Je verwacht het niet hè: Syrische terreurverdachte met verblijfsvergunning opgepakt in Rijssen

De politie heeft in Rijssen in Overijssel een 44-jarige terreurverdachte aangehouden. De man, die een tijdelijke verblijfsvergunning heeft, zou in 2013 in Syrië een leidinggevende positie binnen de groepering Ahrar al Sham hebben. Hebben ze die zomaar gemist bij de IND! Ach ja, kan gebeuren natuurlijk…

Dit is al de zoveelste asielzoeker met een verblijfsvergunning die banden blijkt te hebben met een terreurorganisatie. Nederland loopt continu achter de feiten aan en het toont wederom aan hoe belabberd die controles zijn bij de IND en andere betrokken instanties. Ik heb het idee dat de AIVD en/of de NCTV wel goed werk leveren, maar die worden dus om de haverklap opgezadeld met het broddelwerk dat men levert aan de poort van Nederland.

Het wordt echt hoog tijd dat we overgaan tot een immigratiestop. Dat gemekker over mensenrechten moeten we maar even naast ons neerleggen, want het weegt niet op tegen de continue dreiging van zo’n terrorist in je straat. Dan kunnen we in ieder geval eens goed gaan kijken naar wie we allemaal binnen hebben gelaten en wie er sowieso aangepakt en/of teruggestuurd moet worden. Daarna kunnen we weer investeren in een degelijke asielprocedure en eens goed kijken wie we wel of niet binnen willen laten. Want dit is echt belachelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. vandaag

  àch , is-lam hoort niet in Nederland noch Europa. De is-lam is een totalitaire geweldadige ideologie die de democratie noch de rechtstaat erkent. De is-lam is puur gif voor een democratie.

  stem sociaal, stem PVV

  1. Marija

   Maar intussen doen ze er geen moer aan.

 2. HD

  Ach ze zitten tegenwoordig ook in de Tweede-Kamer, of komen daar te zitten, kijk maar naar GroenLinks.

 3. Cor Gaapstra

  Inderdaad je verwacht het zeker niet in Rijssen.
  Je zou het nog een keer in een hoofdstad kunnen verwachten, want daar zitten uiteindelijk toch de meeste mensen . Dat dit addergebroed nu ook al opduikt in de dorpen maakt het nog zorgwekkender.

 4. Bunky01

  Wedden dat dit stuk ellende straks gewoon in Nederland mag blijven.
  Zal wel weer een gevalletje “zal worden vervolgd in eigen land omdat meneer van de verkeerde partij lid is geweest en dat terugzending een risicovolle zaak is ”
  En voor de proceskosten en voor levenslang onderhoud en bewaking mogen wij weer opdraaien. Wat een zooitje.

 5. AidemediA

  Quote uit de tekst van Wout Willemsen. “Dan kunnen we in ieder geval eens goed gaan kijken naar wie we allemaal binnen hebben gelaten en wie er sowieso aangepakt en/of teruggestuurd moet worden”. Een beetje naïef.
  Mw. Broekers – Knol heeft daar al naar gekeken en vindt een time out, voor het asiel uitschot, meer dan genoeg. Een paar jaar geleden heeft o.a. Geert Wilders, al laten weten dat er bij die Syrische (en andere niet westerse) vluchtelingen best wel een stel terreur daders mee zouden liften. Normaal is regeren is vooruit zien en denken. Maar in 10 jaar rutte is dat niet gebeurd. En wie is de sjaak? Juist, de weerloze burger, die toevallig op de verkeerde plaats is en waar vooral geen politie in de buurt is. ‘Want die hebben het druk met hun kodak apparatuur, sarcasme uit’.

 6. henkie

  Ik lach me dood, stem PVV of FvD.

 7. AS210854

  Je zou bijna denken dat ze bij de IND bewust terroristen een verbijfs vergunning geven.
  God mag weten wat hier achter zit.

  1. Jopie

   Ik denk wel dat ik het weet:
   “Ze worden toch wel de baas en als wij (IND) nu al iets meewerken hebben we straks misschien wel ’n streepje voor”.

 8. Blondie

  Dit Linkse Rutte Kartel, heeft niets met het beschermen van de Autochtone Nederlanders.
  Omvolken dat is de opdracht, die zij hebben mee gekregen van de club van Opa Bernhard.

  Leugens en onkunde, zijn de standaard wapens van dit Linkse Rutte Kartel.

  NEXIT en het Schengen verdrag afserveren.

 9. Genoeg van linkse dictatuur

  Als er weer aanslagen zouden plaatsvinden, laat het in de 2 de kamer zijn, of dat er personen in hun familie kring geraakt worden. De schuldigen zitten vh huidige beleidt. Dan komen ze er achter wie ze binnen hebben gelaten. Ze zijn weer geschokt en doen niks, weg met deze regering, stem Pvv en Nederland wordt weer sociaal en veilig.

 10. homefront

  Nou gasten als ernestje vinden dit heerlijk nieuws hoor vergis je niet, zuks soort debielen zijn echt nog aanwezig in Nederland, want ja rechtsstaat hè..

  1. Xxes

   Jammer genoeg wel
   Dat soort dekt zich in want stel je voor dat je gelijk krijgt,zeker zijn tong aan het trainen,die kunnen ze dan gebruien als vochtig toiletpapier

 11. Telex

  Ondanks dat het gelijk van hen die men Populisten noemt zo vaak wordt bevestigd gaan er maar weinig oogjes open maar blijven wel veel snaveltjes toe. En dat is koran op de molen van de Haagse fabeltjeskrant.

 12. 56RdK

  En zo’n stuk vuil krijgt dus een prachtige eensgezinswoning! Wellicht ook nog volledig door de sociale dienst ingericht, want ‘zielige vluchteling’.

  En natuurlijk wordt dit gajes met zijn aanhang niet ons land uitgeflikkerd, want nee, lopen ze gevaar enzo …..
  Nee, dat vuil krijgt hier max. 4 jaar kost (uiteraard hallal) en inwoning, waarna hij weer terug kan zijn eengezinswoning om verder levenslang van een uitkering en verdere ondersteuning te genieten, onderwijl een aanslag bedenkend op degenen die hem en zijn zooitje inteelt onderhouden.

  Ja hoor, Rutte c.s., vluchtelingen zijn welkom hé, en zorg er vooral maar voor dat ze ook snel een goede woning toegewezen krijgen, zijn in overvloed in dit land.
  Oh ja, die order had je al uitgevaardigd hé, gemeenten moeten nu al 27.000 huizen vrijmaken voor de ‘zielige vluchtelingen’.

  Moet het volk wat niet om die parasitieten gevraagd heeft, maar n o g langer wachten en wordt het boerenland ook maar opgeofferd voor het behalen van de doelstelling: “vluchteling welkom!”

 13. Genoeg van linkse dictatuur

  De partijen en de mensen die voor open grenzen zijn, zijn niet alleen de schuldigen maar ook verandwoordelijk voor deze ellende. Wees verstandig stem sociaal en veilig pvv.

 14. Logica

  Opgepakt en waarschijnlijk een uur later alweer vrij gelaten. We leven tenslotte in een rechtsstaat volgens links.

  De vrijheid en privacy van criminelen is inderdaad goed beschermd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.