Het was weer raak: ‘ME beëindigt groot illegaal feest in Limburg’

Gisteravond vond er een groot illegaal feest plaats in de Limburgse bossen, maar de politie had het al snel door en liet het feest abrupt stoppen. Volgens de politie waren er zo’n 100 tot 150 feestvierders, vanwege de grote van de groep werd besloten de ME in te zetten. Er zijn zo 100 boetes uitgedeeld. In totaal zijn er elf personen aangehouden, omdat zij zich niet konden legitimeren. Alle feestvierders hebben een boete ontvangen. Deze illegale feesten zijn geen incidenten meer, wekelijk kunnen politieagenten tal van illegale feesten oprollen. Zolang de discotheken en cafés dicht blijven gaan jongeren zelf maar hun feesten organiseren.

De burgemeester was niet blij toen hij dit nieuwtje te horen kreeg. Voor hem is onbegrijpelijk dat mensen nog steeds naar illegale feesten blijven gaan.

„Met z’n allen moeten we dit virus terugdringen. Samen met de politie treden we daarom op tegen mensen die de regels overtreden. Dit mag niet, dit kan niet.”

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Blondie

  Een heksenjacht op ca 100 onschuldige kids.
  M.E voor een heksenjacht.
  Het Nederland van Rutte.
  Het Noord Korea aan de Noordzee.

  1. Sando

   blondie morgen ook in het ziekemhuis? (lachen)

   1. Steven Opti

    Ja Sando , dit zijn de typische stompzinnige reacties. Napraten van de MSM en op het schuldgevoel proberen in te spelen. Zielig

   2. Blondie

    De reguliere zorg is bewust afgeschaald dus.??

 2. marianne71

  Mensen zijn hun gezonde verstand totaal kwijt. Jongeren verplichten thuis te zitten omdat ze anders misschien ouderen besmetten en het dan door de kapot bezuinigde zorg druk wordt op de IC.

  Virussen zijn van alle tijd, de natuur doet zijn werk toch wel (kijk naar Zweden of landen met een zware lock down). De overheid zou zich moeten focussen op uitbreiding van de zorg.

  1. Steven Opti

   Helemaal mee eens.

  2. Bolland

   Marianne71 Je hebt 100 % gelijk

  3. Blondie

   Inderdaad marianne71.
   Door Balkenende en nu RUTTE, die zijn verantwoordelijk voor de kapot bezuinigde zorg.
   77.000 personen uit de zorg weggesaneerd, ziekenhuizen en verpleeghuizen gesloten.
   Dat zijn de schuldige niet de kids die gewoon jong zijn.

 3. JochemX

  Toppunt van stompzinnigheid. Ze hebben nog steeds niet door dat het vrijwel onmogelijk is in de buitenlucht iemand te besmetten. Ze zijn jong en worden niet ziek en hun grootouders bezoeken ze echt niet meer.

 4. Edjan

  Ik vraag me af, hoe lang ze dat nog vol gaan houden. Jeugd mag niet meer feesten, 1,5 meter afstand houden, ‘s-avonds geen alcohol en niet meer naar de winkel, zoveel mogelijk in huis blijven. Geen medische ingrepen meer: ga desnoods maar dood want alles draait om kurunja. Samen krijgen we het virus eronder? Of gaan we samen ten onder? En denk eraan dat je de profeet niet beledigt.

 5. NoDoubt

  Willens en wetens onjuiste test toepassen en ook onreglementair opschalen is misdadig. Hier maakt Rutte zich schuldig aan. In Belgie en Oostenrijk zijn inmiddels rechtzaken gewonnen dat er geen bewijs is voor de lockdown. Na de miljarden ondersteuning ten tijde van de lockdown zullen de schadevergoedingen gaan komen, dus weer miljarden die de staat moet gaan vergoeden. En dat alles op uw kosten. Heel simpel. Als u slootwater door een mondkapje laat lopen, denkt u dan echt dat het virus er niet doorheen komt? Keep on dreaming.

  1. Beukman

   Als u slootwater door een mondkapje laat lopen, denkt u dan echt dat het virus er niet doorheen komt?

   Omgekeerd krijg je als je met een regenbroek aan een sloot inspringt natte benen, @doubt. De vergelijking tussen slootwater en een virus is krom.

   Een fraai voorbeeld uit de praktijk van de werking van mondkapjes is het feit dat het halve campagneteam van Trump (geen kapjes) elkaar besmette, terwijl dat bij Biden (wel mondkapjes)niet het geval was.

   1. Bolland

    Beukman Een ander fraai voorbeeld is lange Frans staat hele dag(7september) mensen handen te geven en te knuffelen, niks aan de hand tot de dag van vandaag

    1. Beukman

     Eén lange frans maakt nog geen zomer, Bolland. Het is bekend dat sommige mensen geheel resistent lijken te zijn. De man heeft gewoon geluk.

     1. Bolland

      Italie, Belgie, Frankrijk allen mondkapjes zijn slechtste jongetjes van de klas Beukman

    2. Ernest Stern

     Waarmee volgens Bolland bewezen is dat Corona helegaar niet gevaarlijk is.

     1. Bolland

      Ernest uw denigrerende toontje bevalt mij niet zo, vergeet niet dat ik en andere werkenden u faciliteren, de begeleidende kamerwoning en ook uw uitkering worden betaald door mensen die wat doen, en niet door slimme opmerkinkjes plaatsen DDS en God weet wat voor andere sites.

  2. Steven Opti

   Elke malloot weet dat een mondkapje totaal niet helpt. Maar vele worden wel duizelig omdat je veel te veel CO2 binnen krijgt.

 6. ikweetwatikwil

  Hoe is het eigenlijk met Aboutaleb. Groot voorstander van mondkapjes maar kreeg wel corona. Je hoort er niets meer van. Maar dat kan aan mij liggen ,want ik plus niet alles na.

 7. Steven Opti

  Als ik jong was geweest had ik precies hetzelfde gedaan. Belachelijk hoe er met de jongeren wordt omgegaan. Ze missen veel te veel sociale contacten en worden steeds depressiever. En dat alles door die belachelijke maatregelen. Alsof Covid zo vreselijk gevaarlijk is voor de jeugd.

 8. Bolland

  Je bent jong en je wilt wat, als ik 20 was nu zou ik het ook doen, helaas…

  1. ikweetwatikwil

   Wat denk je van de ouderen die geen kant op kunnen. En dan heb ik het over 60, 70,80, jarigen die normaal gesproken de deur uit gaan om leuke dingen te doen , die naar hun clubs kunnen gaan. Niets kan meer. Verplicht thuis blijven en af en toe een ommetje maken, maar alles op afstand.
   Gelukkig ken ik nog jongeren die hun verstand gebruiken. Per slot kunnen die nog vele jaren verwachten. Dat heb je bij ouderen niet. Daar is het “pluk de dag ” bij zolang het kan.

 9. JochemX

  Conclusie, 15 reacties en niemand is het met de DDS-angstzaaierij eens.

  1. ReJa

   Waarom zouden we mee moeten gaan met de DDS-angstzaaierij als 1. Op de Dam een samenscholing van 15000 personen geen kwaad kan want, wegens te belangrijk om niet door te laten gaan, er geen ME’er te zien was om de boel gaan stil te leggen en boetes uit te schrijven. 2. Fred Grapperhaus het voorbeeld geeft dat het allemaal geen kwaad kan. 3. Willem-Alexander met het vliegtuig op vakantie gaat en Rutte dat dan afdoet als ‘inschattingsfoutje gemaakt’?

 10. Bon-vivant

  Heel goed dat deze feesten worden aangepakt. Als iedereen zich aan de regels had gehouden, zaten we nu niet in de tweede golf. Die kleine groep onverantwoordelijken verpest het voor de rest en zorgt ervoor dat nu het zorgpersoneel zich weer de benen uit het lijf moeten lopen. Aanpakken dus, die feestgangers!

  1. JochemX

   Hoe weet je dat? Is dat wetenschappelijk bewezen? Zonder maatregelen waren we even ver geweest en was het hele land niet naar de Filistijnen gegaan.

 11. 56RdK

  Heel goed dat er is opgetreden en heel goed dat er boetes zijn uitgedeeld.
  Egocentrisch en asogedrag krijgt zo het verdiende loon.

  Alleen de vraag die geheid in woke Nederland zal opkomen: “Waarom wij wel een boete en die eerdere anderen niet?”

 12. Ernest Stern

  RIVM meldt ruim duizend minder besmettingen dan gisteren.
  De maatregelen van de regering hebben het gewenste effect en dat is dus goed ingeschat.

  1. JochemX

   Hoe weet je dat dat door de maatregelen komt? Zonder maatregelen gaat het net zo, een virus laat zich niet “eronder krijgen”.

 13. Heras

  Wanneer gaat de politie zelfstandig nadenken
  Alleen maar opdrachten uitvoeren van onze simpele overheid, zorgt voor ongeloofwaardigheid.

  1. Vanduinen

   De politie dient onafhankelijk te zijn en een eigen plan trekken mbt de bestrijding van de criminaliteit. Naar goeddunken.

   1. Fascal

    Lukt het met de ene niet dan komt de leugenaar met de andere.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.