DDS podcast: chaos bij Forum voor Democratie – monsterverbond GroenLinks en de Moslimbroederschap

Welkom bij de eerste aflevering van De Wekelijkse Standaard. De Dagelijkse Standaard presenteert u onze eigen podcast! Iedere week bespreken we de meest actuele en urgente onderwerpen. Ook zullen we regelmatig interviews houden met bekende politici en critici. Onze redacteuren zullen regelmatig te horen zijn, en zoals u gewend bent van DDS kunt u scherpe meningen verwachten. 


Deze week praat uw host Bart Reijmerink over de chaos bij Forum voor Democratie, het monsterverbond van GroenLinks met de Moslimbroederschap en de zolderkamercommunisten van de SP.

Komende weken zal u getrakteerd worden met meer en langere podcasts! Mocht u niet kunnen wachten en wilt u extra content beluisteren, ga dan naar onze Back Me pagina en neem een abonnement!

Vindt u onze podcast leuk? Doneer en ontvang exclusieve podcasts van DDS! Al voor enkele euro’s per maand krijgt u toegang tot exclusieve content!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

 1. Lex

  Thierry Baudet

  1. Cor Grijpstra

   Thierry Baudet, de man die vele bezoeken bracht aan de ouwe neonazi Le Pen, zelfs zijn proefschrift aan hem overhandigde.

   Pepe the Frog retweet als leuk (symbool van extr@em rechts)

   Gesigneerde boek ontvangt na een diner met een extr#em rechts figuur.
   Ja die…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.