Israël en hun leider Benjamin Netanyahu zijn tevreden over winst Joe Biden: “Hij is een grote vriend van Israël!”

In Israël lijken ze in hun nopjes met de aankomende 46e president en Democraat Joe Biden. De Israëlisch premier Benjamin Netanyahu heeft Joe Biden en zijn plaatsvervanger Kamala Harris gefeliciteerd met hun overwinning bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

“Joe, we hebben al bijna 40 jaar een lange en warme persoonlijke relatie”, schreef Netanyahu zondag op zijn Twitter-pagina. Volgens Netanyahu is Biden “een grote vriend van Israël”. De Israëlisch premier kijkt er dan ook naar uit om samen te werken met Biden, maar ook Harris is wat hem betreft een welkome aanwinst voor het Amerikaanse Witte Huis. Biden en Harris kunnen dan ook de “speciale alliantie tussen de Verenigde Staten en Israël verdiepen”, aldus Netanyahu.

Trump
Er waren ook ‘troostende’ woorden voor de nog zittend president Donald Trump. Netanyahu bedankte Trump voor de vriendschap die de Verenigde Staten onder zijn bewind heeft getoond aan Israël. Zo prees Netanyahu Trump voor het erkennen van Jeruzalem en Golanhoogvlakte. Ook de vijandige Amerikaanse houding tegenover Iran is volgens Netanyahu een sterk staalje Trumpbeleid.

Trump heeft dan ook bijzondere dingen gedaan voor zijn Israëlisch bondgenoot. Zo wist hij als enige president de Amerikaanse ambassade te verplaatsen van Tel Aviv naar Jeruzalem. In Israël wordt dat gezien als erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de Joodse staat.

Maar nu is het, wat Netanyahu betreft, tijd voor een nieuwe president, een persoonlijke vriend van het Israëlisch staatshoofd: Joe Biden.

Bron afbeelding: noamgalai / Shutterstock

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Ernest Stern

  Netanyahu likt de hielen van de volgende president en hoopt natuurlijk dat de Amerikaanse politiek jegens Israël wordt voortgezet. Hij zal ook snappen dat dit niet zo waarschijnlijk is.

  1. homefront

   Tja Israël hè, dan gaan bij islamist en antisemiet ernestje de haartjes gelijk recht omhoog staan

  2. leonvds

   In het kader van het diplomatiek conflict met Iran verklaarde Biden dat hij “overtuigd Zionist” is. In een interview in 2007 zei hij: “Ik ben een zionist. Je hoeft geen Jood te zijn om zionist te zijn”. Biden beschouwt Israël als de belangrijkste VS-bondgenoot in het Midden-Oosten en is een fervent voorstander van de enorme financieel-militaire steun die Washington jaarlijks aan de Joodse staat overmaakt.

   1. hans-e-pans

    Trump kan deze Netanyahu natuurlijk gelijk van zijn volgerslijst op Twitter verwijderen, of hoe ze dat ook noemen op Twitter.

    Iedereen gaat er natuurlijk maar voetstoots vanuit dat Biden/Harris ook echt gewonnen hebben.

    Mocht het Biden/Harris door leugen en bedrog toch lukken om benoemd te worden, dan denk ik dat Biden het noch geen zes maanden als POTUS zal uithouden voordat hij door de Democraten/Harris opzijgeschoven zal worden.

    1. Ernest Stern

     “Iedereen gaat er natuurlijk maar voetstoots vanuit dat Biden/Harris ook echt gewonnen hebben.”

     Verstandige en goed geïnformeerde mensen doen dat inderdaad.

     1. Fascal

      Nee hoor, niets van waar, je liegt!

   2. Loelap

    Dan hoop ik niet dat hij snel overlijdt, ik las gisteren de plannen van mw. Harris en daar wordt je niet vrolijk van. Kort samengevat; open grenzen, Palestijnen knuffelaar, VN knuffelaar, herzien buitenlandbeleid men name m.b.t. Saudie Arabië en nog veel meer fijns.
    Ze is niet bepaald dol op Israël en wil de grenzen open voor islamitische immigratie.
    Met andere woorden je gaat daar op den duur ook aanslagen krijgen.
    Een bikkelharde tante waarvan je je afvraagt of ze het wel goed voor heeft met het Amerikaanse volk.

    1. Loelap

     Wordt is word.

    2. Mogguh

     De Palestijnen snol Kaag is niet voor niets zo blij met Pocahontas Harris Cameltoo.

    3. homefront

     “waarvan je je afvraagt of ze het wel goed voor heeft met het Amerikaanse volk.”

     Gezien haar achtergrond niet..

 2. Mogguh

  Met een beetje mazzel nuked Bibi binnenkort Iran en kan hij Beijing Joe Biden of Camel Too Harris daarvan de schuld geven!

  1. Ernest Stern

   Ik dacht dat je zeker weet dat Trump president blijft, Mogguh.

   Of ben je inmiddels om?

   1. ZWEEDSE K0K

    Oeps

   2. Mogguh

    Ik heb nergens gesteld dat ik dit zeker weet mafkees, ik stel slechts dat de media en hun slippendragers daar niet over gaan en er andere instanties zijn die uitmaken of de grootschalige fraude die dat linkse schorem heeft gepleegd heeft geresulteerd tot het Presidentschap van Beijing Joe Biden, voorlopig is de Donald nog steeds President en is er niets zeker.

    1. Ernest Stern

     “ik stel slechts dat de media en hun slippendragers daar niet over gaan”

     Klopt, ze stellen slechts de feiten vast. FoxNews was net iets later dan CNN maar kwam ook snel tot deze conclusie.

     1. Mogguh

      FoxNews wordt dan ook volkomen uitgescheten op Twitter, die hebben Trump al lang geleden laten vallen, dat moet jij toch weten als fanatiek Twitteraar nietwaar Ernst Quispel?

      Het is NewsMax die nu torenhoog favoriet is, die hebben de coup van Beijing Joe Biden nog niet gecalled en zullen dit voorlopig ook nog niet doen.

     2. Ernest Stern

      “FoxNews wordt dan ook volkomen uitgescheten op Twitter”

      FoxNews heeft Trump de afgelopen jaren door dik en dun gesteund maar zou zich volkomen ongeloofwaardig maken als ze de feiten zouden negeren.

     3. Ernest Stern

      ” Het is NewsMax die nu torenhoog favoriet is”

      In de kringen van Mogguh is nepnieuws torenhoog favoriet:

      ” NewsMax is run by wingnut hack and conspiracy theorist[2] Christopher Ruddy, and principally lives on the Internet on news site sidebars. Its website is dominated by shock news,[3] moral outrage,[4] conspiracies,[5] and trashy advertising for dubious “get rich quick” schemes, quack medicines/workout programmes, and publications that feature ads for similar products.[6] Some of this is regurgitated monthly in print form, though is seldom seen at news stands.”

      ht*ps://rationalwiki.org/wiki/Newsmax

     4. Mogguh

      Daar komt hij weer met zijn rationalwiki gezwets, sodemieter toch op dwaas, en zelf weglopen met CNN…..hilarisch……

     5. Ernest Stern

      “ en zelf weglopen met CNN…..hilarisch……”

      Ik loop niet weg met CNN, ze zijn zeer partijdig en eenzijdig. Ergerlijk wat mij betreft, en het is jammer dat dit de enige zender is die in mijn kabelabonnement zit.

      Een beetje objectief nieuws is in de V.S. niet zo makkelijk te vinden. AP is redelijk neutraal en dat geldt ook wel voor een site als Politico en The Hill .

      The Washington Post, The New York Times en CNN zie ik overigens wel als kwaliteitsmedia maar ze zijn behoorlijk Democratisch gekleurd.

     6. homefront

      “Ik loop niet weg met CNN”
      “The Washington Post, The New York Times en CNN zie ik overigens wel als kwaliteitsmedia”

      Dus wel, zodra je typt lieg jij..

     7. Thant Dolph

      Nee hoor dat lieg jij

     8. homefront

      Zodra trans ernestje dolfje typt liegt zij…

    2. Beukman

     Inmiddels eisen steeds meer Republikeinse kopstukken van Trump dat hij met bewijzen van zijn beschuldigingen komt. Want daaraan ontbreekt het vooralsnog.
     En zijn eigen schoonzoon heeft al op hem ingepraat om zijn verlies toe te geven.

     Het zal duidelijk zijn dat hoe langer Donald daarmee wacht, hoe schadelijker dit zal zijn voor de manier waarop hij de geschiedenis ingaat: als de president die niet tegen zijn verlies kon.

     Republikeinen nemen afstand van Donalds beschuldigingen (en veegt zijn eigen straatje schoon):
     youtube.com/watch?v=yY6voJpm4-I

     Jared probeert Donald om te lüllen:
     telegraaf.nl/nieuws/779848575/jared-kushner-benaderde-trump-over-erkennen-nederlaag

     1. Robert75

      Als je goed ad opgelet had je denk ik kunnen begrijpen dat er inmiddels meer aanwijzingen zijn van grootschalige fraude, als dat er aanwijzingen zijn dat deze verkiezingen eerlijk zouden verlopen.

      youtube.com/watch?v=Q92fMd1jXB4

     2. Beukman

      @Robert
      Die persco gisteren van Giuliani was hilarisch. Uiteraard is die man afgeserveerd sinds zijn fabricatie van dat verhaal over de laptop van Hunter Biden. De scene in Borat tenslotte heeft hem ontmaskerd als goedgelovige sukkel.

      Het wachten op harde bewijzen van stembusfraude ontbreekt vooralsnog. Een paar door Giuliani opgetrommelde figuren won’t do the job.

    3. Vanduinen

     Vergeet het @Mogguh, het is over. Voor de Trump aanhang: Houd hem in gedachten zoals u hem gekend heeft. Voor het overige niet onaanzienlijke deel van de kiezers: Richt u zich op het nieuwe.

   3. Forlan

    Als straks the Squad veel invloed krijgt, Pocahontas en Bernie hoge posities krijgen als dank voor hun hulp en ze met alles wat ze kunnen gaan proberen de belastingen te verhogen, de hele upper middle class wegvlucht en de economie in elkaar stort weten we al wie de schuld krijgt natuurlijk. Straks staan er daar zoveel tentjes met daklozen dat Joe niet eens meer het witte huis binnen kan. Dat wordt leedvermaak en over 4 jaar een enorme afstraffing. Het enige dat het land nu op korte termijn kan redden is een Republikeinse meerderheid in de senaat, die de echt exteem-linkse voorstellen kunnen tegenhouden. “The land of the former freedom of speech”. Identiteitspolitiek gaat hoog in het vaandel en iedereen lekker in hokjes. Je zal er maar wonen.
    En voor de linkse rakkers, kijk even op de site van RTL nieuws hoe dit land er uit zal zien met een kiesmannen systeem. Alleen in de regio Amsterdam, Nijmegen-Arnhem en Groningen zijn jullie in de meerderheid. Dat zou je toch niet zeggen als je de tv aanzet.

    1. ZWEEDSE K0K

     kijk even op de site van RTL nieuws hoe dit land er uit zal zien met een kiesmannen systeem.

     Pak een oude atlas en kijk hoe Nederland er uit zou zien zonder dijken of duinen .

     1. Forlan

      Slaat nergens op wat jij zegt. Dat systeem met kiesmannen laat enkel zien wie er in de meerderheid zijn in bepaalde gebieden. Blijkt toch dat het niet zo links is als de NPO ons wil laten geloven.

     2. Edjan

      Ja, dan staat heel “links” onder water!

     3. ZWEEDSE K0K

      Slaat nergens op wat jij zegt. Dat systeem met dijken laat enkel zien wie er onder water zou staan in bepaalde gebieden. Blijkt toch dat het niet zo droog zou zijn als ze ons wil laten geloven.

      Maar gelukkig hebben we wel dijken en geen kiesmannen.

     4. Forlan

      Man, man, man. Hoe kun je die dingen nou vergelijken? Die kiesmannen geven toch gewoon de meerderheid aan?

     5. ZWEEDSE K0K

      Die kiesmannen geven toch gewoon de meerderheid aan?

      Waar zouden PVV en FvD zijn in een kiesmannenstelsel?

     6. Forlan

      Aangezien ze dan verenigd zullen zijn als 1 rechtse partij zullen ze de grootste zijn. Waar zouden PVDA, D66 en GroenLinks dan zijn? Iig niet vooraan in de 2e kamer

   4. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
    Debatteren met hem is niet mogelijk.
    Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

    1. Forlan

     Bedankt Maurits, soms kan ik het gewoon niet laten. Hoe kun je zó met je hoofd in je eigen reet zitten als dat trulleke

 3. Reinoud van Gelre

  Gadverredamme, wat een vies kereltje is die Netanyahu!
  Wel weer typisch, het was dan ook te verwachten.

  1. Vanduinen

   Onder de Israelische bevolking zijn er ook velen die er net als u ook zo over denken. Burgers die ook een rechtvaardige oplossing willen voor de geknechte Palestijnse bevolking.

   1. Mogguh

    Je bedoelt die bonte verzameling zwerf Arabieren die zich op aangeven van de terrorist Arafat, Palestijn zijn gaan noemen, want een Palestijnse bevolking bestaat namelijk niet!

    1. Reinoud van Gelre

     Als je het zelf maar gelooft, Moggûh.
     De Palestijnen denken daar echter anders over.

     1. homefront

      Reinoud verdedigd hier een groep mensen dat geen vrede wil, structureel Israël aanvalt en wenst te vernietigen…

      “Palestijnse bevolking bestaat namelijk niet!”

      Klopt, die noemen ze Jordanees en het land heet Jordanië

     2. Maurits Dekker

      Het samenraapsel van Arabieren, afkomstig uit veel verschillende gebieden in het midden-oosten, dat men in Gaza en Westbank vindt is zich Palestijn gaan noemen.
      Maar daarmee wordt je natuurlijk nog geen ‘volk’.

    2. Ernest Stern

     “ want een Palestijnse bevolking bestaat namelijk niet!“

     Al die mensen die zich Palestijnen noemen bestaan ook niet.

     😂

     1. Mogguh

      Was dit maar waar Stern dat die zich Palestijn noemende zwerfarabieren niet bestaan, maar ik blijf hopen dat Israël dit ooit nog eens bewerkstelligt, dan hebben zij eindelijk de zo verdiende vrede.

     2. homefront

      ernestje verdedigt graag een groep mensen die geen vrede wil en sterker nog, Israël wenst te vernietigen, dat is logisch aangezien wij weten dat ernestje een antisemitische pleitbezorger is van de islam…

     3. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een nogal domme TR0L

     4. Gerda2

      E.S.@ Al die mensen die zich Palestijnen noemen bestaan ook niet.

      De mensen bestaan.
      Maar sinds wanneer wordt de term “Palestijnen” gebruikt?
      In het Nederlandse Parlement wordt deze term pas in 1968 voor het eerst gebruikt door een senator van de PSP (opgegaan in Groen Links).

      De Palestijnse leider Zoehair Mohsen verklaart in 1977 in het Dagblad Trouw:
      In feite bestaat er geen Palestijns volk.
      Alleen maar om politiek redenen onderschrijven wij zorgvuldig onze Palestijnse identiteit. Ja, het bestaan van een Palestijnse identiteit is er alleen om tactische redenen. De stichting van een Palestijnse staat is een nieuw middel in de strijd tegen Israël.

      Op 23 maart 2012 zegt de Hamas Minister van Binnenlandse Zaken en Nationale Veiligheid Fathi Hammad in een televisietoespraak:
      We hebben allemaal Arabische wortels. Elke Palestijn- in Gaza en in de rest van Palestina- kan zijn Arabische afkomst bewijzen – uit Saoedi-Arabië, uit Jemen, of waar dan ook.
      Bij mij persoonlijk is de helft van mijn familie Egyptisch. Dat geldt voor ons allemaal. Er zijn meer dan 30 clans in de Gazastrook die Al-Masri (Egyptisch) worden genoemd.

      Voormalig PLO terrorist Walid Shoebat:
      Waarom was ik tot 4 juni 1967 ( de dag voor het begin van de Zesdaagse oorlog) een Jordaniër en werd ik de volgende dag wakker als Palestijn?

      Waarom heette de “Jerusalem Post” vroeger de “Palestine Post”?
      Ten tijde van het Britse mandaat stond op de postzegels in het Ivriet: Palestina-Eretz (het land) Israël.

      BRON: 150 Palestijnse fabels – Tom S. van Bemmelen

     5. Rene van der Grijp

      “De Palestijnse leider Zoehair Mohsen verklaart in 1977 in het Dagblad Trouw:
      In feite bestaat er geen Palestijns volk.
      Alleen maar om politiek redenen onderschrijven wij zorgvuldig onze Palestijnse identiteit. Ja, het bestaan van een Palestijnse identiteit is er alleen om tactische redenen. De stichting van een Palestijnse staat is een nieuw middel in de strijd tegen Israël.”

      Een eerlijke vent, die Mohsen.

     6. Ernest Stern

      Er woonden in het mandaatgebied Palestina mensen en het is absurd ze anders te noemen dan Palestijnen.
      De westerse kolonialisten die met steun van Westerse grootmachten het gebied binnendrongen, de plaatselijke bevolking onderdrukten en vermoordden en gaandeweg het ganse gebied bezetten kon je zeker geen Palestijnen noemen want ze kwamen er niet vandaan. Ze deden hetzelfde wat Ian Smith deed door het geroofde land ten koste van de inwoners Rhodesië. Deze kolonisten noemde de nieuwe staat Israël.

      Het maakt overigens weinig uit of de Palestijnen zich zo noemen of wat anders, het zijn mensen die recht hebben op het grondgebied en een menswaardig bestaan.

     7. homefront

      Uiteraard liegt ernestje hierover

     8. Rene van der Grijp

      “Er woonden in het mandaatgebied Palestina mensen en het is absurd ze anders te noemen dan Palestijnen.”

      Er woonden ook joden. Zullen we die dan ook maar Palestijnen noemen? En waarom noemen Jordaniërs zich geen Palestijnen?

      Dat het mandaat, waaronder ook het gebied van het huidige Jordanië viel, de naam Palestina kreeg zegt eigenlijk niets. Het het net zo goed Zuid-Syrië genoemd kunnen worden.

      De toeëigening door Arabieren van diverse nationaliteiten van de naam Palestijnen was een truc, zoals die Palestijnse leider in dat interview toegaf.

     9. Fascal

      In discussie gaan met een liegende zuizeug is altijd kansloos.

   2. Reinoud van Gelre

    Dat is juist, Vanduinen. Echter trekken zij aan het kortste touwtje, en zullen, zolang die vette Bennie daar de baas blijft spelen, niets in de pap te brokkelen hebben.
    Wel hoop ik dat Biden minder hard kruipt dan zijn voorgangers. Al lijkt dat ook onwaarschijnlijk.
    Maar het zou een leuk gebaar zijn: Golanhoogte terug naar rechtmatige eigenaar, en de Amerikaanse ambassade terug naar Tel Aviv.

   3. homefront

    “geknechte Palestijnse bevolking”

    Dit is een leugen..

    h**ps://israelcnn.com/video/truth-vs-lies

   4. Gerda2

    Vanduinen @ voor de geknechte Palestijnse bevolking.

    Dan toch vooral geknecht door hun leiders.

 4. Edjan

  Ik vrees dat Netanyahu hier politiek bedrijft: het levert niets op om meteen te gaan schelden dus probeert hij het eerst met slijmen. Feit is dat Trump een langdurige anti-Israël houding van democraat Obumba heeft omgebogen naar een pro-Israël houding. Ik denk niet dat Biden die zal voortzetten. Overigens noemt “links” hun antisemitsme altijd antizionisme: dat staat gekleder.
  Wie wél heel blij zullen zijn met Biden zijn de ayatollahs van Iran. Sancties verlicht, handel, geld, en weer fijn die atoombom afmaken.
  En de Chinezen natuurlijk. Diefstal van patenten en ontwerpen weer oogluikend toestaan, groeiende militaire dreiging toelaten.
  Maar uiteraard zal Amerika nu veel Mexicanen toelaten en heel veel windmolens gaan bouwen.

 5. Vriend

  De ‘geknechte’ Palestijnse zwerfarabieren hadden allemaal allang in een villa kunnen wonen als ze niet tot op de dag van vandaag de allesoverheersende wens hadden om de Joden tot de laatste M/V uit te moorden/de zee in te drijven en van Israel een Hamas-kolonie te maken.

  1. Reinoud van Gelre

   Dus als morgen de Turken Gelderland en Noordrijn-Westfalen bombarderen tot een nieuwe Islamitische Turkse staat, ga jij fijntjes jezelf ook maar een islamitische Turk noemen, zonder enige vorm van verzet?

   1. Vriend

    De Joden woonden er al een paar duizend jaar, ouwe antisemiet en Wodanaanbidder. Dat geldt niet voor de Turken en Nederland.

    1. Reinoud van Gelre

     Een klein handje vol woonde daar al duizenden jaren, Vriend. Die zijn echter uitgestorven.
     De joden die er nu wonen, zwierven duizend jaar door Europa en Noord Afrika…

     1. Vriend

      Dat is onjuist en een platte leugen: de Joden woonden er door de eeuwen heen. In tegenstelling tot die zwerfarabieren die door de terrorist, fraudeur en ped*fiel Yasser Arafat om publicitaire redenen tot Palestijnen werden verheven.

      A propos: waarom heb ik van jou nog nooit een woord gehoord over de arme Koerden, wier land werd opgeheven en verdeeld over drie andere buurlanden, waar ze nu als zesderangs burgers worden onderdrukt en uitgemoord?

      Ach ja, dat bekt niet zo lekker – afgeven op de Joden klinkt rigide links nu eenmaal sterker in de oren.

      Grote sukkel die je bent.

     2. Reinoud van Gelre

      “…grote sukkel…”

      Zo kennen we je weer, Vriend!

      En ik snap ook wel dat je je zo opwindt, dat hebben de linkse kibboetsgangers en haar sympathisanten er nou eenmaal ingewreven. Het is slechts een product van vervlogen tijden. Van jouw tijd, oude man.

      Ik heb mijzelf meermaals uitgelaten over de Koerden, en zelfs geprezen.
      Met name hun strijd tegen Turken en meer recent, hun strijd tegen IS.
      Wel opletten, Hollandse Blikopener!

     3. Vriend

      Zoals ik al zei: de Joden woonden er door de eeuwen heen. In tegenstelling tot die zwerfarabieren die door de terrorist, fraudeur en ped*fiel Yasser Arafat om publicitaire redenen tot Palestijnen werden verheven.

      Dit gebied werd in 1921 al als ‘Joods Tehuis’ aangewezen; de zwerfarabieren kregen trouwens ook hun eigen land (Trans)Jordanie. Dat ze nog steeds in tentenkampen wonen is hun eigen keus. En als ze al een stukkie eigen land krijgen maken ze er een soepzooi van – kijk naar Gaza.

      Heb je vanochtend al een kaarsje voor Wodan gebrand, vieze Palestijnenlikker?

     4. Reinoud van Gelre

      Haha, oude Vriend, eerlijk gezegd brand ik liever een kaarsje voor Wodan dan dat ik een Palestijn lik. Ik vind Palestijnen namelijk vies, Amsterdamse goy!

 6. Robert75

  @Robert
  Die persco gisteren van Giuliani was hilarisch. Uiteraard is die man afgeserveerd sinds zijn fabricatie van dat verhaal over de laptop van Hunter Biden. De scene in Borat tenslotte heeft hem ontmaskerd als goedgelovige sukkel.

  Het wachten op harde bewijzen van stembusfraude ontbreekt vooralsnog. Een paar door Giuliani opgetrommelde figuren won’t do the job.

  —————————————————————————–

  Wha wees gerust, die harde feiten die nog er nog niet zijn zoals je beweerd die komen nog als die rechtszaken gaan lopen. Wacht maar een aantal weken en dan zal je op je wenken bediend worden

 7. Fascal

  Winst Joe Biden? 😛

  Sinds wanneer bepaalt de media wie er president wordt? Nog even geduld dus.

 8. Jannes-46

  Intussen hebben de Israëli’s de man achter het Iraanse atoomprogramma, Mohsen Fakhrizadeh in de buurt van Teheran geliquideerd, hetgeen ongetwijfeld mede bedoeld om ook “vriend” Joe Biden duidelijk te maken dat er met Israël niet te sollen en te spotten valt. Het is bovendien de tweede liquidatie in korte tijd die door Iran wordt toegeschreven aan Israël, plus dat in het verleden nog veel meer opruiming is verricht in Iran door de Israëlische geheime dienst. Tsja, zo zie je maar, ook een relatief klein land is in staat om een véél groter land compleet in zijn hemd kan zetten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.