse lui liet maar weer eens zien hoe ziek deze mensen zijn. Hulde aan de linkse mensen die hem wel gewoon beterschap toewensen, wetende dat ze daarmee de toorn van hersenloze activisten over zich afroepen.

  1. Ernest Stern

   Ik hoop bepaald niet dat hij zal sterven. Dat hoop ik voor geen enkel medemens maar in dit geval zou het een overwinning van Biden ook kunnen compliceren. Dat is ongewenst.

   1. Fascal

    Je liegt, leugenaar!

   2. evil knievel

    Wat is r dan,in godsnaam,de afgelopen 4 jaar gebeurt wat zo afgrijselijk is meneer Ster!?😕

 9. Ernest Stern

  Ik kan niet bedenken in welke mate deze besmetting in het voordeel van Trump zou kunnen werken dus het zal zijn kans op herverkiezing verminderen.

  Dat lijkt me goed nieuws, als hij wordt herverkozen hebben Amerika en de wereld een groot probleem.

  1. Fascal

   Leugenaar, zodra jij ademt dan lieg je.

  2. Banne de Booyer

   Meneer stern,
   Wat voor problemen gaat de wereld dan krijgen bij overwinning vsn trump? En wat voor heilzaams kunnen we verwachten van jullie afgod joe ? Ik ben benieuwd waarom.

 10. Ritter

  Trump heeft veel bereikt in de 4 jaar dat hij President is. En dat beginnen steeds meer mensen kennelijk te beseffen ondanks de demonisering van de media.
  =========

  Goedkeuring voor Trump neemt toe in nieuwe peiling

  De goedkeuringsclassificatie van Donald Trump is de afgelopen maanden gestegen en afgenomen. Gallup had het eerder in september op 42 procent.

  Maar hoe dichter we bij de verkiezingen komen, hoe meer mensen zich richten op de kandidaten en hun standpunt over de kwesties. Dat, en de prestatie van Trump na de dood van Ruth Bader Ginsburg, lijkt hem een aanzienlijke boost te hebben gegeven.

  Uit de nieuwste peilingen van Gallup blijkt dat Trump 46 procent goedkeurt. Dit is vergelijkbaar met de goedkeuring van Barack Obama met 47 procent met nog een maand te gaan in de campagne.

  ht*ps://pjmedia.com/election/rick-moran/2020/10/02/trump-approval-ticks-up-in-new-poll-n998669

  1. Ernest Stern

   De hier eindeloos herhaalde propaganda voor Trump door Ritter maakt een zowel wanhopige als autistische indruk.

   1. Fascal

    Leugenaar!

  2. DubbelZout

   Jaasaaa, daar is ie hoor
   Ik dacht al, waar blijft ie nou

  3. evil knievel

   Dank Ritter!🙏👍

 11. Ritter

  Terwijl Trump-supporters zich verzamelen buiten Walter Reed, protesteren BIDEN-supporters: ‘Het maakt ons niet uit hoe hij zich voelt’

  ht*ps://twitter.com/JackPosobiec/status/1312212387953471494

  1. ZWEEDSE K0K

   Schande, schande, schande!
   Die democraten dienen politiek correct te reageren.
   Nu zijn het Nietdeugers.

   1. evil knievel

    Tijd om terug te trekken naar de muppetshow,swedisch!👋

  2. Beukman

   Het is inderdaad niet politiek correct om te zeggen dat het je niet kan schelen hoe de klootzak zich voelt die zijn tijd vult met het belachelijk en verdacht maken van zijn medemensen.
   Echter: eerlijkheid wordt wel degelijk gewaardeerd. Chapeau dus voor deze mensen.

 12. Winfrida

  Voor de president is het te vergelijken met een griepje. Gelukkig maar voor hem. Natuurlijk voor iedereen die corona oploopt.

 13. Telex

  Trump komt als winnaar uit de strijd. Het Amerikaanse voorbeeld hoe Corona te overleven. Dat geeft hem gelijk een electorale voorsprong op die grijze muis die niet uit z’n woorden kan komen. En wat hebben alle voorgaande presidenten na Kennedy eigenlijk kunnen neerzetten? Precies het is helemaal niet zo gek om Eurobistan te vragen om aan hun NATO verplichtingen te voldoen. Zijn zeker vergeten door wie ze bevrijdt zijn. Als Rusland en China echt zo gevaarlijk zijn heb je de Amerikanen straks weer hard nodig. Of is het soms geveinsde angst t.b.v. de Eurabische uitbreidingsdrang? Het is Napoleon en Hitler lees groot kapitalisten toen niet gelukt, de nieuwe techniek werkt ook niet. Oh ja misschien wat miljarden voor de NATO reserveren?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.