Maurice de Hond: Koppige Rutte en De Jonge zullen tot aan de lente deze gedeeltelijke lockdown moeten handhaven

In een exclusief interview met de internationaal vermaarde aerosolen deskundige Prof. Jimenez van de Universiteit van Colorado, die veel contact heeft met de WHO, wordt via een geschiedenisles uitgelegd, waar de koppigheid vandaan komt t.a.v. het ontkennen van de rol van aerosolen.

Zowel bij mazelen als tuberculose heeft men ook jarenlang gezegd dat de besmetting via grote druppels verliep en pas veel later erkende men dat die toch door de lucht ging

Grotere druppels tussen 5 en 300 micrometer blijven zweven en vallen niet op de grond als een projectiel, zoals door WHO en RIVM gesteld wordt. (De druppels van 10 tot 20 micrometer in wolken blijven immers ook zweven).

Het interview is echt een eyeopener en laat ook zien dat als RIVM/Rutte/De Jonge zo koppig blijven door alles te richten op het houden van 1,5 meter afstand we tot aan de lente deze gedeeltelijke lockdown zullen moeten handhaven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. LifeBuddy

  HaHaHaHa, Duimzuigers met Nepnieuws krijgen nog steeds een podium.

 2. homefront

  Veel erger nog is het bericht; “De Jonge wil vanaf maart 10 miljoen testen per maand
  Minister De Jonge (Volksgezondheid) wil de testcapaciteit zo ver opvoeren dat alle Nederlanders met of zonder klachten zich vanaf maart gemiddeld één keer per maand kunnen laten testen. Het gaat dan om 10 miljoen testen per maand, staat in een brief aan de Tweede Kamer.

  “Met nadruk stel ik dat deze ambitie vanaf maart niet gelimiteerd is, ook niet in financiële zin,” schrijft hij. In januari zijn er experimenten om te kijken wat de beste aanpak is voor het ambitieuze testplan.”

  Dit kost klauwen met geld en wij maar betalen, naast het gegeven dat we steeds meer naar een staat gaat die voor gaat bepalen wat ze moet doen…

  1. homefront

   “dat we steeds meer naar een staat gaat die voor gaat bepalen wat ze moet doen…”

   Dat we steeds meer aan een staat gaan die voor burgers gaat bepalen…..

   1. Cor Grijpstra

    @H
    ‘Dat we steeds meer aan een staat gaan die voor burgers gaat bepalen….’

    Om de vier jaar mag je stemmen, wie wat voor jouw gaat bepalen.
    Dat jij een partij stemt waar je niets hePt in te brengen en maar moet afwachten, tja.

    Gelukkig wil de leider van die partij helegaar niet regeren.

    1. JochemX

     Ah, Cor, dat ben jij dus. De stemgerechtigde die zo ontzettend veel invloed heeft op het programma van je partij?

    2. vandaag

     stem sociaal , stem PVV

  2. vandaag

   wie zal dat betalen , zoete lieve gerritje wie zal dat betalen zoete lieve meid

   Het wordt hoog tijd dat het PBC de tweede kamer gaat doorlichten want het zit vol met wappies en complotdenkers. Wat een randdebiel.

 3. ZWEEDSE K0K

  Een geschiedenisles van de internationaal vermaarde aerosolen deskundige Prof. Jimenez van de Universiteit van Colorado, die veel contact heeft met de WHO,

  Volgens Maurice was de WHO toch een foute, onbetrouwbare en corruptie hobbyisten-vereniging.

 4. Kretoloog

  Iedere persco levert premier Rutte 2 zetels op. Dus reken maar dat de lockdown-maatregelen tot aan de verkiezingen van maart volgend jaar gaan duren.

  Rutte is zo aalglad dat hij alle credits krijgt, terwijl de fouten niet hem maar minister De Jonghe worden aangerekend. En die laatste is zo sukkelig, dat hij dat niet eens in de gaten heeft.

  Ben benieuwd wanneer het CDA tot de conclusie komt dat met De Jonghe als lijsttrekker de partij richting afgrond gaat. Ze moeten wel opschieten met wisselen want in januari moeten de kandidatenlijsten worden ingeleverd. Staat daar De Jonghe bovenaan of toch maar Omtzigt?

 5. R. Echts

  Tijd voor een opstand weg met rutte en co.

 6. Bon-vivant

  Maurice blijft zich maar wentelen in z’n eigen gelijk.
  Niemand ontkent dat aërosolen een bijdrage leveren aan de verspreiding van Covid-19, alleen Maurice doet alsof dat de enige oorzaak is. En hij blijft er maar deskundigen bijslepen die zijn verhaal onderschrijven.
  Dat een (slimme) lockdown effectief is om de besmettingscijfers naar beneden te brengen, is zo onderhand in veel landen al aangetoond. In Nederland zijn na de maatregelen van 13 oktober de dagelijkse nieuwe besmettingen gedaald van 》10.000 naar 《 5000.

  1. vandaag

   maanden lang HEEFT MEN HET ONTKENT dat aerosolen een hoofdoorzaak zijn bij besmettingen. Slecht geventileerde gebouwen zoals verpleeg tehuizen waren een bron waar vele mensen onnodig zijn gestorven.

   Een lock down brengt helemaal NIETS zoals Australie pijnlijk laat zien.
   Het aantal besmettingen zegt NIETS over het aantal zieke mensen.

  2. JochemX

   De rol van de aërosolen werd domweg maanden ontkend. Het is inderdaad niet de enige oorzaak, maar wel de belangrijkste. Beleidsmatig wordt die rol nog steeds ontkend.

 7. gargamel

  Wat deze clown zegt en waarom hij ruimte kreeg in de media, is een kwestie van de media. Wat erger is, als hij wordt betaald voor deze onzin.

 8. saddy

  Kijk, dit is nou een voorzetje om je al te waarschuwen dat Hugo zijn spoedwet per 1 maart op eigen initiatief gaat verlengen.

  Eind maart verkiezingen en Hugo’s falen moet natuurlijk niet aan het kabinet te wijten zijn.

  En de hond mag nu weer elke week de valse voorspellingen op TV komen vertellen.

  Voor wat hoort wat, toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.