Column Jan Roos: Ongehoord Nederland heeft bestaansrecht – ik roep iedereen op om lid te worden!

Het wordt tijd om massaal lid te worden van de rechtse omroep Ongehoord Nederland, stelt Jan Roos. Want het kan echt niet zo zijn dat alleen Akwasi’s Omroep ZWART het bestel betreedt, vindt hij. Dat moet tegenwicht krijgen. En en passant onthult Jan ook nog wat van zijn eigen minder fortuinlijke ervaringen uit de tijd dat hij nog in Hilversum werkte.

Vaak krijg ik de vraag of ik bij Ongehoord Nederland ga werken als ze eenmaal bij de NPO zitten. Mijn vaste antwoord is dan dat ik mijn portie Hilversum wel heb gehad. Vijf jaar PowNed gaat je niet in de koude kleren zitten. Toentertijd was het meer dan normaal om geweld tegen ons goed te praten, overigens allemaal door mensen die nu ‘Je suis NOS‘ roepen omdat daar verslaggevers een beetje worden lastiggevallen. Wij waren het schuim der aarde.

Ik weet dus maar al te goed hoe het is om als melaatse op het mediapark behandeld te worden door mensen die qua talent het kauwgom nog niet van mijn schoenzolen mogen peuteren. Maar zoals wel vaker verklaard: in de media gaat het niet om talent, het gaat om de juiste mensen kennen en de juiste mening hebben. Nu ken ik de juiste mensen bij ON: Arnold Karskens is al jaren een goede bekende van me en ik durf bestuurslid Peter Vlemmix zelfs een vriend te noemen. Voor de omroep heb ik ook nog eens de juiste mening, namelijk niet de politiek-correcte linkse. Dus waar zit het probleem? Om eerlijk te zijn bij mijzelf.

Dat heeft alles te maken met dat ik zo langzamerhand een beetje murw ben geworden. Al jaren heb ik moeten aanhoren wat een slecht mens ik ben. Een fascist, een nazi, een racist, extreemrechts, een populist, een xenofoob en alle andere standaardstickers die mensen buiten de goedgekeurde Kultuurkamer van de media werken opgedrukt krijgen. Na vijf jaar Powned kwam anderhalf jaar GeenStijl waardoor ik natuurlijk nog “fouter” was.

Alleen bemoeide ik me toen ook nog eens succesvol met de politiek door middel van het Oekraïnereferendum. En dat werd me al helemaal niet in dank afgenomen. Tot twee keer werd ik als rat afgebeeld in de Volkskrant. In Trouw was te lezen dat ik werd betaald door Poetin. Ik zou de democratie kapot willen maken. Op straat werd de sfeer nog grimmiger: ik liep met bewaking rond. Waar voorheen de bedreigingen per social media of mail binnenkwamen werd ik nu ook openlijk op straat uitgescholden. De media deden hun werk dus goed. Zij vertelden hun publiek dat ik een onmens ben en de toehoorders zorgen voor uitsluiting en demonisering.

Uit pure frustratie over deze gang van zaken heb ik mij toen kandidaat gesteld als lijsttrekker bij VNL. Toen moest ik echt kapot. Pure karaktermoord werd er gepleegd met het ingestudeerde toneelstukje van Eva Jinek en Alexander Pechtold tijdens de uitzending van Pauw & Jinek als hoogtepunt. Het resultaat is bekend: geen zetels, einde medialoopbaan, geen contact meer met familie en een reputatie van een oorlogsmisdadiger. Mijn enige misdaad: mijn mening. Ik heb nooit opgeroepen tot iets illegaals, er zaten geen ongrondwettelijke plannen in mijn partijprogramma en heb mij altijd verzet tegen radicalisme in welke vorm dan ook. Mijn enige fout is niet denken en doen zoals de rest daar doet. Dan ben je af en mag je niet meer meedoen. En die isolatie doet serieus wat met je.

Ik weet dus niet of ik zo’n avontuur bij een nieuwe omroep nog een keer aandurf. Maar wat doet het er eigenlijk toe wat ik wel en niet durf? Waar het om gaat is dat Ongehoord Nederland een plek verdient binnen de Nederlandse Publieke Omroep. En de enige echt reden daarvoor is dat het huidige aanbod totaal niet pluriform is. PowNed is een flop en doen nu alles om een goede fusiepartner te vinden – de onderhandelingen met BNNVARA zijn immers nog steeds gaande. Daarom zenden ze alleen nog maar politiek-correcte prietpraat en totale onzin uit. WNL is nog nooit rechts geweest met hun voorliefde voor de VVD en D66.

ON heeft dus bestaansrecht. Dus ik roep iedereen op om lid te worden, aangezien ze de benodigde 50.000 leden nog niet hebben. En als het lukt zal ik er nog eens over na gaan denken om mijn diensten aan te bieden.

Wie wel al 50.000 leden zegt te hebben is Akwasi met zijn Omroep ZWART. Hij wil straks ruimte bieden aan mensen die normaal nooit in de media komen. Hij denkt dan aan mensen met een andere huidskleur, andere geaardheid, een ander geloof en nou ja, alles wat niet blank, hetero en van oorsprong Nederlands is. Precies waar juist de NPO al sinds jaar en dag mee bezig is met allerlei diversiteitsbepalingen. Ook het NOS Journaal, wat eigenlijk een neutraal nieuwsprogramma zou moeten zijn, gebruikt al een Divibokaal voor de redacteur die zo divers mogelijke sprekers kan regelen. Het aantal allochtonen en mensen met een donkere huidskleur wordt zelfs geturfd door de Publieke Omroep. Zelfs het ooit zo nuchtere KRO-NCRV is volledig “woke” geworden met het tenenkrommende gewauwel van M.

Dus als Akwasi de moeite nam om eens af en toe naar de NPO te kijken kwam hij erachter dat ZWART helemaal niet nodig is. Want vrijwel alles is al zwart. De kans is nu dus groot dat een polariserende en op raciale gronden gebaseerde omroep er wel komt, en Ongehoord Nederland niet. Alleen dat zou al reden genoeg moeten zijn om lid te worden van ON. Met alleen Zwart erbij blijft mijn tv gewoon op zwart, want de zoveelste politiek-correcte multiculti-omroep die aandacht gaat geven aan minderheden doet mij de afstandsbediening echt niet laten pakken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Die Roos heeft het wel voor de kiezen gehad.
  Gelukkig kan hij zijn gram halen via DDS en krijgt er ook nog geld voor.

  1. henkie

   @ Cor Grijpstra

   Ik geloof dat dat nooit kan compenseren wat die man heeft meegemaakt. Gefiatteerd door het partijkartel in samenwerking met de MSM wordt een frame gefabriceerd zodat de man als vogelvrij verklaarde kan worden opgejaagd, bedreigd uitgesloten en wat al niet meer

 2. Ernest Stern

  “Mijn enige misdaad: mijn mening. Ik heb nooit opgeroepen tot iets illegaals, er zaten geen ongrondwettelijke plannen in mijn partijprogramma en heb mij altijd verzet tegen radicalisme in welke vorm dan ook.”

  Ik heb nooit gehoord dat Jan Roos van misdaad of iets illegaals werd beschuldigd.
  Hij had niet de competenties om zich in media en politiek te handhaven, meer was er niet aan de hand.
  Dit gejammer is gênant.

  1. NO8DO

   Journalist en politicus Jan Roos heeft een boete van 750 euro gekregen voor het mishandelen van een 16-jarige jongen op het terras van een café in Bergen. Dat gebeurde in mei vorig jaar. Ook moet hij de jongen 700 euro smartengeld betalen.

   De politierechter in Alkmaar acht bewezen dat hij de jongen een klap in zijn gezicht heeft gegeven. Die liep een hersenschudding op en een losse voortand.

   1. Ernest Stern

    Ik bedoel maar.

    1. henkie

     Rechtspraak van het niveau;

     Akwasi roept openlijk op tot geweld tegen mensen die zich verkleden als zwarte piet, zegt sorry en is klaar geen straf niets.

     Groepje jongeren schreeuwen verwensingen en bedreigingen, krijgen rupliek, eentje stuift af op de rupliek gever, loopt tegen een in zelfverdediging afwerend opgestoken hand aan en krijgt bloed lip. Jongen behoort tot groep van professionele slachtoffers dus rechtbank moet zo achten en oordelen; jongen is slchtoffer in deze.

   2. ikweetwatikwil

    En, wat had die 16 jarige jongen gedaan.

   3. Dirk Jansen

    Inderdaad niet verstandig van Jan. Helaas hebben de ouders van de jongen verzaakt in de opvoeding. Jan is in deze eigenlijk het slachtoffer.

   4. Logica

    Uiteraard vertel je het halve verhaal NO8DO. Typisch links. Hoe zou jij gereageerd hebben als je in de schoenen van Jan Roos had gestaan?

  2. henkie

   Wat ben jij een zielepoot.

   Maar ja jij bent die bullie, die grote jonge die elke dag het kleine jongetje pest en treitert.
   Van jou kunnen we dit soort commentaar verwachten.

   Jij zit nu met de hersenloze massa mee te roeptoeteren; rascist, fascist.
   Dat geeft je een goed gevoel, heb je toch weer iemand te grazen genomen, en je voelt je nog in je gelijk ook.

  3. Logica

   Ernest vindt het dus oké als mensen met een andere mening constant belachelijk worden gemaakt.

   Ik heb nooit VNL gestemd maar vond Jan Roos wel altijd eerlijk, helder en met een duidelijke visie.

   Dat kan helaas niet gezegd worden van links. Officieel moiue praatjes over gelijkheid en de mooie rechtsstaat, achter de schermen zo racistisch als de neten. Ernst zal niet anders zijn.

 3. ikweetwatikwil

  Ben lid van ON en ik hoop dat ze het redden. Waarom een omroep als zwart er bij moet, snap ik niets van. Wat heeft die nu aan te vullen. Het is al veel Zwart op TV.

 4. Bon-vivant

  Van mij mag Ongehoord Nederland erbij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Het probleem is dat de aanhang erg laag is. Hoe zou dat komen?

  1. Ernest Stern

   Ook bij Ongehoord Nederland speelt het totale gebrek aan competentie om fatsoenlijke televisie te maken. Als figuren als Niemöller en Karskens in beeld verschijnen is dat in subiet duidelijk. Uitgerangeerde oude rechtse mannen.

   1. Fascal

    Nee hoor, je zuigt en bent een leugenaar!

   2. homefront

    ernestje denkt dat omroep zwart wel de competentie heeft! hoe gekleurd ben je dan? nou ernestje laat het hier even zien..

    1. Ernest Stern

     Ik denk dat het niet moeilijk is qua competentie boven de oude zakken Niemöller en Karskens uit te stijgen, homefront.

     1. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een incompetente TR0L</b

     2. homefront

      De competentie van ernestje staat hier natuurlijk ter discussie die is immers abominabel…

     3. Ernest Stern

      Ik heb niet de ambitie een omroep op te richten, homefront.

   3. Loelap

    Ben je zelf niet een oude uitgerangeerde man!

   4. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een oude uitgerangeerde TR0L

   5. Kretoloog

    Zowel Karstens als Niemoller waren in hun jonge jaren (zeg tot hun 40e) kneiterlinks. Toen gingen hun ogen open en begon het verstand te spreken. Nu worden beiden als rechts betiteld. Maar eigenlijk zijn ze niet eens zoveel opgeschoven met hun opvattingen. Het zijn de linkse partijen – GroenLinks, D66 en PvdA voorop – die steeds extremere opvattingen krijgen als het gaat om gender, identiteit en immigratie.

    1. Logica

     @Kretoloog, klopt. Maar waren we vroeger niet allemaal links? Ik was vroeger D’66 en PvdA gezind. Maar dat zal tot ongeveer begin jaren 90 geweest zijn. Toen was het ook wel een andere tijd. D’66 heeft zijn kroonjuwelen overgedragen aan FVD en PVV . De PvdA denkt alleen maar aan macht. Zie hoe er omgegaan is met Pim Fortuyn. Tegenwoordig zijn alle partijen 1 pot van hetzelfde. 1 en dezelfde bak patat alleen het sausje erbij kan licht verschillen.

     Uitzonderingen zijn PVV, FVD , en ook soms SP. Daar zegeviert het gezonde verstand.

    2. Logica

     WORD LID VAN ONGEHOORD NEDERLAND MENSEN.

     Kost niks, slechts 5,75 per jaar!! Geen lid? Meld je aan en anders niet meer klagen.

     LAAT TV KIJKEND NEDERLAND ZIEN DAT ER OOK ANDERE MENINGEN ZIJN OF DAT ZE WELLICHT NIET ALLEEN STAAN IN HUN MENING.

   6. jve89

    Jij weet het namelijk allemaal zo goed Ernest. Leg eens uit waar die haat jegens alles dat autochtoon, westers en blank bij je vandaan komt. Ben erg benieuwd.

    1. Loelap

     Hebben meer linksen. Kijk maar eens op de Joop. Anti Westers, anti autochtoon, weg met ons, anti christelijk. Pro alles wat ons vijandig gezind is.
     Waar dit vandaan komt? Geen idee. Ze doen me nog het meeste denken aan de katholieke priesters van weleer. Allemaal donderpreken, de mens was slecht, ging naar de hel e.d. Links heeft die rol overgenomen. Ze hebben het voortdurend over de racistische autochtoon/Westerling die the root of all evil is en moet boeten voor zijn verleden.

   7. vandaag

    is je favoriete staats TV de NPO inmiddels geen favoriet meer draaiende strónt vlé®k ?

  2. Loelap

   “Aanhang er laag”, nooit Nederlandse les gehad?

 5. lucinde

  Weer ingestonken…

  Zoals altijd een klaagzang hoe zielig Jantje is.

  Je hebt zoveel misstappen gemaakt en nog geef je anderen de schuld.

  1. henkie

   Ook een goedenmiddag, leugenaar.

   Makkelijk he’, die MSM leugens, de grootste imbiciel kan ze eruit flappen, en zichzelf een aai over het bolletje geven, een paar veren in de reet steken, en ego oppoetsen.

   Of je bent een dommerik, of een handlanger van de firma list, leugen, oplichting en bedrog, die willens en wetens de leugens verspreid.

 6. Fascal

  Lid vanaf dag één!

 7. Dirk Jansen

  “Dus als Akwasi de moeite nam om eens af en toe naar de NPO te kijken kwam hij erachter dat ZWART helemaal niet nodig is”

  Bijna…
  Dus als de leden van Zwart de moeite zouden nemen om af en toe eens naar de NPO te kijken kwamen ze erachter dat ZWART helemaal niet nodig is.

  De hype werd snel groot, net als bij ON vorig jaar. We zullen zien hoe zich dit volgend jaar gaat verhouden.

 8. Meriadoc Brandebok

  Bij Ongehoord Nederland sprak een Nazi en Ybeltje Berckmoes had een programma waar zij een complotgekkie vroeg hoe men een chip in kan spuiten.

  Geen wonder dat Jn Roos zich er comfortabel voelt.

  1. henkie

   Dat is oud nieuws, die zijn allang weg. Dat zijn opstart problemen.
   Er zullen nog vele paarden van Troje zich aanmelden en proberen deze omroep kapot te maken. Linkse en moslim broederschap infiltranten genoeg.
   De kunst is ze er bijtijds uit te werken.

   Zielig dat je daarmee komt.

   1. Meriadoc Brandebok

    Joost Niemoller zit nog steeds gewoon in het bestuur. De omroep is zo rot als een mispel.

    1. Kretoloog

     Met Niemoller is niks mis, Bokkepiemeltje.

    2. henkie

     De standaard leugens weer, vermoeiend.

     1. Meriadoc Brandebok

      h**ps://www.ongehoordnederland.nl/wij-zijn-on/

      Joost Niemoller, programmamaker.

      Joost Niemoller hoeft dan wel niet in het bestuur te zitten, hij maakt prominent deel uit van de omroep Ongehoord Nederland. Hij is er nota bene programmamaker! En Ybeltje Berckmoes, de wappie die de geest van Fortuyn liet oproepen, werd door uiterst rechts zelf op het schild gehesen, omdat zij een roddelboek krabbelde over de VVD.

      Jij neemt zelf de uiterst rechtse leugens klakkeloos aan.

      “Waar Van der Heyden ‘slechts’ vond dat Holocaustontkenners het recht hebben op een platform, is een andere ON-initiatiefnemer onomwonden fan van een van de internationaal beruchtste ontkenners van de Shoa. Joost Niemöller vindt David Irving ‘een van de beste naoorlogse historici’. Irving, Irving? Waar kennen we die naam toch van? O ja, die verloor zijn smaadproces tegen de Amerikaanse historica Deborah Lipstadt, nadat zij hem precies dat – Holocaustontkenner – had genoemd. Hij werd tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld in Oostenrijk wegens… precies, het ontkennen van de Shoa.
      Het is verbijsterend dat oud-oorlogscorrespondent en nazi-jager Karskens zich associeert met iemand die Irving zo’n geweldige historicus vindt. En die de Amerikaanse psycholoog en schrijver Kevin MacDonald, volgens mensenrechtenbeweging Southern Poverty Law Center de ‘favoriete academicus van de neonazibeweging’, een ‘interessante intellectueel’ vindt. En die verder gaat dan alleen het bewonderen van antisemieten en Holocaustontkenners.
      ‘Te laf’
      “Ik lees over de Holocaust. Ik informeer me,” schrijft Joost Niemöller op zijn website. “Maar ik waak ervoor tot een definitieve conclusie te komen.” En: “Ik ben daar te laf voor.” Want, zo redeneert hij, zij die het wel wagen tot een ‘definitieve conclusie’ te komen, hun leven wordt ‘tot een hel gemaakt’. Dus: “Ik wil het gewoon allemaal niet precies weten.” Blijkbaar betekent ‘het allemaal precies weten’ dat de waarheid rond de Holocaust elders ligt dan wat Niemöller ‘het officiële verhaal’ noemt. Slechts de angst voor repercussies weerhoudt hem ervan dat ‘verhaal’ zelf te ontkrachten.
      Niemöller zou je een Holocaustscepticus kunnen noemen: hij weet precies hoe dicht hij langs het randje van de ontkenning kan balanceren zonder in de afgrond te vallen waar Irving en andere neonazi’s liggen. Let op de dubbele ontkenning in een ander Niemöller-citaat: “Ik ben niet overtuigd dat er geen gaskamers zouden zijn” (mijn cursivering). Eerlijk gezegd vind ik dit groezelige geflirt met diepbruin gedachtegoed veel erger dan wat Van der Heyden deed, maar de belangrijkste vraag blijft toch: waarom associeert de ooit zo gerespecteerde journalist Arnold Karskens zich met dit soort figuren?”

      Aan de woorden van Bart Schut van het Nieuw-Israelitisch Weekblad, is nog toe te voegen dat er een extreemrechtse bons op instigatie van de huidige programmamaker Niemoller werd uitgenodigd.

      Bij deze types voelt Jan zich thuis. Bij deze types voel jij je thuis. Maar wel schreeuwen als een moslim vraagtekens zet bij de Holocaust. De hypocrisie spat er zo van af, dat het niet leuk meer is.

     2. henkie

      @Meriadoc Brandebok

      Het feit dat Arnold Karskens optrekt met Joost Niemoller is bewijs genoeg dat jouw verhaal niet klopt.
      Je verkoopt allemaal hele gelikte praatjes die ogen op feiten berust, maar kort samengevat kom je niet verder dan “rascist, fascist en nazi te roep-toeteren.

      Ik heb me helemaal niet uitgelaten over wat ik wel en niet geloof van extreem rechts.

      Ik kan je wel zeggen dat ik heel veel vertrouwen had in Pim Fortuyn toen en nu in Wilders en ook Baudet.
      Zij vertellen een niet populair verhaal, nml. de waarheid. Zij hebben niets te winnen door het vertellen van dit verhaal, de waarheid. Door het vertellen van dit verhaal zetten ze hun leven op het spel, en moeten ze door het leven gaan als uitgestotenen.

      Wilders en Baudet zijn geen ordinaire politici, zij zijn verdedigers van misschien wel het belangrijjkste goed van onze samenleving en de mensheid; De Waarheid

 9. henkie

  Als die PVV en FvD stemmers ofwel te dom, ofwel te gierig zijn
  om Ongehoord Nederland te steunen en een kans te geven,
  dan weet ik het ook niet meer.

  Ik zou dan bijna hopen dat we er NIET in slagen het tij te keren, en dat dan toch de moslim broederschap hier de macht krijgt, en dat dan hun koppen de eersten zijn die over de straten rollen, endat ze niet mee maken hoe de niet moslim deugers die het politieke bed met de moslim broederschap deelden aan de beurt komen.

  Wees wijs en wees eerlijk stem PVV of FvD en wordt lid van Ongehoord Nederland.

  1. Dirk Jansen

   Henkie,

   Het meerendeel van de PVVers zijn politiek niet actief, en luisteren of kijken al helemaal niet naar de NPO. Ze willen alleen dat Nederland niet nog verder verandert. Ik denk dat veel PVVers helemaal niet goed beseffen hoe politiek geladen Hilversum is.
   Ook zijn er veel oudere stemmers die niet eens in de gaten hebben dat de NPO veel nieuws ‘framed’ in een links jasje. De oudere generatie is veel te goedgelovig, en heeft een aversie tegen alles wat met WO2 te maken heeft. Als dhr Wilders en Baudet maar lang genoeg extreem rechts, racistisch of fascistisch genoemd worden, gaan ze het met die goedgelovigheid vanzelf geloven. Zeer naïef welteverstaan.

   1. henkie

    @Dirk Jansen,

    Spijtig ,
    je hebt gelijk, ze zijn niet bewust genoeg ermee bezig om te beseffen hoe ze door MSM en het partijkartel worden bedrogen en opgelicht.

  2. Marija

   Vanaf het begin ben ik lid van ON.

 10. Meriadoc Brandebok

  Bij Ongehoord Nederland sprak een zogenaamd “medium” met de “geest van Pim Fortuyn”.

  Jan vindt dat we dit geval moeten steunen.

 11. A-BBa

  Wat mij stoort aan deze ‘omroep’ is dat het een Arnold Karskens one-man show is. Het is Arnold Karskens voor, Arnold Karskens achter en Arnold Karskens midden erin. De hele omroep wordt geleid en bestuurd door 1 persoon. Dat is de reden dat ik geen lid wordt. En dat is jammer want Nederland heeft echt een nieuwe omroep nodig.

  Ik heb een absolute hekel aan ‘omroep’ Zwart maar als je op hun website kijkt zie je de naam Akwasi bijna nergens staan. Er wordt gesproken over de omroep, niet over over Akwasi.

 12. plakband

  Omroep ZWART.
  Ik ben dan vooral benieuwd naar de reclamespotjes.
  Zouden dat ook van die krampachtige filmpjes zijn waarin absoluut geen kleurlingen mogen ontbreken.

  Ik vind het onwerkelijk. Bij vrijwilligersorganisaties ziijn kleurlingen met een kaarsje te zoeken. Bij de grote supermarkten en bouwmarkten waar ik regelmatig kom zie ik bijna nooit kleurlingen werken. Op universiteiten wel. Maar dat komt volgens mij door de vele Melkert-banen die daar voor het opscheppen liggen en waar minderheden (die inmiddels in A’dam in de meerderheid zijn) de voorkeur genieten.
  Links heeft meer kapot gemaakt dan je lief is.

 13. Voltaire

  Ik was lid. Tot ze een medium met geest van Pim Fortuyn lieten communiceren. Je zou bijna denken dat omroep ON is opgericht om rechts Nederland zo dom mogelijk te laten overkomen.

  1. Ernest Stern

   Ja, dat was leuk. Toonde ook aan dat we totale wappies te maken hebben.

   1. vandaag

    strónt vlék kan zich beter bezig houden met de waanzin van links die islamitische extremisten de politiek intrekt.

    1. Brenda Welsh

     Met Baudet is het acteur of auteur. Hij wisselt met de dag.

     1. CLoVis

      @ES c.s.

      ES is de schlemiel of de debiel. Het wisselt met de dag.

   2. Forlan

    Ja, want bij de overige publieke worden totaal geen fouten gemaakt natuurlijk…
    Die grossieren in blunders en smakeloze tv, maar dat is politiek correcte deug-tv dus dan maakt het niks uit.
    Of het nou zwart, roze of omroep ON is, ik zal er zelf nooit naar kijken. Echter, als de NPO nog steeds net doet of ze objectief zijn zullen ze toch wat meerdere geluiden moeten laten horen lijkt me?

    1. henkie

     Je hebt helemaal gelijk. Niets is makkkelijker dan mee huilen met de wolven. Altijd makkelijk scoren.

  2. henkie

   Wordt nou gewoon weer lid, dat zijn de gebruikelijke opstart problemen.

   Je moet je realiseren dat er al 50 jaar leed van censuur en oppressie door de dictatuur van de politiek corecte dogma in Nederland heerst. Ze kunnen/durven nu, voor het eerst in 50 jaar hun verhaal doen. dat is even wennen.

   Geef ze die kans.

 14. Yoyo

  Jan Roos is een absolute held!

  Zeker een aanwinst voor On!

  Word allen lid!

  1. Thant dolph

   Jan roos is vooral een ongeleid projectiel. Daarom is hij niet echt geschikt voor bestuurlijke
   functies.

   1. vandaag

    Onze anspirant strónt vlé®k is lekker stabiel !

    voer voor het PBC dat dan weer wel

    1. Micky Hellersga

     Ja hoor, de repeteerautist zit weer in zn computerhol de hele dag moderatortje te spelen. Simpele stumper.

 15. liefdevol rechts

  Ik ben belg en zal ik dan maar het voorbeeld geven en lid worden van ON? Waar zijn die echte Nederlanders? Dood en begraven?

 16. Telex

  Geachte Jan Roos, U zegt wel moe te worden maar gaat onverdroten door uw mening te verkondigen, en terecht. We moeten ons wel realiseren dat er een bepaald charisma nodig is wat er mede voor zorgt dat men zich sneller tot bepaalde personen aangetrokken voelt. Pim Fortuyn had dat en Thierry Baudet in den beginne ook totdat de laatste zichzelf door te academisch profileren z’n eigen nek begon om te draaien. Zie de peilingen. Hetzelfde geldt voor Arnold Karskens voor wiens mening ik vaak respect op kan brengen zoals voor de uwe. Een verkeerd begin met Mw Berkmoes samen met zo’n hokus pocus idioot doet evenals de niet goed doordachte reactie van Haye v/d Heide geen goed aan de zaak. Dan komt dhr. Karskens op velen nogal gefrustreerd over in zijn houding (van derden opgevangen) ik bedoel de verpakking wil ook wat, ongeacht of je het gelijk aan je kant hebt. En dat is net zoals bij u het geval is voor sommigen ook het geval. Reclame makers, spindokters en de rest van de duvel toe jagers worden niet voor niets ingehuurd! Rutte komt lachend met een appeltje op de fiets wuivend aanrijden, en lijkt daardoor de ideale buurman ondanks wat hij ons intussen door de strot duwt. En als het toch niet zo goed loopt dan roept hij de hulp in van zijn hoe heette ze ook alweer Carolien?

 17. Telex

  Liefdevol rechts, u geeft het goede voorbeeld. En de echte Nederlanders lopen nu te roepen “Ze moesten er wat aan doen” en laten op deze voor Nederlanders bekende wijze hun verontwaardiging horen. Ze realiseren zich kennelijk niet dat ieder land de regering krijgt die ze verdient. Kennelijk is het niet zo erg dat er miljarden worden gejat, van zoveel geld heeft men toch geen verstand. Maar van bijna € 6,- wel. Nederlanders letten op de kleintjes ondanks dat het ze veel meer gaat kosten, wel te rusten maar weer puh

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.