Zijn versie van DisneyWorld: ‘Prins Andrew woonde fotoshoot bij van minderjarig slachtoffer seksueel misbruik’

Misbruikmiljonair Jeffrey Epstein was goede vrienden met prins Andrew. De Britse prins die tegenwoordig zo ver mogelijk van de camera’s gehouden wordt omdat hij ervan beschuldigd wordt betrokken te zijn geweest bij Epsteins vreselijke misdragingen. Helaas voor hem is er nu een nieuw boek verschenen over Epstein… én over zijn eigen ‘avonturen.’ 

In Nederland ben je tegenwoordig een “complotgekkie” als je gelooft dat er elitaire pedokringen zijn waarin misbruik van minderjarigen heel normaal is — waarna dat misbruik snel verborgen wordt voor de rest van de samenleving. Deze misbruikers, stellen zogenaamde “complotwappies”, komen weg met hun wangedrag omdat ze a) rijk zijn en b) ontzettend veel macht hebben.

Wappies! Gekken! Complotmongolen!

Nou, één van de mensen die centraal stonden in deze “theorieën” was Jeffrey Epstein. Tegenwoordig twijfelt niemand eraan dat de miljardair, die zijn eigen leven nam in de gevangenis, hartstikke schuldig was én dat hij andere betrokken had bij zijn misdrijven.

Eén van de meest verdachte personen in dat opzicht is prins Andrew. De prins probeerde de boel nog te sussen door een interview te geven aan de Britse tv, maar dat ging ontzettend slecht. Sindsdien heeft The Queen hem opdracht gegeven de publiciteit vooral niet op te zoeken. Dit natuurlijk in de hoop dat het allemaal zou overwaaien.

Helaas, dat is niet het geval. Want in een nieuw schandaalboek over Epstein staat namelijk ook het één en ander te lezen over prins Andrew.

Er wordt beschreven hoe Andrew in 2002 naar verluidt een bezoek bracht aan Little Saint James Island, dat eigendom was van Jeffrey Epstein, waar hij met zijn inmiddels overleden vriend toekeek hoe de destijds minderjarige Virginia Giuffre en ’zeven of acht’ Russische vrouwen halfnaakt op de foto werden gezet.

“We waren topless,” legt Virginia Giuffre uit in het boek, “en hij [Epstein] liet ons verschillende seksuele posities aannemen. Toen ik de kamer binnenliep zaten Andrew en Jeffrey daar in hun stoelen. ‘Meiden, waarom beginnen jullie niet alvast met elkaar te zoenen en wat plezier te maken’? De prins zat erbij, lachte wat en keek ernaar.”

Giuffre zou ook gedwongen seks hebben gehad met prins Andrew (maar dan op een andere dag). Ze was toen tiener. Die seks vond volgens Giuffre plaats in de woning van Gishlaine Maxwell, die gezien wordt als Epsteins “meisjesronselaar” en die ook een goede vriendin was/is van de prins. In dit specifieke geval was prins Andrew volgens Giuffre bijzonder goed geluimd omdat Maxwell hem “een levensgrote pop van zichzelf” cadeau had gedaan. Die gebruikte hij vervolgens om de meisjes seksueel mee te betasten. Hij grijnsde “als een kind dat naar DisneyWorld gaat,” aldus Giuffre.

Nu Epstein dood is, de zaak tegen Maxwell verder gaat, én de rechter geoordeeld heeft dat de verklaring van de dode Epstein gebruikt mag worden in de zaak tegen Maxwell kun je er vergif op innemen dat we nog veel meer gaan horen over deze zaak — en over het mogelijk wangedrag van prins Andrew en mogelijk zelfs van andere boven-ons-gestelden.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Off topic

  Uit een nieuw boek over Baudet

  Baudet liet zich testen op vergiftiging na Parooldebat

  Forumleider Thierry Baudet stelde na een verkiezingsdebat georganiseerd door Het Parool en debatcentrum De Balie in 2018 dat hij was vergiftigd. Onderzoek in het ziekenhuis wees daar echter niet op. Volgens oud-partijgenoot Henk Otten probeerde Baudet te verhullen dat hij zich slecht op het debat had voorbereid.

 2. Ernest Stern

  ‘Meiden, waarom beginnen jullie niet alvast met elkaar te zoenen en wat plezier te maken’? De prins zat erbij, lachte wat en keek ernaar.”

  Als dit het grootste vergrijp was dan valt het allemaal wel mee met Prins Andrew.

  1. Kretoloog

   “Er was ook sprake van gedwongen s e x met prins Andrew“.

   Ernst is weer eens te vroeg gestopt met lezen.

   1. Ernest Stern

    Ik heb geen behoefte het gedrag van Adres goed te praten, Kretoloog. Als hij strafbaar gedrag vertoonde dient hij te worden vervolgd. Ik kan niet goed beoordelen of daar sprake van was.

 3. Sandman

  Ik voorspel dat er over prins Andrew helemaal niets meer naar voren zal komen, uit welk justitieel verhoor dan ook. Ik voorspel dat er uit verhoren van Ghislaine Maxwell, wat zei over prins Andrew heeft opgebiecht de doofpot in verdwijnt. Slechts datgene wat slachtoffers naar buiten zullen brengen komt in het nieuws. Dit zal worden bestempeld als onzin en aannames.
  Zo ook gegaan met Joris Demmink.

  1. Ernest Stern

   Het verschil is dat Joris Demmink bewezen onschuldig is.

   1. Loelap

    Heel kort samengevat; Demmink = doofpot.

    1. Ernest Stern

     Nee, de zaak Demmink is uitvoerig onderzocht met een eenduidig resultaat. Je kunt je wel blijven vastklampen aan complottheorieën maar als dat criminele laster voor onschuldige mensen oplevert is dat zeer kwalijk.

     ht*ps://chrisklomp.nl/joris-demmink/

     1. Maurits Dekker

      Wie aanklagers van Joris Demmink beschuldigt van criminele laster naar onschuldige mensen is waarschijnlijk zelf een fervent beoefenaar van ped0filie.

     2. Ernest Stern

      “beoefenaar van ped0filie.”

      Ped0filie beoefen je niet, het is een seksuele geaardheid.

      Er bestaat veel onwetendheid rond dit onderwerp.

     3. Dirk Jansen

      En opmerkelijk genoeg weet jij er klaarblijkelijk meer over. Ongeacht hoeveel onwetendheid er bestaat, de enige kennis die men dient te bezitten is dat het ziekelijk is en bij uitvoering de zwaarste straf nog te mild is.

    2. Mogguh

     De smeerlap Demmink heeft weet van wie er achter de moord op Pim Fortuyn zit en wordt daarom uit de wind gehouden!

     1. Beukman

      Onzin (3x).
      Iedereen weet wie er achter de moord op “pim” zit.

     2. Ernest Stern

      Mogguh illustreert dat het complotdenken bepaald niet dood is.

 4. Loelap

  Het is gewoon een domme man. Ik heb dat interview van Andrew met de BBC over deze zaak gezien, hij kwam daarin nou niet bepaald snugger over.

 5. Vanduinen

  Bijzonder taalgebruik: ” en mogelijk zelfs van andere boven-ons-gestelden” Klinkt zo nederig, slaafs bijna. Beetje Baudettiaans. Wie zijn die ‘gestelden’

 6. Brenda Welsh

  “Woonde heel bij of blij”

  1. Kretoloog

   “Bij, bij, bij
   Mijn hartje is zo bij
   Want ik hout zoveel van jou
   Ook al staan ik hier dan in de kou”

 7. A-BBa

  “Prins Andrew woonde heel bij fotoshoot bij van minderjarig slachtoffer seksueel misbruik’. @redactie: Hebben jullie nu écht niemand rondlopen die de grammatica even nakijkt?

 8. saddy

  Persoonlijk vind ik die meervoudige verkrachtingen van meer dan 1000 Engelse meisjes door moslims toch iets erger. En vooral dat ze niet vervolgd worden.

  Dat Epstein verhaal heeft behoefte aan een antwoord op de vraag of die jonge meisjes wisten wat er van ze verlangd werd en of er vooraf een betaling afgesproken was, of dat er sprake was van dwang.

  Misschien een leuk onderwerp voor Jinek omdat ze zo’n fan is van Bill Clinton.

  1. Jeaup

   Naartuurlijk wiste ze dervan, die meide zijn slim, kijk naar beeg.com annonniem.

  2. Rene van der Grijp

   “Persoonlijk vind ik die meervoudige verkrachtingen van meer dan 1000 Engelse meisjes door moslims toch iets erger.”

   Amen.

   1. Ernest Stern

    Ik neem aan dat René ook veel moeite heeft met het aantal verkrachtingen door blanke mannen in Engeland die ongetwijfeld het aantal van 1000 zal overschrijden.

    1. vandaag

     de stront vlek probeert weer het ene met het andere weg te strepen. linkse adepten proberen altijd de aandacht zo te verleggen.

     Even back on topic menerr h u tten

     1. Brenda Welsh

      Hoe ver reikt uw paranoia. De BBC maakte een documentaire over zeer gerespecteerde heren die in het bestuur zaten van een jeugdhulp instellingen.
      De leden maakte afspraken om jongens te reserveren voor een volgende avond vergadering. De jongens spraken van “avonddienst”

     2. Rene van der Grijp

      @ Vandaag: merk op dat Stern niet reageert op Saddy, die de stelling poneerde maar wel op mij die de stelling beaamde.

      Dat zie je heel vaak, waaruit blijkt dat Stern een obsessie voor mij heeft. Als een gier zit hij te wachten op reacties van mij en probeert die op alle mogelijke manieren aan te vallen. Het is best zielig.

      Dat ik hem bijna altijd negeer zit hem ook dwars. Zonder pillen komt hij niet meer in slaap.

     3. Ernest Stern

      Nee, ik streep niets weg, ik plaats het in context maar daar houden racisten helemaal niet van. Die tillen er altijd incidenten uit om de gewraakte bevolkingsgroep te kunnen stigmatiseren.

    2. saddy

     Op zich zijn beide even erg voor het kind, maar bij die moslims was het zo dat als de vader van zo’n meisje bij de politie op de stoep stond en eiste dat er wat werd gedaan, dat dan de vader gearresteerd werd. De pers weigerde erover te schrijven. Ontiegelijk bizar, maar wel een voorproefje van waar we heen gaan.
     Er was wat hoop dat Boris de beerput open zou trekken, maar helaas.

    3. homefront

     ernestje bagatelliseert gewoon de boel, zodra het over de islam gaat en zegt hier dat ped*filie de normaalste zaak van de wereld is, logisch dat juist ernestje dit vindt want ernestje vindt s*x met kinderen aandoenlijk…

     1. Ernest Stern

      Ik zie dat de pédofiel homefront weer fanatiek probeert het gesprek op seks met kinderen te brengen.

      Het is tragisch dat veel pédofielen DDS hebben uitgekozen om hun fantasieën uit te wisselen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.