Volstrekt immoreel! ‘Adres en kinderen van Denk-leider Azarkan op internet na debat onthoofde leraar’

Denk-leider Azarkan en zijn kinderen worden bedreigd naar aanleiding van zijn uitspraken tijdens een Kamerdebat over de onthoofde leraar Samuel Paty. Nu blijkt het zelfs zo erg te zijn dat zijn adres en de namen van zijn kinderen op internet zijn verschenen. Dat is volstrekt immoreel, gevaarlijk en antidemocratisch!

Ik ben absoluut geen fan van Farid Azarkan (al vind ik hem verbaal wel sterk) en vond ook dat zijn optreden in de Kamer aangaande het debat over de onthoofding van de Franse leraar misselijkmakend was. Sterker nog, ik heb heel die partij er liever niet zitten. Maar niemand verdient het om zo te worden behandeld en te worden bedreigd.

Diegene die dit heeft gedaan toont zich simpelweg als een antidemocraat die buiten de politieke arena om zijn gelijk probeert te halen. Ik vind Azarkan en de andere Denk-kopstukken zelf ook vaak een gevaarlijk spelletje spelen, recentelijk zelfs nog in het geval van VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz. Maar dan nóg hoeven anderen daar niet in mee te gaan en zich te verlagen tot hetzelfde, of eigenlijk een nog lager (want kinderen) niveau.

Ik wens Azarkan en zijn kinderen het beste toe en hoop dat de bedreigingen nergens toe zullen leiden (behalve een paar flinke veroordelingen natuurlijk). Wel hoop ik dat hij nu zelf ook inziet dat hij wel eens te ver is gegaan. En dat bedoel ik niet op de manier van ‘je hebt het er zelf naar gemaakt’. Sterkte!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. NO8D0

  Ach ja iemand die zeker vorige week volledig zich buiten onze Nederlandse ( normen en waarden) heeft gezet met een petitie tegen godslastering…lees Mohammed en allah lastering…
  En dat juist na de onthoofding van die Franse leraar.
  Heb ik er niet zo’n moeite mee.

  1. Cor Grijpstra

   @No

   Daar meldt zich de eerste antidemocraat.

   1. evil knievel

    Zegt de AntiChrist!🙈😂

   2. vandaag

    als onthoofdingen veroordelen betekent dat je antidemocraat bent wil ik me aanmelden als nummer 2 gekke corretje

  2. Dirk Jansen

   Wellicht kan Azarkan aan Dhr Wilders vragen hoe hiermee om te gaan, en zijn achterban vragen om dhr Wilders met rust te laten.
   Uiteraard kan hij natuurlijk ook naar zijn eigen land gaan.

  3. Chalres Bingley

   Zo kan meneer azarkan eens voelen wat Dhr Wilders al jaren meemaakt, en dat notabene door Dhr azarkan zijn eigen achterban.

 2. Aborifa

  Komt neer op een bedreiging met geweld. Is minderwaardig.

  1. NO8D0

   @abirofa geen bedreiging met geweld, waar heeft is dat gelezen, of is u al dronken?

   1. Thant dolph

    Quote:

    … “dat de bedreigingen nergens toe zullen leiden” …

    1. vandaag

     hhhheee , daar is ons aspirant stront vlekje , leeg als altijd , stakker

     1. Thant dolph

      Och nee, onze p€dofilatelist is ook weer terug van z’n dagelijkse zwerftocht over straat. Hoeveel heb je d’r vandaag lastig gevallen, strandvlek?

     2. vandaag

      eeeeeeeuuuuuuhhhhhhh , druk met centjes verdienen omdat die ouwehóer rutte weer 1.000.000.000 heeft toegezegd aan de knoflooklanden.

      Inhoudelijk nog wat te melden aspirant stront vlek of is de materie weer te moeilijk voor je micro pinda brein

     3. Thant dolph

      “Verdienen” … ammehoela!, de belasting tillen is het enige waar jouw soort zich mee bezighoudt

 3. Pieter48

  Wie in dit land wind zaait zal storm oosten. Als je het niet met woorden red ga niet de terrorist uithangen. Na actie volgt contra actie. Stop de polarisatie.Dit land kan zonder deze en andere acties van welk geloof of gediscrimineerde actie groep dan ook. Hou het een beetje gezellig in dit land.

  1. Eppo123

   Eens Pieter mbt het oogsten en vervolgens zaaien. Maar onder het oogsten valt mijn inziens ook het binnenhalen van velen met een andere cultuur en dito waarden en normen. Helaas komt er jaarlijks veel van dat soort mensen bij, waardoor de polarisatie alleen maar toeneemt. Dit land wordt elk jaar minder gezellig, helaas maar waar.

 4. evil knievel

  Plaats jezelf ns in Wilders,Fortuyns of van Goghs (incl familie) schoenen n plaats dan nog ns zo’n stukje Wout!😏
  t hoort zeker niet maar wel over 1 kam scheren graag!😜
  Probeer daar dan ook nog ns bij te bedenken,of wij überhaupt nog zouden leven als we in hun land(NIET NL!!!!!!),dit soort bagger gingen verkondigen!😜🤫

  1. evil knievel

   NIET over 1 kam uiteraard!😏🙈

 5. HD

  Ben het helemaal met NO8D0 eens.

 6. vandaag

  koekje van eigen deeg , zo leeft Wilders al 17 jaar dankzij jouw geloofsgenoten jankerd. Als je absurde uitspraken doet en blijft jennen en zuigen in het publieke debat krijg je een keer de zwarte piet. Bij deze dus eerlijk verdient.

  Laat ze kinderen maar met rust dat is immoreel. Die hebben die haatzaaier gekregen als vader en niet uitgezocht.

  1. Ernest Stern

   Het fascisme is ook in Nederland springlevend.

   1. Vriend

    Ja, de islam is inderdaad in Nederland springlevend.

    1. Edjan

     En springlevend is ook de partij die de reet likt van de mohammedanen. O, wacht, stront! Daar kan Ernest niet tegen, die haalt er dan zijn psycholoog bij!

     PS. Weet die psycholoog wel dat altijd wanneer er sprake is van stront, Ernest in de buurt is?

    2. Loelap

     Dat Wilders bedreigd wordt, vindt Ernst niet erg, hij vindt het zijn eigen schuld.
     “waar is Volkert als je hem nodig hebt” is een van Ernst uitspraken.
     Maar dat Azarkan bedreigd wordt dan vindt Ernst pas erg, die behoort tot een bevolkingsgroep waar je geen kritiek op mag hebben volgens Links.

   2. Maurits Dekker

    WAARSCHUWING
    Ernest Stern is een fascistische TR0L

    1. Jack Flash

     Koekje van eigen geloofsdeeg meneer Azarkan.
     Met vriendelijke groet.

   3. vandaag

    yep , stront vlek het links fascisme is de doodsteek voor de democratie . List fraude en bedrog gevolgd door fascistische clubjes uitrusten met een wapenstok. We krijgen het volk eronder.

    Verwerpelijk dat links fascisme geheel met je eens stront vlek

   4. Jannes-46

    Klopt, en dan betreft dat vooral het gewelddadige islamo-fascisme dat telkenmale dood en verderf weet te zaaien. en dat telkenmale kan doen omdat het door een hardnekkige 5e colonne wordt ondersteund.

 7. Rene van der Grijp

  Eens met Wout Willemsen. Dit kan niet. Ook een beroepshufter als Azarkan heeft recht op privacy.

  1. Jack Flash

   Azarkan zal heus niet onthoofd worden.
   Als hij van zijn geloof afvalt, acht ik die kans groter.

 8. Pieter48

  De oorzaak dat onfrisse de uitspraken van deze Erdogan agent konden plaatsvinden in het hart van onze kwakkelende democratie is terug te vinden in het slappe en wegkijk gedrag van jaren lang links liberaal beleid.Nooit de aan deze mensen aangegeven wat wel en wat niet is toegestaan. Toen de PvdA doorhad dat de arbeiders deze partij de rug toekeerden stond de A voor allochtonen. Dat werd het nieuwe kies vee dacht men. Zie wat er gebeurd als je in zee gaat met lieden die een andere agenda hebben als de ten onrechte benoemde arbeiders partij.

  1. Jannes-46

   Het betreft een Mo-VI agent, die Azarkan.

 9. Response

  Het bedreigen van wie dan ook is afkeurenswaardig ook al zuigt en jent deze Erdoganfan nog zo hard. Dan liever een zuigende spotprent van deze man.

  1. vandaag

   die is er ook met een touw om zijn nek maar dat ziet het adept dan weer als bedreiging

 10. Nostradamus

  Het is zeker niet lief omdat te doen. Nu even op de denk toer: Ja maar GW heeft al zestien jaar persoonsbeveiliging nodig door de achterban van denk.
  Zorgt toch voor een beetje perspectief.

 11. kees cup

  Wederom iets van wie ‘wind(haat) zaait…’
  Deze grijze wolf zal nu wel heel hard huilie huilie doen. En Tim huilt mee.

  Maar bedenk dat hij zelf het westerse politieke systeem en onze verworven vrijheden zwaar minacht.

  Via dit soort minne mannetjes worden, hier in Nederland, pogingen gedaan om Nederlanders van Turkse afkomst, zelfs van de tweede generatie, onder druk te zetten, om zich maar vooral “netjes (= Turks) ” te gedragen.
  Het gebeurt echt niet alleen bij Eritreeër hoor!

  Hij mag van mij onmiddellijk onderduiken in Turkije en nooit meer terug te komen, Erdohitler heeft vast nog wel een baantje voor deze loyale dienaar van hem, messenslijper of zo iets, of anders wel laarzenpoetser.

  1. kees cup

   Herstel:
   WOUT huilt mee.

 12. Jannes-46

  Krijgt DENK hier niet een koekje van eigen deeg? Het is uiteraard absoluut laakbaar en lafhartig om iemands familie erbij te betrekken, maar……… deed DENK dat ook niet zelf met vele soortgenoten die de islamo-fascistische Erdo-doctrine niet wensten te onderschrijven en dus onwelgevallig waren?

 13. homefront

  Denk naaide een aantal parlementariërs door in Turkije deze aan de schandpaal te nagelen, hier gaat het slechts om het plaatsen van gegevens op internet..

 14. GewoonJohan

  Slijm-artikel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.