Naïeve Jesse Klaver durft hand in het vuur te steken voor omstreden kandidaat Bouchallikht

GroenLinks-leider Jesse Klaver blijft volledig achter de keuze voor kandidaat-Kamerlid Kauthar Bouchallikht staan. De nummer 9 op de kandidatenlijst is vicevoorzitter van de islamitische jongerenorganisatie Femyso, die in verband wordt gebracht met de Moslimbroederschap. Die functie werd overigens niet gemeld in de biografie die werd verstrekt door GroenLinks.

Volgens mij lult Klaver maar een eind weg en bluft hij alles bij elkaar, want ik geloof nooit dat ze bij GroenLinks voor zo iemand hadden gekozen als ze vooraf wisten wat zij allemaal op haar kerfstok heeft. Van alle mogelijke kandidaten die er waren hadden ze er namelijk ook een kunnen kiezen die niet zó makkelijk in opspraak zou raken. Waarom zou je überhaupt dat risico lopen als je er als partij toch redelijk goed voor staat?

Klaver vindt het blijkbaar ook nog een redelijk argument om aan te halen dat Femyso subsidie krijgt van de Europese Commissie en er zelfs mee samenwerkt. Ja, dan kan zo’n beetje iedere Syrische terreurorganisatie ook wel beweren dat ze gematigd en oké zijn, want ze hebben Toyota’s van Stef Blok gekregen!

Maar goed, Klaver gelooft heilig in het idee dat als Bouchallikht beweert dat ze de denkbeelden van de Moslimbroederschap niet meer aanhangt en volledig overtuigd is van de ideeën van GroenLinks, dat het dan ook zo is. Dat doe je namelijk zomaar even en levert heus geen gedonder op (en wat is takiyya eigenlijk?).

Alleen al het feit dat GroenLinks zo lang heeft gewacht met reageren zegt toch eigenlijk al genoeg? Pure damage control. En nu kunnen ze niet meer terug want als ze haar eruit knikkeren dan kunnen ze het moslim-electoraat wel op hun buik schrijven en gaat rechts Nederland er mee aan de haal.

Dus ja, dat wordt leuk de komende jaren! Krijgen we gewoon nog een keer zo’n PvdA-Denk-debakel, met alle vormen van ontkenning die daaraan vooraf gaan. Of we krijgen duurzame moskeeën met mozaïek-zonnepanelen en windmolen-minaretten, dat kan natuurlijk ook.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Angelus pacis

  Yasser ‘klaver’ verloochend zijn afkomst niet: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنكُمْ

 2. halo1

  Hij is sowieso een exponent van het linkse gedachte”‘goed”‘, het totaal naieve mensbeeld, ervan uitgaande dat de mens “‘deugt” en het aantal niet-deugers wel mee zal vallen. Maarja, de meeste mensen stemmen er op, al dan niet gemanipuleerd of hoe dan ook. Ik denk dat de meeste mensen alleen maar deugen als er een camera bij is: leven is strijden, en soms moet dat heel vilein…

 3. Appelstroop

  Wat moet ie dan zeggen? We vertrouwen het niet helemaal maar we kijken het nog even aan? 🙂

  1. Linksbuster

   Hij moet gewoon zijn puberale bek houden die yasser.

 4. ropart

  als het resulteert in minder zetels is het een prima keuze.

  1. Linksbuster

   Verwacht zeker geen onderzoek op nieuwsuur naar de achtergrond van deze ‘dame’…daar heb je onafhankelijke journalisten voor nodig en die werken zeker niet bij de npo..

   1. Thant dolph

    Dat krijg je als je werkelijk nóóit meer naar Nieuwsuur of zo kijkt: ge-orakel in de ruimte.

    1. vandaag

     fake uurtje bedoel je zeker aspirant stront vlekje ?

 5. vandaag

  yasser weet nog niet dat je handen branden erg pijn doet

  1. Jannes-46

   Nu de billen nog branden en op de blaren moeten zitten. Yasser ziet zijn uitgekookte plannetje om de moslimbroederschap vaste voet aan Nederlandse grond te geven in rook opgaan. Stof genoeg als het gaat om een dergelijke moslima (= doordenkertje).

 6. Blondie

  Feras is niet eerlijk tegen zich zelf en dat weet hij als de beste.

  Groen Links is voor de afbraak van de Nederlandse samenleving in de huidige vorm.

 7. Fascal

  Maar Yasser kan en mag zijn hand ook in het vuur steken, hij kan en mag islamitisch liegen (Taqqiyya).

 8. henkie

  Jesse Klaver en groen links dekken zichzelf gewoon in voor de toekomst, als hier de moslim broederschap het voor het zeggen heeft. Dan kunnen ze fijn samenwerken.

  Voor nu maken ze zich geen zorgen, de gekleurde hap hier in nederland vind het prachtig, en dat stomme witte stemvee van groen links is te stom om te zien wat er speelt.

 9. AadM

  Als ik die dame was zou ik de eer aan mezelf houden en niet eens meer op de kandidatenlijst van GL willen met zoveel ruis om me heen.

  1. vandaag

   pluche is niet afhankelijk van trots of zelfrespect !

   1. Brenda Welsh

    Pluche werkt als een magneet op sommige mensen die in de kamer hun artistieke vaardigheden aan de man willen brengen. Clowns, woordkunstenaars, onder andere.

    1. Henk42

     Net als de reaguursectie van dds, die trekt ook een geestelijk zieke ziel aan,onder meerdere nicks oa @wesley ,@ernestje ,etc

     1. Fascal

      Juist, de leugenaar onder meerdere namen.

  2. Ernest Stern

   Die mevrouw valt niets te verwijten en het is een goede zaak dat Klaver haar volledig steunt.

   1. Fascal

    Flauwekul, zoals altijd.

   2. vandaag

    slap gelúl stront vlek ofwel dom inhoudsloos gewauwel w,im

   3. homefront

    Zuistuivertje ernestje doet er dan nog even een schepje bovenop natuurlijk want zuigen zit in ernestje zijn bloed

  3. henkie

   Ben je gek,
   De moslim broederschap wil in ons systeem infiltreren en macht vergaren, en elders de samenleving ondermijnen. Zij is gewoon een paard van Troje die is geplaatst om “ja en amen” te knikken via links onze samenleving te bederven, en als het uur U is aangebroken opent zij de hellepoorten voor de moslim broederschap.

   1. Mieke Helgersma

    Mythen en sagen van Henkie… 😛

    1. Vriend

     Quatsch en gelu*l van Malle Mieke….:-)

     1. Mieke Helgersma

      Onze vriend laat niet lang op zich wachten.

 10. 56RdK

  Als het doorgaat zit het zoveelste islamitisch paard van Troje in de Kamer. En het Nederlandse volk blijft maar CDA, D66, GL, PvdA, VVD stemmen.
  Geeft zo’n vertrouwd gevoel hé ….

  Partijen die uit achterlijke, hypocriete en/of achterbakse deug of goddienstwaanzin geen grenzen stellen om dat soort gevaarlijke paarden weg uit dit land te houden.
  Tja.

 11. 56RdK

  En dan nog dit.

  Vraag aan dat islamitisch mormel: “Waarom heb jij je hele harses zo ingezwachteld?”
  Antwoord: “Omdat Allah dat wil”.
  Reactie: “Maar waarom wil Allah dat?”
  Antwoord: “Omdat mij mannen niet door mij opgewonden zullen raken.”
  Alsof er mannen zijn die geil worden van dit inteeltgebroed. Maar dat terzijde.

  Ja, dit is dus Nederland, waarin de vrouw dus gelijk moet staan aan de man.
  Om deze stelling ten uitvoer te brengen zijn in de afgelopen decennia miljoenen wellicht miljarden aan subsidie vergeven. Ja, zelfs in de advertenties mag niet alleen meer om mannelijk personeel worden gevraagd, moet het de aanduiding m/v krijgen.

  Maar voor de islamiet maakt de politiek nog steeds uitzonderingen, nog steeds!
  Met alle gevolgen van dien, gevolgen die onder andere Geert Wilders allang voorziet en allang voor waarschuwt!

 12. saddy

  “”Klaver durft hand in het vuur te steken””

  Ja, vast.

  Maar niet zijn eigen hand. Er is vast nog wel een hand uit Frankrijk of Wenen over.

 13. Telex

  Ik heb er veel sites op nageslagen, wel jammer dat dit aan het grote publiek wordt onthouden. Of zo dat al niets meer uitmaken voor het stemgedrag van de gemiddelde sandalendrager

 14. Telex

  Wij kennen de suffragettes van vroeger nog. Toen kregen we “wij vrouwen eisen” een soort van Groen slinks afgeleide groep werkschoenen en zware shag rokende Dolle Mina club, overaltegen en nergens voor. Deze “voorvechtsters” hadden het goed voor met de emancipatie van de vrouw, maar hoor ik niet over kind huwelijken, vrouwen besnijdenis, verplicht huisarrest enz. Aletta Jacobs zaal zich zo langzamerhand wel in haar graf omdraaien, heeft men er nu nog niets van geleerd?

 15. Duckday

  Dan kan hij vast een plaats boeken in Beverwijk .Want er komt waarschijnlijk steeds meer en dan zal het wel heet worden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.