Hij zegt het echt! Ferd Grapperhaus: “Nederland dreigt afvoerputje van de wereld te worden”

Nederland dreigt het afvoerputje van de wereld te worden! Het is nog geen voldongen feit, maar volgens onze minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus gaan wij als Koninkrijk der Nederlanden wel die kant op.

In het NPO-programma WNL op Zondag ging Grapperhaus even helemaal los op de drugscriminaliteit. Volgens de minister het grootste wereldprobleem binnen het koninkrijk, en daarom moeten we ons geliefde Nederland dus ook maar uit onze handen laten glippen, rechtstreeks het riool in.

“Als wij harddrugs gaan legaliseren dan komen alle bendes uit Colombia en Mexico hier hun troep fabriceren en distribueren”, aldus de crimefighter binnen het CDA en eigenlijk ook gewoon onze regering. Volgens Grapperhaus moeten we dan ook oppassen om te lichtzinnig met ons drugsbeleid om te gaan: “Grootmachten zoals Rusland, China en de Verenigde Staten zijn fel tegen het legaliseren van harddrugs in ons land”.

Wie en wat er dan wel precies een voorstander is van het legaliseren van harddrugs in Nederland bleef een beetje in het ongewis. We kunnen alleen wel stellen: de verkiezingscampagne namens het CDA is begonnen! Hugo de Jonge doet het zeer slecht in de peilingen, dus misschien is Grapperhaus, een soort van Fred Teeven 2.0, wel de troef binnen het CDA.

Grapperhaus is er zelf in ieder geval stellig over:

“We zien nu al Mexicaanse bendes opduiken in Nederland. Mensen die het hebben over legaliseren van harddrugs realiseren zich niet dat wij het afvoerputje van de wereld worden. […] We krijgen al die levensgevaarlijke organisaties hier en dat willen we niet.”

Dus wilt u een veiliger en volledig drugsvrij Nederland? Dank voor uw stem op Hugo de Jonge Ferd Grapperhaus.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. HD

  Die Ferd is de schaamte allang voorbij.

 2. Ernest Stern

  Het is onduidelijk wat Kenneth met dit artikel wil betogen: heeft Grapperhaus ongelijk?

  1. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een TR0L die alles onduidelijk vindt.

  2. Xyz1234

   Waarom heeft u andermans mening nodig om een oordeel te vormen? U kunt toch zelf nadenken?

   1. Ernest Stern

    Dit is een opinieblog, xyz, en Kenneth heeft de gewoonte richtingloze opmerkingen te maken.

    1. Maurits Dekker

     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L
     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L
     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L
     TR0L ——–ERNEST STERN ——– TR0L
     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L
     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L
     TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L TR0L

  3. homefront

   enestje’s opengrenzen beleid begint vormen te krijgen..

  4. vandaag

   Nederland is het afvoerputje dankzij de massa migratie. Uitgekakt en veroordeelt in eigen land ? reisdocumenten weggooien en afreizen in een rubberbootje en u bent welkom om te plunderen en te roven in Nederland !

   hoop dat dit genoeg uitleg is voor de strónt vlé®k !

   1. Jannes-46

    Juist, Nederland is al decennialang het afvoerputje van de hele wereld, en daar is ook het CDA mede schuldig aan. De tranen van Gabberhouse zijn derhalve die van een krokodil en bedoeld als verkiezingsretoriek.

    Stem echt sociaal dus stem PVV!

 3. ET007

  Waarom loopt alles hier uit de hand? Wellicht door het toelaten van Marokkanen, Turken en Albanezen, de open grenzen en een super haven. Daarbij zijn het de kleine criminelen die keihard aangepakt worden, maar de grotere criminelen komen overal mee weg.

  1. Loelap

   Tsja, het gevolg van de Linkse alles moet kunnen en iedereen is lief maatschappij.

 4. NoDoubt

  Al in 84 heeft Janmaat de problemen benoemd. Deze zijn nog steeds actueel. Janmaat terzijde geschoven en Pim dood, Baudet en Wilders als populisten wegzetten. Wilders niet uitnodigen aan de onderhandelingstafel. Baudet opzij zetten bij onderhandelingen op gemeenteniveau. Rutte tekent alles zonder goedkeuring van het volk. Miljarden worden als sinterklaas aan iedereen weggegeven en wij werken als enige tot 67. Vooral de islam niet benoemen of nadenken over windmolens die heel vervuilend zijn, of PCR testen die helemaal niets zeggen of je ziek bent of heet overdraagt maar ook weer miljarden kosten. Censuur toepassen, geen vragen stellen door journalisten en media maar alleen maar ja en amen knikken. Zij worden straks de veroorzakers van een burgeroorlog. Dissel ontving 6 miljoen en Osterhaus 5,5 miljoen. Osterhaus die ons al vele miljoenen kostte bij de Mex griep. Als je niet wilt luisteren naar het volk dan moet je maar voelen. Grapperhuis heeft totaal geen respect voor de democratie van het volk. Huilie huilie maar hij weet wel beter. CDA ik weet niet waar die D voor staat maar zeker niet voor democratie. We gaan failliet ONNODIG bij een gewone griep. Er moet en zal worden ingeënt maar we weten al lang dat je DNA in je lichaam wordt gewijzigd. Trudeau geeft het al aan THE GREAT RESET. Dat was tcoch echt eerst voor complotgekkies. Zelfs Baudet heeft het een aantal maanden geleden nog genoemd maar werd voor gek versleten. Als dit parlement niet wordt weggestemd vrees ik het ergste.

  1. Ernest Stern

   “Wilders niet uitnodigen aan de onderhandelingstafel”

   Wilders werd wel degelijk uitgenodigd aan de onderhandelingstafel, sterker hij schoof in een gedoogconstructie aan in een regeringscoalitie.
   Hij verprutste het subiet maar roep dan niet dat hij geen kans kreeg.

   1. AS210854

    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    1. Ernest Stern

     Klopt, AS210854, het was een tamelijk weerzinwekkende vertoning, een dieptepunt in onze parlementaire geschiedenis.

     1. Loelap

      “Denk”, een Nederland vijandige partij in onze kamer is pas een dieptepunt.

     2. homefront

      ““Denk”, een Nederland vijandige partij in onze kamer is pas een dieptepunt.”

      Dat vind onze nederfascistische nedermoslim ernestje natuurlijk helemaal niet loelap..

   2. AS210854

    Als je een reactie schrijft, dan wel de HELE WAARHEID graag. Het komt juist door mensen zoals jij die niet de HELE WAARHEID schrijven, dat Nederland het afvoerputje van de wereld is geworden.

    1. Ernest Stern

     Wat klopt er niet AS123456?

   3. Tom Bombadil

    Dat klopt wilders liet het kabinet klappen. Maar de coalitie was na het opstappen van brinkman nog maar 75 zetels en ze hadden al geen meerderheid in de eerste kamer dus het was al gedoemd te mislukken. In 2010 stemde ik op de vvd en in 2012 ook weer ik heb nooir het gevoel gehad dat wilders het erbij heeft laten zitten. Het zou gewoon niet te verkopen zijn aan zijn achterban en dus was de beslissing om de regering te laten klappen wel te verwachten.
    Pvv boeit me eigenlijk ook niet zoveel. Ik kan niet op een partij stemmen met maar 1 a4tje aan vage plannen en verouderde standpunten.
    Bosma is wel een baas en wilders kan ook goed uit de hoek komen tijdens debatten maar dat is niet genoeg om op een partij te stemmen

   4. homefront

    “Hij verprutste het subiet”

    Nee hoor dit lieg jij, Wilders hield zijn rug recht en liet zich niet, zoals de d666 en de PvdA, peopelen door opper-leugenclown en machtswellustige rutte domoor, sjoch wat ben jij dom zeg

  2. AS210854

   👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  3. Wally

   Helaas zal dit parlement niet weggestemd worden. Ze zitten nu een positie dat ‘gevaarlijk rechts’ koste wat kost uit de politieke arena gehouden moet worden. Al die linkse flutorganisaties strijken miljoenen open dat wil men wel houden natuurlijk.

 5. AidemediA

  Ferdje Ferdje. Wat denkt deze huilie huilie aso nou wel. Het afvoerputje Nederland gecreëerd door de vvd-ers, cda-ers, d66-ers, chu-ers, groenlinks-ers, pvda-ers enz, zelf. Al die migranten (waaronder vele criminelen) hierheen halen. Gevangenissen sluiten. Fopstraffen, zoals taakstraffen, opleggen. Vervroegd vrijlaten van criminelen. Bezuinigen op politie (behalve de kodak brigades) en justitie. Duizenden veroordeelden niet oppakken en hun straf laten uitzitten. Ferd die zelf crimineel bezig is geweest op zijn trouwdag (inmiddels niet meer want de aantekening op zijn strafblad is er niet meer) Rara hoe kan dat?? Een eldorado voor de “internationale” criminelen, die de softe aanpak van deze om zeep geholpen rechtstaat, zeer waarderen. Vaarwel vredig Nederland, met dank aan de slappe politiek die alleen maar achter de feiten aanhobbelt.

 6. Response

  Mede dankzij de bijdrage van 3 kabinetten Rutte. Wegkijken, pappen en nathouden, gedogen, bezuinigen op blauw op straat, sluiten wijkbureaus politie, importeren van helaas vele foute gelukzoekers en niet te vergeten het beleid van gemeente A’dam dat heeft geleid tot een broeinest van criminelen en fungeert als uitvalsbasis en opleidingsregio voor beroepscriminelen..

 7. Wally

  De andere bendes van noord Afrikaanse persuasie is meneer ‘even’ vergeten. Want dat zijn allemaal lieve leuke mensen…

 8. Eppo123

  Softe aanpak criminaliteit en open grenzen. Eigen schuld dikke bult.

 9. sonny

  Nederland is reeds van álles dat slecht en negatief is, het afvoerputje!
  Enorme aantallen salafisten, economische/criminele “vluchtelingen” gecombineerd met reeds bestaande dr*gsproblemen gaan in de nabije toekomst escaleren en een amper te stoppen probleem worden!
  Streng regulerend RECHTS Europees beleid kan de situatie misschien nog redden, de onder/bovenwereld zijn inmiddels al eng met elkaar vervlochten, dit moet snel een halt worden toegeroepen!
  De Columbianen, Mexicanen zijn overigens al hier, nu enkel nog lege fabriekshallen zoeken voor de productie van het snoepgoed!

  1. pasco

   sonny:
   En de peilingen laten zien dat naïef Nederland nog steeds verzot is op Rutte3!
   Ongelooflijk!
   Het links georiënteerde electoraat laat hierdoor blijken even dom, dan wel dommer te zijn dan de structureel ontevreden, klagende inwoners met migratieachtergrond.

  2. Loelap

   Vergeet ook de EU niet. Die wil miljoenen tribale mensen importeren tegen de vergrijzing. Ze vergeten daarbij dat deze mensen nooit gaan werken maar levenslang onderhouden moeten worden. Helaas doet Nederland slaafs wat de EU haar voorschrijft.

 10. Steven Opti

  Meneer de hypocriet vergeet zeker hoeveel gelukszoekers hij heeft binnen gehaald. Met de daarbij horende criminaliteits en andere ellende. Is weer zo’n pr stunt natuurlijk dit praatje.

 11. saddy

  Ferdje loopt achter, het IS hier en in Duitsland het afvoerputje en het uitdeelpotje.

  Al heel lang, en bewust. Het was de politici immers maar gewoon overkomen zei Kamp toch? En ze gaan alleen maar harder door op die heilloze weg, toch?

  Ja, als je geen denkvermogen hebt dan overkomt alles je.

 12. Heras

  Voor de verkiezingeen horen we allerlei stevige uitspraken. Na de verkiezingen gaan we weer over tot de orde van de dag.

  1. homefront

   ligt eraan, stem PVV

 13. Blondie

  Sinds Links de macht heeft, is het afvoerputje verkleurd en groter geworden.

 14. Telex

  Ferd en zijn clubje heeft zelf meegewerkt aan de jarenlange teloorgang van Nederland. Welk wapenfeit heeft hijzelf op z’n conto kunnen schrijven. Maar misschien krijgt ook deze topper weer een nieuwe ambtstermijn van de kiezer? Hoop het niet!

 15. R. Echts

  Fred doet ook weer eens een PR stuntje want tja de verkiezingen komen eraan.

  En wat dat betreft hebben ze met de corona crisis die ze handig tot na de verkiezingen aanhouden en via de post stemmen nu al gewonnen met die fijne stemmachines, het gaat net zoals in Amerika al is 90 % van de stemmen voor de PVV en FVD ze zorgen wel dat ze winnen.

  Agenda 21 30 moet en zal uitgevoerd worden ze beginnen er zelfs al openlijk voor uit te komen zie die mafkees van Canada.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.