Daar heeft Qatar niet van terug van, hoor! Oranje overweegt in 2022 met regenboogbanden te spelen wegens homorechten

Zoals bekend zal het WK Voetbal van 2022 plaatsvinden in Qatar. Nederland heeft zich nog niet eens geplaatst. Sterker nog: de loting voor de selectie heeft nu pas plaatsgevonden. Maar er zijn al wel grote woorden voor wat Oranje dan allemaal zou doen in de Golfstaat, als de ploeg van Frank de Boer zich dan eindelijk geplaatst heeft.

Wat zullen de homo’s van Qatar zich gesterkt voelen door de uitlatingen van de bondscoach van het Nederlandse voetbalelftal, zeg! De lui die een gevangenisstraf kunnen krijgen voor hun geaardheid, of – indien ze moslim zijn – zelfs de doodstraf kunnen krijgen, zijn vast reuzeblij met deze oh zo krachtige zet van Frank de Boer.

Want als Nederland (áls) zich weet te plaatsen voor het WK Voetbal in 2022, dan gaan de spelers met een regenboog armband hun wedstrijden doen. Misschien dan hè, het wordt allemaal nog overwogen:

“Bondscoach Frank de Boer ziet de aanvoerder van Nederlands elftal tijdens het WK van 2022 in Qatar graag met een band met kleuren van de regenboog om zijn arm spelen.

“Dat is zeker geen slecht idee,” zei hij. “Als de KNVB dat wil, dan zullen we dat zeker doen.””

Dit is wat we noemen: gratis deugen. Even wat aan de liberale hobby doen, maar zelf niets willen opofferen om bij te dragen aan een betere wereld. Want wat nu als de Qatarese overheid onder “druk” van de regenboogarmbanden helemaal niets verandert aan het LGBT-regime? Wat dan? Gaan De Boer en zijn mannen dan niet naar Qatar? Blijven ze na het WK daar om actie te voeren voor het homohuwelijk?

Nee, natuurlijk niet. Deze pro-homoactie is dus niets meer of minder dan virtue signalling. En verder ook niets waard, want voor Qatar is het volstrekt duidelijk dat het ook gewoon blijft bij wat armbandjes. De barbaarse homowetgeving kan gewoon moeiteloos overeind gehouden worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Nostradamus

  De kans voor de pigment verwenden om een statement te maken en NIET naar het slaven houdende land Quatar af te reizen. Laat zien hoe zeer je tegen slavernij bent en spreek je uit zodra je NL geplaatst hebt voor het toernooi. Niet eerder en ook niet veel later.
  Ze doen er verstandig aan om slecht te spelen, wat niet moeilijk moet zijn onder deze bondscoach. Zodoende kunnen ze achteraf verklaren dat ze het toernooi geboycot hadden als ze wel door waren gegaan.
  Succes jongens. En jullie mogen ook best een beetje gay zijn 😀

  1. B. Pascal

   Alles wordt politiek! Let op! Welkom Stalinisme!

   De jongens zijn er om te voetballen.
   De homo beweging kan het zelf wel af, anders maar niet!

   Gaan ze ook kruisjes dragen vanwege de christenvervolgingen?
   Hou toch op! Dat de DDS ook al om is! Het is voorbij met de vrijheid!

   1. RvdBe

    Dan moeten die “jongens” ook de bek houden over andere politiek gevoelige zaken en niet alleen wanneer hun het uitkomt.

 2. LifeBuddy

  Als dat zo is dan zit racisme en discriminatie Diep geworteld in de voetbal wereld. Dus op zijn patriottisch gezegd, ”een koekje van eigen deeg” wat de voetballers het Volk hebben opgediend via de arische sLinkse media.

 3. homefront

  Ja het drammen is nu begonnen, ik ben natuurlijk absoluut tegen de mensonterende omstandigheden, maar we moeten niet net doen of dit alleen maar geldt voor mensen met tegennatuurlijk gedrag…

 4. homefront

  SS zal wel heel stil zijn denk ik…

 5. lucinde

  Dat zal indruk maken in Qatar.

  Jammer dat de gemiddelde voetballer zich alleen interesseert voor de nieuwste automodellen en de laatste Rolex en voor de populariteit zich een regenboogbandje laat aanmeten.

  De FIFA is corrupt, Qatar is corrupt, de stadions gebouwd door slaven…

  Maar wat maakt het uit, lekker juichen over de botten van de vele doden, het feest moet doorgaan.

  Zelfs de politiek, van links tot rechts houdt zijn mond, want het volk wil voetbal!

  Geert, waar ben je? Qatar=Islam=dood en verderf?
  PvdA en GL waar zijn jullie met je mensenrechten?
  D66 die nooit iets constructiefs heeft te melden?

  Iedereen is hypocriet.

  1. Gerda2

   Lucinde, klopt helemaal.

 6. ropart

  rouwband voor de gesneuvelde stadionbouwslaven? of zijn die niet zwart genoeg!.

  1. Beukman

   Precies!
   De enige juiste actie is: helemaal niet gaan.

 7. yellow thread street

  Ik vind het Nederlands elftal in de huidige samenstelling al kleurrijk genoeg.
  Persoonlijk ben ik er ook niet bang voor dat ze zich zullen plaatsen en ons land daar te kijk zullen zetten.

 8. Cootje

  Wat een moraal ridders met hun homo bandje , in hun geliefde Europa zijn ze niet overal geaccepteerd . Dus is het weer echt Nederland wijzen met het vingertje en alle Oostblok landen buiten de discussie houden . En hebben die Oekraïners Bulgaren en Roemeense chauffeurs het zoveel beter dan hun lotgenoten in Qatar . Die overleven op een parkeerplaats en schijten die nog onder ook. Geld doet overal het zelfde in de wereld

 9. polleke67

  Ik heb liever dat het ons Nederlands elftal zich bezig houdt met voetbal, want dat is al moeilijk genoeg gebleken de afgelopen jaren…… Maak een politiek statement maar in je vrije tijd….

 10. Maurits Dekker

  Als die over het paard getilde voetballers echt principes hadden gingen ze helemaal niet naar Quatar en zou hierover helemaal geen discussie nodig zijn.

  1. Gerda2

   Ze gaan natuurlijk wel even op de knieën voor het BLM gebeuren, lekker vrijblijvend een statement maken o.l.v. Koeman. En dan Max Verstappen veroordelen.
   Wat een helden.

 11. RvdBe

  Volgens uberhypocriet/angsthaas F de Boer is de slavernij in Qatar voor de spelers een ver van m’n bed gebeuren dus dan zijn ze het niet zo bewust.
  Gelukkig waren ze wel zeer bewust vwb de arrestatie van een zwarte crimineel zo,n 6000 om verderop.
  Hoop dat de Boer en zijn hypocriete volgnegers door de Turken en Noren zwaar afgestraft worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.