Geweldig! Donald Trump gaat LOS op hypocriete politici die burgers afknijpen: ‘Extreem-linkse agenda!’

Zijn presidentschap zit er bijna op, maar gelukkig weerhoudt dat Donald Trump er niet van om zich in niet mis te verstane bewoordingen uit te spreken tegen de gebruikelijke politieke spelletjes in Washington D.C. Hij heeft nu een video online gezet waarin hij een ‘noodhulppakket’ vanwege corona keihard veroordeelt omdat… het vooral geld reserveert voor zaken die niets te maken hebben met corona terwijl de gewone Amerikaanse burger met $600 wordt afgewimpeld. Onacceptabel, aldus de president.

“Gedurende de zomer blokkeerden Democraten op bijzonder wrede wijze continu corona-hulpwetten,” aldus Trump terecht. Ze deden dit “om hun extreemlinkse agenda door te duwen én de verkiezingsuitslag te beïnvloeden.”

Van de grote techgiganten en hun vrienden in de mainstream media mag hij dit vast niet zeggen, maar het klopt volledig. Dat is inderdaad het spel dat ze gespeeld hebben. Steeds weer stond Trump erop dat iets gedaan werd, maar even zo vaak stelden Democraten actie uit. Het zijn namelijk een stel walgelijke socialisten die desnoods over lijken gaan om maar aan de macht te komen.

Hoe dan ook, “Een paar maanden geleden begon Congres te onderhandelen over een nieuw pakket met hulp voor mensen die het hoognodig hebben.” Maar: het pakket dat ze nu naar Trump willen sturen ‒ het Huis en de Senaat hebben ervoor gestemd, dus een stel achterlijke Republikeinen ook! ‒ is “beschamend.”

Niemand heeft de wet gelezen, want het is veel te dik. De wet bestrijkt duizenden uren, en congresleden hadden slechts een paar uur de tijd om het door te spitten. Hadden ze dat wel kunnen doen, aldus Trump, dan hadden ze zich wel moeten realiseren dat de nieuwe ‘steunwet’ helemaal geen steunwet wegens corona is. Een klein deel van het budget wordt gebruikt om mensen te helpen die lijden onder de coronamaatregelen, maar vele miljarden worden uitgegeven aan linkse Democratische hobby’s.

“Deze wet bevat $89,5 miljoen voor Cambodja. $134 miljoen voor Burma. $1,3 miljard voor Egypte en het Egypische leger dat het vervolgens gaat gebruiken om bijna uitsluitend Russische militaire goederen te kopen. $25 miljoen voor ‘democratie en gender’-programma’s in Pakistan. $505 miljoen voor Belize, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Guatamala, en Panama. $40 miljoen voor het Kennedy Center in Washington D.C., dat niet eens open is. $1 miljard voor het Smithsonian [Museum, red.]. En een extra $154 miljoen voor de National Gallery of Art.”

Ook staan er miljoenen ter beschikking voor ‘rifvis-management,’ $25 miljoen om de strijd aan te gaan met ‘de Aziatische karper,’ en “$2,5 miljoen om het aantal geelstaartvissen in de Golf van Mexico te tellen.”

Gestoord natuurlijk, maar Trump was nog niet klaar. $566 miljoen voor constructieprojecten bij de FBI. De wet geeft ook cheques aan familieleden van illegalen. Die kunnen op $1.800 rekenen (!). “Dit is veel meer dan wat de Amerikanen krijgen.”

Want die, zei Trump volkomen terecht, moeten genoegen nemen met een belachelijke $600. Ja, echt waar. Zij moeten blij zijn dat ze $600 krijgen terwijl talloze banen verdwijnen en de hele economie om zeep wordt geholpen door allerhande belachelijk verregaande ‘coronamaatregelen.’

Trump vindt dat niet kunnen. Hij zal de wet als deze zo op zijn bureau verschijnt niet tekenen. Hij eist dat gewone Amerikanen $2.000 krijgen, met $4.000 voor echtparen. Alleen dan, vindt Trump, kan deze wet daadwerkelijk “noodhulp” genoemd worden: “Het Congres heeft genoeg geld gevonden voor lobbyisten, special interests,” en hun eigen hobby’s.

Het kon weleens zijn afsluitingsdaad zijn, maar wát een mooie daad. Hij staat pal voor gewone Amerikanen, die zien dat hun overheid op grote schaal geld weggeeft aan andere landen en allerlei hobby’s, terwijl zij zelf maar even op een houtje moeten bijten. Dat kan en mag niet. Het moet afgelopen zijn.

Prima actie van Trump. Nu doorzetten en het Congres gewoon voor gek zetten ‒ net zolang tot die asociale egoïsten door de knieën gaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

84 reacties

 1. stem weg

  Het fascisme is herboren dank zij covid-19. Een simpel verkoudheid virus legt de wereld lam terwijl het jaarlijkse influenza virus spontaan genezen is door de politiek

  1. DubbelZout

   De meest uitgekotste persoon van DDS roept weer eens wat
   De boodschap wil maar niet indalen net zoals bij Trump die ook dik verloren heeft
   Allebei opzouten !

   1. Michelle used to be left wingend

    $600 naar de hardwerkende burger en vele miljarden naar het buitenland. Waar heb ik deze taferelen vaker gehoord?

 2. Nico Sibelijn

  Trump zal zich de komende laatste maand, geheel in lijn met zijn reputatie, gedragen als een ongericht projectiel met grote risico’s voor de V.S. en de wereld.
  De man zal niet vertrekken uit het Witte Huis zonder alsnog de grootst mogelijk schade te veroorzaken.

  1. stem weg

   De strónt vlé®k zijn reputatie blijft onveranderd

   De boel vervuilen met achterklap en subjectief gewauwel , de man zal niet vertrekken van DDS zonder als nog de grootst mogelijke vervuiling dumpen.

   1. Nico Sibelijn

    Ach, Poepman moest al weer een nieuwe nick aanmaken.

    Mogelijk beginnen ze op DDS een beetje last te krijgen van zijn permanente diarree.

  2. halo1

   Voorlopig is zijn verdienste geweest: Duitsland, China, Mexico, Navo aanpakken..om even de 4 duidelijkste voorbeelden te noemen. Maar het is nu eenmaal moeilijk (voor kleine geesten) iets positiefs te zeggen over iemand die je niet mag..

 3. Nostradamus

  Maar wij hebben ook van die belachelijke politici in ons kabinet. Wij hebben helaas (nog) geen Trump die orde op zaken stelt 🙁

  1. halo1

   Heeft u iemand op het oog? Niet Wilders zeggen.. want die oogst.. net als Trump (74-80) te veel weerstand! Maar ik ben verder wel benieuwd.

   1. stem weg

    Wilders oogst slechts weerstand bij onwetende en struisvogels.

    De aanwas van Wilders groeit gestaag want in elk dossier krijgt hij het gelijk aan zijn zijde. De toon is ondergeschikt aan de inhoud voor velen.

   2. Nostradamus

    Om eerlijk te zeggen zou het iemand moeten zijn die A-politiek is. Iemand zoals Pim Fortuyn. Veruit de beste premier die we nooit gehad hebben.

    Die het dichtsbij komt is op dit moment wellicht Paul Cliteur. En daarbij kijk ik naar de persoon.

   3. Michelle used to be left wingend

    We hadden ooit zo iemand. Guess what… de kogel kwam van links.

 4. LifeBuddy

  Zie hier hoe dat Trump, de Beste president ooit, de criminelen te slim af is en een stokje steekt voor de dollars die weer naar de criminelen rollen, over de rug van het amerikaanse volk.
  Vandaag is een belangrijke dag voor Trump, want de sLinkse Attorney General William Barr stopt er mee. Nu krijgen we een nieuwe generaal die heel misschien Eerlijk is en de stem Machines vrij [die de dombo’s gebruikt hebben om aan de macht te komen] gaat geven voor onderzoek op Fraude.

 5. Lefty

  Dat die randdebiel van een Trump op de DDS nog aandacht krijgt . Zelfs zijn eigen republiekeinse achterban is blij dat ze van hem af zijn.

  1. stem weg

   top reactie linkerd , zoek je aandacht ?

   1. Thant dolpf

    Slecht voorbeeld doet slecht navolgen, de trend die jij hier afgelopen jaar gezet hebt met je poepkannonades nodigt andere mensen nou bepaald niet uit uit tot hoffelijk gedrag …

    1. stem weg

     potje , keteltje miesgasser ?

     komt papa zo weer helpen hufter?
     reageert ie op mij of gewoon uit het niets strónt vlé®k II

    2. Lefty

     Nee, ik heb vakantie.

  2. Seneca

   @lefty
   dat jij, zo links als de neten, je hier nog durft te vertonen…

   1. Lefty

    Ja, ik lach me dood hier.

    1. sakerhets

     Mooi , iig sterf je niet aan corona maar aan een spontane lachbui!

 6. maraton

  Geef die hufter zijn vliegveldje en jaag hem het witte huis uit.
  Graag voordat hij het land in een burgeroorlog stort.

  1. Piet151

   @maraton
   Ik denk, dat vliegveld en het hele dorpje Teuge staan te juichen als het zou worden omgedoopt tot Trump Airport. Er is ook al een golfbaan in de buurt, zodat Trump regelmatig langs kan komen. Win-win heet zoiets. Waarom bieden ze zich niet aan? Nee heb je, ja kun je krijgen, toch? En alles went, zelfs Trump, mits hij geen macht meer heeft natuurlijk. Maar dat is nog maar een paar nachtjes slapen.

  2. Seneca

   @maraton
   die burgeroorlog komt er toch wel en eveneens in Europa. is dat zo vreemd? kijk even om je heen en zie hoe dit werelddeel is verworden mede dank zij lieden zoals jij zelf bent.

 7. LifeBuddy

  Wanneer Trump aankomende weken de bewijzen boven tafel heeft en blijkt dat de Dombo democraten Fraude hebben gepleegd [wat Nu al bewezen is] is de kans groot dat de Dombo’s een burgeroorlog gaan ontketenen. Dit is precies waar de chinezen op zitten te wachten, want dan hebben zij de Macht over de wereld economie.

 8. Queen

  Trump is verantwoordelijk voor de mislukking in het corona beleid in Amerika. Jammer dat de man blijft weigeren voor de Amerikaanse bevolking op te komen. Dat de man niet begrijpt hoe belangrijk relaties zijn met landen waar je zaken mee doet is schokkend, dit zal tot nog meer mensen die hun baan verliezen leiden

 9. LifeBuddy

  Zie hier het nieuws op wat voor een criminele wijze de Dombo democraten het land nu al in de afgrond duwen. George Biden denkt” als rutte zaken kan doen met de taliban, kan ik dat Veel beter. Al is het Over de rug van kinderarbeid. h**ps://www.youtube.com/watch?v=Z0aeck2oG6s

 10. Heras

  hadden wij maar zo’n leider die het onderscheid kent, tussen noodzaak en onzin. Er gaan miljarden van ons geld naar gendertroep in Italie, cultuur en nog meer 9 miljard naar de zorg. De rest van de mensen in Italie en Spanje krijgen een basisinkomen en ze mogen eerder met pensioen.
  Dat hebben wij te danken aan dit bananenkabinet.
  Daar bovenop de uitkeringen van mensen die nu failliet zijn gegaan, en 100.000 euro voor 1 asielzoeker; we hebben er inmiddels 750.000. reken maar uit.

 11. HD

  Laat Wilders maar vier jaar regeren zonder de vast kliek, trap eerst wat topambtenaren weg.

 12. Beukman

  Trump heeft te veel praatjes.
  Dat de huidige problemen mbt de coronacrisis deze omvang hebben gkregen, is deels zijn eigen schuld: hij heeft het virus voortdurend gebagatelliseerd, het dragen van mondkapjes en social distancing ontmoedigd, en deskundigen tegengewerkt.

  Bij de onderhandelingen heeft hij de afgelopen weken verstek laten gaan. De man had het te druk met twitteren over hoe gemeen het is dat hij de verkiezingen verloren heeft.

  En dan achteraf roepen dat het anders had gemoeten?

  En ach, dat verwijt van “socialisme”. Meer geld aan de mensen geven, zoals Trump nu opeens wil (een paar maanden terug wilde hij dat juist niet) is natuurlijk ook je reinste socialisme. Karl Marx zou zijn vingers er bij afgelikt hebben: gratis geld voor de burger.

  1. stem weg

   ONZIN ,
   ENZ !

  2. Nostradamus

   Grappig dit. Zelfs de WHO raad geen mondkapjes meer aan. Daarmee zeg je dat Trump een betere visie heeft dan de hele WHO.
   Wat hij wel heeft gedaan is achte de Big Pharma aangezeten om z.s.m. een vaccin te maken zonder een te groot winstoogmerk. Als dank kwam dat vaccin enkele dagen na de verkiezingen.

   En als jij je erin verdiept, er is wel fraude gepleegd. Niet persee in heel de VS maar wel in de balangrijke swing states. Er wordt overigens bij iedere verkiezing wel fraude gepleegd maar bij die laatste in de VS liep het een beetje uit de hand omdat er veeeeel te veel illegale stemmen nodig waren.

   Dus Marx zou het geld eerder uitgeven aan ‘vreemde’ landen dan aan de eigen bevolking. I.d.d., iedereen gelijk, iedereen armlastig zodat ze uit je hand blijven eten. Ja, zo werkt socialisme tenslotte. Maak de massa afhankelijk van je.

   1. stem weg

    ook de lock down is al ingetrokken door de WHO

    merkwaardig dat rutte precies het tegenover gestelde doet

   2. Beukman

    Ik héb me erin verdiept.
    Er is géén fraude gepleegd, Damus, 55 rechters hebben dit bevestigd. Op 1 geval na: een kiezer heeft zijn dode moeder laten stemmen:

    businessinsider.com/voter-election-fraud-pennsylvania-charge-dead-mom-vote-trump-2020-12?international=true&r=US&IR=T

    Die kiezer was overigens een Republikein.

    Feit is dat mocht Trump deze deal gaan vetoën, dit ervoor kan zorgen dat de burger helemaal niets krijgt. Maar het is heel wel mogelijk dat dat ook precies is wat Donald wil. Hij begint zich immers steeds bizarder te gedragen.

    1. Seneca

     @beuk
     tuurlijk! het dds orakel beukman heeft gesproken. met zijn kristallen bolletje
     heeft hij de zaak goed geobserveerd. je maakt jezelf alleen maar bespottelijk!

     1. Mogguh

      Beukman is een leugenachtige psycho die zijn nieuws haalt bij CNN, NYT, de WP en alle andere linkse bullshit sites, wacht nu maar gewoon af want de strijd is nog lang niet gestreden.
      Vanaf vier november in de ochtend loopt hij en die andere twee debielen Piet51 en de opperdebiel Nico Sibelijn al te verkondigen dat Sleepy Joe Biden de door de Chinese Staat gecontr*leerde marionet heeft gewonnen terwijl dit officieel geenszins het geval is, hij heeft zich erin verdiept, ja me togus.

     2. Nico Sibelijn

      “wacht nu maar gewoon af want de strijd is nog lang niet gestreden.”

      Welke ontwikkelingen voorziet mijn goede vriend Mogguh die Trump alsnog de overwinning kunnen bezorgen.
      Ik heb de indruk dat alle mogelijkheden nu wel zo ongeveer zijn uitgeput.

     3. Beukman

      Mijn vriend Mogguh slaat net zo wild om zich heen als zijn idool Trump.
      Ontken je soms dat Trump 50 rechtszaken heeft verloren, Mogguh?
      Ontken je dat Trump probeert de verkiezingen te stelen, onder meer door gouverneurs onder druk te zetten om Republikeinse kiesmannen aan te wijzen in staten waar Democraten hebben gewonnen>
      Ontken je dat Newsmax opeens terugkrabbelt met z’n belachelijke nepnieuws over Smartmatic nu het bedrijf heeft gedreigd met een proces?

      Get over it, knul. Trump heeft verloren. Verman je en accepteer je verlies. Het ziet er behoorlijk pathetisch uit zoals jij je hier gedraagt. Zelfs mij val je zwaar tegen.

     4. Mogguh

      Ik ontken alles wat jij beweert Beukman, je bent een door Trump geobsedeerde psychopathische gladdekker die nodig eens een psychiater moet raadplegen voor je ziekelijke Trump obsessie!

      In januari weten we pas wie het Witte Huis gaat bevolken de komende vier jaar, en eerder niet!

     5. Beukman

      Nico, een paar weken terug brulde Mogguh nog:

      wacht nu 12 december maar eens af hysterische gek!

      Ik heb 12 december keurig afgewacht.

      Ook riep Mogguh:

      Wacht nu maar 12 december af hysterisch ventje, de uitspraak van deze door Odrama benoemde lagere rechter is totaal onbelangrijk en zorgt er slechts voor dat de weg naar SCOTUS zich versneld

      Mogguh vroeg ook:
      Beukje, wil jij serieus beweren dat jouw CNN/NYT/WP en andere bronnen die je opvoert objectieve informatiekanalen zijn, of loop je hier maar een beetje te tr0llen?

      Tja, we kunnen wel stellen dat Newsmax er steeds naast zat terwijl CNN etc dingen schreven die wél bleken te kloppen.
      De vraag is of Mogguh ooit nog tot inkeer zal komen of dat het voor hem inmiddels te laat is.

     6. Beukman

      Mogguh tiert:
      Ik ontken alles wat jij beweert Beukman

      De feiten die je aandraagt zijn overdonderend, Mogguh. Kunnen we je inmiddels scharen onder de categorie magisch denkers?

      Hier, Newsmax in de bocht.
      youtube.com/watch?v=C2Ol2OJPZYY

    2. Nostradamus

     Dat rechters bij voorbaat al alles verwerpen zegt meer over de rechters: Anti-Trump. Wanneer mensen uit alle lagen van de bevolking getuigen van fraude en er geen logische verklaringen zijn voor de biden overwinning… poep stinkt!

     1. Mogguh

      Precies, de linkse verrotting blijkt dieper te zitten dan verwacht en ik sluit ook niet uit dat een burgeroorlog plaats gaat vinden. De Amerikanen kennende laten die zich echt niet in een socialistische heilstaat dwingen of hun wapens afnemen door de schaamteloze crimineel Biden en zijn gevolg van ongedierte.

     2. Beukman

      Een groot deel van die rechters bestaat uit Republikeinen, Damus. Een deel daarvan is zelfs nog door Trump benoemd.

      Wie zijn gelijk wil halen doet dat via de rechter. Dan niet achteraf bij verlies gaan zeuren dat die rechter (en de andere 50) bevooroordeeld zijn, want dat is buitengewoon kinderachtig. Óf je accepteert je regels van de rechtsstaat, óf je doet dat niet, maar dan ook geen beroep doen op rechters om je gelijk te halen.

      Ik raad je aan om eens te googelen op de rechtbankverslagen van deze zaken. Dan krijg je waarschijnlijk een beetje een idee op welke gronden de rechters de getuigenissen afwezen. Het is misschien goed om te beseffen dat het team Giuliani niet één zaak heeft aangespannen wegens fraude.

     3. Meriadoc Brandebok

      Voor de verkiezingsoverwinning van Biden is wel degelijk een verklaring. Hij wist de “blue wall” te herbouwen: de staten die hij en Obama hadden gewonnen en door Clinton waren verloren. Arizona was de thuisstaat van McCain, die door Trump continu was gekleineerd. Trump had dan ook een bedroevend slecht beleid gevoerd.

      Trump beweerde reeds voor de presidentsverkiezingen dat er fraude zou zijn gepleegd als hij verliezen ging. Trumps aanhangers gingen na Bidens verkiezingsoverwinning “de Leider tegemoet werken”: ze kwamen met leugenachtige filmpjes en verklaringen om de zogenamde “fraude” te staven. Trump sprong daar gretig op in. De waarheid deed er niet meer toe. In Trumps kringen en bij zijn aanhangers waren de op niets gebaseerde leugens als een welhaast dogmatisch feit geaccepteerd.

      In werkelijkheid was er geen fraude gepleegd. De minister van Jutitie heeft dat verklaard, de veiligheidsdiensten hebben dat verklaard, de rechterlijke macht verwees alle rechtszaken naar de prullenbak en zelfs waarnemersvonden geen aanwijzingen van fraude.

      Dit verhaal zal als een soort dolkstootlegende blijven rondgaan. Trump heeft de democratie een ongekende schade berokkend.

     4. Beukman

      Meriadoc schrijft:
      Trumps aanhangers gingen na Bidens verkiezingsoverwinning “de Leider tegemoet werken”: ze kwamen met leugenachtige filmpjes en verklaringen om de zogenamde “fraude” te staven.

      Inderdaad, en het is goed om dit nog eens te benadrukken.

      – Smartmatic heeft inmiddels advocaten afgestuurd op onder meer Fox, OAN en Newsmax wegens smaad. Allen hebben inmiddels al hun leugens weer ingeslikt, ook de plotseling o zo kruiperige John Tabacco van Newsmax, die eerst nog zulke ferme taal had uitgeslagen. Overigens betroffen de beschuldigingen richting Smartmatic ook staten waar hun machines helemaal niet zijn gebruikt.

      – Daarnaast beginnen een paar andere rechtszaken op gang te komen tegen mensen die willens en wetens naar de rechter zijn gestapt met valse getuigenissen. Er wordt zelfs een rechtszaak voor zwarte stemmers gestart die wonen in overwegend zwarte districten waarvan Trump had geprobeerd de stemmen ongeldig te verklaren.

      Tijdens de persco van gisteren sloeg Biden ook wat hardere taal dan voorheen uit richting het Trumpteam. Het is duidelijk: er hangt Bijltjesdag in de lucht. Vele Republikeinse politici zullen eieren voor hun geld moeten kiezen de komende weken.

     5. Nostradamus

      Tsja, zo gelooft iedereen zijn eigen waarheid. Ik kan socialisten niet overtuigen want die bubbel heeft een hele harde buitenlaag. (zie ook nSdap, nSb etc.)
      Overigens vind ik ook niet alles goed van Trump. Alleen lijkt het land ook echt, maar dan ook echt niets beters te bieden heeft op dit moment.

      Ik voorspel niets goeds als biden daadwerkelijk aan de macht komt. En voorspellen is mijn gebied, zowaar mijn naam Nostradamus is!

     6. Beukman

      Tsja, zo gelooft iedereen zijn eigen waarheid.

      Er is maar één waarheid, Damus. Er bestaan vaak echter wel meerdere interpretaties van de feiten.
      We discussiëren hier over die interpretaties. Als er iets niet klopt aan de geponeerde feiten, zit er niets anders op dan te proberen om ze onderuit te halen.

      Ik voorspel niets goeds als biden daadwerkelijk aan de macht komt.

      Ik ben dan wel benieuwd wat je probleem precies is met Biden. Het is een gematigde man, een man van het midden, hij zou in Nederland Rutte nog rechts inhalen.
      Óf geloof je al die Trumppraatjes dat hij het socialisme wil vestigen in de VS? Zoja, op welke uitspraken van hem baseer je dat dan?

     7. Nostradamus

      “Er is maar één waarheid”
      Maar dat is niet de waarheid die jij denkt dat het is.

      Biden is een oude seniele, extreem linkse man die aan het hoofd staat van een corrupte familie. Waarom het FBI onderzoek naar Hunter biden pas na de verkiezingen gestart/heropend is, dat is mij inmiddels ook wel duidelijk. Ook ontkent biden het bestaan van de extremistisch-socialistiche club antifa. Het meest grappige daaraan is dat ook die niets willen hebben van biden. Extreem gevaarlijke man dus.

     8. Beukman

      Sorry Damus, ik stel voor dat je eerst leert googelen voor je hier potst. Ik ben je factchecker niet, ik kan wel bezig blijven.

     9. Nostradamus

      Je hoeft voor mij niets te factchecken. Waarschijnlijk heb je een hoop fake-nieuwsbronnen. Dus je mag doorgaan met fake-MSM-nieuws googelen. Want ook Google (als je dat bedoeld) is niet te vertrouwen als het op politiek aankomt. Weten we inmiddels.

     10. Beukman

      Damus, als je een beetje onderzoekende geest had, dan zou je weten dat Biden alles behalve seniel is. Ook zou je weten waarom het Hunter Biden-onderzoek nu pas gestart is, en dat Trump zelf vier jaar terug ook heeft geprofiteerd van de achterliggende regel.
      Last but not least zou je weten dat Biden Antifa helemaal niet ontkent.

      Probeer je feiten eens op een rij te krijgen, ik ben je secretaresse niet. Je hebt al gemerkt hoe je er inzake je bewering over de WHO naast kleunde omdat je te beroerd was om zelf op onderzoek uit te gaan.

     11. Meriadoc Brandebok

      @Beukman

      Heb je trouwens gelezen dat Barr Trump inmiddels ook de rug heeft toegekeerd? En hij was nog wel een van Trumps trouwste marionetten!

     12. Nostradamus

      @Dramman
      Misschien heb ik wel wat beters te doen dan alle fake-nieuws websites af te struinen naar jouw waarheid. Zoals jouw aow bij elkaar werken.

      Biden is seniel en lijdt aan alzheimer. Plus nog wat psychologische aandoeningen. Toch nog altijd hoofd van een mafiose familie. En hij vind Antifa een idee, geen organisatie en dat is genoeg voor mij.

      Als jij mijn secretaresse was dan had ik je allang ontslagen.

     13. Beukman

      Ik had het gelezen, Meriadoc. Trump beschouwt inmiddels de trouwe marionet Barr, die hem in het verleden zo goed heeft geholpen, met name met het censureren van het Mueller-rapport, als een afvallige.

      Spannend wordt het op 6 januari. Dan wordt Pence geacht om voor het Congres de winst van Biden officieel bekend te maken. In het verleden heeft hij wel eens zijn snor gedrukt als het hem te pijnlijk werd, maar dit is toch echt het klusje van de scheidende vicepresident.
      Pence kan het daarna ook wel schudden.

      De komende vier weken gaat Trump verder met het aanrichten van schade. De man is ziek en zou daar een geschifte Republikein uit zijn lijden moeten worden verlost. Want dat de loser lijdt, staat buiten kijf.

   3. Beukman

    Overigens, Damus, is het onzin dat de WHO “geen mondkapjes meer aanbeveelt”.

    Gatherings should be held outside if possible, and participants should wear masks and maintain physical distancing. If held indoors, limiting group size and ensuring good ventilation to reduce exposure risk are key.

    euro.who.int/en/health-topics/health-emergencies/coronavirus-covid-19/news/news/2020/12/minimizing-the-covid-19-risk-advice-to-individuals,-communities-and-governments-for-the-winter-holidays

    Hier nog wat beelden van Trump over covid:
    youtube.com/watch?v=akE9hBslTBA

    1. stem weg

     ppffffff

     ALWEER ONZIN ,

     ENZ !

     1. Nostradamus

      Dit lijkt wel te kloppen. Op de WHO website staat dat. Er gaat zoveel fake news rond dat je het wel eens mis kan hebben. In dat geval ben IK wel zo eerlijk om dat toe te geven.

      Maar goed, je moet er wel rekening mee houden dat China de grote mondkapjes producent is én dat de Director-General daar neergezet is door China.

  3. Michelle used to be left wingend

   Politieke leugens en politiek correct gewauwel heeft tegenwoordig de overhand jegens de feiten en de waarheid. De waarheid mag niet meer worden gezegd. Ook feiten en statistieken zijn tegenwoordig racistisch.

 13. lucinde

  Michael vindt het blijkbaar fijn, om met zo’n lachwekkend slecht stukje, weer eens door Tim op z’n nummer gezet te worden.

  Trump en FvD zijn 2 zaken waar we in 2021 voorgoed van verlost zijn, een mooi vooruitzicht.

  1. eenling

   Nee dat heb je verkeerd lucinde. Zeker Trump zijn we niet vanaf. De horkerige obese crimineel is vanaf januari president af! Dan begint het feest..de beerput gaat dan open! Geen presidentiele onschendbaarheid meer dus zullen de rechtzaken elkaar snel opvolgen. Smullen wordt het als de fraudeur en leugenaar Trump door het ijs zal zakken in 2021. En voor het jaar 2021 om is zet ik ook in op een echtscheiding van Melania Trump, om het feestje compleet te maken. Wordt een mooi jaar, met juist veel Trump nieuws😆

   1. Beukman

    Juist, eenling. 🙂

    Over Melania gesproken. Dat is toch een soort van robot zoals ze praat en loopt. Biden zijn echtgenote is een échte vrouw, en de vonken schieten over en weer. Hartverwarmend!

    Beelden van een echte vrouw:
    youtube.com/watch?v=e37WQ7VMbKI

    1. Mogguh

     Ik zou de open haard nog niet aansteken met dat veenlijk van Biden, maar Beukman vindt haar helemaal geweldig, wat een psychopathische Trump haat niet allemaal kan bewerkstelligen.

     Melania Trump brengt Toetanchamon nog tot leven zo mooi is die vrouw…..

     1. Beukman

      Smaken verschillen, Mogguh. Als jij valt op robotvrouwen, dan is dat je goed recht.

      Maar kijk toch ook eens op dit filmpje wat een leuke, spontane vrouw die Jill Biden is. Na 4 jaar afzien met Melania valt dat des te meer op. Ze praat, ze lacht, ze kijkt haar man aan, er is interactie, zelfs over zoiets onbenulligs als kerstmis. Wat een verschil!

      youtube.com/watch?v=e37WQ7VMbKI

     2. eenling

      Het is inderdaad een prachtvrouw. Ik voel dat ze ook mooie dingen gaat bewerkstelligen in 2021!

     3. Mogguh

      Jij gorgelt als crypto-communist de dunne strönt nog wel van Biden, daar verbaas ik mij niet over Beukman, heb je al een foto boven je bed hangen van die Chinese crimineel met zijn blote aan een krekpijp lurkende zoon Hunter?

     4. Beukman

      Wat knap geraden, Mogguh. Zo’n foto hangt inderdaad boven mijn bed. Alleen heb ik jouw dikke kop erin gefotosjopt, mag je raden of dat op het lijf van Hunter is of van zijn pa.

     5. Nico Sibelijn

      Jill Biden komt inderdaad heel prettig over. Dom is ze ook niet, ze is gepromoveerd in de letterkunde.

      Daar kan de, geheel in plastic opgetrokken, pop Melanie inderdaad niet aan tippen.

     6. ManX

      Er gaan 13 Jills Biden in een dozijn – heel generiek vrouwtje dat je bij elke supermarkt tegen komt.

      Van Mellanie is er maar 1.

     7. Nico Sibelijn

      Melanie is inderdaad duurzame kitsch, goede vriend. Die staat over 30 jaar nog met dezelfde metalen glimlach te shinen. Helemaal jouw type.

     8. Piet151

      Melanie Trump heeft in de laatste vier jaar slechts een paar openbare activiteiten laten zien.
      De ene was een toespraak die bijna woordelijk was gekopieerd van een toespraak van Michelle Obama. Een prima toespraak dus, maar niet bedacht door Melanie Trump.
      Een andere openbare actie was enkele jaren later de publicatie van een boekje i.s.m. de Federale Handelscommissie, met de titel “Talking with Kids about Being Online”. Dat boekje was bijna letterlijk hetzelfde, inhoudelijk en qua uitvoering, als een eerdere uitgave onder de regering Obama i.s.m dezelfde commissie, maar met de naam “Net Cetera – Chatting with Kids About Being Online”.
      Waarschijnlijk waren die boekjes en toespraken onder Obama zo sterk, dat verbetering niet mogelijk was en kon worden volstaan met een herhaling.

     9. Nico Sibelijn

      Melanie moet gedacht hebben dat goed gejat beter is dan slecht zelf bedacht.
      Het verschil was wel de presentatie, Melanie komt pijnlijk houterig over en kan slechts moeizaam van de autocue lezen.

     10. Mogguh

      Nico de debiel rukt zich nog wel af in de Apenheul op een mandril met een rooie reet en lippenstift.

     11. Beukman

      Trouwens, de hypokriete Trump-pers is boos dat Jill haar doctorstitel gebruikt. Ze vonden “doctor Biden” “fraudulent” klinken.
      Hoe seksistisch kun je zijn?

      npr.org/2020/12/13/946068319/op-ed-urging-jill-biden-to-drop-the-dr-sparks-outrage-online

    2. Mogguh

     Nee dan dat wijf van die ranzige baviaan Odrama, die trekt volle zalen.

     1. Nico Sibelijn

      Dat is wel juist, Mogguh, Michele is in de V.S. razend populair en had het, als ze zich als presidentskandidaat had gekandideerd, de verkiezingen zeker van de loser Trump gewonnen.

     2. Beukman

      “Dat wijf van Obama” heeft bovendien een prachtig boek geschreven.
      Die robot Melania heeft iets triests over zich, begrijpelijk ook wel. Haar man gaat vreemd bij het leven en is daarnaast ook een vreselijke botte lül. Maar ja, het is natuurlijk wel leuk toeven in het Witte Huis.

     3. Thant dolpf

      Aldus onze ranzige ariërbleekscheet.

     4. stem weg

      het strónt vlé®ken legioen onder elkaar

      ENZ !

     5. Thant dolpf

      Hoe is het ermee Vandaag, ouwe haathannes?

 14. ervi

  Ik stel voor deze draad af te sluiten wegens infantiel niveau.

 15. Peet64

  Het begint eindelijk een beetje te dagen (ook bij DDS) wat Trump als president gedaan en geprobeerd heeft in weerwil van pure tegenwerking en boycot. Als Obama zo vrede in het M.O. had verkregen had hij weer de nobelprijs en giga publiciteit verkregen. Trump kreeg één fotootje in het nieuws. Onder de zwarte bevolking was de werkloosheid met 15% teruggelopen en het huizenbezit 10% toegenomen dankzij Trump de racist. Daarom steunen veel getinte Amerikanen hem ook. De media (ook in Nederland) worden maar vanuit één richting gesponsord en beïnvloed. Alleen zijn nogal ruwe houding en soms domme uitspraken worden meteen tegen hem gebruikt zodat iedereen in Nederland dezelfde indruk van hem heeft. Terwijl over Biden zat te vinden is dat je niet in de gewone media kan vinden, maar dat onderdrukt wordt allemaal voor de woke agenda waar gelukkig de DDS ondanks hun nogal emotioneel gekleurde journalistiek tenminste wel een tegengeluid aan geeft.

 16. Bes Tolen

  Meriadoc Br., u met uw gezwam. Mc Cain was vanaf het begin, ja er voor al, tegen Trump. Dus wat u schrijft is onzinnig.
  Amerika wordt straks weer officieel geregeerd door links fascisten en dat zijn in dit geval veelal echte fascisten, die de Roomse kerk of te wel de eigenaren er van, dienen, en niet alleen in Amerika. Een vloek voor het westen maar wel het meest invloedrijk. Die bestaat aan het aanpraten van ondeugdelijk geloof en verder bedrog en verspreiden van laster over tegenstanders waartoe alle middelen ter beschikking staan. Permanent. Daarmee wordt het vertrouwen in de mensheid ondermijnd en dat is mee hun kracht. Onbetrouwbaarheid van informatie. Vals. Op foute sporen zetten. Want dat maakt de mensen onzeker, verraderlijk, meer rottigheid. Daar lijdt de mensheid onder.

 17. jarenvanlood

  Trump heeft de swamp dan wel niet leeg gepomp. Hij heeft het op z’n minst voor de hele wereld bloot gelegd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.