Nóg een Syriëgangster keert terug naar Nederland! VVD zal na de verkiezingen vast proberen hard op te treden

Jihadbruid Laura H. zal wel ontploffen van geluk! Ook haar ‘(ji)hartsvriendin’ is teruggekeerd naar Nederland. En de VVD gaat het nog drukker krijgen, want er zullen nog veel meer vrouwelijke terroristen volgen!

Angela B. uit Soesterberg zit momenteel nog in Turkse detentie en zal binnenkort arriveren op Schiphol. De jihadist Samir A. schijnt haar financieel te hebben gesteund, waardoor ze uit het Koerdische gevangenkamp kon ontsnappen, samen met nog een paar andere jihadwijven. Via Idlib is ze de Turkse grens overgestoken en ineens stond ze voor de Nederlandse ambassade in Istanboel.

En nu houden we het probleem dus lekker in stand. Die vrouwtjes zitten liever hier in de cel dan daar, en spijtbetuigingen geloof ik niet. Die ga je ook niet zomaar de-radicaliseren, want dat heeft volgens mij nog nooit echt gewerkt. Op die manier train je ze echter wel om hun ware gedachtegoed beter te verbergen.

Dan zetten de naïeve social workers een vinkje dat zo’n vrouwtje weer normaal denkt en voor je het weet is er een nieuwe generatie Syriëgangers opgestaan. Want die vrouwen gaan de vader van hun kroost natuurlijk afschilderen als martelaar en een held. Dus met een paar jaar liggen de lichaamsdelen weer uiteengespat op straat en spreken we weer van een vervelend incident door een verwarde ‘Nederlander’ die geen stageplaats kon krijgen. Maar als we nu nog snel VVD stemmen dan gaan ze echt hun best* doen om er nog een paar tegen te houden.

*Succes niet gegarandeerd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. A-BBa

  Goed geschreven artikel waar ik 100 procent achter sta.

 2. josveraart

  De leugenfabriek draait weer op VOLLE TOEREN

 3. vandaag

  stem sociaal , stem PVV

 4. Duckday

  Zijn deze dames in het bezit van twee paspoorten. Zo ja dan kan men de NEDERLANDSE afpakken.En terug verwijzen naar het overblijvende paspoort van dit land.
  We beginnen geen gratis rechtbijstand alle kosten zijn voor eigen rekening. Ook geen huur subsidie zorgverzekering alles op eigen kosten Maar de VVD zal er wel weer op geilen en de rest van de politiek .
  Stem gewoon op die partij die opkomt voor Nederland en inwoners en steeds de waarheid weer geeft Geef die partij een kans en breek het kartel

  1. vandaag

   Ze hebben geen enkel reisdocument. Daarom klopt er niets van. De overheid moet deze terugkomers ondersteunen !

   stem sociaal, stem PVV

 5. HD

  Dit gaat de werkende Nederlander weer erg veel geld kosten, misschien een idee om die stakkers van GroenLinks alles te laten betalen, en anders weer uitzetten.
  Het liefst ergens in de Noordzee.

 6. JFU

  Er zal dus niets ondernomen worden tegen deze nieuw aankomende invasie van terroristen. Integendeel….ze krijgen bijstand,een huis…enz….., alles gratis hun leven lang. Als dank maken ze de maatschappij onveilig met hun vijandige ideologie. Er veranderd dus niets.

 7. Pieter48

  Kom maar weer terug naar het land van melk en honing.Jullie hebben het ooit vrijwillig verlaten om naar jullie hoog geprezen kalifaat af te reizen. Is toch niet zo ideaal als jullie dachten. Dus terug naar die verachtelijke westerse beschaving. Onbegrijpelijke koerswijziging. Jullie zullen dit land nog veel geld gaan kosten.En een gevaar blijven vormen en de kinderen die verwekt zijn door geloofs gestoorde moordenaars zullen net als jullie een gevaar blijven vormen voor de normale inwoners van dit land. Wat jullie aangericht hebben in het Midden-Oosten is niet te bevatten.Wees blij dat jullie hier voor een rechter zullen verschijnen de gespecialiseerd is in het uitdelen van taakstraffen. Als jullie in het kalifaat gesneuveld waren zou er in dit land niet lang om getreurd zijn.

 8. ropart

  die komt nooit het land in!, daar zorgen bente becker en broekers knollen voor citroenen wel voor.

 9. Pieter48

  Ooit waren de Hollanders de heersers der zee.Met houten schepen en mannen van ijzer.Nu is dit land afgezakt naar een niveau van ongekende slapheid der regeerders. Toen we nog baas in eigen land waren was het niet slim geweest als de vrouwelijke kalifaat krimi’s weer terug zouden komen. Aangezien onze bestuurders fel tegen de doodstraf zijn had het probleem met de kalifaat hulpjes in het land waar ze hun wandaden gepleegd hebben goedkoop opgelost kunnen worden. De rechters in die landen hebben nog nooit een taakstraf uitgedeeld.Ze zullen zeker binnen afzienbare tijd uitgenodigd worden bij de npo om hun jankverhaal te komen vertellen.

 10. liefdevol rechts

  VVD zal na de verkiezingen vast proberen hard op te treden…….??? EN WAAROM NU NIET???

 11. RvdBe

  De vvd gaat hard optreden voor de verkiezingen, na de verkiezingen zijn ze dat alweer vergeten

 12. Telex

  Wat zou het antwoord van de JFVD hierop zijn?

 13. 56RdK

  Nou Bente en andere VVD-kakelkip Dylan, kom er maar in, hé!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.