sylvana 1

Sylvana Simons heeft het wel gezien in Amsterdam: stapt uit raad, focust zich op Kamerverkiezingen

Geen categorienov 01 2020, 9:00
Wat gaat dat smullen worden, de voorvrouw van BIJ1 Sylvana Simons stapt uit de Amsterdamse raad om zich volledig te kunnen focussen op een tweede poging om de Tweede Kamer binnen te komen. In 2017 lukte haar dit niet, ook al kwam ze redelijk dicht in de buurt. Er bestaat een reële kans dat we Simons volgend jaar in Den Haag zien.
Gisteren stelde de radicale partij BIJ1 haar kieslijst en programma vast, en tot niemands grote verbazing gaat Simons opnieuw de kar trekken.
https://twitter.com/PolitiekBIJ1/status/1322613494332665857?ref_src=twsrc%5Etfw
Om zich volledig te kunnen focussen op de mogelijkheid om een zetel te kunnen binnenslepen verlaat Simons de Amsterdamse raad. Een groot gemis zal dat niet zijn voor haar partij, ze heeft de afgelopen twee jaar nog niet echt potten weten te breken in de raad. Als ze met dezelfde instelling en retoriek de Tweede Kamer inkomt, gaat ze levend worden opgegeten.
Pietenhater Quinsy Gario is de nummer twee van de partij. De radicale randfiguren van hard links verschijnen een voor een op de lijst bij de partij. We zijn benieuwd naar de campagne van de partij.
Afgelopen woensdag werd overigens de campagne al min of meer afgetrapt. Simons had zich 'ziek gemeld' bij de raad, maar was wel te zien bij een radioprogramma.
https://twitter.com/VizierOpLinks/status/1322819416208236545?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten