Amsterdamse gekte: BLM-demonstraties geen probleem! Zes klanten die poffertjes eten? Brasserie twee weken dicht!

De Amsterdamse Brasserie De Joffers moet voor veertien dagen de tent sluiten omdat zes klanten op een regenachtige dag poffertjes onder de parasol zaten te eten. Volgens de eigenaresse is dat ook nog eens de nekslag voor haar carrière. Gaat lekker daar, of niet?!

Op 21 november heeft het personeel een zestal personen hun poffertjes laten eten onder de parasol van het terras. Op dat moment kwamen er mensen van de gemeente langs, die foto’s maakten. “Afgelopen donderdag kregen we een mail dat er een verzoek lag om onze zaak te sluiten vanwege deze overtreding”, vertelt de teleurgestelde eigenaresse.

Wat een smerige gang van zaken is dit zeg. Hadden ze niet gewoon even kunnen zeggen dat ze wat uit elkaar moesten gaan zitten? Echt, wat een triest volk zeg…

Een paar duizend man in de buitenlucht op de been om te demonstreren tegen racisme is helemaal prima. Dan knijpt burgemeester Halsema wel even een oogje toe en doen we net alsof het virus wel een dagje overslaat. Maar wanneer er zes gasten in de buitenlucht overdekt zitten te eten terwijl het regent? Nee dán moet er toch echt worden ingegrepen hoor. Stel je toch eens voor dat ze anderen dadelijk besmetten!

Dit is pure terreur en machtsmisbruik van de gemeente Amsterdam. En totaal niet geloofwaardig met die stunt van Halsema die zelf niet wilde ingrijpen toen de demonstratie uit de hand liep. Dikke kans dat zij met haar laffe houding de verspreiding van het virus flink heeft geholpen.

Ik hoop dat ze de eigenaren van die zaak royaal compenseren. Maar volgens mij zitten er bijna alleen maar laffe hazen in die gemeente, dus dan zal dat er ook wel niet inzitten.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Blondie

  Het moet (sorry) de ondernemers steeds duidelijker worden, waar het ZEER zit.

  In het Noord Korea aan de Noordzee, sloopt Links de maatschappij.

  Links Nederland is uit, op de ondergang van de kleine ondernemers.

  Want MASSA IS KASSA.

 2. C.A.Barstow

  A’dam is het lichtend voorbeeld van het feit dat waar krankzinnig links het voor het zeggen heeft op de lange duur de boel op alle gebied onherroepelijk naar de knoppen gaat.

 3. JFU

  Dit is nog maar het begin…het wordt nog veel erger. Onze ‘leiders’ krijgen de smaak te pakken van het onderdrukken van de bevolking. geholpen door de nieuwe lichting NSB-ers die wel eens uw buren zouden kunnen zijn…Opgepast!

  1. Thant dolphf

   Ja ja, we weten het, volgend jaar wordt wordt de noodtoestand afgekondigd, het parlement naar huis gestuurd, en worden alle reservisten opgeroepen.
   Hoe dat gaat aflopen weten we uit de geschiedenis enzo.

 4. homefront

  Hier zal ernestje natuurlijk van vinden dat het goed is dat dit gebeurt, dat het terecht is en vooral dat het een nut heeft…

 5. AS210854

  De tijd dat Amsterdam de prachtige en mooie hoofdstad van Nederland was, is allang niet meer.
  Tegenwoordig is er niks moois meer aan Amsterdam. Eerder het tegenover gestelde.

 6. Steven Opti

  Dit is precies de reden dat is zo’n hekel aan de politie en boa’s heb gekregen.

 7. Augustus

  De politie gaat niet langs de warenhuizen van Amazon of Ahold waar wethouders aandelen in hebben, ze gaan langs kleine ondernemers om ze een kopje klein te maken. Als het ging om veiligheid en de volksgezondheid, dan zouden de leden van de regering geen oog dicht kunnen doen van alle verkeersongelukken, kankergevallen en diversiteitsmoorden en -verkrachtingen.

 8. homefront

  Hier nog meer idioterie in Amsterdam!

  h**ps://nos.nl/artikel/2358903-huis-versieren-met-kerstlampjes-eerst-even-melden-bij-de-gemeente-amsterdam.html

 9. Pieter48

  Linkse bestuurders zijn tot veel in staat. Meestal in de negatieve zin. Ooit was Venezuela een welvarend land .Het is ook nog een olieproducerend land.Tot dat er een links regime aantrad. Dus dat lijd meestal tot chaos en armoede. Zoals ook in dit voorheen rijke land.Links bewind heeft op deze planeet veel leed veroorzaakt. Amsterdam is nog te redden .Als de inwoners Van Amsterdam bij de volgende verkiezingen weer voor deze bestuurders kiezen dan zullen zij de wantoestanden in hun stad ook moeten accepteren.

 10. Jannes-46

  Dat zijn nou de Killing Fields van de Groene Khmer!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.