Onderzoek verkiezingsuitslag Georgia: 3000 ongetelde stemmen gevonden

De Amerikaanse verkiezingssoap kent weer een nieuwe aflevering, nadat er al eerder 2600 ongetelde stemmen zijn gevonden in Floyd County zijn er nu ineens 3039 ongetelde stemmen gevonden in twee andere counties. Zo blijkt maar weer dat de verkiezingen in de Amerikaanse staat Georgia toch niet helemaal secuur zijn verlopen. Trump loopt zo’n 14.000 stemmen achter op Joe Biden in de staat Georgia, maar ongeacht naar wie deze ongetelde stemmen gaan, het is op z’n ‘opmerkelijk’ te noemen dat er 5000 stemmen niet zijn meegeteld. Wie weet of er nog meer ongetelde stemmen opduiken.

Als het onderzoek helemaal afgerond is, en Trump weet ineens de winst te pakken dan verandert dit nog niks aan de uitslag. Biden blijft dan op 290 kiesmannen staan. Er is een minimum van 270 kiesmannen nodig om de verkiezingen te winnen dus Trump moet vaart maken met hertellingen en rechtszaken in andere staten om een eventuele herverkiezing te kunnen afdwingen.

De klok blijft tikken terwijl er de laatste tijd weinig nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, toch blijft het team van Trump beweren dat ze zeker zijn fraude. In de rechtszalen wordt overigens het bewijs voor deze claims nooit naar voren gebracht.

Mocht Trump geen verdere hertellingen kunnen afdwingen dan moet hij zijn verlies op een zeker moment gaan erkennen. Tot die tijd blijft Europa met veel interesse kijken naar de verkiezingschaos in de VS.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

127 reacties

 1. vandaag

  ach gut , per ongeluk , echt vergeten sorry , nee absoluut geen fraude

  1. Cor Grijpstra

   Als er fraude was gepleegd komt dat boven water.
   Tot nu toe heeft Biden zoveel kiesmannen achter zich, dat Trump hoe dan ook, in een kansloze positie zit.

   Zie je dat niet?

   1. henkie

    De democratische partij, deep state en MSM doen er alles aan om het te begraven. Dat zou zomaar kunnen lukken. Ze zullen proberen elk rapportage van fraude af te doen als onbetrouwbaar, opgesteld door een rechts extremist die het proces van een eerlijke transitie van de macht probeert te saboteren.

    Als je die leugen maar vaak genoeg herhaalt wordt het weer de gefabriceerde waarheid.

    1. Thant dolph

     “deep state”. Dat is ook zo’n rechtse stoplap.

     “De Deep State” is een wirwar, een hybridisch geheel van conflicterende belangen, macht en invloed.

     En in ieder geval níet een geoliede machine onder leiding van één of andere oppermachtig Politbureau van Democraten.

     1. henkie

      Dan heb je niet goed opgelet.

     2. Thant dolph

      Geef een paar betrouwbare bronnen met **ConCrete** gegevens . Boter bij de vis.

   2. Augustus

    >Als er fraude was gepleegd komt dat boven water.

    Hoe? In verschillende democratische steden hebben ze al een groot aantal ballots vernietigd. In Michigan werd, na persoonlijke bedreiging door een moslim in de stadsraad richting de kinderen van een notaris, de electoraat goedgekeurd. Dit terwijl ze toe hebben gegeven al 71% (!) van de mail-in ballots te hebben vernietigd.

    Via de statistiek zijn er numeriek heel sterke aanwijzingen richting fraude (vergelijkbare rariteiten met Iran en Rusland), maar al het fysieke bewijs wordt stelselmatig vernietigd en de media doet of er niets aan de hand is. Waarom zou je massaal stemmen verzamelen en vernietigen, terwijl je weet dat de kans van hertelling groot is, na de eerste telling als er niets aan de hand is?

    1. Ernest Stern

     “ . In Michigan werd, na persoonlijke bedreiging door een moslim in de stadsraad richting de kinderen van een notaris, de electoraat goedgekeurd.”

     Altijd weer die moslims.

     Het moet niet gekker worden!

     1. Fascal

      Zuiger de zuiger!

     2. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een zwakbegaafde TR0L

   3. Florissa

    Al ziet men kerk en toren staan,dan nog is de reis niet gedaan .
    Trump gaat winnen,mark my words.

  2. Canta

   vandaag
   “ach gut , per ongeluk , echt vergeten sorry , nee absoluut geen fraude”‘,
   Jij gaat (net zoals al die Trump-fans er vóór de verkiezingen als vanzelfsprekend vanuit gingen dat Trump zou winnen) er nu vanuit dat die stemmen allemaal voor Trump waren.
   Misschien waren ze wel allemaal voor Biden, wie zal het zeggen.
   Wat in ieder geval wel vaststaat is, dat Biden 306 kiesmannen heeft en Trump 232.
   Dat betekent dat zelfs als er nog ergens 10.000 stemmen voor Trump gevonden zouden worden, Trump nog steeds de verliezer is.
   En fraude???? Iedereen maakt fouten en dat zal ook bij elke verkiezing gebeuren.
   Een fout maken is echter wel wat anders dan fraude plegen.

  3. Nostradamus

   Dat er stemmen gevonden worden is niet direct bewijs voor fraude. Maar als je dit koppelt aan de overige ongeregeldheden, dan wijst het vieze vingertje wel in die richting. En dat is in de richting van de Democraten. Laat ze dit maar verder onderzoeken. Er komt vast nog meer vuile was boven drijven. Als blijkt dat die stemcomputers gemanipuleerd zijn, dan is dat bewijs van massale fraude, kunnen er in die staten nog wel eens handmatige hertellingen plaatsvinden en zou dat de uitslag nog kunnen ‘flippen’.
   20 januari weten we meer. En mochten de Democraten echt de fraudeurs blijken, dan zal het nog wel een poosje kunnen duren voordat zij weer een president leveren.

   1. Florissa

    Bij bewezen fraude gaan de stemmen naar de tegenpartij,opgenomen in de wet,
    Trump heeft nog troeven in de hand,Soros gaat nog raar opkijken straks .

    1. Beukman

     Inmiddels hebben Donalds advocaten meer dan 25 processen verloren en er 1 of 2 gewonnen. In geen enkel geval kon fraude worden vastgesteld. Regelmatig stonden de advocaten in hun hemd met aanklachten die nergens op waren gebaseerd.

     Wat wél vast staat is dat Trump zelf eerst de verkiezingen en daarna het tellen van de stemmen heeft lopen saboteren. Hij heeft zelfs Chris Krebs ontslagen, hoofd van Homeland Security ontslagen omdat die het had gewaagd om de president tegen te spreken.

     Wordt het niet hoog tijd dat Trump het opgeeft, zodat het land verder kan?

     1. Vriend

      Hoeveel keer heb je dit riedeltje nu al niet afgedraaid, obsessieve dwangneuroot.

     2. Mogguh

      Dat zou je wel willen hè oplichter?

     3. Beukman

      Soros betaalt me €38,95 per keer, oude Vriend. Krijg jij soms betaald om daar steeds op te reageren?

     4. Beukman

      Donald is de oplichter, Mogguh.

     5. Vriend

      Beukman, iedereen heeft zijn prijs, dat is bekend. Jij bent spotgoedkoop. Voor 4 tientjes per lülreactie zou ik m’n bed niet uitkomen.

      Hou het nou maar bij artikeltjes schrijven in de wijkkrant -dat past je beter.

     6. Mogguh

      Wat zal jij binnenkort een teleurstelling te verwerken krijgen Bukman, gezien je psychopathische gedrag betreffende Trump kom je dit nooit meer te boven.
      Blijf jij nu maar denken dat de race al gelopen is, denk je nu echt dat de meerderheid der Amerikanen hun wapens af laten pakken door dat linkse ongedierte wat jij adoreert, dan ben je nog dommer als ik al dacht. Het wordt een bloedbad wanneer de Democraten slagen in hun fraude, mark my words.

     7. Beukman

      Liefde maakt blind, heren. Jullie reacties bewijzen dit. Het is psychologisch heel interessant hoe ieder kritisch vermogen, normaal bij jullie zo ruim aanwezig, smelt als sneeuw voor de zon op het moment dat het gaat om het gedrag van een autoritaire bullebak.
      Bakvissengedrag, beste vrienden. Ik zal jullie blijven helpen om je een beetje voor te bereiden op de nakende teleurstelling.

 2. Piet51

  Dit soort fouten gebeuren gewoon waar mensen een deel van het werk moeten doen. Het gaat er dan om hoe die stemmen verdeeld waren. Bij die eerste 2500 waren dat er plm. 1600 voor Trump en 900 voor Biden. Er was dus een verwaarloosbaar effect op de einduitslag. Hoe het met deze tweede vondst gaat is nog een vraag. Maar het is onwaarschijnlijk dat dit 3000 Trump-stemmen waren.
  5000 niet-getelde stemmen op bijna 150.000.000 is een heel klein foutenpromillage.

  1. Thant dolph

   En toch zien de meeste Republikeinse doemdenkers deze incidenten als een keihard bewijs voor ‘verregaande fraude’…

   1. JochemX

    Dat hoeft het ook niet te zijn, maar wat is tegen een grondig onderzoek? Je moet toch ook weten dat alleen justitie zo’n onderzoek goed kan uitvoeren?

    1. Nostradamus

     Ach, ze zijn bang dat Trump alsnog wint. Doet mij denken aan die SJW die al schreeuwend op de grond viel alsof haar hele wereld instortte. Volgens mij leeft ze nog.

     Mij doet het verder niet zoveel. Ik woon in de EU, wat wellicht nog erger is.
     Persoonlijk zou ik het erger vinden als volgend jaar Rutte weer Premier wordt.

     1. henkie

      @Nostradamus

      Ik ben het helemaal met je eens, Rutte, meesteroplichter, leider van de firma list, leugen, oplichting en bedrog.

      Blijkbaar zijn er heel veel mensen in Nederland die zich geweldig goed bediend voelen door het bedrog van Rutte, en dus VVD stemmen.
      En dan heb je nog de groep van gedoog steuners, die geen enkele list leugen en bedrog te gortig is; schijnbaar krijgen ze er genoeg voor terug.

      En zo worden list, leugen, oplichting en bedrog de nieuwe normen en waarden hier in Nederland.

      Stem PVV of FvD

  2. Robert75

   Ja jij doet alles af als een foutje. Als ze zelfs op verborgen camera toegeven fraude te plegen, zelfs dan doe je het nog af als onzin. Mensen met zo’n plaat voor hun ogen zijn niet te overtuigen.

   1. Piet51

    @Robert75
    Al die z.g. fraudegevallen zijn foutjes, momentje van grote slordigheid. Als het bewuste fraude was, zijn het heel domme en onhandige mensen. Zoiets laat je toch niet filmen, maar doe je in het geheim op zo’n manier dat niemand er erg in heeft. En wat heb je nou aan een fraude van enkele duizenden stemmen op een totaal van bijna 150.000.000?

    1. vandaag

     blbla bladieblabla onzin

     1. Ernest Stern

      … argumenteerde vandaag.

      😂

     2. Fascal

      De liegende zuiger.

    2. Ernest Stern

     Klopt, Piet51. In elke verkiezing komen onregelmatigheden voor. Enerzijds betreffen die zelden fraude maar foutjes en anderzijds betreft het aantallen stemmen die de einduitslag onmogelijk kunnen beïnvloeden.

     Deze verkiezingen in de V.S. zijn volgens de autoriteiten overigens accurater verlopen dan enige andere verkiezing daarvoor.

     1. Beukman

      Deze verkiezingen in de V.S. zijn volgens de autoriteiten overigens accurater verlopen dan enige andere verkiezing daarvoor.

      There is no evidence that any voting system deleted or lost votes, changed votes, or was in any way compromised.

      aldus Chris Krebs, directeur van Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, de toezicht houdende organisatie.

      Krebs is een held. Hij wist dat Trump hem zou ontslaan vanwege deze uitspraak, maar Krebs heeft zijn rug recht gehouden.

     2. vandaag

      verleden week riep je moord en brand te schreeuwen dat er absoluut geen onregelmatigheden waren stront vlek.., Je bent erg wisselvallig stront vlek

      Er is in meerdere staten nu fraude aangetoond. Er zijn veel geronselde stemmen. De verkiezingen zijn gestolen zoals bekend was toen het stemmen per post begon. Stront vlekje hield vol dat alles volgens de regels ging. Voorlopig ontbreken nog 500.000 stembiljetten stront vlek !

     3. Fascal

      De beide liegende zuigertjes!

     4. Ernest Stern

      “Voorlopig ontbreken nog 500.000 stembiljetten”

      Heeft vandaag een bron voor dit getal?

     5. Fascal

      Zuiger en leugenaar!

     6. vandaag

      De uitspraak van de rechter niet gelezen en hier dom lopen brullen ! het profiel van de stront vlek wordt steeds duidelijker. linkse digitale diarree

     7. Ernest Stern

      Ik stel vast dat vandaag geen bron heeft voor het absurde getal van 500.000 verloren stemmen.

      Niet verbazingwekkend, overigens.

     8. vandaag

      jij mag vast stellen wat je wilt domme jongen , ik stel vast dat je niet actueel bent en slap uit je anaalklier wauwelt stront vlek

     9. Ernest Stern

      Hoe zit het nu met die 500.000 verloren stemmen, vandaag?

      😎

     10. Fascal

      Zuiger en leugenaar

     11. Ernest Stern

      Fascal weet het uiteraard ook niet.

      😂

     12. vandaag

      ga je huiswerk doen domme jongen in plaats van hier tróllen

 3. Vrijedenkert

  Floyd County 2600 ongetelde stemmen en nu opeens 3039 ongetelde stemmen in twee andere counties?
  Dat is naar mijn mening zeer ernstig als je kijkt hoe klein het verschil is maar is tussen beide kandidaten!
  Is dit opzettelijk en wie zit erachter en wie is hiervoor verantwoordelijk en is dit eventueel te bewijzen?

  Ik denk genoeg aanwijzingen voor justitieel onderzoek, rechtzaak en eventueel opnieuw een hertelling!

  1. Thant dolph

   Prima, Van mij mag het. Denk alleen dat het geen zoden aan de dijk zet voor zover het gaat om het algehele beeld.

   1. Cor Grijpstra

    @T d

    Kijk en dat wil de Trump fanaat maar niet zien.

    1. Vriend

     Cor, als er nu 3.039 stemmen opduiken (11 dagen na de verkiezing) kunnen er in andere donkere hoekjes nog wel 6.000 of 9.000 biljetten liggen.

     Waar het om gaat is dat dit ook weer overduidelijk bewijs is dat de verkiezing niet zo smooth en feilloos is verlopen als de Dem’s onophoudelijk beweren. Er wordt gesjoemeld.

     1. Beukman

      Onzin. Waar gehakt wordt, vallen spaanders.
      Wat wél gesjoemel was: Donalds pogingen om stemmen per post te bemoeilijken. Door de posterijen half te ontmantelen, door stembussen weg te halen, door te suggereren dat stemmen per post frauduleus zou zijn, terwijl onderzoek het tegendeel heeft aangetoond.
      Donald stemt zelf notabene meestal per post. Maar kennelijk geldt dat wat goed voor hem is, niet goed voor andere Americanen is.

    2. evil knievel

     Ver8elijk,sLinks,demoncratisch,gillende keukenmeiden hebben 4 jaar lang,fanatisch lopen speenjanken dat Trump,”weet ik wat allemaal”Op zn kerfstok zou hebben & nou zielig lopen doen om te kijken of r ECHT geen fraude gepleegd zou kunnen zijn(waar ik me reeel gezegd toch iets meer bij voor kan stellen)!🙈😁

   2. Vrijedenkert

    Of inauguratie nou gaat plaatsvinden is januari of later maakt niks uit…

    Het moet gewoon 100% duidelijk zijn wie uiteindelijk de verkiezingen heeft gewonnen!

 4. Meriadoc Brandebok

  In Georgia hebben de Republikeinen, de Trumpofielen, getracht het stemproces opzettelijk te saboteren:

  “Tegelijk zei Brad Raffensperger, minister van Binnenlandse Zaken van Georgia en eindverantwoordelijk voor de verkiezingen in de staat, in een interview met The Washington Post dat zijn Republikeinse partijgenoten hem in toenemende mate onder druk zetten om de integriteit van de afgelopen presidentsverkiezingen in twijfel te trekken. Volgens Raffensperger heeft de Republikeinse senator Lindsey Graham hem gevraagd naar manieren te zoeken om briefstemmen, waarvan met afstand de meesten naar Biden gingen, ongeldig te kunnen verklaren. Tegenover de krant zegt de Republikein dat hij versteld stond van onder meer Grahams suggestie om zonder tussenkomst van de rechter te zoeken naar manieren om legaal uitgebrachte stemmen ongeldig te verklaren. “Het leek er erg op dat hij dat wilde gaan doen”, aldus Raffensperger.”

  Ondertussen heeft Trump de directeur op het gebied van cybersecurity – Chris Krebs – ontslagen. Na grondig onderzoek door diens agentschap bleek immers niets van fraude. Deze waarheid beviel de president niet en toen ontsloeg hij de man stante pede.

  Alsof dat nog niet genoeg is, blijft Trump desinformatie verspreiden op Twitter, hij roept dat er fraude is gepleegd en geeft zich niet gewonnen.

  Deze smeerlappen proberen de VS in een burgeroorlog te storten!

  1. Vrijedenkert

   Het gaat om bewijzen en die zijn er tot dusver niet geleverd dat is duidelijk, maar 5000 ongetelde stemmen is wat mij betreft voldoende aanwijzing om grondig te gaan onderzoeken wat hier uiteindelijk fout is gegaan en of er eventueel opzet is het spel is!

   Met maar een verschil van 14.000 stemmen en 5000 niet geteld is dit niet iets wat meer even simpel weggewuifd kan worden…

   1. Nostradamus

    Dat zijn 5000 ongetelde stemmen van twee counties. Volgens mij telt Georia meer dan 100 counties. Ongeveer 30 zijn er naar Biden gegaan. Als in 20 counties zoveel stemmen “gevonden” worden, dan is het verschil snel gemaakt. Maar ja, ze mogen natuurlijk niet gevonden worden.

  2. Thant dolph

   Die senator Lindsey Graham schijnt een ongeló-fe-lijke politieke opportunist te zijn.
   Een tijd geleden las ik ergens dat hij een fel tegenstander was van Donald Trump als presidentskandidaat.

   1. Meriadoc Brandebok

    Lindsey Graham heeft, net als Paul Ryan, Mit Romney en Mitch McConnell, een ruggegraat van slagroom. Ze namen eerst afstand van Trump, maar toen zij er baat van hadden, steunden zij hem door dik in dun.

    Daarmee heeft de GOP zich hopeloos gecorrumpeerd. De geschiedenis zal hard over deze politici oordelen.

    1. Thant dolph

     Mit Romney heeft dan nog wel zijn moed getoond door een jaar geleden of zo
     als enige republikeinse senator vóór te stemmen bij de impeachment-procedure tegen Trump.

     1. Meriadoc Brandebok

      Dat is waar ook.

  3. Beukman

   Juist, en dat is de ECHTE fraude.
   Het hoofd van de afdeling die moet zorgen dat alles eerlijk verloopt ontslaan, dit lijkt op een poging tot een staatsgreep van Trump.

   1. Fascal

    Zuigen man!

   2. Ernest Stern

    Het begint inderdaad steeds meer op een staatsgreep te lijken. Hoe meer rechtszaken Trump verliest en hoe meer duidelijk wordt dat hij met feiten zijn verlies niet meer kan wegpoetsen hoe sterker hij zich verschanst in een fascistisch wereldbeeld en een fascistisch beleid.

    Dit begint echt doodeng te worden.

    1. Fascal

     Nee hoor, zuigende leugenaar!

     1. Beukman

      Ga verder met embryo’s afzuigen, dokter.

    2. Beukman

     Van Giuliani moet Donald het iig niet hebben. Die is vandaag opnieuw pijnlijk afgegaan voor de rechter, toen hij moest erkennen dat er in zijn zaak geen sprake was van fraude.
     Waarom moest hij dat? Omdat hij anders was vervolgd wegens liegen.

     Inmiddels menen de meeste Republikeinen dat de Democraten vals hebben gespeeld. Ook als Biden er straks zit: dit komt niet meer goed. Met dank aan Trump.

     1. Kretoloog

      Nee, met dank aan al die Democraten die vals hebben gespeeld.

     2. Thant dolph

      Kretoloog man, jij bent toch wel in staat om op zijn tijd ook de nuance te zien?
      Zo plat als jij het nu stelt, zo van ” de Democraten zijn de ware schuldigen”, of zoiets, is gewoon werkelijk bezijden de waarheid.

     3. henkie

      Moeten we nu medelijden hebben met jou en je arme Biden, of de Democraten?

      De meeste republikeinen weten dat er vals is gespeeld door de democraten. De indicaties en aantijgingen zijn er, maar het komt niet voor de rechter. Maar ze hebben het volste recht te proberen het recht te laten zegevieren.

      Het Hunter Biden akkefietje is al weer bijna begraven, daar zullen we nooit de details van te weten komen; MSM, onafh. rechtstaat, deep state, big tech enz..
      De beerput is ongekend groot en diep.

     4. Meriadoc Brandebok

      “De meeste republikeinen weten dat er vals is gespeeld door de democraten. De indicaties en aantijgingen zijn er, maar het komt niet voor de rechter.”

      Trump heeft circa 25 rechtszaken verloren.

    3. Thant dolph

     Je doet soms wel echt je best om de zaak zo schril mogelijk te karakteriseren, Stern. Of lijkt dat maar zo?

    4. Mogguh

     Hoezo Stern, ben je bang dat de Trump supporters je uit je geblurde hoekwoning in Den Haag komen sleuren? Stel je niet aan schijthuis!

    5. henkie

     Ik geloof er niets van dat, als dat waar was, je daar bang voor zou zijn, toch?
     Boos ja, maar bang.. nee

     Jij ondersteund met woord (en misschien ook wel daad) het huidige estabishment dat al 50 jaar bezig is een systeem op te tuigen waar kritiek niet meer getolereerd wordt.
     Jij omarmt en versterkt zonder moeite een Orwelliaanse samenleving.

     Je denkt dat dat goed voor je is?

   3. henkie

    Je gelooft het zelf niet,
    je doet erg je best anderen te overtuigen dat de leugen die jij omarmt de waarheid is.

   4. Meriadoc Brandebok

    Ja, Beukman, Trump ontslaat hardwerkende overheidsfunctionarissen als hun boodschap inzake de eerlijkheid van de verkiezingen hem niet aanstaat. Zijn partij intimideert ministers uit individuele staten om desinformatie over de verkiezingen in hun staat te verspreiden. De president doet er actief aan mee op zijn Twitter-account.

    Het heeft er alle schijn van dat Trump een staatsgreep op probeert te zetten.

    1. Beukman

     Maar de sukkels op DDS geloven blindelings in de eerlijkheid van de man.
     Vandaag weer een nieuwe complottheorie: het Americaanse leger zou een Duitse server hebben buitgemaakt met daarop de werkelijke verkiezingsuitslag.
     Raad eens: Trump heeft met overmacht gewonnen.

     nytimes.com/2020/11/18/technology/army-server-election-rumor.html

     1. Meriadoc Brandebok

      De desinformatie loopt de spuigaten uit. Aangemoedigd door de Grote Leider.

    2. M. Brandenburg

     Nee hij ontslaat incompetente ambtenaren die aantoonbare onzin verspreiden. Juist deegene die de deepstate aanhangen, willen dat deze figuren blijven zitten, en de deepstate ziet geen verschil tussen de oorlogzuchtige Obama en de iets minder oorlogzuchitge Clintons and Bushes, zoals ze ook graag de oorlugzuchtige en corrupte Biden zien, want die zijn allemaal te controelren en de sturen, wat de deepstate absoluut niet wil is iemand die totaa;l onafhankelijk is, en zich omringt met experts op de gebieden waar ze de boel runnen, en niet hun ruggegraatloze vriendjes op die posities neerzetten, wat bevesteigd word dat bij hen die zich omringen door experts, deze leiden ook zal ontslaan wanneer ze incompetent blijken, daar waar de deepstaatlievelingetjes de incomeptente politici dan wel ambtenaren de hand boven het hoofd houden omdat ze zo nuttig zijn.

     Als je iets niet wilt dan is het een presdient die niet voorgelogen wil worden, die wil dat de overheid in dienst van de burger staat en incompetentie benoemt en de nek omdraait. Zeg maar het soort beleid dat in Nederland door de staatspartijen zo geliefd is, niet benoemen, niet oer praten en al helemaal niet oplossen, je doet alsof je er iets aan doet door nog meer belastinggeld af te nemen en nog meer geld tegen projecten aan te gooien die vanaf het begin duidelijk nooit rendabel zouden worden.

     KLagen over Trump dat die niet nog meer belasting geld in het staatspostbedrijf wil stopppen omdat het onder wanbeleid al tien jaar verlies maakt, en dat vervolgens door linkse achterhaalde en regresieve ideologie benoemen als het strippen van het bedrijf…

  4. henkie

   De democraten krijgen volop steun van de deep state en MSM, ze kunnen hele leuke verhaaltjes vertellen, maar die verhaaltjes hebben niets met de waarheid van doen.

   Ze hopen dat als ze deze verhaaltjes maar vaak genoeg vertellen, de leugen in waarheid veranderd.

   Helaas, dat geldt inderdaad voor de dommen en diegenen die liever willens en wetens de leugen omarmen dan de waarheid.

   1. Thant dolph

    “deep state”. Dat is ook zo’n rechtse stoplap.

    “De Deep State” is een wirwar, een hybridisch geheel van conflicterende belangen, macht en invloed.

    En in ieder geval níet een geoliede machine onder leiding van één of andere oppermachtig Politbureau van Democraten.

 5. M. Brandenburg

  Biden heeft helemaal geen 290 kiesmannen, kunnen we stoppen met deze bewuste misleiding, die kiesmannen zijn helemaal nog niet vergeven. Zullen we gewoon uitgaan van de officiele cijfers en niet de gewenste cijfers van de misleidende en liegende mainstream media?

 6. LifeBuddy

  De Arische sLinkse hebben voor het Eerst sinds de 2e wereldoorlog een Geweldig Idee geopperd, om het stemmen op een EERLIJKE en Democratische manier te laten verlopen. Eerst gaan de Oppositie PVV en de FvD de stemmen tellen. Daarna gaan de Arische sLinkse de stemmen tellen en als daar verschil in zit wordt de burgemeester gelijk uit zijn Ambt ontheven, want dan heeft ie een doosje met stemmen eraf of erbij gezet. Eindelijk zal het [nedere]landse Volk sinds de 2e wereldoorlog van Democratie kunnen Proeven.!!!

  1. Thant dolph

   Dat zul je wel van Jensen ingefluisterd hebben gekregen.

   1. LifeBuddy

    Nee Adolf, ”Democratie”,Dat fluister ik Nu het Volk en Jensen in.

    1. Thant dolph

     Iedereen met een afwijkende mening een “Arier” noemen?? Dan ben je een doorgesnoven geradicaliseerde.

     1. LifeBuddy

      Nee Adolf ernesje , als je het Democratische Eerlijke antwoord Niet kan incasseren en altijd opzij schuift, dan ben je een psychische ontwrichte ”arische arier”

     2. Thant dolph

      Flikker op met je ernstje! Je moet eens leren om niet alles of iedereen op één hoop te gooien.

      Alshof iedere reageerder hier een Ernst is… leer ook eens schrijfstijlen te herkennen, onnozele.

 7. Appelstroop

  Gewoon afwachten wat de onderzoeken en rechtzaken uit zullen wijzen.

  Trump zal als er geen grootschalige fraude is (als in miljoenen stemmen) gewoon netjes aftreden en de macht overdragen aan Biden. Ze zitten elkaar lekker op te hitsen daar in de USA.

  Geen zin in na 4 jaar Russia-hoax nu 4 jaar Dominion-hoax van de andere kant te moeten aanhoren, dus gewoon lekker laten uitzoeken tot er duidelijkheid is. Kunnen we allemaal weer verder met ons zorgen te maken over andere dingen.

  Tot die tijd denk ik persoonlijk dat Biden gewoon gewonnen heeft.

  1. Vrijedenkert

   Mee eens!

   Ik denk dat verdere onderzoeken, rechtzaken en hertellingen alleen maar zullen bevestigen dat Sleepy Joe heeft gewonnen.
   Helaas voor Trump en de Republikeinen het zij zo…

   Ik blijf erbij dat de pers en media een zeer kwalijke rol spelen, zowel de afgelopen 4 jaar als ook in aanloop naar deze verkiezingen met valse niet correcte peilingen en ook nu met verslaggeving en voortijdig een winnaar uitroepen.

   1. Nostradamus

    Ik denk niet dat alle vuile was boven komt en dat daardoor Biden alsnog zal winnen. Maar de Democratische partij zal altijd de zweem van fraude met zich mee gaan dragen bij volgende verkiezingen.
    Daarnaast zijn veel Amerikanen de MSM zat en zoeken naar onafhankelijke alternatieve media.
    Net zoals ik tegenwoordig meer hier lees dan op nu.nl.

   2. Appelstroop

    Ook mee eens, de media en hun gedrag de afgelopen jaar was verwerpelijk.

    1. Appelstroop

     4 jaar*

   3. Thant dolph

    Hebben ze in 2000 precíes zo gedaan, toen Bush junior aanvankelijk als winnaar aangewezen werd -door diezelfde media-.
    Bleek een dag later dat ze iets te voorbarig waren geweest met “callen”, en de DEMOCRAAT Al Gore nog steeds een reële kans gehad om de meeste stemmen te halen.

    Maar dat lijkt iedereen hier alweer vergeten te zijn.

   4. evil knievel

    Kijk,…& zo reageert & denkt rechts itt dat speenvarkensgillende sLinks!👍😜
    Weten wanneer je verloren hebt!😁

   5. Meriadoc Brandebok

    Inderdaad speelt de pers en media een kwalijke rol. FOX, Rasmussen Reports en Trafalgar zijn stuk voor stuk onderafdelingen van de Republikeinse partij. Daar is geen twijfel over mogelijk.

  2. Fascal

   @Appelstroop: Met je eens, redelijk verwoord.

 8. Meriadoc Brandebok

  Laten we alle stembusfraude tijdens dit stemproces eens op een rijtje zetten:

  – Trumps bondgenoot, UPSPS-baas DeJoy, stond een beleidswijziging voor, die een vertraging van de stemmen per post veroorzaakte. Men moest bij de rechter afdwingen deze sabotage-actie stop te zetten.
  – Onder Trump werden de Posterijen doelbewust uitgekleed, terwijl Deocraten vaak per post stemmen.
  – Trump riep, als staatshoofd en president van de Verenigde Staten, dat het tellen van de stemmen moest worden gestaakt, op het moment dat er nog werd geteld.
  – Republikeinen oefenden druk uit op de lokale regering van Georgia – zij moest twijfel zaaien over de stemgang.
  – Een alt-right-groep telefoneerde naar zwarte Amerikanen en trachtte hen te manipuleren om niet te gaan stemmen.
  – Trump overtrad de kieswet van Hatch door een partij-bijeenkomst bij het Witte Huis te houden, een bijeenkomst bij de ambtswoning om meer “gezag” uit te stralen dan de tegenkandidaat.
  – Dankzij Trumps trawant Abbott had Texas nog slechts een inleverplek voor de stemmen en republikeinen maakten stemhokjes opzettelijk moeilijk bereikbaar voor gehandicapten, die overwegend Democratisch stemmen.
  – Trump ontsloeg het hoofd van de Cybersecurity-afdeling om hetgeen hij zei: dat hij geen bewijs vond van fraude door Democraten.

  We hebben hier aangetoond dat Trump en zijn kudde opzettelijk het democratische verkiezingsproces saboteerden. En, toen het hen niet lukte om door deze sabotage-acties de tegenstander uit het Witte Huis te houden, begonnen zij massaal desinformatie te verspreiden over fraude, ontsloegen overheidsfunctionarissen die dat weerlegden en weigerden de nieuwe kandidaat alle benodigde informatie te leveren om een pandemie te bestrijden.

  Van hun aanhangers hadden ze niets te duchten. Tot in de verre uithoeken hobbelt de kudde klakkeloos achter Trump aan. Ik krijg bijna medelijden met hen. Bijna.

  1. M. Brandenburg

   Wauw zoveel misleiding in een post, je kan de lange arm zien van CNN, de New York Times an de Washington Post.

   Beleiudswijziging had te doen met het feit dat het staatspost bedrijf in de afgelopen tien jaar 3 kwartal;en winst heeft gedraaid en de rest verlies, nee Trump heeft het post bedrijf niet uitgekleed, hij weigerde om nog meer geld te sturen naar het door wanbeleid verlies makende en geld tekortkomende staatsbedrijf weer belastiniggeld toe te schuiven, daar kwam ook de beleidswijziging uit. Staatbedrijf moe ook gewoon winst maken, wanneer je een land vol postbedrijven hebt en enkel het staatsbedrijf maakt verlies dan houd het een keer op. UIteraard door de linkse media gebracht als beinvloeding van het staatsbedrijf en tegen het zere been van de socialististen en hun vakbonden, snijden en efficientie leid tot winst en een goed draaiend bedrijf.

   INderdaad werd Georgia onder druk gezet nadat men links en rechts de grondwet aan hun laars lappen. En zaken die keihard in de grondwet staan beschreven hoe zij dienen te gebeuren en wie het recht heeft regels aan te passen door de socialisten in alle Democraten geleidde counties worden genegeerd en de wet aantoonbaar werd overtreden.

   Ondertussen niet alleen live op tv tijdens het live verslag maar ook al bevestigd door diverse county clerks zijn stemmen inderdaad overgeheveld. en dit zijn tot nu toe enkel de tienduizenden stemmen die bij steekproeven werden gevonden, zoals ook de tienduizenden overledene die tijdens steekproeven zijn gevonden, die volgens de linkse media niet zijn gevonden en daarmee officiele stukken (zoals zij ook al vooraf deden door de 1071 geregistreerde gevallen van fraude bij stemmen per post te vinden op de site van het Witte Huis te negeren, opvallend maar twee van die gevallen waren door Republikeinen) negeren. Elke fout, dan wel gavel van fraude is in de het voordeel van Biden en niet in Trump, dat kan statistisch gezien niet in en land met 325 miljoen mensen en bijna 150 miljoen stemmen. De se4rver in Duitsland in beslag genomen zal centraal staan in het ontmaskeren van de frauderende socialisten. Enkel corrupte socialisten zouden zoveel gevallen van fraude ontkennen en onder het tapijt willen vegen, MAduro, en Castro kijken met jaloezie toe hoe links in de wereld denkt de boel te kunnen bedonderen.

   1. Thant dolph

    ..””dit zijn tot nu toe enkel de tienduizenden stemmen die bij steekproeven werden gevonden, zoals ook de tienduizenden overledene die tijdens steekproeven zijn gevonden, “”

    Dat wil ik toch wel eens zien! Als die als die bewijzen zo overtuigend zijn als jij doet voorkomen zal dat in de rechtszaal onverbiddelijk aan het licht komen.

    Maar mocht het allemaal op niets uit te lopen, dan weet ik eigenlijk nú al wat de reacties hier van de doorgewinterde Trump-aanhangers zullen zijn..

    1. vandaag

     inhoudelijk nog wat te melden aspirant stront vlekje ? lees het gerechtelkijk bevel om 300.000 stembiljetten op te sporen domme jongen.

     Wel actualiteit volgen anders kom je over als een stront vlek

     1. Thant dolph

      Mooi toch? Dan wordt er werk van gemaakt en ben jij dus ook tevreden.

   2. Meriadoc Brandebok

    Hier is geen touw aan vast te knopen.

 9. Robert75

  Eerst vonden ze tijdens verkiezingsdag zomaar uit het niets ergens stembiljetten. Joost mag weten waar ze vandaan kwamen, die toevallig bijna allemaal voor Biden waren. Nu vinden ze ineens overal ongetelde stemmen waarvan vele ineens voor Donald Trump blijken te zijn. Nee totaal geen opzet in het spel. Wie verzint zoiets toch? Er valt niets te zien. Niks aan hand…Foutje bedankt..

  youtube.com/watch?v=aKnX5wci404

  1. M. Brandenburg

   Het is nergens voorgekomen dat er stembiljetten werden gevonden die overwegend Biden waren, werkelijk nergens, alle gevonden stembiljetten waren zonder uitzonder allemaal voor Trump, de niet democratische media stond er vol van, terwijl de democratische media volhielden en houden dat er niets aan de hand was en is.

   1. Robert75

    Is wel waar. Met name in pennsylvania, waar ze midden in nacht met stembiljetten aankwamen waarvan nog steeds niemand weet waar die stembiljetten vandaan kwamen. Is wel degelijk gebeurd.

    1. George Knight

     Nee, die stembiljetten zijn niet ‘gevonden’. Ze lagen te wachten om geteld te worden. Het is anders. De poststemmen die in Pennsylvania als eerste binnen waren gekomen, konden pas als laatste geteld worden. Dat kwam door de opstelling van Republikeinse wetmakers in deze staat die hadden beslist dat er pas op de dag na verkiezingsdag 3 november begonnen mocht worden met het tellen van de poststemmen.

     Omdat Trump zijn achterban herhaaldelijk heeft afgeraden om per post te stemmen en omdat Democratische kiezers vanwege de COVID-19 maatregelen juist wel per post stemden was het percentage Democratische poststemmen in Pennsylvania gemiddeld zo’n 75%. De Republikeinse kiezers brachten overwegend hu stem uit op verkiezingsdag. Dit verklaart dat Trump eerst een voorsprong nam in de getelde stemmen en gaandeweg werd ingehaald toen de poststemmen werden geteld. Daar is niets onregelmatig aan.

 10. Fascal

  Fraude x fraude = fraude

 11. M. Brandenburg

  Zo zie je maar een kleine hertelling en in al drie staten worden zo even bij elkaar 6000 stemmen gevonden die overwegend allemaal voor Trump zijn. En dat in een staat met tientallen gemeentes en een klein onderling verschil. Computer glitches die enkel maar stemmen omgooien van Trump naar Biden, stemmen die worden gevonden die toevallig zo goed als allemaal voor Trump zijn.

  En dan komt de bombshell nog met de server die ze in beslag hebben genomen in Duitsland waar dus de stemmen van de verkiezing heen werden gevoerd.

  1. Gerda2

   Zo langzamerhand beginnen de linkse jongens zich flink belachelijk te maken.
   Lees je eigen epistels eens na en probeer je eens voor stellen hoe vreemden met een tamelijk objectieve blik deze stukjes zullen bekijken.
   Constant denken het gelijk aan je kant te hebben. Een hoop namen en links (die waarschijnlijk door weinig mensen bekeken zullen worden) aandragen en door het steeds herhalen van de boodschap anderen en zich zelf wellicht ook, proberen te overtuigen.
   Wie de verkiezingen ook zal winnen, blijf rustig s.v.p. en doe niet zo opgefokt.
   Jullie gaan ervan uit dat je gewonnen hebt, dus waarom zo’n heisa elke keer?
   Leun lekker achterover, lees een goed boek en probeer je een beetje te ontspannen.
   Sterker nog: je zou er lichamelijk wat van over kunnen houden.

   1. Vriend

    “Zo langzamerhand beginnen de linkse jongens zich flink belachelijk te maken.”

    Niet alleen belachelijk: het is ronduit hysterisch en obsessief gedrag dat voort lijkt te komen uit een groot gevoel van onzekerheid – de linkse jongens overschreeuwen zich en fluiten in het donker.

    1. Ernest Stern

     Zoals de laatste tijd helaas gebruikelijk, bevat ook deze bijdrage van mijn goede Vriend geen enkel inhoudelijk argument.

     1. vandaag

      spiegel reflectie domme jongen ? als stront vlek ga je ongehinderd door enige kennis door het leven. Ranzig voor de rest maar wat kan jou dat schelen

     2. Vriend

      Ik had het niet tegen jou, Stern. Ik onderschrijf wat Gerda2 te berde bracht en dat liet ik haar weten. Instemming behoeft geen argumenten, wist je dat niet?

 12. Rieks

  Verenigde Staten van Afrika

 13. leukeditter

  grijpsrat vind je dat normaal , vergeten stemmen zogenaamd??? wacht maar er komt nog veeeel meer boven tafel

 14. de ziender

  Onjuist, Bart, Biden ligt zelfs officieel achter. minstens zes staten hebben zich nog niet uitgesproken. Wat je dus doet is het vermeerderen van onjuist nieuws. Beter je huiswerk doen, kerel!!!

  1. Thant dolph

   En jij bent zo te lezen net teruggekomen van een verkenningsvlucht naar de donkere kant van de maan.

   Hallo zeg. Koekoek!

 15. Drollevanger

  Er komen in de VS op verkiezingsgebied steeds vreemder zaken aan het licht.
  Ik heb er niks mee te maken, maar ik vertrouw de republikeinen meer dan de plunderende democraten.
  Beter kan men in de VS de complete verkiezingen overdoen.
  Het is daar nu een strijd tussen de maakindustrie van Trump en de uitdeel industrie van Biden.

 16. josemoonen@70

  Ik stel vast dat er hier bij DDS niet echt ge factchecked wordt op wat er allemaal aan nieuws is over de stem fraude in de USA . Informeer je ook eens op de rechtse nieuws zenders in plaats maar lukraak te geloven wat de corrupte main Stream media je probeert wijs te maken . Zijn jullie nog niet voldoende gehersenspoeld hier . ?Je zult zien hoeveel bewijzen er al liggen die nu door de FBI en zelfs het Hoge gerechtshof worden onderzocht . Van alle swing States .. Corrupt tot en met zijn de Democraten . en die linkse media , die blijven vol houden dat Biden de gekozen president is . Dat bepaalt de media niet !. En toch blijven ze dit Fake nieuws brengen . Schandalig !!!!

  1. Florissa

   Josemoonen@70
   Helemaal gelijk heb je,als de mensen nieuws lezen in Nederland kunnen ze net zo goed de Donald Duck kopen,daar staat net zoveel onzin in als in de krant of NPO.

  2. Thant dolph

   ” Je zult zien hoeveel bewijzen er al liggen ”

   U bent –met permissie– op úw beurt behoorlijk gehersenspoeld aan het oreren.

 17. Meriadoc Brandebok

  De audit (check – verificatie) in Georgia bevestigt dat Biden de staat heeft gewonnen.

  Trump en co staan voor lül.

  1. Ernest Stern

   Dat stonden ze al maar toch mooi dat hun afgang opnieuw wordt bevestigd.

   1. Meriadoc Brandebok

    Mee eens.

 18. George Knight

  Er zijn bij het verwerken van de stembiljetten fouten gemaakt in Republikeinse counties in Georgia. Dat is geen kwestie van fraude en al helemaal geen fraude van Democraten. Het tekent het Amerikaanse kiessysteem dat dicht bij de mensen staat, maar waar op lokaal niveau fouten worden gemaakt.

  Gemeten naar de in totaal 5 miljoen uitgebrachte stemmen in Georgia is enkele duizenden vergeten of over het hoofd geziene biljetten een relatief klein aantal. Te veel om over een perfecte procedure te kunnen spreken, maar te weinig om er een halszaak van te maken.

  Georgia is een door Republikeinen geleide staat waar het proces van stemmen tellen door Republikeinen wordt geleid. Op een tamelijk transparante en onpartijdige manier. Feit dat de fouten zijn gecorrigeerd geeft dit aan.

  Naar verwachting behoudt Joe Biden ondanks de onregelmatigheden zijn voorsprong op Donald Trump, hoewel die iets kan teruglopen naar ongeveer 12.000 stemmen. Voor de certificatie van de uitslag maakt dat niets uit.

 19. Meriadoc Brandebok

  Inmiddels zijn de resultaten in Georgia gecertificeerd. De officiële uitslag: Biden heeft gewonnen.

  Hatsjiekiedee, om het in de woorden vaN DDS te zeggen.

  1. Thant dolph

   Maar iemand die zich hier “”Lex”” noemt zal dat nooit geloven omdat hij alleen alternatieve “nieuws”bronnen bezoekt…

   1. Meriadoc Brandebok

    Ik denk dat dat voor de meeste hier geldt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.