De Wekelijkse Standaard podcast: professor Kees de Lange over klimaatwaanzin en de Groene Khmer

De Wekelijkse Standaard podcast: professor Kees de Lange over klimaatwaanzin en de Groene Khmer

Extinction Rebellion wordt in de boeien geslagen. Bron: DutchMen / Shutterstock.com.

Het klimaatdebat wordt gedomineerd door mensen zonder enige vakkennis. Vakdeskundige wetenschappers die nuances brengen in de demonisering van CO2 bijvoorbeeld worden meteen monddood gemaakt door het verwijt dat ze op de payroll staan van Shell.

Onze redacteur ging in het verleden al het gesprek aan met een 'klimaatscepticus'. Niemand minder dan emeritus hoogleraar was bereid om zijn mening over het klimaatdebat uitgebreid te vertellen.

Luister nu ook naar onze nieuwste podcast! Deze week praat uw host Bart Reijmerink over de chaos bij Forum voor Democratie, het monsterverbond van GroenLinks met de Moslimbroederschap en de zolderkamercommunisten van de SP.

Vindt u onze podcast leuk? Doneer en ontvang exclusieve podcasts van DDS! Al voor enkele euro’s per maand krijgt u toegang tot exclusieve content!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties