Chris Aalberts liegt en bedriegt over Baudet. Thierry: ‘Totale onzin wat hij beweert!’

Chris Aalberts van TPO (ja, hij is de hitman van die website die de hele dag bezig is met het zwartmaken van Baudet en diens partij) heeft een nieuw lasterlijk broddelwerkje geschreven over Thierry Baudet en Forum voor Democratie. Eén van de beweringen die Aalberts doet over Baudet is dat de FVD-leider zijn geliefde Davide Heijmans ontmoette via één of ander bureau. Onzin, aldus Baudet, en meer bewijs dat Aalberts werkelijk álles opschrijft als het maar negatief is – of als hij dénkt dat het negatief is.

Aalberts beweert het volgende:

“Ze bedenken er campagnes, de evenementen. Die moeten de juiste uitstraling hebben, bijvoorbeeld. Dus als an het eerste partijcongres te veel mannen op de foto’s prijken, besluiten ze dat er meer ‘mooie vrouwen’ nodig zijn. In de auto bladeren ze daarom door een catalogus van hospitality-bureau Make My Events. Otten en De Vries doen een eerste selectie, Baudet heeft vetorecht. Uit de keuze rolt ook ene Davide Heijmans, met wie Baudet zich later zal verloven.”

Helaas voor hem laat Baudet dit niet over zijn kant gaan. “Eén enkel voorbeeld van de constante stroom aan leugens en laster die deze Chris A. over mij verspreidt,” schrijft Baudet op Twitter. “Ik zou mijn geliefde hebben ontmoet via een bureau. Totale onzin. Ik heb haar al ontmoet in 2016 — ruim voordat ik werd verkozen in de Kamer toen ze mij fotografeerde op een event van de UvA. Totale onzin dus wat hij beweert. En dit was zo makkelijk te checken geweest. Verder ingaan op zijn rancuneuze werkje is zinloos en onbegonnen werk.”

Ach ja, Thierry, laat die Aalberts lekker l*llen. Geen normaal mens die hem — of die lasterlijke online publicatie waar hij voor schrijft, om maar te zwijgen over dat boekje van hem — serieus neemt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Forlan

  Chrisje met z’n slissende hoge vrouwenstem die weet het wel mooi te verzinnen allemaal. En als Chrisje ook maar een klein beetje kritiek krijgt is het altijd de schuld van een ander. Wat een enge gast.

 2. Blondie

  Stel dat Baudet deze dame wel had ontmoet, zoals deze Aalberts wereldkundig heeft gemaakt.

  Had Baudet dan ook, een Folkert einde moeten krijgen.

 3. ZWEEDSE K0K

  Volgens 2 dierbare en betrouwbare vriendinnen van Aalberts heeft Baudet zijn geliefde in een stilte-coupé leren kennen.

  Mocht later blijken….

  1. Logica

   Boeit dat jou? Mij totaal niet. Van mijn part heeft hij haar in de seksclub ontmoet. Dat is privé. Ik weet niet wie die Chris Aalbers is maar laat hem lekker voor Vrouw gaan schrijven in de zaterdageditie van de Telegraaf. Wat een oud wijf zeg.

 4. Banne de Booyer

  Die Aalberts wel eens meegemaakt. Type wat gelijk bij je wijf staat te g€ilen en opdringerig doen als jij even naar de wc bent of bier halen aan de bar.

  1. ZWEEDSE K0K

   Niet verder vertellen
   Volgens mij valt Aalberts niet op vrouwen.

   1. Forlan

    Ik durf het bijna niet te zeggen maar volgens mij heb je gelijk

 5. rexm

  Licht het doopzeel van die vazal eens door, men zou versteld staan, denk dat hij snel stil is.

 6. Vogel

  Chris je kan helaas niet zeggen waar hij zijn eigen liefje vandaan heeft .
  Dat was namelijk in de darkroom. Hij heeft hem wel gevoeld. Het ging zo snel hij heeft er een hoog stemmetje van over gehouden.
  Ja deze slijmert heeft geen gl.. Mdl nodig

  1. Ernest Stern

   Vogel lijkt me een ervaringsdeskundige.

   1. homefront

    Ja hier reageert ernestje graag even op natuurlijk de perverseling….

 7. Ernest Stern

  ht*ps://www.ad.nl/video/kanalen/politiek-nieuws~c402/series/snel-nieuws~s928/boek-over-fvd-is-weinig-vleiend-portret~p178359

  1. Blondie

   Inderdaad, ES klinkt als AD.

 8. Logica

  Hmm, reactie verdwenen. Nog 1 keer dan. Het interesseert mij niets waar Baudet of wie dan ook zijn partner vandaan haalt. Dat is privé. Wie is die Aalbers eigenlijk? Laat hem lekker voor VROUW schrijven in de Telegraaf. Wat een waardeloos figuur zeg.

 9. Telex

  Alsof hij met Patricia Paay aan de haal is gegaan. Flikker toch op met dat bashen

 10. Telex

  Einsperren, abfuhren und ausradieren

 11. Drollevanger

  Ik zat eens met Aalders op hetzelfde forum.
  Ik vond hem een volkomen onbetrouwbare zwalkende baantjesjager.
  Na enige tijd liet ik zijn commentaren gewoon links liggen. Dat is de beste manier richting dat soort figuren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.