SP laat jongerenorganisatie ROOD voelen wat écht communisme is en stopt financiering

Door al het gerommel bij de FvD zou je bijna vergeten dat het ook bij de SP ernstig piept en kraakt! Het conflict tussen de SP en haar jongerenorganisatie ROOD loopt namelijk verder op. De financiering en ondersteuning van de jongerenpartij wordt stopgezet!

Leden van ROOD kozen afgelopen zondag, met 75 procent van de stemmen, Olaf Kemerink tot hun nieuwe voorzitter. Kemerink is echter vlak daarvoor, samen met vijf anderen, geroyeerd door de SP. Allen zijn lid van communistische platform (wat wel degelijk een partij is) en dat mocht niet van de SP.

Deze mafketels zouden volgens de SP de partij over willen nemen en “de bevolking willen bewapen om over te gaan tot een burgeroorlog”. Zie je het al voor je? Een stel autistische wankers die de fabrieken binnen komen wandelen met AK’s die ze nauwelijks kunnen dragen. Om vervolgens met piepstemmetjes de machines te overstemmen en op te roepen tot een arbeidersrevolutie. Daar zit iedereen vast op te wachten inderdaad…

En nu valt hun hele plan in duigen omdat de SP de geldkraan dichtdraait van de hele jongerenvereniging. Daar gaat de revolutie! Zullen we ze binnenkort wel horen janken over hoe de SP is overgenomen door het grootkapitaal, want toegeven dat hun ideeën compleet idioot zijn kan natuurlijk niet meer. Radicalisering werkt namelijk maar slechts één kant uit. En nu werken voor je geld!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. homefront

  Jongeren denken echt dat ze het begrijpen, maar deze jongeren snappen nog helemaal niets van het leven…

  1. Cor Grijpstra

   Haha en deze reactie komt van een christenhond die nog gelooft in het sprookjesboek, genaamd de bijbel.

   1. werikke

    U mag wel blij zijn dat het hier anoniem is.

   2. vandaag

    gekke corretje ziet nu het ware communisme van zijn tomatenclub. Dat doet pijn dan worden linkse adepten altijd persoonlijk.

    kansloos volk

   3. homefront

    antichristje correetje gaat het verstand te boven

   4. Loelap

    Hoor je niet op een oor te liggen, opa

  2. Thant dolph

   Eerst de jongerenafdeling van het FvD en nu ook al de jongerenorganisatie van de SP geinfiltreerd door linkse agenten van het establishment.

   1. vandaag

    is fvd nu ook links strónt vlé®k II ? Wat schrijf je nu weer voor onzin?

   2. Thant dolph

    De leesblindheid neemt toe met het klimmen van de jaren…

    1. vandaag

     probeer de schrijfvaardigheid eens te verbeteren strónt vlé®k II

  3. palko

   @homefront, als je geen hersens hebt, zoals die SP-mallootjes, zul je nooit en te nimmer iets van het leven begrijpen. Ik zou deze leeghoofdige malloten willen adviseren afstand te doen van hun Nederlanderschap, en spontaan te emigreren naar het beloofde land dat luistert naar de naam Noord Korea. Om daar hun leven lang gretig te genieten van de zegeningen van een nog authentiek communistisch land. Goede reis.

 2. CLoVis

   
  En nu nog even wachten op de reactie van @ES
  die ongetwijfeld de SP gaat prijzen
  vanwege hun ‘zelfreinigend vermogen’;

  Terwijl hij evengoed weet
  dat de SP jarenlang deze extremisten
  aan hun -magere- borst heeft gekoesterd.

  1. Cor Grijpstra

   @S
   Dom gel@l van een onwetende persoon…

   1. vandaag

    sterke onderbouwing corretje , echt weerzin wekkend die argumentatie

 3. lucinde

  Had Baudet dat maar gedaan…

 4. Nostradamus

  Zoals een aantal extremisten bij de FVD binnendrongen, zo drongen er fascistische, marxistische antifa binnen bij de SP.
  Maar daar horen ze helemaal niet. Ze passen beter bij groen links.

  1. M. Brandenburg

   Het is rijkelijk laat dat ze daar achter komen, het is namelijk al sinds de jaren vijftig dat de linkse partijen met dit gajus is geinflitreerd, ik zie verder ook niemand zijn verantwoording pakken en opstappen. Het zelf reinigende proces wat de FvD wel heeft zien we bij de staatspartijen niet terug, daar word men weggepromoveerd naar aan staatspartijen baantje of men doet alsof er niets aan de hand is.

 5. Vrijedenkert

  De wettelijke volwassen leeftijd moet ook weer opgekrikt worden tot minimaal 21 jaar en ook het stemrecht pas weer openstellen bij minimaal 21 jaar!

  Het domweg massaal staken door de jeugd, jongeren en jong-volwassen in het onderwijs inzake klimaatgeneuzel geeft duidelijk aan dat het goed mis is en helemaal is doorgeschoten…

  De hersenen zijn pas volledig ontwikkeld bij ongeveer 24 jaar en brein en gedrag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, je bent pas echt volwassen als je ongeveer 24 jaar oud bent en pas dan echt in staat om belangrijke beslissingen te nemen voor de rest van je leven en de maatschappij.

  1. homefront

   Precies Vrijedenkert, je slaat de spijker op z’n kop..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.