Rechtse Amerikanen woest: ‘Twitter beïnvloedt verkiezingen, informatie over corrupte Bidens mag niet gedeeld worden’

Het is ongelooflijk wat Twitter doet. De krant de New York Post heeft nieuws over Hunter en Joe Biden (Hunter is de zoon, Joe de vader) en mogelijke corruptie, maar iedereen die het artikel deelt op Twitter wordt buitengesloten van de eigen account. Er mag géén negatieve informatie over deze twee gedeeld worden.

Volgens de Post is er sprake van een “smoking gun.” Uit e-mailverkeer blijkt namelijk dat een Oekraïense zakenman Hunter Biden bedankte omdat die hem in contact had gesteld met zijn vader, Joe Biden. Joe was toen vice-president én verantwoordelijk voor het Amerikaanse Oekraïnebeleid. Op dat moment werd Hunter Biden ingehuurd door Burisma, een bedrijf in een sector waarin Hunter totaal geen ervaring had. Maar hij kreeg maandelijks wel 50.000 dollar toegeschoven.

Critici dachten al een tijdje dat Hunter die functie eerst en vooral kreeg vanwege diens vader. Nu blijkt uit emails die in handen zijn gekomen van de New York Post eigenlijk gewoon dat dit klopt.

“Dear Hunter, thank you for inviting me to DC and giving an opportunity to meet your father and spent [sic] some time together. It’s realty [sic] an honor and pleasure,” the email reads. An earlier email from May 2014 also shows Pozharskyi, reportedly Burisma’s No. 3 exec, asking Hunter for “advice on how you could use your influence” on the company’s behalf.

Let wel, Joe Biden zei eerder dat hij zelfs nooit met Hunter had gesproken over zijn activiteiten in Oekraïne. Dat was dus een enorme leugen. Hij was er niet alleen van op de hoogte, maar hij ontmoette zelfs Hunters Oekraïense vrienden.

De email — en een enorme verzameling andere emails — is afkomstig van een computer die in april 2019 afgegeven is bij een reparatiewinkel in Delaware, de staat van de Bidens. En er staat veel meer. Bijvoorbeeld: een video van Hunter die cocaïne rookt terwijl hij seks heeft met een onbekende vrouw.

De computer werd dus afgegeven voor reparatie. Maar degene die ‘m afgaf kwam niet terug. Uiteindelijk is de computer gegeven aan de FBI. De ‘Feds’ hebben ‘m nu in handen. Daarnaast maakte de winkeleigenaar een kopie van de harddrive. Die gaf hij aan Robert Costello, de advocaat van… Rudy Giuliani, die op zijn beurt weer een belangrijke bondgenoot is van Donald Trump.

Je zou denken dat de inhoud van deze computer groot en belangrijk nieuws is. Het wijst immers op corruptie. Joe Biden en Hunter Biden werkten samen om die laatste te verrijken. Als dit over de Trumps ging zou iedere krant en nieuwszender ermee aan de haal gaan.

Maar weet je wat zo apart is? Niet alleen proberen andere media hier vooral niet over te berichten, Twitter pleegt zelfs actieve censuur. Prominente Amerikanen die het artikel van de New York Post deelden op de website zijn buitengesloten van hun account. Dit betekent dat hun Twitter-profiel niet verwijderd is, maar dat ze een tijdlang niets kunnen posten. Zelfs het hoofd communicatie/persvoorlichter van het Witte Huis is op deze manier bestraft:

En als je gewoon probeert om de link te posten komt het er niet eens doorheen. Er gebeurt letterlijk niets. Je krijgt een error-message dat de tweet niet verzonden kan worden, en dat is het dan.

Dit is pure verkiezingsbeinvloeding wat Twitter doet… en het is doodeng wat hier gebeurt.

De grote sociale media giganten moeten opgebroken worden. De machtspositie die ze hebben is ronduit gevaarlijk. Dit kan zo niet langer.

Oh, en ondertussen moeten we ervoor zorgen dat we overstappen op andere netwerken, zodat we niet afhankelijk zijn van de linkse Deugterroristen van Twitter en Facebook.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. Blondie

  In Nederland speelt toch al jaren het zelfde.

  Gister in het 8 uur journaal.
  De oppositie is het niet met Rutte eens.
  De grootste oppositie partij de PVV kwam niet in beeld.
  Wel PvdA, Gr Links, SP.

  1. werikke

   Ook mij viel dat op . NPO doet vaker niet vermelden wat PVV heeft gestemt. En bij NPO bestaat de oppositie niet uit de PVV. blijkt weer zoveelste inmenging in onze democratie. Jammer dat mensen niet verder kijken dan NPO en weer op al die gluiperds stemmen.

   1. Dirk Jansen

    Het naïeve stemvolk is ervan overtuigd dat de NOS onafhankelijk nieuws brengt. Jarenlange indoctrinatie dmv framing heeft z’n vruchten afgeworpen, en de luie decadente Nederlanders nemen alles voor lief.

 2. Cootje

  Maar die tweet van Mohamed en Fatima is ruim een uur bezig geweest en Wilders maakte een ijzer sterke indruk. Corona doet gewoon zijn werk voor hem in februari hoef hij echt geen campagne te voeren alleen maar een beetje zout in de actuele wonden te strooien .

 3. Florissa

  Media is door en door verrot,niet alleen daar ,hier is het niet anders, Brussel bepaald en betaald. politiek wordt niet meer aangevallen ,maar in bescherming genomen,alleen populisten worden weggezet als crimineel .
  Mensen gooi de tv uit je huis,en koop geen krant meer ,je wordt zwaar belazerd .

  1. Ernest Stern

   bepaalt en betaalt

   1. Steiner

    Is het geen goed idee voor je om in plaats van alhier 24/7 de wijsneus uit te hangen,b.v. een paar uur per dag taalles te gaan geven in een azc.

    1. ZWEEDSE K0K

     Verblijft Florissa in een AZC?
     Dat verklaart een hoop.

   2. werikke

    val dood eikel

   3. evil knievel

    Applaus voor uzelf,n flinke klop op de borst & tevens ook op de schouders!

    1. evil knievel

     Armoedzaaier! 🤫

  2. Cor Grijpstra

   @F
   Volg het nieuws via DDS 🙂 🙂 🙂

   1. werikke

    Cor, dat dacht ik ook maar ook DDS doet alles om mensen op te hitsen tegen Wilders ,DDS is ook geen onpartijdige site.

    1. Blondie

     werikke.

     Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

     In de middeleeuwen; men liet (lidet) of hulet metten brode.

 4. Cor Grijpstra

  Het zal mij verder aan m’n reedT roesten wat daar in de VS gebeurt.
  Biden en Trump, oude mannen.
  Als een land deze mensen kandidaat stelt, dan weet je het wel.

  @GalienMichaelN is dan wel weer grappig, exst rechts op een exst links platform, het kan toch.

 5. liefdevol rechts

  Het zou mij verbazen dat het rechtse geluid en politiek nog gehoord kan worden in deze tijd. Maar wat mij meer zal verheugen is dat alle linkse politici en media en kiezers binnen enkele jaren zelf gaan ontdekken dat ze de wereld waarin zij leven naar de knoppen hebben geholpen 😁😁

  1. Cor Grijpstra

   @l f
   Mag ik die glazen bol een weekje te leen?
   Benieuwd wanneer het FvD wordt ontbonden.

  2. Ernest Stern

   Is de wereld naar de knoppen dan?

   Mogelijk heb ik iets gemist.

 6. JFU

  Niets nieuws ..is hier precies eender. Links fascisme.

 7. LifeBuddy

  ””De grote sociale media giganten moeten opgebroken worden. De machtspositie die ze hebben is ronduit gevaarlijk””. Zelfs het nieuws over de verroeste afsluiter [amerika] die ze van een Methaanpijp hebben afgehaald en zo 6 maanden lang heeft staan lekken, waardoor de OZON laag [3 graden opwarming] op een vreselijke manier is aangetast , hebben ze onder de mat geschoven. En obamba zijn olie zakken lekker vullen waar hij deel van uitmaakten. Misdaad tegen de mensheid!!!

 8. Beukman

  Trumps fixer Giuliani heeft weer een nieuwe stok gevonden om de hond mee te slaan. Een paar jaar terug was hij in opdracht van zijn baas al naar Oekraïne afgereisd om de president te verzoeken om op zoek te gaan naar “dirt” over Hunter Biden. Maar nu is dirt over wie dan ook harder nodig dan ooit, want Donald staat zwaar achter in de peilingen.

  Steve Bannon blijkt zich er ooit weer mee bemoeid te hebben. De man was veroordeeld tot gevangenisstraf en hoorde dus in de bak te zitten, maar dankzij vriendjespolitiek is hij weer vrij: Trump heeft hem gratie gegeven, zoals hij ook met andere vriendjes heeft gedaan. Voor wat voor wat, zal hij tegen Steve hebben gezegd.

  Het verhaal over hoe de correspondentie van Biden die op een pc stond bij Giuliani terecht is gekomen, stinkt ook aan alle kanten.

  Hopelijk tuinen de Americanen niet meer in dit soort geintjes.

  Ook nu lijkt er weinig aan de hand:
  Hours after the Post published its article, Facebook said on Wednesday that it had decided to limit the distribution of the story on its platform so it could fact-check the claims. Twitter said it was blocking the article because it included people’s personal phone numbers and email addresses, which violated their privacy rules, and because the article violated their policy on hacked materials.

  Hunter Biden’s overseas business dealings have been a subject of intense Republican focus over the last year, including his ties to a Ukrainian company, Burisma, while Mr. Biden, as vice president, worked on Ukraine policy. Both Bidens have said that the two did not discuss Ukraine with each other. An investigation by Senate Republicans — and significant scrutiny of the issue over the last year — found no evidence that Mr. Biden, the former vice president, engaged in wrongdoing over his son’s business dealings.

  nytimes.com/2020/10/14/us/politics/hunter-biden-ukraine-facebook-twitter.html

  1. Ja man

   Twitter: because the article violated their policy on hacked materials.
   Ja maar trumps gehackte belasting aangiftes is ofcourse geen probleem toch?

   Enneee….. de nytimes? Looooool

  2. Piet51

   @Beukman
   Helemaal uitsluiten van betrokkenheid van de beide Bidens is niet mogelijk zonder meer informatie. Daar wordt nu met 100% zekerheid naar gezocht. Als deze beschuldiging niet (helemaal) juist blijkt te zijn, heeft maar één kamp er last van, namelijk de Republikeinen. Het is wel toevallig, dat deze informatie juist nu in een cruciale fase van de campagne bekend wordt gemaakt.

   Het viel me wel meteen op, dat de email, in de New York Post te lezen, automatisch is ondertekend met “Verzonden vanaf iPhone” in het Russisch en niet in het Oekraïns (wat een heel andere Slavische taal is). De verzender van de bedoelde email, Vadym Pozharskyi, is Oekraïens. Betekent misschien niets, maar toch.

   De eigenaar heeft de computer na de reparatie niet meer afgehaald. De link met (de familie) Biden was blijkbaar gemakkelijk te leggen. Dan kun je de afzender toch ook vinden of iemand die je op weg kan helpen? De reparateur moest tenslotte ook betaald worden. Maar onmogelijk is onvindbaarheid niet.

   De tweede helft van het NYP bericht is eerder uitgebreid in de media geweest, onderzocht en beoordeeld als niet belastend voor Biden want grotendeels onwaar.

   1. Beukman

    @Piet

    Het is wel toevallig, dat deze informatie juist nu in een cruciale fase van de campagne bekend wordt gemaakt.

    Deze bombshell lag al een tijdje op de plank te rijpen. Zie ook het NYT-artikel.
    Heel wel mogelijk dat er in het Biden-kamp ook nog een paar verrassingen klaarliggen.
    En wat te denken van NYT? Die heeft bij het openbaar maken van Trumps belastingen, een paar weken terug, al aangekondigd dat ze nog meer interessants hebben.

    the store owner had made a copy of the correspondence and provided it to the lawyer for Mr. Giuliani.

    Dat lijkt me sowieso al een misdrijf: van de eigenaar van de pc-zaak én van Giuliani’s advocaat.

    Het viel me wel meteen op, dat de email, in de New York Post te lezen, automatisch is ondertekend met “Verzonden vanaf iPhone” in het Russisch en niet in het Oekraïns (wat een heel andere Slavische taal is). De verzender van de bedoelde email, Vadym Pozharskyi, is Oekraïens. Betekent misschien niets, maar toch.

    Feit is dat de Russen zich opnieuw aan het bemoeien zijn met de Americaanse verkiezingen, en dat ze, net als de Taliban, willen dat hij wint. Fijn voor Donald dat hij zoveel buitenlandse vrienden heeft!

   2. Beukman

    techcrunch.com/2020/10/14/suspect-provenance-of-hunter-biden-data-cache-prompts-skepticism-and-social-media-bans/

    Dit verhaal maakt gehakt van het hele verhaal. Sterker nog: het stinkt aan alle kanten.

    1. Blitzkrieg

     Beukman :
     Quote : “Sterker nog: het stinkt aan alle kanten.”
     Corona, vervelend hè… nu duurt het langer voordat de thuiszorg je luier komt verschonnen. 🙂 🙂 🙂

    2. Piet51

     @Beukman
     Hier gaat Trump veel last van krijgen en waarschijnlijk groeit Biden er alleen maar door.

     1. Mogguh

      Pipo51 neemt het graag op voor een criminele oorlogsmisdadiger zoals Biden is, het is genoteerd!

     2. Blitzkrieg

      Piet51: Ik zou er maar niet te hard op rekenen… 🙂 🙂 🙂
      h**ps://twitter.com/RyannMcEnany/status/1315863996436811777?s=20

      h**ps://twitter.com/DanScavino/status/1315845267376218118?s=20

      h**ps://twitter.com/Apvandergeest/status/1315553451338801152?s=20

      h**ps://twitter.com/realDonaldTrump/status/1313959702104023047?s=20

    3. Piet51

     @Blitzkrieg
     Op fivethirtyeight.com worden de peilingen niet door deze gebeurtenissen beïnvloed. Biden nog steeds op 87% tegen 13% winstkans en geraamd op 346 tegen 192 kiesmannen. Gisteren hetzelfde.

     1. Piet51

      @Blitzkrieg
      Inmiddels is het aantal geraamde kiesmannen voor Trump alweer 1 gedaald tot 191 en staat Biden dus op 347. Biden heeft tot nu geen last van de berichten in de NYP.

  3. Tom Bombadil

   Ehm nee de neppe polls en de fake news media laat je denken dat Biden voor staat, de werkelijkheid ligt heel anders. Trump gaat easy winnen. Kijk voor de grap het nieuwe campagne filmpje eens van Trumps team als dat je er niet van overtuigd dat Biden daar alleen zit als placeholder dan denk ik niet dat je geschikt bent om uberhaubt te mogen stemmen, die man begint dement te worden. Iedereen van zijn campagne team zou vervolgd moeten worden. Seriously als ze letterlijk wie dan ook (zelfs hitlarry) daar hadden neergezet ipv biden en harris dan had er niet eens een campagne hoeven gevoerd te worden om met overmacht te winnen. Biden is dement en Harris is een liegende communist.. Trump is niet goed, de andere kandidaten zijn gewoon veel slechter.

 9. Drollevanger

  Dus particuliere bedrijven krijgen steeds meer invloed op het kiezersvolk.
  Ik vaag me af waarom dit soort rotstreken altijd uit de Linkerhoek komen.
  Zijn de mensen er gemener of is daar voor particuliere firma,s meer geld te halen?

 10. Ritter

  De media en grote Tech bedrijven zoals Twitter en facebook doen er alles aan om Biden te helpen; daarbij inbegrepen het niet plaatsen van artikelen die schade brengen aan Biden.

  Aan de andere kant doen deze media en grote Tech bedrijven er alles aan om Trump te beschadigen; daarbij inbegrepen het plaatsen van zoveel mogelijk roddels en verdachtmakingen ( meestal van anonieme bronnen)

  Overigens is het niet alleen Oekraïne maar ook China waar Biden bij is betrokken.

  ================

  Een kijkje in de duistere geschiedenis van Hunter Biden van zakelijke transacties in China

  Een onthulling van de e-mails van Hunter Biden die woensdag door The Post werden gepubliceerd, toonde aan dat de vaak in moeilijkheden verkerende zoon gebruik maakte van de toegang tot zijn toenmalige vice-presidentvader en hem voorstelde aan een directeur van een Oekraïens gasbedrijf dat op dat moment onder de loep werd genomen.

  De transacties van de familie in Oekraïne zijn het onderwerp van verschillende congresonderzoeken en leidden zelfs tot de afzetting van president Trump, die uiteindelijk in de senaat werd vrijgesproken van de beschuldiging dat hij de leider van Oekraïne onder druk had gezet om vuil op Joe Biden te graven.

  De transacties van Hunter Biden in China hebben echter veel minder aandacht gekregen – inclusief meer dan een meevaller van $ 1 miljard voor zijn zakelijke onderneming slechts enkele dagen nadat hij Beijing bezocht met zijn invloedrijke vader.

  ht*ps://nypost.com/2020/10/14/inside-hunter-bidens-murky-history-of-business-dealings-in-china/

  1. Ernest Stern

   The New York Post is een notoir leugenblog en daar moeten Trump-fans als Ritter het van hebben.
   Het bericht waar Twitter een streep door trok was overigens ook van New York Post en. het is logisch dat Twitter bij die bron tenminste argwanend is.

   ht*ps://rationalwiki.org/wiki/New_York_Post

   1. Mogguh

    ‘De New York Post is een Amerikaanse krant op tabloidformaat. Het dagblad is een van de oudste kranten in de VS en bestaat al sinds 1801. Wikipedia’

    Stern zwetst maar wat…..

    1. Ernest Stern

     Mogguh citeert Wikipedia een beetje selectief. Het meldt verderop:

     “Murdoch veranderde de politieke richting van de krant in rechts, conservatief en populistisch, en veranderde de opzet, (schrijf)stijl en inhoud volledig. Het formaat veranderde in het tabloidformaat en er werd zeer veel aandacht besteed aan sport, roddel, schandalen en de “sterren”. De krant kreeg een uitbundiger opmaak en ging meer op het Britse boulevardblad The Sun lijken, de krant die Murdoch eind jaren zestig had gecreëerd. De oplage steeg onmiddellijk en de krant is sinds 2006 de op tien na grootste krant van de VS.

     De New York Post wordt vaak bekritiseerd vanwege zijn sensationele stijl en volgens sommigen “haatzaaiende berichtgeving”.

 11. Ritter

  De Biden familie en hun louche zaken met China.
  =================

  E-mails laten zien hoe Hunter Biden veel geld probeerde te verzilveren bij een Chinees bedrijf

  Hunter Biden streefde lucratieve deals na met het grootste particuliere energiebedrijf van China – waaronder een waarvan hij zei dat die ‘interessant voor mij en mijn gezin’ zou zijn, e-mails die werden verkregen door The Post.

  Een e-mail die op 13 mei 2017 naar Biden werd gestuurd, met de onderwerpregel ‘Verwachtingen’, bevatte details van ‘beloningspakketten’ voor zes mensen die betrokken zijn bij een niet nader gespecificeerde zakelijke onderneming.

  Biden werd geïdentificeerd als “voorzitter / vicevoorzitter, afhankelijk van overeenkomst met CEFC”, een duidelijke verwijzing naar het voormalige in Shanghai gevestigde conglomeraat CEFC China Energy Co.

  Zijn salaris was gekoppeld aan “850” en in de e-mail stond ook dat “Hunter enkele kantoorverwachtingen heeft die hij zal uitwerken.”

  Bovendien schetste de e-mail een ‘voorlopige overeenkomst’ op grond waarvan 80 procent van het ‘eigen vermogen’ of aandelen in het nieuwe bedrijf gelijkelijk zou worden verdeeld over vier personen van wie de initialen overeenkomen met de afzender en drie ontvangers, met ‘H’ blijkbaar verwijzend naar Biden.

  De deal vermeldde ook “10 Jim” en “10 gehouden door H voor de grote man?”

  Noch Jim, noch de “grote kerel” werd verder geïdentificeerd.

  De auteur van de e-mail, James Gilliar van het internationale adviesbureau J2cR, merkte ook op: “Ik ben blij om elk detail met Zang ter sprake te brengen als er [sic] tekortkomingen zijn?”

  “Zang” is een duidelijke verwijzing naar Zang Jian Jun, de voormalige uitvoerend directeur van CEFC China.

  De e-mail bevindt zich in een schat aan gegevens waarvan de eigenaar van een computerreparatiewerkplaats in Delaware zei dat deze is hersteld van een MacBook Pro-laptop die in april 2019 is afgezet en nooit is opgehaald.

  De computer werd in beslag genomen door de FBI, en een kopie van de inhoud ervan, gemaakt door de winkeleigenaar, deelde deze week met The Post door voormalig burgemeester Rudy Giuliani.

  ht*ps://nypost.com/2020/10/15/emails-reveal-how-hunter-biden-tried-to-cash-in-big-with-chinese-firm/

  1. Piet51

   @Ritter
   De campagne is nu blijkbaar echt begonnen. Ik begrijp, dat dit interessante informatie is, maar het waarom ontgaat me nu even. In 2017 was Hunter Biden de zoon van een Amerikaanse senator, Joe Biden, voormalig vice-president en nog lang geen presidentskandidaat. Een zoon is het niet verboden om (veel) geld te verdienen. Een senator mag dat ook gewoon, net als elke andere Amerikaanse staatsburgen, bijvoorbeeld Donald Trump die terecht op grote schaal gebruik maakte van dat recht. Dus als die “big guy” Joe Biden is, is er nog niets strafbaars aan de hand.

   1. Ernest Stern

    Bij Hunter is er inderdaad niets strafbaars aan de orde. Dat kunnen we niet zeggen van het maffiasyndicaat van Trump dat miljoenen aan Amerikaans belastinggeld naar familieleden heeft gesluisd.

    1. Ernest Stern

     ht*ps://www.salon.com/2020/09/28/bombshell-nyt-report-trump-writes-off-money-he-gives-to-ivanka-by-calling-her-a-contractor_partner/

     1. Beukman

      Juist. Zo’n beetje de hele familie Trump profiteert van Donalds positie, en loopt te sjoemelen en te ritselen, belastingtechnisch, dat het een lieve lust is.

      Maar hier op DDS loopt men alleen schuimbekkend te hoop als Pechtold zijn appartement niet helemaal netjes registreert op de verplichte geschenkenlijst.

    2. Ernest Stern

     ht*ps://www.nytimes.com/2018/10/13/business/jared-kushner-taxes.html

    3. homefront

     Info over corruptie is inderdaad niets strafbaars aan de orde het feit dat over Trump ook niets strafbaars is te melden maakt het des te mooier of meent ernestje nou met 2 maten te meten en biden de hand boven het hoofd te houden!!

  2. Beukman

   De computer werd in beslag genomen door de FBI, en een kopie van de inhoud ervan, gemaakt door de winkeleigenaar, deelde deze week met The Post door voormalig burgemeester Rudy Giuliani.

   aldus Ritter.

   Een absurd verhaal, door Giuliani verzonnen onder druk van de Russen, die net als vier jaar terug proberen de Americaanse verkiezingen in de war te schoppen met als doel Trump te laten winnen.

   Je hoorde vroeger al eens over Giuliani’s drankprobleem. Dit wordt nu door Michael Cohen bevestigd, nu in relatie met dit verzonnen verhaal over Hunter Biden’s laptop.

   ‘Rudy is drunk all the time, which is a big problem and that’s what makes him susceptible because his faculties are gone. He behaves crazy,’ Cohen claimed.
   Melber then asked: ‘As a journalist, I’m asking: Are you sharing an opinion or observation like you’ve seen him drink X amount?’
   ‘No, no, I’ve seen him drink to the point like he’s a high school drunk,’ Cohen said.
   ‘And it makes him susceptible. He takes the information that he gets and provides it to the president and simply because Rudy, who used to be considered… a real litigator and he was considered to be America’s Mayor — he’s now really just a joke. And he takes it right back to Trump and Trump listens to it.’

   dailymail.co.uk/news/article-8852583/Cohen-claims-Giuliani-easy-target-Russian-disinformation-hes-drunk-time.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

   1. vandaag

    volgens onze Amerika specialist
    oppertról en miesgasser van dds

    Heeft ongeveer een bericht of 5.000 gepost in de Amerika draadjes van de afgelopen dagen.

    Hoe ontzettend triest en kansloos ben je dan. Als of je op dds de uitkomsten kunt sturen van de Amerikaanse president verkiezingen. Het adept wat met zijn vrindjes hier verkondigde “trump wordt geen president , johnsen geen premier en de brexit komt niet ”

    sukkel in het kwadraat maar een narcist maakt dat niet uit.

    enz !

    1. Ernest Stern

     Enz.

     1. Fascal

      etc

     2. vandaag

      enz ! stond er stront vlek , tról

    2. Beukman

     blablabla melkertadept

     1. vandaag

      hahahaha , get a life dombo

      1 waarheid melkert was inderdaad een adept , net zo zielig als jij bij de fotuyn debatten. Een hulpeloos arrogant onwetend adept. Je evenbeeld . nou veel plezier verder in Amerika draadje 651 van deze week

      moet ik afsluiten met hear , hear , hear 🙂 🙂 🙂

     2. Beukman

      enz

 12. Peter Loosduinen

  “Onze” NOS:
  Verdachte van geweld tegen buschauffeur Amsterdam.
  Er wordt niet gesproken over een “witte”man.
  Aan NOS het volgende gevraagd :
  Is de verdachte :
  1 een blanke man .?
  2. een licht getinte man van Noord-Afrikaanse afkomst.?
  3 een neger ?

  1. Ernest Stern

   Alleen racisten vinden dit reuze relevant.

   1. kees cup

    Ach ’t is maar wat iemand interesseert.
    Zeer velen in ons land vinden slechts alleen hun “outkiering” relevant.

    U mag MIJ gerust voor racist uitmaken.

    Het woord “racist” is helemaal grijsgedraaid en begint zo langzaam aan een geuzennaam te worden voor alles wat blank is, en niet links.

    Keesje Cup gaat lekker toch door met nieuwsgierig zijn.
    Dus …
    Was het een bleekgezicht, of één met een tintje???

   2. evil knievel

    Iedereen wil dit toch weten!?😕
    Oh,wacht ns ff!🤔
    Iets met struisvogels!😉

   3. vandaag

    nee hoor stront vlek , een signalement heeft niets met racisme te maken maar met uiterlijke dader kenmerken

    een signalement kan je plaatsen in bepaalde bevolkingsgroepen waarop het CBS statistieken bedrijft. Als een bepaald signalement veelvuldig voorkomt passend in die bevolkingsgroep is die groep snel oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Das wederom geen racisme maar statistiek op dader kenmerken.

    Ook bij opsporing verzocht is geen racisme aanwezig slechts dader kenmerken die zich nagenoeg altijd vertalen in,
    a. donkere huidskleur
    b. licht getint noord afrikaans

    heeft dus niets met racisme te maken domme jongen

 13. Telex

  Ieder land zijn eigen NPO. Niets nieuws onder de zon, afleiden, hersenspoelen en sociaal en economisch isoleren, what else is new?

 14. Rene van der Grijp

  “Joe Biden en Hunter Biden werkten samen om die laatste te verrijken. Als dit over de Trumps ging zou iedere krant en nieuwszender ermee aan de haal gaan.”

  Reken maar van yes. En Beukman zou z’n vingers blauw typen om Trump te bashen. Maar nu het over de Bidens gaat kijkt hij de andere kant op.

  Mensen kunnen van mening verschillen, maar het moet wel redelijk blijven. Iedere brugklasser ruikt de walm van corruptie als het zoontje van de vice-president, een dr*gsverslaafde zonder ervaring in de branche, een zo zwaar betaalde baan krijgt in (hoe toevallig) de Oekraïne.

  Hoe ver ben je heen als je Trump zo haat dat je daar gewoon van weg kijkt?

  1. Ernest Stern

   Het is evident dat Hunter Biden dit lucratieve baantje nooit gekregen zou hebben als hij niet de zoon van Biden was geweest. Dit is een typisch kruiwagenverhaal weliswaar zonder politieke belangenverstrengeling en in de V.S. helaas meer regel dan uitzondering. Veel meer dan dat is het niet en dat zullen de Republikeinen er ook niet van kunnen maken.

   Het ziet er echter niet fraai uit en ik vind dat dit Biden ook wel degelijk zwaar mag worden aangerekend.

   De enige relativering is dat dit verhaal wel heel erg klein bier is vergeleken bij de enorme corruptie rond het familiebedrijf annex maffiakartel Trump en dat Hunter zich vanwege de geur van belangenverstrengeling heeft teruggetrokken.

  2. Beukman

   Reken maar van yes. En Beukman zou z’n vingers blauw typen om Trump te bashen. Maar nu het over de Bidens gaat kijkt hij de andere kant op.

   aldus René.

   Feit is dat Biden na onderzoek geheel is vrijgepleit. Van Trump kan bepaald niet hetzelfde worden gezegd.
   René beweerde onlangs nog dat Donald “een patriot” is, maar ook, dat hij niet veel over Trump weet omdat hij het allemaal niet zo volgt, de Americaanse politiek. Dat verklaart veel.

 15. Rene van der Grijp

  “Dit is pure verkiezingsbeinvloeding wat Twitter doet… en het is doodeng wat hier gebeurt.”

  Je zal links er niet over horen klagen. Voor hen heiligt het doel de middelen. Wat er nu in het westen gebeurt kan normaliter alleen in een dictatuur.

  1. Ernest Stern

   Als het zo was zou ik er wel over klagen. Dat is echter niet het geval. Twitter volgde gewoon haar eigen regels.

   1. evil knievel

    Haar EIGEN regels idd!👍😄

  2. Beukman

   Wat pas eng is, Rene, is dat twitter Donalds twitter niet heeft geblokkeerd nadat deze (een paar dagen terug) een bericht had geretweet dat Bin Laden nog leeft, Obama een stand in heeft laten vermoorden, en vervolgens een helikopter met Americaanse militairen heeft laten neerhalen omdat die ervan wisten. En dat de vice-president, inderdaad: Joe Biden, hier van op de hoogte was.

 16. Ritter

  “Na drie jaar van anoniem afkomstige, weerlegde verhalen zonder bewijs van CNN, The New York Times, Buzzfeed, de Washington Post – om er maar een paar te noemen – over Trump, besluit Twitter plotseling dat een verhaal waardoor Biden er slecht uitziet te moeten censureren”.

  ht*ps://www.foxnews.com/media/twitter-double-standard-hunter-biden-claims-censor

  1. Mogguh

   Ja de angst voor de herverkiezing van Trump bij die linkse ratten is welhaast tastbaar.

   1. Ernest Stern

    Ik neem aan dat Mogguh een overwinning van Trump voorspelt?

    1. evil knievel

     Niet alleen hij,sterretje!😘

    2. Mogguh

     Dat zie je goed H u tt en.

     1. evil knievel

      Soms,heel soms mogguh,wordt ook W I M ns wakker! 😜

     2. Ernest Stern

      We noteren dat Rob de Haan voorspelt dat Trump de verkiezingen wint.

     3. Fascal

      Leugenaar!

 17. evil knievel

  1 grote sLinkse huigelbende,nix meer,nix minder!🤢🤮

 18. GewoonJohan

  Welkom terug in de realiteit.
  Beetje uitgeslapen na 75 jaar ?

 19. Beukman

  Het wordt steeds duidelijker dat twitter volkomen terecht het bizarre verhaal heeft geweerd over de laptop van Hunter Biden die op miraculeuze wijze op het bureau van Giuliani terecht zou zijn gekomen. Een laptop die vol stond met geheime informatie.
  Sterker nog: inmiddels is bekend dat de FBI al een jaar geleden Trump waarschuwde dat de Russen Giuliani gebruikten om desinformatie te verspreiden over de verkiezingen en over Biden en zijn zoon.
  Donald is uiteraard niet de juiste persoon om te waarschuwen, die vindt het allemaal best.

  nytimes.com/2020/10/15/us/politics/giuliani-russian-disinformation.html

 20. Beukman

  De grote sociale media giganten moeten opgebroken worden. De machtspositie die ze hebben is ronduit gevaarlijk. Dit kan zo niet langer.
  aldus MvdG.

  Los van de schadelijke onzin van het hele verhaal van NYP: twitter is gewoon een private onderneming, een bedrijf dat wordt gedreven door kapitalistische principes als winstmaximalisatie. Precies het soort bedrijven dus ook die zo goed bij de VS passen en vooral bij de president zelf.
  Het staat iedereen vrij om een private onderneming vergelijkbaar met twitter te starten die ieder bericht, hoe onwaar ook, wél laat passeren.

  1. Fascal

   Zuigman!

   1. Beukman

    😂

 21. Beukman

  Wat iedereen vermoedde, lijkt inderdaad te kloppen: dat hele verhaal over die laptop van Hunter die zogenaamd kapot was en waar al zijn geheimen op stonden, stinkt aan alle kanten.
  Giuliani had het verhaal eerst aan Fox aangeboden, maar zelfs Fox vond het te veel rammelen.
  Tenslotte heeft NYP het dus gepubliceerd, maar de verantwoordelijke journalisten wilden hun naam er niet onder zetten, omdat het de journalistieke toets der kritiek niet kon doorstaan.
  Dit alles maakt het nóg logischer dat Twitter niks te maken wilde hebben met het baggerverhaal.

  mediaite.com/tv/exclusive-fox-news-passed-on-hunter-biden-laptop-story-over-credibility-concerns/

  Er is wel een troost voor de leugenaar Giuliani: morgen komt er een nieuwe Borat-film uit waarin hij een rolletje heeft. Dit belooft veel vuurwerk op te gaan leveren. De bedrieger bedrogen!

  nrc.nl/nieuws/2020/10/22/trumps-advocaat-giuliani-in-dubieuze-scene-in-nieuwe-borat-film-a4016981

 22. Beukman

  Het is de laatste opvallend stil rond Hunter Biden. Hoe zou dat komen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.