Feministische schrijfster is geschokt: ‘Als ik wist dat Biden voor lockdowns was had ik nooit op hem gestemd’

Democraten en de media — maar ik herhaal mezelf — bekritiseren Donald Trump al maanden omdat hij tegen een algemene lockdown is. Ze beschuldigen hem ervan dat hij mensen nodeloos de dood injaagt omdat hij de economie niet wenst op te blazen voor een virusje met een sterftecijfer van 0,25% of daaromtrent. Vreselijk! 

Maar dan Joe Biden. Ome Joe gaat het heel anders doen. Ja, ja, als hij het voor het zeggen krijgt wordt er écht ingegrepen. Hard. Net zoals in andere landen waar lockdowns de nationale economie om zeep hebben geholpen. Jeej gezondheid!

Ongelooflijk genoeg komt Bidens autoritaire, knettergekke coronabeleid als een verrassing voor prominente, zogenaamde hoog intelligente kiezers die bij de verkiezingen op hem gestemd hebben. Zie mevrouw Naomi Wolf, de bekende feministische schrijfster, academica, en politieke adviseur van onder meer Bill Clinton en Al Gore.

“Als ik had geweten dat Biden openstond voor lockdowns zoals hij nu zegt, iets dat nooit voorgekomen is in de geschiedenis in welke pandemie dan ook, en wat werkelijk een vreselijke strategie is, en een lockdown die nooit zal eindigen omdat de elites ervan houden, dan zou ik nooit op hem gestemd hebben.”

Aldus mevrouw de intellectueel.

Natuurlijk is het heel mooi dat ze begrijpt dat lockdowns funest én belachelijk zijn, maar onder welke steen zat deze vrouw verstopt tijdens de campagne? Biden en zijn mede-Democraten (de media incluis) zijn steeds keihard achter Trump aangegaan omdat hij tégen lockdowns is. Als je geschokt bent dat Biden ervoor is ben je écht willens en wetens blind én doof geweest de afgelopen weken.

Volg mij op Twitter en op Parler.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Er zullen er vast wel meer komen die spijt krijgen van hun stem op Biden.

  1. hans-e-pans

   Is het nu niet dan zal het na de nabije toekomst wel zijn dat mensen spijt als haren op hun hoofd zullen krijgen omdat ze op de Democraten hebben gestemd.

   Zeker als Joe Biden zeg maximaal zes maanden na zijn inauguratie, te ongezond verklaard zal worden om te regeren, zal worden afgezet door Kamala Harris.

   Als je je enigszins hebt geïnteresseerd in wat de Democratische partij, en dan specifiek de erg linkse mevrouw Harris, in de toekomst van plan is welke richting het met Amerika zal gaan.

   Maar ook wat dat voor de nu nog vrije westerse wereld zal gaan betekenen, men kijkt in deze alleen naar de gevolgen voor Amerika.

   1. Thant Dolph

    Noord-korea aan de Pacific.

 2. Piet51

  Deze mevrouw heeft wel meer info gemist. Lees de andere tweets als reactie op die van haar en je ziet in heel veel reacties welke positieve effecten een totale lock down, zelfs een korte, ook kan hebben.

  1. Althans dolph

   Idd malle pietje .
   KAN HEBBEN , dat zeg je precies goed .
   Niks gegarandeerd.
   Ook hier is na de maatregelen van peppie en kokkie grote kans op een derde golf .
   En dan ? Weer een lockdown ?

   1. Piet51

    @Althans dolph
    Garanties zijn er nauwelijks. Maar in die volgende tweets wordt wel verwezen naar een heleboel succesvolle lockdowns. Ik zeg niet dat wij dat ook zo snel mogelijk moeten doen, maar afwijzen als iets wat mislukt is voorbarig.

  2. De Booyer

   Bij mij in het dorp is het dorpscafé en kruidenier ook dicht! Hier staat de economie ook stil! Dus kan het overal.

 3. Cor Grijpstra

  Mike blijft met modder gooien.
  Zowel prive op Twitter als op DDS.

  1. ikweetwatikwil

   Ik begrijp van Cor Grijpstra, als je het niet met hem eens bent, gooi je met modder.
   t,Ja zo reageren de “linksen” Hun wil is wet.

   1. Canta

    ikweetwatikwil

    Quote: als je het niet met hem eens bent, gooi je met modder. t Ja zo reageren de “linksen” Hun wil is wet.
    Hoe is het mogelijk. Het zijn juist de linkse mensen die constant voor van alles worden uitgemaakt. Als ik alle woorden opschrijf die ik al naar mijn hoofd heb gekregen dan zou dit een heel lang epistel worden. Het is tekenend, dat de reacties die rechts constant uit aan links worden toegeschreven.
    En nu met die zogenaamde fraude: zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

  2. Mogguh

   Mike geeft gewoon zijn terechte mening op Twitter en is eigenaar van deze site dus ook hier kan hij doen wat hij wil, het staat je vrij om hier op te sodemieteren kansloze SP klootzak Sarko!

   1. Piet51

    @Mogguh
    Je hebt helemaal gelijk. Het is alleen opvallend, dat veel mensen hier en elders over Twitter en Facebook heen vallen, als die hetzelfde recht over hun eigen website uitoefenen. Ze menen ook soms bijdragen te moeten blokkeren of van commentaar te voorzien.

   2. Cor Grijpstra

    @Mogguh
    Goedenmorgen vriend.

 4. Ernest Stern

  In Europa leidden de lockdowns tot een beheersing van de pandemie.
  In de V.S. loopt het gierend uit de klauw.

  1. leukeditter

   uit de klauw??????? , in nederland is het veeeeeeeeeeeel erger per 100.000 inwoners….wat je erg noemt

  2. vandaag

   zou u de beheersing nader kunnen omschrijven ?

   de stront vlek weet kennelijk niet dat de WHO verleden maand al opgeroepen heeft te stoppen met lock-down , avondklokken en alle andere bewegings beperkende maatregelen.

   De stront vlek is wel vaker niet op de hoogte van de actualiteiten

   1. Ernest Stern

    In de V.S. zijn er 736 per miljoen inwoners aan Covid gestorven, in Nederland 469 per miljoen inwoners.

    Leukeditter weet niet waarover hij zwetst.

    ht*ps://www.worldometers.info/coronavirus/

    1. Fascal

     Nee hoor, je zwetst, pure propaganda!

    2. vandaag

     domme stront vlek vergeet de risico groepen in kaart te brengen en komt met absolute cijfers , wat een domme jongen die weer aantoont dat ie van statistieken geen kaas gegeten heeft

     zwetskous

 5. De Booyer

  Berouw komt na de zonde. Succes lieve inwoners van de usa. 4 jarige lockdown gaat beginnen. Ondertussen schalt uit elke tv en radio de boodschap van inclusiviteit, BLM, enz flauwekul. Héhé eindelijk van Trump af. Een hoge prijs gaan ze betalen maar dat hebben ze er wel voor over…” grab them by the….!!” Wat denkt ie wel niet!!

 6. Kretoloog

  “Berouw komt na de zonde”

  Er zullen de komende jaren nog hele volksstammen opstaan die spijt krijgen van hun stem op Biden. En dan niet hopen dat hij voortijdig moet stoppen, want zijn vice (Harris) is nog een paar graadjes erger.

  1. Kretoloog

   Wat ook wel opvallend is: China, Rusland en Turkije weigeren om Biden te feliciteren met zijn ‘overwinning’. Officieel omdat ‘alle procedures nog niet zijn afgerond’. Maar bij vorige verkiezingen waren deze landen echt niet zo terughoudend.

   China verwacht niet dat onder Biden de door Trump gestarte handelsoorlog zal worden teruggedraaid. Rusland is het akkevietje met de zoon van Biden in Oekraïne zeker nog niet vergeten. En Turkije heeft gewoon ruzie met de USA, ongeacht wie daar president is.

 7. rexm

  Foto. Kan hij met zijn jatten niet van die vrouwen afblijven, of zit hij ook in dat bekende clubje.???

  1. Piet51

   @rexm
   Biden raakt inderdaad vaak vrouwen of kinderen aan, heel subtiel. Doe ik soms ook. Trump ook, maar dan wel veel minder subtiel, zoals hij jaren geleden trots zelf zei.

   1. vandaag

    heel subtiel mafklapper ? kijk nog is naar de beelden,, de kinderen weten niet hoe snel ze moeten wegkruipen maar je kan de p3dófielen malle pietje en joe biden niet gelijk trekken met vrouwen jager trump.

    Trump zei iets wat helemaal geen raakvlak had met kinderen ouwe viezerik.
    Je bent nog walgelijker dan gedacht maar het lijkt erop dat martijn zich verenigt op dds. stront vlek en malle pietje , de p3dófielen van dds

   2. Ernest Stern

    @Piet51,
    Ik heb op dit blog me een keer laten ontvallen dat kleine kinderen warme gevoelens bij me oproepen. Sedertdien word ik hier door een roedel zwakzinnigen uitgemaakt voor pédofiel.

    Ik bedoel maar.

    1. Fascal

     Leugenaar en oplichter!

     1. Fascal

      De zwendelaar, hij noemt het fantaseren over seks met kleine kinderen aandoenlijk!

    2. vandaag

     ik bedoel maar ? je uitspraken waren in een draadje over martijn stront vlek. Als de foto’s en filmpjes van biden niet overtuigen moet je even kijken naar de gezichtsuitdrukking van de kinderen en de vrouwen. Jij herkent die gelaats uitdrukking vast wel bij die kinderen !

     ik bedoel maar stront vlek

    3. Piet51

     @Ernest Stern

     Dan moet ik je hier iets bekennen. Ik hoop, dat je het voor je houdt. Ik koester namelijk ook heel warme gevoelens voor kinderen. Sterker nog, ik ga met ze in bad, bed en sauna. Ernest, ik ga er echt van uit, dat je dit niet verder vertelt. Beschouw het als een steun in de rug, een bewijs dat je heel normaal bent.
     Een kleine correctie toch, ik heb dat niet met alle kinderen. Ik ken ook etters, die ik het liefst achter het behang zou willen plakken, of erger.

    4. Piet51

     @Ernest Stern
     Weet je wat ik echt eng vind? Dat zijn mensen die voortdurend, de hele dag, met gedachten te kampen hebben over kinderen en wat iemand allemaal met hen zou kunnen doen. Zulke mensen zijn nog niet gevaarlijk, maar zouden wel in de gaten gehouden moeten worden. Behandeling is mogelijk, maar die behoefte hebben ze zelf bijna nooit. Ze genieten liever van die z.g onschuldige uitingen. Het zijn dwangneurosen, waar de buitenwereld meestal niet veel van merkt, behalve als die getriggerd worden.
     Ik kom ze hier ook regelmatig tegen en dat is best verontrustend.

 8. HD

  Ik hoorde vanmorgen al op de radio, geloof radio 10 een links trutje zeggen dat Biden en Kameela het geweldig doen, gelukkig gaf de DJ wat tegengas.

  1. Vrijedenkert

   Heel vreemd, nu al geweldig doen terwijl ze niet eens in functie zijn om iets te kunnen doen…

 9. SilverFox

  En dergelijke domme amoeben hebben stemrecht…

 10. Linksbuster

  Weer zo’n hersenloze hysterische Biden aanhangster….beetje als de volgelingen van Klaver.

 11. kees cup

  Lockdown.
  Deze trut, en ook Michael, maken zich weer eens druk om niets.

  Tot aan zijn eventuele benoeming heeft Biden nog niet zoveel in te brengen in de usa, Trump voorlopig nog gewoon de president. Helaas voor links Amerika tot dan: nog “keinen sperrzeit !”
  Ver voor die tijd zijn er al vaccins vrij gegeven, en wordt er ook al gevaccineerd, overigens mede dankzij project ‘warpspeed’ van Trump.
  Dan vervalt zeer snel elke smoes voor een lockdown.

 12. rexm

  Piet 51.
  Biden raakt inderdaad vaak vrouwen of kinderen aan, heel subtiel. Doe ik soms ook.

  rexm. Dan hoor je zeker ook bij dat clubje, toch.!! Nu heb je, je zelf verraden.

  1. vandaag

   zo ging de stront vlek ook nat , de sukkels denken dat ze slim zijn.

  2. Piet51

   rexm

   Welk clubje bedoel je eigenlijk? Even voor alle duidelijkheid, vrouwen aanraken, kussen o.i.d. heeft niets met p.edof.ilie te maken, helemaal niets zelfs. Hier in Nederland was het tot voor kort in veel kringen gebruikelijk, dat mannen en vrouwen elkaar drie zoenen gaven. Dit tot afgrijzen van buitenlandse vrienden van mij. En ik moest weer erg wennen aan de Italiaanse gewoonte, dat mannen elkaar een klapzoen gaven. Zo zie je maar, ’s lands wijs ’s lands eer.

 13. Vrijedenkert

  En weer een bijdrage van mij niet geplaatst…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.