Groot deel van de FVD- en PVV-kiezers blijft erbij: “Donald Trump won de verkiezingen”

Bijna tien procent (+9%) van de Nederlanders is er duidelijk over: tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen is er fraude gepleegd. Vooral kiezers van Forum voor Democratie en de PVV zijn hier zo stellig over, aldus een peiling van Maurice de Hond.

84 procent van de Nederlanders gaat er vanuit dat Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen. Een schamele 7 procent geeft aan niet te weten of de winnaar nu Biden of Trump is. Opmerkelijk is: 44 procent van de kiezers van FVD geeft aan zeker te weten dat Trump de winnaar van de verkiezingen is. ‘Slechts’ 27 procent van het FVD-electoraat duidt Biden als winnaar aan.

Bij de PVV zijn ze iets zekerder omtrent de overwinning van Biden: 33 procent van de PVV-kiezers denkt dat Trump heeft gewonnen tegenover 49 procent dat (schoorvoetend) toegeeft dat we nu toch echt moeten gaan geloven in -op z’n minst- vier jaar Biden-Harris.

Een burgeroorlog of enige andere onrust zullen ons bespaart blijven, als we de ondervraagden van het opiniepanel van Maurice de Hond moeten geloven. Het merendeel denkt dat Trump op 20 januari 2021 in alle stilte het Witte Huis zal verlaten. Ongeveer 7 procent van de ondervraagden denkt dat de juridische procedures rondom de presidentsverkiezingen nog niet zijn afgelopen.

Toch blijft een kwart van de FVD-aanhang denken dat Trump alsnog gekozen zal worden voor een tweede termijn. 18 procent van de ondervraagden ziet de inauguratie van de nieuwe president niet op 20 januari plaatsvinden maar op een later moment.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

224 reacties

 1. ZWEEDSE K0K

  Groot deel van de FVD- en PVV-kiezers blijft erbij: “Donald Trump won de verkiezingen”

  Je verwacht het niet.
  Zouden er dan ook FvD of PVV feiten-ontkenners hier ronddwalen?
  Maakt niet uit, Baudet wordt ???

  1. Fascal

   Ook voor jou microcockje, de officiële uitslag bepaalt wie de winnaar is.

   1. Beukman

    Niet waar, zuigman.
    Vier jaar geleden belde Hillary Trump om hem te feliciteren. De officiële uitslag was er nog niet, maar dat is dan ook slechts een formaliteit.
    De enige reden dat er nu nog wordt getwijfeld wie de winnaar is, is dat Trump geestelijk gestoord is en tegen beter in en zonder bewijs blijft roepen dat de Democraten de verkiezing hebben gestolen.

    1. Fascal

     Zuigman de zuigert. De officiële uitslag bepaalt wie de winnaar is.

     1. Nostradamus

      Precies. It ain’t over until the fat lady sings.

    2. henkie

     @Beukman

     Wat een verbeten reactie voor iemand die gewonnen heeft.
     Wat een verbeten reactie voor iermand die al jaren lang het gelijk en de waarheid aan zijn kant heeft.
     Je hoeft je toch nergens druk om te maken?

     Trump wil dat de rechter bepaalt dat er herteld zal worden.
     Jij en ik weten beide dat de rechter hem niet gelijk zal geven, en we weten ook allebei waarom niet.

     Is het de beste manier om de angel uit de situatie te halen? Nee.
     Het is olie op het vuur gooien. Waarom toch?

     En democratische leiders roepen nu al op tot een heksenjacht naar iedereen die Trump heeft gefaciliteerd, “we have to burn down the republican party”, mensen die Trump hebben gesteund moeten zich gaan afvragen wat dat voor hun toekomst gaat betekenen, werkgevers moeten zich bedenken wat gebeurt als ze Trump aanhangers aannemen, en ga zo maar door…

   2. ZWEEDSE K0K

    De liegende, domme soepkip laat een boertje.
    De officiële uitslag bepaalt wie de winnaar is.
    De officiële uitslag bepaalt helemaal niets, het is hoogstens een mededeling van een daartoe erkende instantie.

  2. henkie

   @zweetse kok

   Trump is in iedergeval boven alle twijfel de morele winnaar van de verkiezingen.

   Wat mij betreft is Trump de grootste wereldleider van de moderne geschiedenis. Wat hij heeft bereikt “against all odds” grenst aan het onmogelijke.
   De leugenachtige heksenjacht campagne die wereldwijd werd gesteund en gefaciliteerd heeft uitsluitend bereikt dat niet meer mensen zijn ware aard en karakter zijn gaan waarderen en van hem zijn gaan houden.
   Zijn presidentschap werpt nu al zijn vruchten af ten gunste van de hele wereld.

   Binnen de republikeinse partij heeft een beweging de overhand gekregen en die luidt;
   “Trumpism”

   En onder de “Trumpists” heerst de notie;
   “Trump loosing the elections by this margin is the best thing that could happen to us”

   Ze gaan nu een politicus klaarstomen om het “Trumpism” over de wereld te verspreiden;
   Mogelijk een erudiete, charmante vrouwelijke zwarte waarvan er velen binnen de gelederen van de republikeinse partij die met hart en ziel het “Trumpism” verdedigen.

   Deze charmante zwarte vrouw zal de harten van de mensen veroveren.

   Trump zelf hoeft niets meer te doen, het mag wel, maar het hoeft niet, zijn werk is al gedaan!

  3. Tom Bombadil

   Donald Trump won deze verkiezingen moraal ook. Het beste wat de gemidelde Biden supporters zeggen is orange man bad en dat is dan ook het enige argument wat ze hebben. Ook al heeft biden zelf geen fraude gepleegd(ook al geeft ie dat zelf toe in een filmpje). De media heeft zeker deze verkiezingen beinvloed en dat is in mijn ogen minstens even erg als fraude.

 2. Beukman

  En hoe denken de leiders van deze partijen erover?

  1. ZWEEDSE K0K

   De ene is de hond/vriendin aan het uitlaten, de ander haalt toch weer menthol sigaretten.

   1. Beukman

    Gaan we in maart krijgen dat Baudet beweert dat de overwinning hem is ontstolen?

    1. ZWEEDSE K0K

     Nee, dat laat hij door zijn buikspreekpop Haga doen.

 3. Kretoloog

  Bij de vorige verkiezingen, in 2016, zijn er 5,7 miljoen illegale stemmen op de Democraten uitgebracht. Omdat het geen verschil maakte voor de uitslag – Trump had toch al gewonnen – is er weinig ruchtbaarheid aan gegeven.

  In 2020 zal het niet anders zijn gegaan. Opnieuw zijn er miljoenen illegale stemmen naar de Democratische kandidaat gegaan. Nu is deze fraude wel zeer bepalend: Want hoewel Trump zonder de illegale stemmen heeft gewonnen, zal hij toch geen president meer kunnen worden.

  1. ZWEEDSE K0K

   Wappie!

  2. Beukman

   Onzin Kreetman.
   Dat verhaaltje over die 5,7 miljoen illegale stemmen is een al zeker drie keer opnieuw opgebakken complottheorie. Zo kwamen de complotgekken er ook al in 2008 mee op de proppen:
   thepoliticalinsider.com/2008-voter-fraud-5-7-million-illegal-votes/

   Wat opvalt, is dat ze na vier jaar zelfs nog te belabberd zijn om de aantallen aan te passen.

  3. Kretoloog

   1 voorbeeld: Biden won Michigan met 146.000 stemmen. Maar nu blijkt dat eigenlijk Trump zou hebben gewonnen met 1,2 miljoen meer. En zo zijn er meer voorbeelden.
   http*://patriotdailypress.org/2020/11/14/new-federal-lawsuit-seeks-to-throw-out-1-2-million-votes-in-michigan-flipping-the-state-for-trump/

   1. Piet51

    @Kretoloog
    Wederom een boeiend artikel. Ik vind het wel vreemd, dat dit door vier kiezers (voters) wordt aangekaart en niet door de Republikeinse partij.

   2. Beukman

    Ik begrijp dat je erkent dat jouw vorige verhaal onzin is, Kreet, ook gezien het feit dat dit vrijwel iedere verkiezing weer terugkeert met notabene dezelfde aantallen?

    Ook jouw tweede verhaal is onzin. De rechter heeft dan ook alle claims afgewezen:

    bloomberg.com/news/articles/2020-11-13/michigan-judge-denies-trump-backers-bid-to-toss-detroit-votes

    en:

    At a hearing before Kenny on Wednesday, a lawyer for the city of Detroit warned against any order that boosted Trump’s “unsubstantiated conspiratorial theories” of voter fraud. “There’s nothing to support it,” attorney David Fink argued. “But the outcome undermines the very bedrock of our democracy, the faith of the people in the democratic process.”

    Hier als extra service voor jou een handige overzicht van alle door trumperds in Michigan gelanceerde complottheorieën. Mis vooral “Claim 5: The mysterious wagon” niet!

    eu.detroitnews.com/story/news/politics/2020/11/06/why-some-michigan-election-conspiracy-theories-dont-add-up/6186067002/

   3. ZWEEDSE K0K

    Breaking News
    Trump-belt-Biden-om-gratie-te-vragen
    http*://speld.nl/2020/11/07/trump-belt-biden-om-gratie-te-vragen/

    1. Piet51

     @ZWEEDSE KOK
     Kijk s.v.l. uit met dergelijke links. Niet iedereen hier kan nieuws en satire uit elkaar houden. Maar ik vind dit wel heel erg “breaking” nieuws.

     1. Beukman

      Nieuw was voor mij wat eronder staat:

      Deze mensen werken dag en nacht om aangespannen rechtszaken te tellen

      Dit is de plek waar alles nu om draait. In deze grote hal in Pennsylvania zijn honderden mensen dag en nacht bezig met het tellen van alle aangespannen rechtszaken.
      “Elke rechtszaak telt, dat is democratie”, zegt rechtszakenteller Jeoffrey Holms. We mogen bij hoge uitzondering meekijken hoe hij honderden aanklachten opent en telt. “Het is veel werk, maar het is ook dankbaar werk.”

    2. Beukman

     Ik vind dat je president Trump de laatste tijd wel heel erg demoniseert, Kok.

    3. henkie

     Je bedoelt toch zeker gratie te verlenen?

     1. Thant dolph

      Op Mars gebivakkeerd de afgelopen 4 jaar?

 4. LifeBuddy

  Voor het Amerikaanse volk is het 100 keer beter dat Trump president blijft. want als George Boden[ernestje] aan de macht komt[nee dus] gaan de belastingen 25% omhoog, net als hier in april net na de verkiezingen. Dit hebben we allemaal op tv kunnen zien bij RTL. Nou, reageer maar sLinkse nep duimzuigers.

  1. Beukman

   Geen idee wie George Boden[ernestje] is, maar de nieuwe president gaat inderdaad de absurde belastingverlaging voor de allerrijksten die Trump voor zijn vrienden had geregeld, weer terugdraaien.

   1. LifeBuddy

    HaHaHa, sLinkse nep duimzuigerneukman weet niet wie [z’n tweelingbroer] ernestje is, die fout over fout schijft.

 5. Piet51

  Die percentages overtuigden van de winst van Trump passen perfect bij de aanhang van FvD en PVV die aangaven in één of meer complotten te geloven. Want ook die complotten zijn per definitie onbewezen gebeurtenissen. Waren ze wel bewezen, dan waren het geen complotten in de zin zoals hier bedoeld.

  De leden van die partijen zijn blijkbaar goedgelovige, gemakkelijk te overtuigen en naïeve kiezers. Als Biden tot president wordt benoemd, zal dat hen dan ook niet overtuigen, maar misschien zelfs sterken in die overtuiging, want er zijn blijkbaar immens sterke krachten actief, “Deep State” dus. En dan houdt elke redelijke, rationele discussie op.

  1. gustav

   piet/
   Er bestaan natuurlijk géén complotten!
   Politici, multinationals, miljardairs, grootgrondbezitters zijn allemaal goudeerlijke en integere mensen.
   ‘De wet van Murphy’ is internationaal geldig:oneerlijke mensen zijn arm, de rijken en machtigen der aarde hebben het beste voor, met het stemvee!
   Hahaha.

   1. Piet51

    @gustav
    Ik heb een heel ander beeld bij de Wet van Murphy. Maar die is wel heel duidelijk van toepassing voor wat Trump de laatste dagen overkomt.

 6. BigBadJohn

  Voor iedereen die zelf het laatste nieuws omtrent de verkiezing uitslag wil volgen:

  www-punt-newsmaxtv-punt-com

 7. Winfrida

  Het is weer sluw doordacht om per post te stemmen, vanwege corona. Vooral om verwarring bij de uitslag te scheppen.

 8. Ernest Stern

  Het verbaast niet dat veel PVV-aanhangers de realiteit van het verlies van Trump niet onder ogen kunnen zien. PVV-aanhangers zijn relatief laag opgeleid, nemen weinig kennis van de kwaliteitsmedia en zijn gevoelig voor complottheorieën.
  Wilders moet het hier ook van hebben. Verstandige mensen pikken zijn leugens niet.

  1. sonny

   Ernest@
   “laag opgeleid” zou wel eens synoniem kunnen zijn aan “minder geïndoctrineerd”!
   Ernest je moet leren met een open geest naar de dingen te kijken, belangeloos en objectief!
   Maar ik vermoed dat de linkse indoctrinatie tot in je botten is verankerd!
   In je vroege jeugd al reddeloos verloren aan de wereldvisie van linkse subjectieve docenten.
   kijk naar gebeurtenissen op een autodidactische manier, dat zal hopelijk verheldering brengen!

  2. Duckday

   De man die de waarheid weergeeft is tot nu toe Hr Wilders Alleen hij doet het te goed vandaar dat men bagger over hem gooit.Bewijs het tegendeel

 9. DubbelZout

  FVD de wappie partij van Nederland
  Alle soorten zijn welkom 😀

  1. Duckday

   Doe je ogen eens open en kijk wat er hier in de regering zit en in de gemeente raad.

 10. Ritter

  Weer veel geweld tegen Trump supporters door Antifa en BLM.
  ==================

  BLM, Antifa Explode in Violence After Tens of Thousands of Trump Supporters March in D.C.

  h*tps://townhall.com/tipsheet/bronsonstocking/2020/11/14/leftists-explode-with-violence-after-tens-of-thousands-of-trump-supporters-march-in-dc-n2580109

 11. Ritter

  “Mogelijk krijgt Amerika straks Biden als nieuwe president. Maar Trump, die als miljardair de stem van het volk veel beter vertolkt dan links, heeft met zijn vreedzame opstand tegen de elites heel wat losgemaakt. Wereldwijd. De deplorables van Hillary Clinton zijn de unconquerables van nu: het verzet van gewone werkende mensen tegen alle linkse experimenten. Niet meer te stoppen, stelt Gerard Koning.”

  ht*ps://opiniez.com/2020/11/14/ook-na-trump-vervliegt-de-droom-niet/gerardkoning1964/

  1. ZWEEDSE K0K

   Maar Trump, die als miljardair de stem van het volk veel beter vertolkt dan links,

   Ik herhaal de wijze woorden van Piet:
   Kijk s.v.l. uit met dergelijke links.
   Niet iedereen hier kan nieuws en satire uit elkaar houden.

   1. Ernest Stern

    “die als miljardair de stem van het volk veel beter vertolkt dan links”

    Logisch, het gewone volk bestaat overwegend uit miljardairs.

    1. Fascal

     Leugenaar!

  2. Ernest Stern

   “Mogelijk krijgt Amerika straks Biden als nieuwe president.”

   Ik zie dat Ritter ook moeizaam tot voortschrijdend inzicht kwam.

   1. Fascal

    Nee hoor, onzin!

  3. Beukman

   Het is een bar slecht stuk, ook nog eens geschreven in krukkig Nederlands.
   Het gevecht tegen de elites gaat door:

   Als Donald straks voor de rechter moet verschijnen vanwege de lopende aanklachten wegens fraude, witwassen, nepotisme, verkrachting en oplichting, en hij gedwongen wordt om eindelijk zijn verkiezingsbelofte in te lossen om zijn belastinggegevens te openbaren, zou datzelfde volk er achter kunnen komen dat Trump zelf “de elite” is.

   Dit alleen al maakt de man die de verkiezingen verloor van “the worst candidate ever” ongeschikt als president:
   youtube.com/watch?v=4STwwbRRURI

  4. henkie

   @ Ritter

   Heel juist Ritter.

   Er is een jarenlange campagne van MSM, het kapitaal, beg tech, internationaal journalistiek en politiek om Trump als slechterik neer te zetten. Steeds meer mensen zullen erachterkomen dat het eeen grote leugen is. De groep die willens en wetens de leugen blijven omarmen ter wille van globalisering zal bedrogen uit komen.

 12. Lex

  Ik raad mensen aan om naar.

  Newsmax TV te kijken het echter geluid uit Amerika.

  htt***://www.youtube.com/c/NewsmaxtvLive te kijken

  Daar word je live op de hoogte gehouden over de verkiezingsfraude het bedrog van de Democraten.

 13. Duckday

  Als de media nu eens geen partij neemt en eerlijk nieuws op waarheid weergeeft lopt het allemaal niet zo n vaart.Maar de PRESIDENT die doet het gewoon super en had lak aan de linkse kliek.En tikte de POLITEIK op hun vingers en dat zinde ze niet vandaar al die bagger ,Dat begint tegenwoordig al op de kleuterschool hersen spoeling. Kijk maar de pvv of Fvd geeft steeds de waarheid weer en komt met goede voorstellen deze verdwijnen gewoon zg in de asbak later komt de kliek er mee terug en dan is het siuper.
  Dus geef de PVV of FvD een kans en breek het kartel die alleen bezig zijn hun eigen ik te promoten

  1. henk43

   De profeet (Donald Trump) heeft gelijk met zijn uitspraak:”Ik kan op Fifth Avenue iemand doodschieten en nog stemt men op mij”.Als ik de commentaren van zijn volgelingen hier lees dan denk ik: Ja het is inderdaad zo.

   1. Beukman

    Sterker nog Henk: als iemand Trump doodschiet op Fifth Avenue, zullen zijn volgelingen daarna nog steeds op hem willen stemmen.

 14. Ritter

  De successen van Donald Trump zijn onomkeerbaar

  In het artikel de hysterische haatoorlog tegen president Donald Trump komt het monsterverbond tussen onze links-liberale elites, de main stream media en Big Tech aan bod en hun strijd tegen Trump en zijn achterban. In Macabere manipulatietechnieken in de Trump-verslaggeving van de NOS wordt zichtbaar gemaakt hoe de grootste nieuwsorganisatie van ons land het nieuws over Trump en zijn kiezers volledig vervormt, vervalst en manipuleert. De werkelijkheid is dat Amerikanen uit alle lagen en groepen van de bevolking het beleid van president Trump steunen.

  h*tps://opiniez.com/2020/11/01/de-successen-van-donald-trump-zijn-onomkeerbaar/uri4u/

  1. Ernest Stern

   “De werkelijkheid is dat Amerikanen uit alle lagen en groepen van de bevolking het beleid van president Trump steunen.”

   Zeker, maar miljoenen meer Amerikanen wijzen het af en kozen voor Biden om de troep van Trump op te ruimen.

   1. Fascal

    Kletskoek en zuigerij!

   2. homefront

    Vele miljoenen, minstens 70.000.000 mensen steunen Trump natuurlijk..

    1. Thant dolph

     En nog meer juist niet..

  2. henk43

   @Ritter. Herinner je je Lou de Palingboer nog? Ook een profeet die er lustig op los leefde , vele vrouwen verslond…. en alleen maar op eigen voordeel uit was .Die volgelingen noemden zich IN LOU. Hier zijn velen IN DONALD. Stekeblind en feiten noemen ze alternative facts .

 15. Gerda2

  Sterker nog Beukman?
  Ijzersterk!

 16. Beukman

  BREAKING:
  Trump erkent verlies: “HE WON”

  youtube.com/watch?v=lyGajNXqNJE

  Beter laat dan nooit.

  1. Mogguh

   Clown!

   1. Beukman

    Dat is wel een heel positieve benadering van de man, Mogguh.

    1. Fascal

     Zuigert, je bent de Zuigman.

   2. Gerda2

    Sterker nog Beukman, voorlopig is het fake news.

  2. Kretoloog

   Fake news, Beukman.

   1. Beukman

    Onzin.
    twitter.com/realDonaldTrump/status/1327956491056279552

    1. vandaag

     ALLE WOORDEN LEZEN BEUKHOL , niet enkel lezen wat je lezen wil sukkel

 17. Beukman

  Het Americaanse leger bevestigt zijn positie: “Wij zweren trouw aan de Grondwet, niet aan de President”.

  youtu.be/lyGajNXqNJE?t=408

  1. vandaag

   wat dacht je dan randdebiel , dat er een militaire staatsgreep zou plaatsvinden onwetende

   ENZ!

   1. Thant dolph

    Dat zou een aantal reageerders hier niet eens erg hebben gevonden onnozele,
    omdat de Democraten voor ze hetzelfde is als het Derde Rijk.
    Maar dat zul jij nooit kunnen toegeven, hufter.

    1. vandaag

     wie kan het gewauwel van de aspirant stront vlek even uitleggen

     1. Thant dolph

      Als zo’n simpele vergelijking al boven je pet gaat ben je inmiddels nog senieler dan ik had gedacht….

    2. vandaag

     wat voor linkse adepten simpel is beschouw ik als inhoudsloos gewauwel

 18. Ritter

  De media worden bekritiseerd voor het negeren van gewelddadige aanvallen op Trump-supporters tijdens de MAGA-bijeenkomst

  ht*ps://www.foxnews.com/politics/media-coverage-million-maga-march-trump-conservatives-violent-antifa

  1. Beukman

   Het is toch echt een linkse demonstrant die is neergestoken, Ritter. En het waren weer eens de zwaarbewapende extreem-rechtse Proud Boys die op de vuist gingen en riepen: “Clean the streets!”
   En een paar tieners die met een Bidenvlaggetje liepen te zwaaien konden net op tijd door de politie worden ontzet toen ze werden aangevallen door trumperds die het niet pikten.

   Sore losers, die Trumpaanhangers.

   1. vandaag

    onzin beukhol

    h**p://verenoflood.nu/usa2020-democraten-grootste-bedreiging-voor-democratie/

    1. Thant dolph

     Daar heeft Beukman het helemaal niet over, “hufter”. Lûl er niet zo dom overheen

     1. Fascal

      bloemkist

     2. vandaag

      wat mot je hufter ?

     3. Thant dolph

      weer een goedkope uitvlucht en geen antwoord…

 19. Robert75

  Nou als ik deze advocate zo hoor dan hebben ze overweldigend bewijs. Het is groter als iemand zich überhaupt had kunnen voorstellen. Je mag je afvragen waarom een advocate zou liegen op TV over het bewijs wat ze zouden hebben. Als dat waar is met die stemcomputers dan is het onbegrijpelijk waarom ze deze software hebben gekocht. Zo beweerd ze dat je in theorie gewoon heel gemakkelijk kan wissen, Het is gewoon drag and drop. Je kan een mapje aanmaken, daar vervolgens stemmen heen kopiëren, het mapje wissen en de stemmen zijn weg. Via een internetverbinding kan je waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot deze sofware. Live meekijken, stemmen veranderen en stemmen wissen.

  youtube.com/watch?v=VZLnHsA1ZRs

  En hebben we zoiets gezien? Ja dat hebben we. In Pennsylvania stond Trump eerst op 1 miljoen 690.000 stemmen. Een minuut later staat die ineens op 1 miljoen 670.000 stemmen. Zomaar ineens 20.000 stemmen verdwenen

  youtube.com/watch?v=KknXDWAyVtc

  1. Beukman

   Dit filmpje onthult de pijnlijke waarheid:
   youtube.com/watch?v=dtkcd2FsLWU

   1. vandaag

    jouw waarheid is een leugen tról

    ENZ !

   2. Robert75

    Jouw filmpje onthult helemaal niks. Het enige wat het onthult is je eigen koppigheid en het geloof dat verkiezingen eerlijk zijn. He je moet eens wakker worden in de realiteit. Ons systeem is verrot en onze politici zijn corrupt. En die zullen alles doen om de macht te houden en/of te grijpen. Dat is de realiteit en niet die bubbel van een droomwereld waar jij in leeft.

    1. Beukman

     Onzin Robert. Dit is het zoveelste lülverhaal van de cry babies die niet tegen hun verlies kunnen. Dat Donald nog NOOIT enig verlies heeft toegegeven, is uitgebreid gedocumenteerd.

     Inmiddels zijn er tientallen rechtzaken gevoerd door Trump-advocaten om aan te tonen dat er gefraudeerd is, en in niet een van deze gevallen is de claim toegewezen.

     Wil je weten hoe het zit met die stemmachines? Lees dit:
     edition.cnn.com/2020/11/13/politics/dominion-voting-false-claim-delete-trump-votes-fact-check/index.html

     En mocht je nog steeds niet overtuigd zijn dat Donald een pathologisch leugenaar is die slechts zijn eigen belang dient (beelden kunnen schokkend zijn):
     youtube.com/watch?v=4STwwbRRURI

     1. vandaag

      onzin beukhol

     2. Fascal

      Inderdaad, pure flauwekul.

     3. Robert75

      Man kerel hou toch met je Communist News Network. Volgens mij heb je ook helemaal niet gekeken want zelfs democraten hebben zich de laatste jaren uitgesproken tegen die software omdat het rotzooi is. Je zwets maar wat uit je nek. Die rechtszaken die er toe doen moeten nog beginnen kerel. Sterker nog eigenlijk zou dat filmpje je zorgen moeten baren. Het zijn namelijk redenen waarom wij in Nederland nooit aan dat soort dingen moeten beginnen want het is onbetrouwbaar. Laten wij maar lekker ouderwets doen met rood potlood en met de hand geteld.

      Alleen jouw hoofd is de laatste jaren compleet gevuld met trump haat en daarom vind je alles wel best en negeer je alles. Zolang die maar weg is. Je bent compleet geïndoctrineerd met je CNN van je

     4. vandaag

      dat is juiste de makke van de stront vlek en beukhol. Ze herhalen hun gedachte 1000 x en kijken niet 1 keer naar wat een ander post. Lezen kunnen ze ook niet en begrijpen wat iemand bedoelt komt daardoor helemaal niet aan bod

      in het kort , 2 narcisten

     5. Beukman

      Ik heb jouw filmpje gekeken, Robert.
      Vond jij het niet ook vermakelijk hoe de reporter van Fox bijna klaarkwam van opwinding bij het interviewen van Powell?
      Man, jij hebt klachten over CNN. Wat moet je dan wel niet van Fox denken?

      Powell is de zoveelste advocaat van Trump die bakzeil zal gaan halen. Haar hele verhaal, en met name Dennis Montgomery, de bron van deze theorie wordt hier alvast onderuit gehaald:

      factcheck.org/2020/11/bogus-theory-claims-supercomputer-switched-votes-in-election/

      Lees in de link ook andere vermakelijke dingetjes die Dennis in het verleden uit zijn duim heeft gezogen, zoals dat hij zogenaamd een progje had om geheime boodschappen te destilleren uit berichten van Al Qaeda.

     6. Beukman

      Extra service for you, Robert. Lees dit:

      Flat-out false numbers are, of course, easier to debunk. So the more artful way of presenting dubious numbers has been to simply omit any context, and to suggest the numbers are self-evidently outrageous. When former federal prosecutor and Trump ally Sidney Powell appeared on Maria Bartiromo’s Fox News show Sunday, she said her group had identified “at least 450,000 votes” in “key states” where the ballot had been marked for Joe Biden but for no other candidate. This, Powell argued, was clearly problematic, while Bartiromo, for her part, said it merited a “massive government investigation.” The only problem with this analysis, as many people have pointed out since, is that “undervotes” — ballots where voters don’t vote in all the races listed — are surprisingly common in the United States, so much that in 2016, close to 2 million more votes were cast for president than for Senate candidates. The 450,000 number, then, isn’t especially surprising.

      washingtonpost.com/outlook/2020/11/11/vote-fraud-statistic-trump-ballots/

     7. vandaag

      onzin beukhol
      ..

 20. vandaag

  Als je dood normale burgers tassen en dozen ingevulde stembiljetten naar binnen ziet dragen bij het stemlokaal zal elk normaal denkend mens daar een vraagteken bij plaatsen. Die beelden gaan de wereld over en kan je nooit meer ontkennen dus kun je ze beter onderzoeken.

  Als slechts fvd en pvv kiezers hier gevoelig voor zijn , zijn zij kennelijk de luis in de pels met een nuchtere kijk op het geheel.

  Dan komt het nog goed in Nederland
  stem sociaal , stem PVV

 21. Genoeg van linkse dictatuur

  Blijkbaar zijn de FVD EN PVV stemmers goed op de hoogte en hebben ze hun huiswerk gedaan. TRUMP zal zeker de president zijn en blijven, tevens zal worden aangetoond dat de democraten gefraudeerd hebben. De linkse nsb media zit te stoken, maar de Amerikanen staan steeds meer achter Trump. De hele linkse media gaan op hun snufferd, dan is tevens aangetoond dat ze bewust fake nieuws hebben verspreid. Het is echt genieten hoe Trump dit heeft aangepakt.

  1. Thant dolph

   ” TRUMP zal zeker de president zijn en blijven, tevens zal worden aangetoond dat de democraten gefraudeerd hebben””

   Als je gelijk hebt zal ik je een paar keer aan deze uitspraak herinneren, maar als je ongelijk hebt NOG VEEL VAKER!

   1. Genoeg van linkse dictatuur

    Wacht de volgende maand maar af, dan zal er veel meer duidelijkheid komen.

    1. Thant dolph

     Okee.

    2. Antihedo

     Wat moet er nog duidelijk worden. Trump claimt de overwinning terwijl hij vindt dat er een hertelling moet plaatsvinden. Als je vindt dat er een hertelling moet plaatsvinden is het zeer ongepast om jezelf al vast als winnaar uit te roepen. Wacht dan de definitieve uitslag af voordat je jezelf als winnaar uit roept. Waarom dan dit dictatoriale gedrag?

 22. vandaag

  een zeer verhelderend stuk

  h**p://verenoflood.nu/usa2020-democraten-grootste-bedreiging-voor-democratie/

  1. Antihedo

   Niet echt. Eenzijdig geblaat zonder inhoud. Trump had Clinton op moeten sluiten zoals destijds in de verkiezingen aangegeven heeft. Dat is niet gebeurd en daarmee heeft Trump zich volstrekt ongeloofwaardig gemaakt. 20 000 leugens verder geloofd alleen de grootste sukkel hem nog.

   1. homefront

    Je kunt benoemen wat Trump niet heeft gedaan maar wat heeft hij wél gedaan?

    1. Thant dolph

     vooral de politieke polarisatie bewust opgevoerd.

 23. Robert Leiden

  Jammer Rechtse Rakkers.
  In het nieuws:
  “…Alle wegen voor president Trump naar een nieuwe termijn lijken afgesloten nu Joe Biden ruim voldoende kiesmannen heeft gehaald en rechters een hele reeks klachten van de Republikeinen hebben afgewezen. Tegelijk hebben Republikeinse kopstukken in Michigan en Georgia laten weten dat ze niet zullen meewerken aan een truc om Biden van het Witte Huis af te houden…”

 24. Antihedo

  Als er in de VS eerlijke verkiezingen gehouden zouden worden, wordt het voor de republikeinen wel erg moeilijk om de verkiezingen te winnen. Als gewoon uitgegaan wordt van de popular vote in plaats van een stelsel van kiesmannen en raar gevormde kiesdistricten zouden Trump en Bush de verkiezingen verloren hebben, terwijl ze hem nu gewonnen hebben. Het vermoeden hebben van fraude is 1 punt, jezelf uitroepen tot winnaar van de verkiezingen is puur dictatoriaal gedrag. Trump had aan moeten geven dat er nog geen winnaar, dan komt hij nog enigszins serieus over.

  1. Lex

   Mensen trap niet in die linkse fake nieuws dan alleen het heilig makende nieuws ventileert dat Biden heeft gewonnen.

   DE Amerikaanse media heeft Biden al uitgeroepen als Winnaar, terwijl er een groot fraude onderzoek gaande is waaruit steeds meer fraude aan het licht komt.

   Voor echt Amerikaans nieuws moet je toch echt hier zijn.

   h****://www.youtube.com/watch?v=39WrSskl3XE

   1. Beukman

    Wat je bedoelt is dit: nu het steeds duidelijker wordt dar er NIET is gefraudeerd bij de verkiezingen, nemen sore losers hun toevlucht tot fantasiemedia die geen interesse hebben in de feiten.
    Uiteindelijk zullen deze Trump-groupies eindigen bij Disney-films en roepen dat die de waarheid laten zien.
    Sterkte, Lex.

 25. Ernest Stern

  Drie uur geleden twitterde Trump:

  I WON THE ELECTION!

  Twitter zette een banner bij:

  Official sources called this election differently

  Het zou grappig zijn als het niet diep triest was.

  1. Beukman

   Twitter zou er goed aan doen om Donald er helemaal af te gooien wegens herhaaldelijke overtreding van het reglement.

 26. Piet51

  Is het niet tekenend, dat Trump al vijf maanden geen bijeenkomsten van de Coronavirus Task Force heft bijgewoond? Één van de grootste crises die Amerika de laatste jaren heeft doorgemaakt trekt nauwelijks zijn aandacht. Overal ter wereld is het, in algemeen beschaafd Tsjechisch, Chefs Sache, maar in Amerika laat de chef zich vertegenwoordigen door zijn vice president met vooral een ceremoniële functie. Meer dan een miljoen besmettingen, bijna 250.000 doden, en beide nog steeds stijgend, maar het interesseert hem blijkbaar geen zier. Hij moet vooral kunnen blijven twitteren, dat hij toch eigenlijk wel heeft gewonnen.

  1. Piet51

   Aanhangers van Trump benadrukken graag en vaak, dat Trump geen enkele oorlog is begonnen. Dat lijkt me de waarheid, al scheelde het een paar keer niet veel tegen Iran en Noord Korea. Maar een oorlog die hij wel had moeten voeren en die overal ter wereld ook gevoerd wordt, is die tegen het corona-virus. Een oorlog direct ten voordele van zijn eigen Amerikaanse volk. Tot vandaag blijft hij de noodzaak ervan ontkennen. Hij zal de geschiedenis ingaan als de president die zijn volk offerde ten voordele van …………. ja, van wat eigenlijk?

   1. Beukman

    Sterker nog: hij roept al vanaf het begin dat het einde van de pandemie in zicht is.
    Moet je deze twee korte bloemlezingen eens met elkaar vergelijken. De man is ongeschikt voor zijn werk.

    youtube.com/watch?v=akE9hBslTBA

    youtube.com/watch?v=4STwwbRRURI

    1. Piet51

     @Beukman
     “Sterker nog: hij roept al vanaf het begin dat het einde van de pandemie in zicht is.”

     Maar daar heeft hij dan toch ook wel weer gelijk in. Hij zei het bij het begin van de corona-crisis al: “En opeens zal het voorbij zijn, is corona verdwenen”, of woorden van die strekking. Dat moment zal inderdaad ooit komen. Maar hoeveel doden en economische schade dan geschied zijn, vertelde hij er niet bij. Meneer gaat rustig zitten afwachten tot het voorbij is. Dus eigenlijk net als Amerika en daarbuiten nu met Trump zelf doet. Een troostende gedachte: “Binnenkort is dat wel gewoon voorbij”.

    2. Mogguh

     “Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek.

     Joe Biden’s liefdadigheidsinstelling zou geld inzamelen om kanker te genezen. Maar “The Biden Cancer Initiative” heeft in werkelijkheid miljoenen euro uitgegeven aan het verrijken van haar eigen werknemers – en nul euro aan onderzoek, onthult de New York Post.”

     frontnieuws.com/joe-bidens-kankerzwendel-het-opgehaalde-geld-ging-naar-salarissen-nul-naar-onderzoek/

     Nee dan creepy Joe Biden die heeft pas het beste voor met zieke landgenoten, moet hij er wel wijzer van worden natuurlijk die gore crimineel, dat hij maar snel Kennedy achterna mag gaan.

 27. Drollevanger

  Eigenlijk is de eerste vraag in deze kwestie.
  Wie denkt dat Fraude in wijken of stembureaus die onder toezicht van Democraten staan, men eerder fraude zal plegen, dan onder stembureau,s onder toezicht van Republikeinen.
  Persoonlijk houdt ik het op meer fraude via de Democraten, maar niet genoeg om Trump te laten winnen.
  Het is in de VS hetzelfde als hier, een strijd van het platteland 71 miljoen onder Trump, contra de stedelingen is 77 miljoen onder Biden.
  Dit wordt niet via Fraude rechtgetrokken.
  In de VS kan men om trammelant in de toekomst te voorkomen, het land beter splitsen in een makerskant, (Trump)en een profiteurskant, (Biden).

  1. Piet51

   @Drollevanger
   “In de VS kan men om trammelant in de toekomst te voorkomen, het land beter splitsen in een makerskant, (Trump)en een profiteurskant, (Biden).”
   Zo op het eerste gezicht een boeiende gedachte. Maar wat wil je daarmee in de praktijk doen en wat wil je ermee bereiken?
   En die herindeling van de Amerikaanse samenleving stand houdt, weet ik ook ze net nog niet. Veel rijken zijn de laatste tijd overgestapt naar de Democraten, de “profiteurs” dus, en dat lijkt me niet passen in die nieuwe indeling.

   1. vandaag

    blabla bladieblabla

 28. de ziender

  Hoe je het ook wend of keert; pas op 12 december weten we het echt. Het is zelfs mogelijk dat de kiesmannen in een staat waar aantoonbare fraude is gepleegd, de uitslag naast zich neer mogen leggen. Het is dus afwachten wat er gebeurd…

  1. Piet51

   @de ziender
   Bijna 2 weken na de verkiezingen, die bol zouden hebben gestaan van de fraude. Maar er is nog geen enkel overtuigend bewijs van werkelijke fraude aangetoond, hoogstens hier en daar wat slordigheidjes. Is het dan nog te verwachten, dat met verder onderzoek er echte fraude zal worden bewezen? En kleine foutjes gebeuren waar mensen werken altijd.
   Hou jezelf niet voor de gek met vergeefse hoop op een ommekeer in de uitslag. Dat gebeurt gewoon niet. Alle vetragingsacties van Trump zijn alleen maar heel slecht voor Amerika.

   1. vandaag

    blabla bladieblabla

    1. Piet51

     @vandaag, maar van gisteren
     “blabla bladieblabla”
     O.k., ik zou zo gauw ook geen andere reactie weten als de waarheid zo scherp is. Maar misschien is het het overwegen waard, om ook eens niet op mij te reageren. Ik kan ermee leven en voor jou is het een zorg minder.

     1. vandaag

      blabla bladieblabla

     2. Piet51

      @vandaag, maar van eergisteren
      Kom, kom, zo erg is toch allemaal niet?

     3. vandaag

      blabla bladieblabla
      .

     4. Thant dolph

      Bèhblèh bèhdieblèhblèh!

 29. Erniesam

  Natuurlijk was Trump aan het winnen. Daarom zijn ze in al de nu nog openstaande swing states gestopt met tellen om zo nog snel blanco stembiljetten binnen te krijgen. Vandaar dat we zo´n 500.000 stembiljetten vinden met enkel Biden aangekruist, want ze hadden haast. De volgende ochtend stond Biden miraculeus voor, dus hebben ze diep in de nacht, zonder pollwatchers geteld.

  Er zijn nu verschillende handmatige hertellingen geweest in Georgia en New Hampshire. In de laatste vond men meer stemmen voor Trump dan voor Biden met een ratio van 5%. In Georgia vooralsnog 1,5%, maar de tellingen daar zijn niet te vertrouwen. Het geheim zit ´m in de stemmachines, die geprogrammeerd zijn om stemmen te veranderen. Stemmachines van Dominion die overal in de wereld zijn gebruikt voor het frauderen in verkiezingen; een bedrijf dat zijn oorsprong vind in het Chavez regime in Venezuela en waar Chinese chips in zijn verwerkt. Het zal allemaal onthuld worden in de komende tijd en het grootste politieke schandaal in de Amerikaanse geschiedenis zal tevoorschijn komen.

  1. Piet51

   @Erniesam
   Ik heb, voor zover ik me herinner, nog nooit een bijdrage hier gelezen met zo’n hoog percentage nepnieuws en leugens.
   Ik wil er één opmerking over maken. Als de Amerikanen, vooral de Democraten, op zo’n doorzichtige manier proberen fraude te plegen, verdienen ze geen andere president dan Trump. Dan moeten ze het zelf maar uitzoeken. Want fraude plegen op een manier die iedereen, met of zonder camera, kan waarnemen is zo ongelooflijk stom. Anderzijds zijn de mensen die deze aantijgingen toch geloven eigenlijk nog erger. Die verdienen niemand anders dan Biden als hun president, voor tenminste de volgende vier jaar.

   1. vandaag

    blabla bladieblabla

   2. Erniesam

    Leuke bijdrage, maar je voegt helemaal niets toe. De media is zo weerbarstig in haar reactie op de aantijgingen van fraude, dat de verdenking ontstaat dat ze bang zijn dat onderzoek uitwijst dat er idd iets aan de hand is. De ´argumenten´ van links zijn het roeptoeteren van talking points zoals ´fake news,´ grondwettelijke crisis en het in elkaar flansen van statistieken. Wanneer je zeker bent dat je gewonnen hebt, heb je er alleen maar baat bij dat de uitslag volkomen legitiem wordt bewezen. Als een onderzoek uitwijst dat Biden eerlijk heeft gewonnen, dan is iedereen daar bij gebaat. Het Russia gebeuren had geen enkele affidavit en hier praten we over duizenden.

   3. Piet51

    @Erniesam
    Als je niets op je geweten hebt, wil je ook niet aangeklaagd worden. En zeker niet als de tegenpartij heeft laten zien helemaal niets te geloven dat hun vooringenomen mening tegenspreekt.
    Biden heeft gewonnen, Trump en aanhang bestrijden dit. Dan moeten zij hun gelijk bewijzen en is dat niet aan Biden en aanhang. En tot vandaag is nog geen enkele aanklacht door een rechter toegewezen. Deze acties leiden echt helemaal tot niets, behalve tot vertraging van de overdracht en schade aan de reputatie van Trump, de Republikeinen, de Amerikaanse economie en a.g.v. het uitblijven van corona-maatregelen schade aan de gezondheid van het Amerikaanse volk.

    Maar ik doelde ook op je andere aantijgingen, zoals die 500.000 stembiljetten, de nog niet eens gestarte hertelling in Georgia, de niet te verwachten hertelling in New Hampshire (dat was namelijk voor het laatst bij de voorverkiezingen eerder dit jaar en eerder in 2008 ook al). Ook die stemmachines zouden niet deugen, maar dat is onderzocht, afgewezen en speelt niet meer. Dat Chavez ze ook gebruikt zou hebben bij zijn herverkiezing is van geen belang, want ze zijn grondig onderzocht. Ik zal nog iets pikants vertellen. Want in dit verband wordt ook George Soros weer genoemd. Voor mij is dat het bewijs, dat er iets verzonnen wordt. En chinese chips zitten verder overal in.

    1. Erniesam

     Even ter berichtgeving: woensdag a.s. om 11.59 moet de hertelling in Georgia klaar zijn, dus ze zijn al dagenlang volop bezig.

     1. Piet51

      Inderdaad, je hebt gelijk. Maar in New Hampshire wordt niet herteld, of wel?
      In Georgia zijn trouwens 2500 niet getelde stemmen gevonden a.g.v. een computerfout. Daarvan waren er 1600 voor Trump. Dat steunt de verwachting, dat hertellen enkele honderden stemmen oplevert.

  2. Ernest Stern

   Erniesam klampt zich vast aan een illusie.

   ht*ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/trump-lijkt-door-zijn-juridische-opties-heen-republikeinen-in-cruciale-staten-werken-niet-mee~bff055c2/

   1. Erniesam

    Natuurlijk werken bepaalde Republikeinen niet mee. Ook zij willen Trump weg hebben, want hij bedreigt hun luizeleventje.

   2. vandaag

    ach de volkskrant , de krant van links plebs , best wel zielig

    1. Mogguh

     Ongelooflijk dat die sukkels de Volkskrant op te durven voeren als zijnde niet bevooroordeeld. En de NY Times, en CNN en de Washington Post etc.

     1. vandaag

      sukkel = zonder s

      media die een president afbreken kan je zowiezo niet serieus nemen

     2. Ernest Stern

      Betwist Mogguh de feiten in het artikel?

     3. Thant dolph

      Schaf Breitbart ook maar af.

 30. Erniesam

  Trump was aan het winnen en plotseling stopte het tellen in al de nu nog openstaande staten inclusief Wisconsin en Michigan. Trump deed het zo goed dat de algoritmes in de stemcomputers niet genoeg waren en ze nog veel meer stemmen nodig hadden. Daarom zijn er zo´n 500.000 stembiljetten gevonden waarop enkel Biden is aangekruist, want ze hadden enorme haast.

  De grafieken voor Michigan mbt tot de party downvote en enkel kandidaat vote zijn veelzeggend. Tot 30% van Democraten stemde enkel Biden en tot 30% van Republikeinen stemde op…Biden! Het lijkt wel alsof een algoritme deze perfecte weerspiegeling heeft veroorzaakt.

  1. Mogguh

   “Trump Lawyer Sidney Powell: ‘We’re Getting Ready to Overturn Election Results in Multiple States’

   “We have so much evidence, I feel like it’s coming in through a fire hose,”

   h**ps://www.ntd.com/trump-lawyer-sidney-powell-were-getting-ready-to-overturn-election-results-in-multiple-states_528748.html

   1. Beukman

    Het is bizar dat figuren als Mogguh, die normaal gesproken zo kritisch op politici zijn, en terecht, plotseling knikkende knietjes als van een pubermeisje krijgen zodra die politicus een autoritaire vent is.

    Die Sidney Powell gaat het ook niet worden hoor. Powell is de zoveelste advocaat van Trump die bakzeil zal gaan halen. Haar hele verhaal, en met name Dennis Montgomery, de bron van deze theorie wordt hier alvast onderuit gehaald:

    factcheck.org/2020/11/bogus-theory-claims-supercomputer-switched-votes-in-election/

    Lees in de link ook andere vermakelijke dingetjes die Dennis in het verleden uit zijn duim heeft gezogen, zoals dat hij zogenaamd een progje had om geheime boodschappen te destilleren uit berichten van Al Qaeda.

    Flat-out false numbers are, of course, easier to debunk. So the more artful way of presenting dubious numbers has been to simply omit any context, and to suggest the numbers are self-evidently outrageous. When former federal prosecutor and Trump ally Sidney Powell appeared on Maria Bartiromo’s Fox News show Sunday, she said her group had identified “at least 450,000 votes” in “key states” where the ballot had been marked for Joe Biden but for no other candidate. This, Powell argued, was clearly problematic, while Bartiromo, for her part, said it merited a “massive government investigation.” The only problem with this analysis, as many people have pointed out since, is that “undervotes” — ballots where voters don’t vote in all the races listed — are surprisingly common in the United States, so much that in 2016, close to 2 million more votes were cast for president than for Senate candidates. The 450,000 number, then, isn’t especially surprising.

    washingtonpost.com/outlook/2020/11/11/vote-fraud-statistic-trump-ballots/

    1. Erniesam

     Een probleem met jou statement mbt tot undervotes is dat deze praktisch enkel bij Republikeinen voorkomt en niet bij Democraten in ieder geval in Michigan. Ze hebben dezelfde analytische methode losgelaten op de verkiezings data van Milwaukee en vonden exact hetzelfde patroon.

     Trump hoeft geen concreet bewijs te leveren van fraude, maar enkel aantonen dat de machines de mogelijkheid hebben om dit te doen en gemakkelijk te hacken zijn en de statistieken doen de rest.

     1. Beukman

      Donalds pogingen om fraude aan te tonen beginnen een beetje zielig te worden, vind je ook niet? Inmiddels heeft hij bijna 2 dozijn rechtszaken verloren. Vier jaar terug beweerde hij ook al dat er gefraudeerd was, hij kon het immers niet hebben dat Clinton de popular vote gewonnen had.
      Vervolgens liet hij dit onderzoeken. Daar kwam uit dat er NIET gefraudeerd was.
      Denk je dat Donald daarna erkende dat hij ernaast had gezeten? Welnee.

      Wat echt een beetje goedkoopjes is, is dat zijn advocaten op de proppen komen met oude fraudezaken. Zo ook met de stemmachines van Molwaukee en Michigan. Vier jaar terug speelde iets vergelijkbaars. Er bleek echter niks aan de hand:

      washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2017/06/06/were-2016-vote-counts-in-michigan-and-wisconsin-hacked-we-double-checked/

      En hier wordt jouw verhaaltje lekgeprikt:
      politifact.com/article/2020/nov/04/fact-checking-avalanche-wisconsin-election-misinfo/

      Hier tenslotte archiefbeeld van hoe presidenten vóór de cry baby het aanpakten:
      youtube.com/watch?v=bH5PRESckY8

     2. vandaag

      Niet te geloven de haatsmurf is nog steeds bezig met zijn linkse hetze. Zoek medische hulp beukhol , je bent ernstig ziek

     3. Thant dolph

      en wederom gaat de poeptrôl niet in op de inhoud…

     4. vandaag

      jij heb geen inhoud aspirant stront vlek

     5. Thant dolph

      Je lült er maar weer overheen (zoals altijd)…

     6. vandaag

      Ga bij je ouwe moer uithuilen huilenbalk. kansloos inhoudsloos figuur.
      zelfs voor aspirant stront vlek ben je gezakt

    2. Erniesam

     Het probleem met de Dominion stemmachines was bekend. In 2018 hebben Warren en Klobuchar dit nog aangekaart in het Huis. Zowel PBS en CNN hebben over deze aantijgingen nog reportages gemaakt die op Youtube te vinden zijn. Het wantrouwen t.o.v. deze stemmachines was bipartisan. Nu Biden gewonnen heeft zijn deze aantijgingen voor de Democraten als sneeuw voor de zon verdwenen.

     1. Ernest Stern

      Zonder de technische in- en outs te kennen kan ik natuurlijk niet uitsluiten dat elektronische stemcomputers gemanipuleerd kunnen worden om de uitslag te beïnvloeden.

      Met het benoemen van die technische mogelijkheid is echter niet bewezen dat die manipulatie ook heeft plaatsgevonden in deze verkiezingen. Dat bewijs blijken de tientallen advocaten van Trump niet te kunnen leveren.

     2. vandaag

      Je liegt stront vlek

     3. morgen

      Het zielige strontventje ‘vandaag’ blijft dit forum maar vervuilen met stront vlekken.

     4. Maurits Dekker

      WAARSCHUWING
      Ernest Stern is een zeer domme TR0L

     5. vandaag

      nee gisteren , de stront vlek is de vervuiler dombo. Ooo wacht jullie vreten uit 1 ruif , ja duidelijk

     6. morgen

      Vandaag blijft maar met stront smijten. Was is het toch een vies ventje.

     7. Ernest Stern

      Vandaag is inderdaad een vies ventje, morgen. Goed dat je dit nog een keer benoemt. We raken bijna gewend aan die ziektepatroon.

     8. vandaag

      er is maar 1 hoofdnarcist met een ziekelijk patroon stront vlek , pak is een spiegel hufter. tenminste als die schele rotkop van je dat ding niet laat breken

  2. Meriadoc Brandebok

   Het is verbazingwekkend hoezeer aanhangers van Trump de ondergaande Führer blijven navolgen. Ze zullen samen met e desinformatie en de Führer ten onder gaan.

   1. vandaag

    uw kwalificaties als fuhrer gaat alle fatsoen te buiten maar dat is zo misselijke tról als u wel toevertrouwd . Merkwaardig dat u als volleerd nsb’er uw fuhrer zo te grabbel gooit

    1. Rene van der Grijp

     “uw kwalificaties als fuhrer gaat alle fatsoen te buiten”.

     Alleen mensen met een joekel van een obsessie gebruiken dat soort taal.

     1. Ernest Stern

      Heeft René van der Grijp al in de gaten dat Biden de verkiezingen met overmacht heeft gewonnen?

      Of meent hij, met zijn held Trump, dat deze socialist met hulp van de cultuurmarxistische pers en Soros de verkiezingen heeft gestolen?

    2. Meriadoc Brandebok

     @vandaag/strentvlok

     Het is een terechte vergelijking met Trump en diens volgelingen die niet kan worden afgedaan als onfatsoenlijk.

     1. Beukman

      Het is natuurlijk wél politiek incorrect om Donald “Führer” te noemen, Meriadoc, en pijnlijk voor zijn cry babies alhier, maar dat moet dan maar. Een autoritaire leider met een organisatie genaamd “Army for Trump” en diverse knokploegen achter zich die de verkiezingen probeert te stelen en maling heeft aan democratie, en daarnaast een nepotist is en corrupt, kan moeilijk anders worden genoemd dan een fascist.

      De komende twee maanden zal hij nog even verder gaan met het slopen van zijn land, kijk wat hij vandaag weer heeft gedaan met het beetje natuur dat de VS nog over heeft, maar daarna kan hij rustig worden berecht en gestraft.

     2. Ernest Stern

      “maar daarna kan hij rustig worden berecht en gestraft.”

      Ik denk dat Trump ook beseft dat het hij na aftreden direct voor een reeks van misdaden zal worden vervolgd. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom hij zich met hand en tand verzet.

      Mogelijk probeert hij op de valreep nog een ontslag van rechtsvervolging uit te slepen. Onder voorwaarde dat deze zak zich nooit meer met politiek en bestuur gaat bemoeien zou ik daar wel vrede mee kunnen hebben.

     3. Beukman

      Onder voorwaarde dat deze zak zich nooit meer met politiek en bestuur gaat bemoeien zou ik daar wel vrede mee kunnen hebben.

      Maar ook niet lopen zieken en de democratie verder ondermijnen via een tv-station of een youtube-kanaal. En hem zijn twitter afpakken.

     4. Rene van der Grijp

      “En hem zijn twitter afpakken.”

      Q E D.

     5. Beukman

      Mwah. Dat deze sore loser twitter gebruikt om de democratie te ondermijnen, was al langer bekend.

      twitter.com/realDonaldTrump

     6. Ernest Stern

      “ En hem zijn twitter afpakken.”

      Dat account heeft hij alleen nog dankzij het presidentschap. Een normaal mens die zo vaak tegen de twitterregels zondigt was er al lang afgegooid.

     7. vandaag

      je liegt weer stront vlek

     8. Meriadoc Brandebok

      @Beukman

      Je hebt gelijk. In dit verband doelde ik ook zeer op de wijze waarop Trumps aanhangers de president achternalopen. Dat is niet normaal meer; Trump loopt recht op de klif af met zijn desinformatie over stembusfraude en diens aanhangers volgen hem kritiekloos. Dit heeft wat weg van een Führer-aanhanger-relatie.

     9. vandaag

      iedereen die niet voor biden is , is een trump aanhanger volgens de linkse adepten.

      Hoe dom wil je het opgediend krijgen ? Dat die links adepten hun fuhrer volgen horen ze liever niet. Kansloos volk

     10. Vriend

      Dat had je al gezegd Meriautist. Je bent gewoon te stom om wat nieuws te verzinnen.

     11. Beukman

      Veel belangrijker nog dan de vraag of Meriadoc een autist is, een debiel, stom of zielig, is de vraag of hij gelijk heeft, beste dr. Vriend.
      Ja, dr. Vriend, Meriadoc heeft gelijk. Wanneer ga ook jij dat inzien?

     12. Ernest Stern

      Mijn goede Vriend is mogelijk wat bitter over de verloren verkiezingen van zijn held Trump.

     13. vandaag

      mensen zijn hooguit bitter over de manier waarop stront vlek

     14. Vriend

      Waarschijnlijk is Stern even seniel als Alzheimer Joe, want ik heb in het verleden heel vaak te kennen gegeven dat ik Trump een botte hark vind die ongeschikt is voor het presidentschap.

      Hij is dus zeker niet mijn held, maar Sleepy Joe nog minder. Wat niet wegneemt dat ik inderdaad veronderstel dat er fraude is gepleegd, wat ook niet zo heel moeilijk is.

      Het is vooral de infantiele en obsessieve manier waarop de usual suspects zichzelf blijven aftrekken op de winst van een man die nog nooit iets heeft gepresteerd, nimmer blijk heeft gegeven van een visie en een aangestuurde robot is door de macht in de coulissen.

     15. Ernest Stern

      “dat ik Trump een botte hark vind die ongeschikt is voor het presidentschap.”

      Hierin kan ik mijn goede vriend van harte bijtreden.

      Mooi dat we het op gezette tijden met elkander eens zijn, goede Vriend.

      We denken niet hetzelfde over Biden. Ik noemde hem altijd een zeer zwakke kandidaat maar hem inmiddels de indruk dat zijn verkiezing het beste is dat de V.S. kon overkomen. Het land is diep verdeeld en ik kan me eigenlijk nauwelijks iemand voorstellen die meer kansen heeft om meer eenheid te brengen.

     16. Rene van der Grijp

      “Veel belangrijker nog dan de vraag of Meriadoc een autist is, een debiel, stom of zielig, is de vraag of hij gelijk heeft, beste dr. Vriend.
      Ja, dr. Vriend, Meriadoc heeft gelijk. Wanneer ga ook jij dat inzien?”

      Wanneer gaat Beukman inzien dat hij niet in de positie verkeert om zich boven de partijen te plaatsen?

      Op de vraag of zowel Brandebok, Beukman als Stern autistisch zijn moet ik helaas antwoorden dat dat naar mijn mening met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid inderdaad zo is.

     17. Ernest Stern

      “Op de vraag of zowel Brandebok, Beukman als Stern autistisch zijn moet ik helaas antwoorden dat dat naar mijn mening met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid inderdaad zo is.”

      De befaamde psychiater Dr. R. van der Grijp is in staat op grond van bijdragen op een debatblog een psychiatrische diagnose te stellen.

      Dat is verbluffend knap.

     18. vandaag

      de stront vlek analyseren is niet zo knap , een narcist is een narcist

     19. Beukman

      Het is vooral de infantiele en obsessieve manier waarop de usual suspects zichzelf blijven aftrekken op de winst van een man die nog nooit iets heeft gepresteerd

      Niet zo onnozel, dr Vriend. Half America plus jouw vrienden hier op DDS zijn in de eerste plaats blij met Biden omdat hij Trump niet is. Joe is een beschaafde man, niet corrupt, een vent die nadrukkelijk zegt dat hij president wil zijn van ALLE Americanen. Hij denkt na voor hij wat zegt, hij staat open voor adviseurs, óók als ze hem tegenspreken, en hij zit niet de godganse dag op twitter.
      Biden zal zijn flaws hebben, daar gaan we vast nog achter komen, maar in ieder geval brengt hij beschaving terug naar het Witte Huis, en daarmee gezag.

      Overigens heb ik nog nooit inhoudelijke kritiek van jou op Donald gelezen. In welk opzicht vind je hem niet geschikt als president? Vier jaar terug meende je dat hij zich wel zou laten bijsturen door zijn adviseurs. Inmiddels weten we hoe dat is afgelopen.

     20. Rene van der Grijp

      “Dat is verbluffend knap.”

      Dat valt wel mee. In jullie gevallen ligt het er huizenhoog bovenop.

     21. Meriadoc Brandebok

      “Hij is dus zeker niet mijn held, maar Sleepy Joe nog minder..”

      Het is altijd tekenend hoezeer Trump-aanhangers de woorden van Trump letterlijk overnemen en dat als waarheid presenteren.

      Een soortgelijk verschijnsel was waar te nemen toen Geert riep dat Simons tegen zichzelf in de bescherming miest worden genomen. Deze uitlating werd ook een stuk of 700 keer letterlijk overgenomen.

     22. vandaag

      bokje blijft volharden in haar onzin.

      ben je niet voor biden dan ben je een trump aanhanger, simpele linkse logicia zoals in al hun netwerken

     23. Ernest Stern

      “Dat valt wel mee. In jullie gevallen ligt het er huizenhoog bovenop.”

      Het valt wel op dat Dr. van der Grijp zijn weinig vleiende psychiatrische diagnoses alleen loslaat op opponenten waar hij inhoudelijk mee van mening verschilt en waarmee hij moeite heeft inhoudelijk overeind te blijven.

      Ik zag hem nooit zijn briljante psychiatrische analyses loslaten op een roedel tr*llen op dit blog die psychisch een weinig frisse indruk maken maar, en dat is waarschijnlijk de reden, hem niet inhoudelijk tegenspreken.

     24. vandaag

      die roedel tróllen is niet zo doorzichtig als jij stront vlek

    3. Lucky Luke

     Je ziet aan Trump (een Duitser) al dat het een Nazi pür sang is.

   2. Vriend

    De narrow minded AIVD-informant, autistische tr0l en infiltrant Meriadoc Brandegeit komt weer met een debiele Godwin op de proppen.

    Man, wat ben je toch een zielig figuur.

    1. Ernest Stern

     Mijn goede Vriend beweert hier dat Meriadoc een AIVD-infiltrant is.

     Kan hij dit bewijzen of zelfs maar aannemelijk maken?

     1. vandaag

      JE HEBT GEEN VRIENDEN HIER STRONT VLEK !
      hooguit een beukhol

     2. morgen

      Vandaag is van de herenliefde en dat mag!

     3. vandaag

      morgen denkt hij dat hij mij kent , dom adept

 31. Erniesam

  Zoek maar eens Eric Cooner op. Vice President van Dominion Voting Systems en later benoemt tot Voting Sytems Officer of Strategy and Security. Zijn naam wordt momenteel van het web gewist. Er zijn stills van zijn facebook pagina met steun en support voor Antifa en de meest walgelijke afkeer van Trump. Dit begon al in 2016.

  Dus deze man gaat over het beveiligingssysteem van de stemmachines?

  1. Beukman

   Zoek maar eens Eric Cooner op…. Zijn naam wordt momenteel van het web gewist.
   aldus Ernie.

   Wat ook helpt, is zijn naam correct schrijven. De man heet niet Cooner maar Coomer.

   1. vandaag

    beukhol komt zijn stront vlekje assisteren , google herkent die n zowel als die m lamstraal

    1. Thant dolph

     Dat weet hij ook wel stomme digibeet, het gaat erom dat je bij de goede naam uitkomt en als je de naam niet eens goed kan spellen wordt de kans daarop bij een relatieve onbenul wel heel klein.
     Wat een logica nitwit ben je toch.

     1. vandaag

      wat mot je hufter ?

 32. vandaag

  Slechts idioten zijn blij met de winst voor biden.

  Net 1 van de idioten van blm aan het woord gezien. We hebben je aan de macht geholpen , we komen cashen.

  Amerika gaat een moeilijke tijd tegemoet. de biden stemmers gaan zichzelf voor de kop slaan dat is duidelijk. Hopelijk komt er wat positiefs uit de fraude onderzoeken en hertellingen

  p.s Waarom hebben die zogenaamde zwartjes hun bek niet geroerd toen ze een zwarte president hadden ?

  1. Mogguh

   “Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek.

   Joe Biden’s liefdadigheidsinstelling zou geld inzamelen om kanker te genezen. Maar “The Biden Cancer Initiative” heeft in werkelijkheid miljoenen euro uitgegeven aan het verrijken van haar eigen werknemers – en nul euro aan onderzoek, onthult de New York Post.”

   frontnieuws.com/joe-bidens-kankerzwendel-het-opgehaalde-geld-ging-naar-salarissen-nul-naar-onderzoek/

   Nee dan creepy Joe Biden die heeft pas het beste voor met zieke landgenoten, moet hij er wel wijzer van worden natuurlijk die gore crimineel, dat hij maar snel Kennedy achterna mag gaan.

   1. Ernest Stern

    Ik kan iedereen aanraden de site te bekijken waar Mogguh de mosterd vandaan haalt.

    Zelden werd de wappiebubble van de onnozelen die de verkiezingsnederlaag van Trump stug blijven ontkennen zo mooi in beeld gebracht.

    ht*ps://www.frontnieuws.com/

    1. Beukman

     Proest! Is dat niet gewoon een dependance van De Speld?

     Bill Gates huurde BLM “studenten” in om stembiljetten te tellen in kantelstaten.
     Om ervoor te zorgen dat Joe Biden de meeste van de belangrijkste kantelstaten “won”, verving Bill Gates en anderen invloedrijke prominenten veteraan-stemmentellers door “jonge zwarte studenten”, ook bekend als Black Lives Matter (BLM) activisten, die tegen betaling verkiezingsfraude pleegden.
     Volgens rapporten hebben Gates en zijn kompanen de oudere stemmentellers bang gemaakt voor besmetting met het Coronavirus waardoor de deur werd geopend voor jonge zwarte activisten om naar binnen te komen en stemmen voor Biden te stelen, waarmee hij zijn door de media verklaarde “overwinning” veiligstelde.

     1. Ernest Stern

      Geestige site. Ik heb er zeer van genoten.

     2. Mogguh

      Nee dan die sites die jullie opvoeren, die zijn het helemaal qua waarheid, PROEST whahahahaha

     3. Ernest Stern

      Die site over de kunst van het doorsnijden waar Mogguh vaak naar verwijst vond ik geloofwaardiger.

      😂

     4. Fascal

      Nee hoor, je bent een leugenaar en een zuigzeug.

   2. Mogguh

    ‘Dick Morris to Newsmax TV: Pa. Case Is Not Dropped’

    Debunking The Washington Post report Monday, presidential political strategist Dick Morris on Newsmax TV said the Trump legal team is still seeking to dismiss 630,000 Pennsylvania ballots counted without meaningful observation after election day.

    The Post report “is erroneous, it’s false, it’s untrue, it’s a lie,” Morris told Monday’s “American Agenda.” “It’s what the president loves to call fake media.

    “The charge has not been dropped; it’s continued right along.”

    Morris, who has spoke with President Donald Trump and White House chief of staff Mark Meadows on Monday, said the legal team is refiling “another action this afternoon that will highlight that charge.”

    Morris added a call for viewers to contact Georgia legislature leaders to demand a free and fair election recount, particularly with regard to signature verification and a bipartisan team of observers.

    “A body at rest tends to stay at rest unless it is acted on by an outside force: Isaac Newton,” Morris said.

    “They should demand a fair and full count,” he concluded. “And say, ‘until that demand is met, until the signatures are verified, until the ballots are inspected by Republican inspectors as well as Democrats, they will not certify who won the electoral votes in Georgia.'”

    h**ps://www.newsmax.com/newsmax-tv/pennsylvania-dick-morris-recount-contested-election/2020/11/16/id/997290/

    1. Ernest Stern

     NewsMax is ook leuk. Die proberen FoxNews rechts te passeren en dat valt niet mee.

     😂

     1. Fascal

      Zuigzeug en leugenaar!

     2. Beukman

      Maar Fox valt the Sore Loser steeds vaker af. En dan springt iemand gewoon in het ontstane gat, overeenkomstig de wet van vraag en aanbod: verdedig Donald, wat ie ook zegt. Aan onze vriend Mogguh heeft Newsmax een goeie. Jammer alleen dat het geen Americaan is maar een halve Hongaar.

     3. Fascal

      Flauwekul en kletskoek.

    2. Ernest Stern

     “A body at rest tends to stay at rest unless it is acted on by an outside force”

     Dat is overigens wel waar. NewsMax citeert Newton correct.

     1. Fascal

      Onzin, je zuigt leugenaar!

    3. Beukman

     Cry Baby can ook stemmen laten overtellen in Wisconsin, maar daar zeggen ze heel verstandig: “Laat hem zelf maar dokken dan.”

     nytimes.com/live/2020/11/16/us/joe-biden-trump#trump-has-until-wednesday-to-request-a-recount-in-wisconsin-it-would-cost-him-7-9-million

    4. Mogguh

     ‘Dominion Ballot Counting Systems Directly Tied to Pelosi and Feinstein’

     Fox News Sunday morning host Maria Bartiromo made a stunning revelation during an interview with renowned lawyer Sidney Powell.
     Bartiromo shared the following about the firm that runs the application used in Michigan where thousands of Trump votes were switched to Joe Biden

     Maria Bartiromo: I’ve also seen reports that Nancy Pelosi’s longtime Chief of Staff is a key executive of that company. Richard Bloom, Senator Feinstein’s husband is a significant shareholder of this company.

     Will this be part of president trump’s legal team’s argument against the validity of the 2020 election? This is a proof-positive conflict of interest.

     Sidney Powell claims her investigative team has identified 450,000 ballots in battleground states that cast a vote only for Biden, with no other candidates voted down the ticket.

     h**ps://thejewishvoice.com/2020/11/dominion-ballot-counting-systems-directly-tied-to-pelosi-and-feinstein/

     1. Beukman

      Het is bizar dat figuren als Mogguh, die normaal gesproken zo kritisch op politici zijn, en terecht, plotseling knikkende knietjes als van een pubermeisje krijgen zodra die politicus een autoritaire vent is.

      Die Sidney Powell gaat het ook niet worden hoor. Powell is de zoveelste advocaat van Trump die bakzeil zal gaan halen. Haar hele verhaal, en met name Dennis Montgomery, de bron van deze theorie wordt hier alvast onderuit gehaald:

      factcheck.org/2020/11/bogus-theory-claims-supercomputer-switched-votes-in-election/

      Lees in de link ook andere vermakelijke dingetjes die Dennis in het verleden uit zijn duim heeft gezogen, zoals dat hij zogenaamd een progje had om geheime boodschappen te destilleren uit berichten van Al Qaeda.

      Flat-out false numbers are, of course, easier to debunk. So the more artful way of presenting dubious numbers has been to simply omit any context, and to suggest the numbers are self-evidently outrageous. When former federal prosecutor and Trump ally Sidney Powell appeared on Maria Bartiromo’s Fox News show Sunday, she said her group had identified “at least 450,000 votes” in “key states” where the ballot had been marked for Joe Biden but for no other candidate. This, Powell argued, was clearly problematic, while Bartiromo, for her part, said it merited a “massive government investigation.” The only problem with this analysis, as many people have pointed out since, is that “undervotes” — ballots where voters don’t vote in all the races listed — are surprisingly common in the United States, so much that in 2016, close to 2 million more votes were cast for president than for Senate candidates. The 450,000 number, then, isn’t especially surprising.

      washingtonpost.com/outlook/2020/11/11/vote-fraud-statistic-trump-ballots/

     2. Mogguh

      The Washington Post, heel betrouwbaar in deze hoor Bukman, PROEST whahahahaha….

     3. Ernest Stern

      “The Washington Post, heel betrouwbaar in deze hoor Bukman, PROEST whahahahaha…. ”

      Hier heeft Mogguh natuurlijk wel een sterk punt. Hij komt zelf met zeer betrouwbare bronnen als NewsMax en The JewishVoice. Daar kan The Washington Post natuurlijk niet tegenop.

      🙂

     4. Ernest Stern

      En niet te vergeten frontnieuws.com. Als je die bron leest weet je eigenlijk alles.

     5. Mogguh

      Misschien kan Stern nog eens een keer een verwijzing doen naar de ‘Correspondent’

      Oh wacht Proest whahahahahahaha

     6. Fascal

      Nee hoor, je zuigt en je liegt.

     7. Ernest Stern

      De ‘Correspondent’ is inderdaad een prima bron, Mogguh. Heb je die wel eens geraadpleegd?

     8. Fascal

      Zuiger en leugenaar!

     9. Mogguh

      Daar heb of had jij toch een account W. I M bij de ‘Correspondent’?

      Daar liggen we nog dubbel over, wat een blunder haalde je toen uit..

      PROEST whahahahahaha

     10. Beukman

      The Washington Post, heel betrouwbaar in deze hoor Bukman

      Dat klopt wel hoor beste vriend. WP heeft inderdaad een naam op te houden. Er staan altijd verifieerbare bronnen in hun artikelen.

 33. Lucky Luke

  Opleidings niveau zéér laag dus of niets
  En dus nooit leren rekenen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.