Horecaondernemer uit harde kritiek op schurkenkabinet Rutte: ‘Probleemveroorzakers laat je nu oplossing bedenken’

Horecaondernemer Won Yip uit vlijmscherpe kritiek op het kabinet Rutte maar op de gehele gang van zaken in de Nederlandse politiek. De mensen die de problemen veroorzaken in Nederland zijn dezelfde mensen die ook met de oplossingen komen, dit is volgens Yip niet normaal. Ieder goed werkend bedrijf zorgt ervoor dat de probleemveroorzakers weg worden gewerkt. Dit gebeurt niet in de Nederlandse politiek. 

Het zelfreinigend vermogen ontbreekt in de Nederlandse politiek. Iedereen beschermt elkaar, en wanneer er mensen ter verantwoording moeten worden geroepen, dan is iedereen het ineens vergeten – *kuch Rutte & Asscher.

Als het aan horecaondernemer Yip ligt mogen ze allemaal opstappen: het kabinet, de gehele Tweede Kamer – ja, ook zij hebben gefaald volgens Yip – en de betrokken rechters. Op de vraag wie al deze mensen dan moeten gaan vervangen antwoordt hij: de competente mensen staan vanzelf wel op om ze te vervangen.

Yip heeft natuurlijk volkomen gelijk, niet alleen in de toeslagenaffaire maar ook in de vervolging van Wilders en het Groningse gasdilemma wordt keer op keer duidelijk dat we al jaren te maken hebben met een bestuurlijke elite die vuile spelletjes spelen.

Een grote schoonmaak is dan ook wat de Nederlandse politiek goed kan gebruiken. De hele bestuurlijke kliek loopt op dit moment elkaar alleen maar uit het vuur te houden. Opstappen, en nooit meer terugkeren, zou het beste zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. LifeBuddy

  Horecaondernemer Yip heeft ook door, dat straks heel de horeca overgenomen wordt door de moslims. 2 maanden geleden is er 19.000 miljoen euro naar de moslimlanden overgemaakt en de banken weten Niet aan wie. Het is niet zo moeilijk te bedenken, dat dat geld in [nedere]land weer Wit gemaakt wordt.

 2. Mireille

  Wie zouden het beter hebben gedaan?

  1. stem weg

   IEDEREEN , met een gezond portie verstand !

   Welke idioot gaat nou ruzie maken of areasolen wel of geen deel uitmaken van de besmettingen ? Het gelijk halen was belangrijker dan levens redden.

   Walgelijk volk

   Welke idioot gaat door met zijn achterlijke beleid nu blijkt dat corona een mortaliteit heeft die lager ligt dan influenza stomme koe ?

   1. Mireille

    Iedereen is wel erg vrijblijvend, dat is dus geen antwoord. Wat ziin trouwens areasolen? U bent lachwekkend, is mijn indruk.

    1. stem weg

     ken je nagaan hoe simpel het is domme koe ? ben jij mreille 1, 2 , 3 of 4 ?

   2. Ab Infinitum

    Doodgaan aan influenza is minder ingrijpend schat ik in. Minder toestanden zoals beademing en/of coma zoals bij Corona. Vrediger zou ik willen zeggen.

    1. stem weg

     kennelijk geen idee waar een influenza patiënt doorgaans aan sterft zou ik zo zeggen

 3. ropart

  ondernemers met schulden zijn kneedbaar.

 4. stem weg

  kim jung rutte heeft honderden mensen in verzorgingstehuizen vermoordt laat dat duidelijk zijn. De maanden lange eenzame opsluiting in slecht geventileerde oude gebouwen heeft onnodig veel levens gekost.

  De rest van zijn wanbeleid is uit dat oogpunt gezien bijzaak. Het OMT en RIVM is pure maffia. Meneer van Dissel is miljonair geworden dankzij corona.

  1. ZWEEDSE K0K

   heeft vermoordt, laat dat duidelijk zijn.

   Heel duidelijk.
   Beter onaangenaam dan ongeletterd.

   1. Oepsie

    Taalnazi Zweedsecock laat weer een windje!

   2. Xyz1234

    Nee Zweedse cock. Beter ongeletterd dan onaangenaam.

   3. Logica

    Jij weet ook wel dat Rutte het van zijn charme moet hebben en niet van zijn beleid. Rutte heeft zoveel leef veroorzaakt, maar hij heeft veel onbekwame ministers aangesteld. Wiebes is een mooi voorbeeld, mocht gewoon weer in dit kabinet meedoen. Daarnaast heeft hij Wilders echt smerig genaaid met dat proces. Maar zijn lach schijnt alles te kunnen compenseren. Het is een triest feit.

  2. LifeBuddy

   stem weg, 100%+++++++++++++++++++++++++++++++

 5. ZWEEDSE K0K

  schurkenkabinet Rutte

  Bart/DDS serieus nemen wordt met de dag moeilijker.

  Of Bart ziet brood in andermans virtuele dood.

  1. stem weg

   zie geen brood in je virtuele dood het zou wel opluchten

   1. ZWEEDSE K0K

    Stem weg
    Ontlasting weg
    Verstand weg.
    Alles weg/foetsie!

    1. stem weg

     heb je de ziekenhuizen al geteld micro zwetscockje

    2. driewerf

     Mooi nou jij nog

     1. stem weg

      👏👏👏😂😂😂

 6. Telex

  Yip heeft de spijker op zijn kop geslagen. Iets wat iedereen eigenlijk wel weet maar niet durft te uiten. Nogmaals een lichaam dat zichzelf corrigeert heeft altijd gelijk. En wat doet de massa? Inderdaad de ogen sluiten voor Mark Vaak

 7. Cootje

  Dit kan alleen in een bananen republiek , ze kunnen in de gehuchten veen en Staphorst de orde niet handhaven , en dan heb je de wet ook niet nodig , maar als je de baas van de BV Nederland bent en je hanteerde een doctrine die zijn weerga niet kent tot zelf de tweede kamer niet juist informeren moet je Orban niet terecht wijzen .

 8. Nico Sibelijn

  “ schurkenkabinet Rutte”

  Ben je wel goed bij je hoofd, Bart?

  1. stem weg

   hoe moet je een moordenaar anders omschrijven dan strónt vlé®k

 9. Aborifa

  Won for president!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.