Door ons ruimhartige vluchtelingenbeleid barst het hier nu van de liegende oorlogsmisdadigers

Het Nederlandse vluchtelingenbeleid gaat ten onder aan de eigen barmhartigheid, aldus de conclusie van auteur Frits Bosch. Wie liegt, bedriegt of anderen onderdrukt wordt beloond met “bed, bad, brood en een doorzonwoning.” Frits zag met enkele nieuwe verhalen deze week die mening nog eens bevestigd: “Wanneer worden ze eindelijk eens wakker? Nooit!”

Wees empathisch! Zet de grenzen wijd open voor vluchtelingen! Of toch niet? Ik doe een greep uit artikelen van slechts één week uit twee kranten. Het NRC Handelsblad van 5 december schrijft het artikel “Gevlucht uit Syrië, maar nog steeds bedreigd” naar aanleiding van een uitgebreid onderzoek van NRC van zeven maanden met ruim 90 bronnen naar de situatie van Syrische vluchtelingen. Het resultaat is dat het barst van de oorlogsmisdadigers. De IND krijgt er onvoldoende grip op. Bewijzen zijn moeilijk te leveren. De oorlogsmisdadigers liegen, bedreigen, vormen een machtig netwerk en duiken onder.

Tientallen handlangers van de Syrische president Assad zijn als vluchteling in Nederland beland tot onrust van vele Syriërs alhier. Raid Sadek: “Dit zijn de mensen waarvoor we gevlucht zijn.” Sadek vluchtte uit Syrië en deed aangifte tegen een man in zijn dorp in Drenthe om mogelijke misdaden in Syrië: “Wij willen dat ze bestraft worden.” Bashar is een vermeend lid van een beruchte eenheid van het regime. Maar hij zegt: “Ik heb nooit kindsoldaten geworven en heb het ook nooit gefaciliteerd. Ik ontken dat allemaal. Het zijn leugens van de oppositie.” Uit angst voor Shabiba vertrouwen Syrische vluchtelingen elkaar in Nederland niet. En dan blijken er geruchten over Bashar opvallend overeen te komen met de bevindingen van het onderzoeksteam in Parijs. En zo gaat dit gedegen NRC onderzoek vijf volle pagina’s door. De toon lijkt gezet: “Welkom in Nederland, beste Bashar. Je krijgt hier bed, bad, brood en een doorzonwoning! Neem vooral je kornuiten mee, we vinden het prima!

In het NRC van 30 november verschijnt het artikel “Oegandezen staan nu gelijk aan leugenaars”. Het gaat over Oegandezen die al dan niet terecht naar Nederland “vluchten” omdat ze homo zouden zijn. Homofilie is in Oeganda verboden en wordt zwaar gestraft. Het voordoen van homofilie is een schitterend voorwendsel. Het is immers niet te bewijzen. En anders dan oorlogsvluchtelingen kun je in Nederland dan altijd blijven. Als een land in oorlog is, dan zal dat ooit overgaan en moet de vluchteling terugkeren naar het land van herkomst (alhoewel wij daarin extreem soft zijn, ze blijven hier). Als een land homofoob is, dan blijft het homofoob. Dat gaat niet zomaar over. Een voorgewend vluchteling kan dus blijven. Nederland stinkt er blind in en vangt deze leugenaars op. Mensensmokkelnetwerken weten hier wel raad mee. Maar wij zeggen: “Welkom in Nederland, heren. U krijgt hier bed, bad, brood en een doorzonwoning! Neem vooral uw kornuiten mee, we vinden het prima!

Tot slot uit het FD van 5 december het verhaal van Sennay Ghebreab, als kind uit Eritrea naar Nederland gevlucht: “Eén duidelijk keerpunt in mijn denken is de vluchtelingenstroom vanuit Eritrea die bijna tien jaar duurt… De bevrijder in Eritrea werd de onderdrukker en de nieuwe vluchtelingenstroom werd compleet uitgesloten door de Eritreërs die allang in Nederland waren.” Blijf weg! Rot op! Ghebreab: “De gemeenschap brak in tweeën, een duidelijke vorm van uitsluiting en ongelijkheid. Hoe kun je jongeren die onderdrukt zijn, hier ook weer onderdrukken?

Het is een gevolg van empathie en goedertierenheid die tot ongelooflijke goorheid leidt. Hier in dit uiterst naïeve Nederland laten diverse eerzame burgers zich voor dit karretje spannen. We maken blind onderdeel uit van een smerig en leugenachtig geheel. Wanneer worden ze eindelijk eens wakker? Nooit! Want ze willen niet wakker worden. Hoe dieper je hier in duikt hoe groter de walging wordt.

En vooral D66 loopt hier achteraan. Tijdens Jan Terlouw was deze partij het “redelijke alternatief”. Nu is het verworden tot het “rabiaat-links alternatief.” Sigrid Kaag wil premier van Nederland worden. Hoe verward kun je zijn?

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

37 reacties

 1. Petrazoveel

  Bijzonder dat er hele goede onderzoeken gedaan moeten worden om te bewijzen wat de man en vrouw hier in de straat allang bedacht hebben.

 2. Cootje

  Die paar oorlogsmisdadigers sneeuwen onder bij het aantal criminelen die ook gebruik maken van die mooie routes , eenmaal in Nederland wordt je verzorgt van je wieg tot het graf , en leen je bij je buren als de deur open of dicht staat even wat bij .

  1. Loelap

   En dan te bedenken dat oorlogsmisdadigers en leugenaars voorrang krijgen op een woning en voor de rest van hun leven een uitkering en gratis zorg krijgen.

   1. Eppo123

    Inderdaad zo gestoord zijn ze in dit land.

  2. henkie

   Ervaringsdeskundige Hossein Sadjadi Ghaemmaghami Farahani
   zegt zelf;

   “hij heeft gelogen, hij heeft velen geholpen te liegen, assielzoekers liegen allemaal”

   Het is eeen grote teringzooi.

   Maar qua nieuwe Nederlandse normen en waarden verkondigd door onze meesteropichter Pinnokkio Mark Rutte en zijn firma “List; leugen, oplichting en bedrog”
   zijn ze volledig geintegreerd.

   1. Eppo123

    eens

 3. Fortiori

  Die blije kindergezichten doen mij meer goed dan een zalvend praatje op de radio over de kerstgedachte.

  1. corenona

   Blije kindergezichten voor de foto , in het interview zeggen ze , wacht maar tot wij de baas zijn met een snijdende beweging langs de hals. Onze onnozele hals is blij met blije kindergezichten. Het toppunt van naïviteit

   1. Eppo123

    eens

 4. Monty

  Dit heeft natuurlijk alles te maken met ons politiek beleid. Nederland is natuurlijk niet het enige land die hier mee kampt.

  Maar landen zoals Noord-Korea hebben hier echter geen problemen mee.

 5. Loelap

  En dan je afvragen waarom de belastingdruk steeds hoger wordt.

 6. corenona

  vandaag zegt , minder minder minder

  stem sociaal , stem PVV

 7. HD

  De belastingen moeten nog veel meer omhoog, misschien dat dan de autochtone Nederlanders gaan nadenken.

  1. Eppo123

   Ik vrees het, dat zit niet zo in onze cultuur.
   Ik ken iemand van buiten Europa, die hier al jarenlang een goed lopende eigen zaak runt. Zij zegt ‘jullie Nederlanders maken je eigen land kapot.’ Maar helaas veel politici in Den Haag zien niet, wat deze geïntegreerde buitenlander wel ziet.

   1. Loelap

    Klopt. Ik heb een Iraanse collega die precies hetzelfde zegt. Is erg verbaasd over de goedgelovigheid en naïviteit van Nederlanders en maakt zich grote zorgen over de toekomst van Nederland/Europa.

   2. Jopie

    De rechtgeaarde Nederlander weet dat het niet goed gaat maar dat linkse zooitje (kijk ons ’s sociaal zijn) haalt dat uitschot binnen.

 8. Adriaen van Bergen

  Nou, dat zag niemand aankomen.
  En de Nederlandse belastingbetaler maar betalen voor de rest van de wereld.

  1. Eppo123

   Iedereen zag het aankomen, behalve naïef links.

 9. Bes Tolen

  Het vluchtelingenbeleid en illegalenbeleid van westerse landen heeft de democratie al zowat overal om zeep geholpen. In Amerika nu de presidentsverkiezingen waar de grens tussen illegaal en legaal ook steeds weer werd en wordt doorbroken. Het gevolg is dat de voor de bijna volle honderd procent voor de Democraten stemmende latino’s dat wil zeggen die van buiten de VS komen (autochtoon zijn er miljoenen in vanouds een aantal zuidelijke staten van de VS maar het aantal immigranten ligt al, duidelijk, miljoenen hoger) en ook niet van Cuba de verkiezingen hebben bepaald. Ook dit telt: de pers is in handen is van een kleine groep, die ook helemaal van de Democraten is of andersom de Democraten van hen. Lasterend en misleidend wat ze zelf zoals bij de NY Times heel goed weten, worden ze in de hele wereld desondanks geloofd. {Niet in het minst in Nederland}. Overal zitten daarvoor aangetrokken journalisten met het specialisme om verhalen verder aan te dikken. Misleiding staat voorop. Dat is de vrijheid van drukpers geworden in de westerse wereld. De. Rome is de oorspronkelijke bron. Wanneer schaffen we die leugenbron eens af? ieder heeft hier zijn of haar eigen verantwoordelijkheid.

  1. henkie

   Rome?

 10. henkie

  Ervaringsdeskundige Hossein Sadjadi Ghaemmaghami Farahani
  zegt zelf;

  “hij heeft gelogen, hij heeft velen geholpen te liegen, assielzoekers liegen allemaal”

  Het is eeen grote teringzooi.

  Maar qua nieuwe Nederlandse normen en waarden verkondigd door onze meesteropichter Pinnokkio Mark Rutte en zijn firma “List; leugen, oplichting en bedrog”
  zijn ze volledig geintegreerd.

  1. henkie

   Leugen en bedrog, de nieuwe norm in Nedrland

 11. Heras

  Dat hebben Pvv en Fvd al jaren geleden gezegd. Nu komen er verkiezingen aan, en wordt het feit benoemd. Nooit eerder onderzoek naar gedaan. En de Bepjes in Nederland maar zingen:’ wees welkom..”Wij gaan ze halen..”

  Maar we kregen kortgeleden Broekes Knol; zij zou het probleem oplossen. Toch??
  Nu hoorden we laatst weer de Vvd; zij gaan het oplossen; mits ze herkozen worden natuurlijk. En zo gaat het maar door. De terroristen lachen zich rot.

 12. henkie

  Het eerste dat die azielzoekers leren als ze hier in Nederland komen is dat leigen en bedriegen loont!

  Het 2de is dat ze door allerhande linkse activisten en pro-deo advocaten worden aangemoedigd om te liegen en te bedriegen.

  Het 3de dat ze leren is dat ze maar vaak de slachtoffer kaart moeten trekken en de rascisme kaart.

  Het 4de dat ze leren is dat als hun iets niet zint ze vooral de samenleving moeten ondermijnen zodat ze die samenleving naar hun zin kunnen zetten.

  Het 5de dat ze leren is dat die domme Nederlanders hun broek op de knieen laten zakken en zich van achter laten naaien.

 13. Response

  En de poorten staan en blijven wagenwijd open dankzij het beleid van 10 jaar Rutte. Terugsturen kan niet dankzij datzelfde beleid en de bijbehorende handtekeningen onder stupide verdragen.
  Vluchtelingen welkom maar handophouders en criminele illegalen niet.

  1. Loelap

   Voorlopig helemaal niemand binnenlaten.
   We hebben simpelweg géën huizen beschikbaar. Bovendien waarom moet iemand die aan de andere kant van de wereld woont, naar Europa vluchten, juist ja, enkel en alleen voor de poen.

 14. RvdBe

  Nee uiteraard niet, deze zijn links, links is vooral goed met het oplossen van problemen met andermans geld.

 15. Loelap

  Typisch dat de gebruikelijke Linkse reageerders muisstil zijn. Als het over Baudet gaat, struikelen ze over elkaar heen om te reageren.
  Misschien zijn ze nog aan het bedenken hoe dit goed te praten respectievelijk te ontkennen.

  1. Piet51

   @Loelap
   Ik hou me gedeisd, maar heb daar een goede reden voor. Ik heb hier eerder uitgelegd, dat ik jonge vluchtelingen hier begeleid bij hun instap in onze samenleving. Die samenleving is (bijna) perfect, ondanks veel kritiek op sites als DDS. Maar voor mensen uit een andere cultuur is het heel complex om hier de weg te vinden, vooral ook voor jongelui zoals mijn “klanten” uit o.m. Afghanistan, Somalië, Libië. Maar als ze goede keuzen v.w.b. bijvoorbeeld opleiding maken komen velen heel ver en worden ze een aanwinst voor onze samenleving. Ook het omzeilen van de blokkades die de Nederlandse overheid vaak opwerpt vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Maar het is het waard.

   Ikzelf profiteer er ook van, want het zijn onbetaalbare ervaringen die ik met die mensen heb. Hun belevenissen, vaak lang onderweg, en hun verhalen maken altijd, zonder uitzondering, heel diepe indruk. Voor mij dus onbetaalbaar. Figuurlijk, maar ook letterlijk, want ik doe het pro deo naast mijn normale werk als organisatiepsycholoog. Ik kan het iedereen van harte aanraden.

   Voor hen die dit liever niet lezen, excuus, maar ik moest dit geluid echt even laten horen. En je hoeft niet te reageren, lezen is voldoende en dat heb je al gedaan als je tot hier bent gekomen.

   1. Loelap

    Het gaat in dit stuk over oorlogsmisdadigers en mensen die liegen om een verblijfsvergunning te krijgen, niet over de echte vluchteling die zijn/haar best doet om te integreren in onze maatschappij en welwillend staat t.o.v. onze normen en waarden.
    Verder is het aantal mensen dat asiel aanvraagt veel en veel te groot, er wordt grootscheeps misbruik van gemaakt. We zijn een klein overbevolkt land met een enorm woningtekort. Het is niet te verkopen dat deze mensen onze huizen met voorrang krijgen.
    Het merendeel moet bovendien levenslang onderhouden worden. En dan hebben we het nog niet gehad over de asielzoekers die vijandig tegenover het Westen staan.
    Kortom er gaat gewoon teveel mis, zie recent nog de gebeurtenissen in Frankrijk.
    Dat mensen vanuit de andere kant van de wereld graag naar Europa komen omdat ze hier gratis kunnen leven, snap ik goed. Wie wil nou niet een gratis huis en een uitkering.
    Maar je ziet de boosheid onder de bevolking steeds groter worden. De meeste mensen willen dit niet. Het is ook heel makkelijk als je zelf geen last ondervindt van migratie, mensen die tegen migratie zijn uit te maken voor racistist en fascist. Wel eens gehoord van het begrip NIMBY! De overheid houdt ondertussen de kosten van migratie angstvallig en geniepig geheim.
    Kortom als men migratie niet gaat afremmen in goede banen gaat leiden, dan gaat het hier op den duur stevig uit de hand lopen.

    1. Piet51

     @Loelap
     Oorlogsmisdadigers als vluchteling zullen er zeker zijn, maar in verhouding een kleine minderheid. Vluchtelingen die liegen over herkomst en andere gegevens zijn er zeker. Ik ken ze zelfs al zijn ze tegenover mij ook niet altijd eerlijk. Maar wat doe je om de ellende in je thuisland te ontvluchten wanneer een klein leugentje, “verloren” paspoort of vergeten gegevens je heel erg gaat helpen.

     Deze mensen zijn vaak razend creatief, anders hadden ze zo’n vlucht nooit kunnen maken en dat kan ik waarderen. Ik hoop nooit in hun situatie terecht te komen, maar als dat zou gebeuren hoop ik net zo creatief te zijn.

     Verder gaan de drama’s zoals in Frankrijk bijna altijd over een heel klein aantal mensen. Daar wil ik geen heel volk voor straffen.

    2. Edjan

     Loelap+++++

 16. Toverkol

  Vluchtelingen ? Asielzoekers ? De woningen zijn op, grenzen kunnen dicht, wat terug kan gaat terug !
  Indien dubbel paspoort bij ongewenst crimineel gedrag nederlands paspoort inleveren en land verlaten.
  De veilige landers in brandnetels i.p.v. watten leggen, opsluiten als ongewenste vreemdeling.
  Zodat ze zelf graag terug willen.
  Het is over en klaar en mooi geweest !

 17. Voss

  Ach, wie zeiden dit zo’n 40 jaar geleden al?? Ervaringsdeskundigen. Militairen die al dan niet vrijwillig naar geitenlanden werden gestuurd. Burgers die al dan niet vrijwillig naar geitenlanden werden gestuurd. Wie stuurde deze mensen? Hoge politici en andere zelfbenoemde elite met geld. En wie plukt er de nadelen van? De gewone man en vrouw die mogen vechten om een inkomen voor zichzelf te bewerkstelligen, en tegelijkertijd mogen betalen voor dit soort profiteurs en onmensen. Waarom wordt ik als Nederlander dagelijks uitgescholden voor racist, fascist, SS’er, verkrachter, slavenhandelaar enzovoort; door mensen die mij a: niet kennen en b: niet eens weten wat een echte racist, fascist etc. is omdat ze deze in hun beschermde leventje in Nederland niet meemaken. Voor degenen die het met mijn mening niet eens zijn, en ik neem aan dat dit al dan niet zelfbenoemde Nederlandse, blanke, linkse politici en hun aanhangers zijn: gelieve mij te vergezellen naar een leuk vakantie-oord als Irak, Afghanistan, Bosnië, Albanië, Kosovo, Mali, Kongo, enzovoort. In een aantal van deze gebieden ben ik zelf geweest. De personen die mij racist etc. noemen komen niet op DDS. Personen die zich politiek rechts noemen wel. Alsmede personen die het niet eens zijn met de huidige koers die Nederland heeft ingezet namelijk het open zetten van de grenzen voor personen en instanties die hier niet gewenst zijn; ongeacht wat de politiek denkt te willen en te kunnen. Ik ben het een klein beetje beu, dit gezeik…. Als ik een slavenhandelaar ben, prima; gelieve dit aan te tonen. Als ik een racist ben, prima gelieve dit aan te tonen. Als ik een oorlogsmisdadiger ben (daar ben ik namelijk ook voor uitgescholden), prima; gelieve dit aan te tonen. Kan de beschuldigende partij geen bewijs geven voor mijn al dan niet gepleegde ‘misdaden’, gelieve u bereid te maken voor een vuist en een voet in uw maag en strottenhoofd. Dat is mijn mening; en ik ben inmiddels meer dan bereid om deze mening middels geweld uit zelfverdediging toe te passen. Dat is namelijk wat er gevraagd wordt. Door de zelfbenoemde racismebestrijders, en de zelfbenoemde slachtoffers van racisme, en de zelfbenoemde oorlogsslachtoffers, en de zelfbenoemde slachtoffers van misdrijven die echte oorlogsmisdadigers hebben begaan. Maar ik heb gezien wat oorlog is en wat het kan doen. Waarom moet ik worden lastig gevallen door personen met een zelf aangenomen inclusie, een zelf aangenomen zelfverzekerdheid, en een zelf aangenomen wetenschappelijk aangetoond bewijs; zonder dat personen die daadwerkelijk wetenschappelijk bewijs zouden kunnen geven worden geraadpleegd. Ik persoonlijk heb gezien wat oorlog is. Ik heb de gruwelijke beelden van kinderen, niet eens geboren en werden afgeslacht; ik heb die beelden gezien. De daders van deze misdaden, die ik met eigen ogen heb mogen aanschouwen; worden door onze huidige politici toegelaten tot onze Nederlandse maatschappij. Dit moet stoppen.

 18. Bes Tolen

  Piet51. u bent naïef. Laat die creatievelingen a.u.b. hun eigen land opbouwen maar daar hebben ze geen zin in. U begrijpt ook helemaal niet hoe die mensen in elkaar steken.

  Bepaalde delen van Nederland en België zijn er nooit weer boven op gekomen na massamoorden door de Spanjaarden.
  Alle massamoorden die Europa zijn aangedaan door R worden nooit genoemd.
  U snapt ook helemaal niet hoe we nog altijd tot op het bot bedrogen worden door dezelfde klieken. Dat die de geschiedenis een valse uitleg hebben gegeven waarin iedereen zowat iedereen gelooft. Dat gebeurt toch maar. Terwijl alles ”in de grond” bij elkaar is gelogen.
  We worden nog dagelijks bedrogen mee omdat we van die onnozele politici hebben. Die hele Rutte die het zo goed doet, weet helemaal niets.
  We hebben in deze moderne tijd veelal de meest achterlijke politici aan het bewind. En ook nog op bepaalde plaatsen criminele. Die houden van bommen gooien. Dat is het westen van tegenwoordig. Heel merkwaardig dat links volledig de weg kwijt is.
  Waar is de vroegere kritiek gebleven?

  1. Ernest Stern

   “Bepaalde delen van Nederland en België zijn er nooit weer boven op gekomen na massamoorden door de Spanjaarden.”

   Zo hoor je nog eens wat.

   🙂

   1. Piet51

    @Ernest Stern
    Bes Tolen heeft echt gelijk. Ik kom regelmatig in Zutphen, waar in 1572 door de Spanjaarden een bloedbad werd aangericht (zie: nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Zutphen). Of je nu bij de bakker, slager of groenteboer komt, het is echt nog steeds het gesprek van de dag. IEDEREEN heeft het erover, herdenkt dagelijks en er is op een beschut plekje zelfs een herdenkingsplaquette opgehangen. Zo sterk leeft het, een locaal drama met een historisch psychisch trauma onder de hele bevolking als gevolg. Ik ben blij, dat Bes Tolen dit de aandacht geeft die het verdient.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.