Video! Flinke shoot-out tussen drugsbendes met automatische wapens in Frankrijk

Het blijft maar doorgaan in Frankrijk! Na de onthoofdingen en steekpartijen door islamisten zijn nu de drugsbendes aan de beurt. Die zijn zojuist begonnen aan een enorme shoot-out in de wijk Mosson-la Paillade in Montpellier.

Op deze video is te zien hoe ongeveer tien in het zwart geklede mannen het vuur op elkaar openen met automatische vuurwapens. Het gaat er echt flink hard aan toe. Montpellier lijkt wel het Amerikaanse Chicago ten tijde van de drooglegging!

Het zou mij echt niet verbazen als er in Frankrijk binnenkort een burgeroorlog ontstaat. Met de ene terreurdaad na de andere en vervolgens dit soort openlijke bende-oorlogen… Dat kan dan toch nooit lang goed gaan? President Macron reageert de laatste tijd wel daadkrachtig op dergelijke taferelen, maar nu ziet de rest van de wereld ook steeds meer waaróm hij dat doet. Hij móét namelijk wel, want anders staat dat land binnen een maand of twee helemaal in de fik volgens mij.

Het is echt absurd dat dit voor Frankrijk zo langzamerhand het nieuwe normaal is geworden. Macron zal dan ook (opnieuw) een paar tandjes bij moeten zetten en het niet alleen maar bij mooie woorden en wat arrestaties blijven houden. Maar goed, eerst maar eens zien of de politie de boel daar weer kan bedaren. Dat is al een hele klus op zich.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Mogguh

  “We zijn op weg naar een burgeroorlog”

  ht*ps://www.frontnieuws.com/we-zijn-op-weg-naar-een-burgeroorlog/

  Met dank aan het politiek correct denken en hopeloze naïviteit van linkse politici…..

  Bendeoorlogen, islamitisch terrorisme allemaal allochtoon gerelateerd, men zal over moeten gaan tot grootschalige deportaties want dit volk gaat zich echt niet aanpassen of hun leven beteren! Dit speelt zich niet alleen af in Frankrijk maar nagenoeg in geheel West Europa!

  1. vandaag

   lijkt de staatslieden buurt te Amsterdam wel. Gelukkig zijn er volgens de stront vlek geen no-go area’s

 2. Appelstroop

  “France, you will burn until you learn.”

 3. evil knievel

  Beukman,Ernest & de 39 rovers!🙈😁😜

 4. Fatsoen74

  Kunnen wij de daders ook even zonder Hoodies en Mondkapjes bekijken? Vast verwarde mannen.

  Start de Aaimachine maar, zij hadden het vast niet makelijk in Frankrijk.

  Ik wens de President veel wijsheid in Frankrijk, hopelijk is hij op tijd met maatregelen tegen groepen die de onrust veroorzaken.

  Ben benieuwd wat Angela, Frans en Guy hierover gaan zeggen.

  Waarschijnlijk is de gewone man alles schuld.

  l’homme blanc est à blâmer pour tout

 5. Cor Grijpstra

  Lees ik net op Twitter (via Michael) dat Frederik (Freek) Jansen, een bekende neo nazi, door Baudet persoonlijk op nr7 van de kieslijst is gezet.

  googlen voor mijn gelijk.

  1. Cor Grijpstra

   Dit gaat nog wat worden in aanloop naar de verkiezingen.

   Baudet met zijn contacten met de neonazi Le Pen en zijn contacten met extreem rechts.

   1. homefront

    cor zet andersdenkenden graag in het neonazi hoekje

    1. vandaag

     cor heeft geen idee wat ie wauwelt , bij doorvragen is de conclusie altijd , hij is knettergek met oneigenlijke argumenten en ontkenningen

 6. M. Brandenburg

  “lijkt wel het Amerikaanse Chicago ten tijde van de drooglegging!”

  Wat een rare opmerking dit soort zaken gebeurd bijna wekelijks in het al 50 jaar door de Demoncraten geleide Chicago. Overal waar een linksbeleid word gevolgd zie je dit ontstaan, immers zonder ontwrichte samenleving geen kans voor links om de macht te grijpen. Hetzelfde zien we af en toe in Zweden waar de geimporteerde verrijking dit met regelmaat doen, de mens weet hier weinig van omdat het niet in het belang van links is om dit aan de grote klok te hangen en dus berichten de media hier niet over en houd men het met kwade wil stil.

 7. Banne de Booyer

  En de goedwillende, geweld afwijzende, dialoog zoekende, medelijdende, naïeve, angstige, en om genade huilende burger is de dupe. Die is voor 100% bezig om het klimaat te redden door zichzelf DIEP in de schulden te steken door véél belasting te betalen én techniek aan te schaffen waar bij de werking en betrouwbaarheid de nodige vraagtekens moeten worden geplaatst.

 8. kees cup

  Gewoon een paar buurtwerkers er op zetten, met op veilige afstand een paar maatschappelijk werkers en wat sociologen, en een goed gesprek voeren naar linkse snit.

  En natuurlijk allerlei ‘experts’ laten vergaderen tot iedereen in slaap valt.

  Maar:
  Dit zou ook zomaar in Nederland kunnen plaatsvinden.
  Sterker nog, het vind al plaats, het heet dan ‘afrekening binnen het criminele circuit’.

  Daarna op naar het volgende “incident”… wachtende op die verdwaalde kogel.

 9. A-BBa

  Dit zal in Nederland ook een keer gaan gebeuren. En dan wordt er niets aan gedaan omdat voor links de privacy van deze mensen belangrijker is.

 10. vandaag

  Weinig linkse adepten hier die even komen vertellen hoe trots ze zijn op de bereikte multikul.

  stem sociaal , stem PVV

 11. Caesar

  Ach ja, nationaliteit Frans maar dan niet echt.
  Fijne jongens die ook wel naar de moskee gaan en goed voor hun moeder zorgen.
  Of in een enkel geval komen ze de groeten doen uit Oost Europa.
  Echte aanwinsten voor een vredige samenleving. En mu maar heel hard zoeken naar of er niet ergens toch nog een extreem rechts figuur rondloopt want je zult eens …………

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.