Facebook sluit grootste jihadistenforum, onthoofde leraar werd daar ‘een misdadiger’ genoemd

Op de Facebook-pagina Ahlus-Sunnah Publicaties, met 5900 volgers, werd de onthoofde Franse leraar Samuel Paty ‘een misdadiger’ genoemd die de doodstraf verdiende. Facebook legt de pagina (opnieuw) plat en de beheerder verzet zich nu tegen deze ‘censuur’. Hij noemt het een inbreuk op “ons recht van islamitische meningsuiting”.

Volgens de NCTV hebben dit soort lui allemaal back-upkanalen en vinden ze allerlei nieuwe manieren om met elkaar te blijven communiceren. Zo’n Facebook-ban zet dus geen zoden aan de dijk. Op zich logisch, maar dat is niet het ergste probleem. Wie het artikel leest zal namelijk opvallen dat de taal en argumentatie van hun radicale gedachtegoed aan het veranderen is.

Deze radicale ideeën worden nu overgoten met hetzelfde slachtofferschapsausje dat we tegenwoordig zowel bij links als bij rechts Nederland zien. Er staat niet meer dat ongelovigen maar dood moeten in opdracht van Allah. Er staat dat zij, net als ‘wij’, opkomen voor hun rechten.

Zo hebben ze het tegenwoordig kennelijk over het recht op ‘islamitische meningsuiting’, strijden tegen het boerkaverbod en het ‘oprukken van ‘islamofobie”. Of de beroerde omstandigheden op de Terrorismeafdeling van de gevangenis en hoe verwerpelijk de democratie wel niet is, natuurlijk. Ze beginnen zich dus politiek te gedragen en dragen tegenwoordig steeds meer een politieke islam uit. Dat beginnen we ook in de Nederlandse praatprogramma’s te zien: ‘Ja die onthoofding was niet oké, maar…’ Het gevaar daarvan is niet alleen dat je radicale mafketels krijgt die de politiek proberen te infiltreren, maar ook dat het wantrouwen oproept jegens de politiek actieve gematigde moslims.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Maurits Dekker

  Als je de islam toelaat in je land volgt altijd ellende.
  Dit is het pad dat altijd door de aanhangers van deze ideologie wordt gevolgd:

  1) nuttige meelopers voor je winnen
  2) kritikasters monddood maken (desnoods letterlijk)
  3) infiltreren in overheid, leger en politie
  4) onrust zaaien in kranten, tijdschriften en op tv
  5) propageren dat aanslagen niet door islam komt (taqqiyya)
  6) berovingen, inbraken en zware criminaliteit
  7) dodelijke aanslagen (op barbaarse wijze)
  8) oorlog

 2. Cor Grijpstra

  @lugar

  Wat moeten we nu doen om dat geloof te stoppen?

  1. Willem Bever

   Cor heeft vanavond de behoefte om onnozele opmerkingen te maken

  2. Duckday

   Grenzen dicht terug naar het oude systeem Stop het kom maar binnen beleid.Stop het binnen halen van de arme handophouders, Stop die mensen die aangeven die zg veel bukken,.Stop met het steeds meer uitgeven van een NL paspoort .Laat de mensen helpen hun eigen land oporde te krijgen help met op bouwen STRENGERE EISEN stellen AAN de POLITIEK niet iedere jan L kan zo maar in de politiek .en Vriendjes helpen vriendjes aan dik betaalde banen.Uit een partij zetel mag niet mee ENZ

  3. evil knievel

   I.e.g niet op de rug gaan liggen,zoals jullie sLinkse helden!😜

  4. Mart

   Vraag dat eens aan jullie ”Grote Leider”…….niets dus,want hoort bij de aanloop om een NWO.

 3. LifeBuddy

  Dit hebben we te danken aan de arische sLinkse . Die staan al vanaf den uil achter dit soort arische lui. hier kan je alleen maar vanaf komen, door ze terug in d’r eigen hol te duwen.

 4. Toverkol

  Ondertussen zijn weer een aantal honden van Allah uit Syrië op Schiphol geland die over een half jaar gepamperd worden met uitkeringen. Stuur dit afval terug naar Marokko of Turkije! Neem het paspoort af !!!

 5. Pieter48

  Misschien een oplossing om de jihadisten om te scholen tot bouwvakker. In Syrië is nog al wat schade ontstaan aan de hoog en laag bouw aldaar. Dus aan de slag. Misschien zijn er onder de statushouders ook bouwvakkers dus ook aan de slag in uw eigen land. Jihadisten zijn meestal niet de slimste mensen dus de omscholing zal wat langer duren dan bij normale wereldburgers.

 6. 56RdK

  “de politiek actieve gematigde moslims.”

  Wout, wanneer staan de pleinen en straten vol met die gematigde moslims?

  Niet na elke moordaanslag gedaan door hun broeders en zusters, nee, dan zie je ze niet, hoor je ze niet!

  Maar wél als er een hun onbevallige cartoon wordt vertoond, staan ook zij op hun achterste benen en dan vooral in de linkse talkshows!

  Nee Wout, nogmaals, kom niet met het gezwam over gematigde moslims! Die bestaan niet, wél degenen die (vooralsnog) zwijgen maar hetzelfde denken, denken zoals het beschreven staat in het gifboek.

  1. Jannes-46

   Juiste reactie die vlekkeloos beschrijft waar het werkelijk om gaat.

  2. Marija

   10+

 7. Drollevanger

  Je kunt beginnen met het niet meer plaatsen van de islam onder de noemer religie.
  Noem het gewoon de ideologie die het is.
  Daarna kun je er een verbod op leggen waaraan uitzetting naar een moslimland naar keuze volgt.
  Een dialoog met een richting die meer dan vierhonderd geboden anti-vrouw, anti afvallige of ongelovige telt zal nooit zoden aan de dijk zetten.(dan kom je met wat er overblijft aan heilige boeken werkelijk op Donald Duck formaat uit.)
  Bestrijden via onze voor eigen volk gemaakte en geschikte wetten zal nooit lukken. Die werken alleen voor de eigen verstandiger bevolking.
  Een geloof dat geen afvalligen tolereert is een bedenksel van idioten. Er bestaat geen echt geloof/ideologie zonder afvalligen. Zoiets komt alleen in de wiskunde voor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.