Ja ja… GroenLinks-moslima heeft “nooit iets gemerkt” van enge clubs gelieerd aan Femyso

Kandidaat-Kamerlid voor GroenLinks Kauthar Bouchallikht heeft nooit iets gemerkt van enge clubs waar haar vorige organisatie Femyso aan gelieerd is. Margriet van der Linden gelooft haar op haar woord en vraagt in haar programma Dit is M. vooral niet te ver door.

Kijk toch eens, wat een zaligheid:

Voor wie echt geïnteresseerd is in hoe blind die Bouchallikht dan wel moet zijn geweest, kijk hier eens even naar. Het kan gewoonweg niet dat ze daar niets van heeft gemerkt. Dat blijkt ook wel uit deze tweet:

Er is inmiddels zóveel over haar achtergrond en die van Femyso bekend dat het haast wel te voorspellen is wat er de komende jaren uit haar mond zal gaan komen. Natuurlijk zal ze wat gaan preken over klimaatverandering en een beetje GroenLinksig doen, maar binnen de kortste keren zal ze waarschijnlijk de weg vrijmaken voor een radicale vorm van de islam. Niet door direct voor sharia te pleiten of dat soort fratsen, maar via termen als ‘gelijkwaardigheid’, ‘islamofobie’ en mensenrechten.

En om de verdenking nog wat meer kracht bij te zetten, kijk dit. Ze is in ieder geval al haar verleden aan het schoonpoetsen. Zomaar zonder reden natuurlijk:

GroenLinks heeft echt wel een probleem binnengehaald. Het wordt interessant om te zien hoe lang links Nederland dit zal gaan blijven verdedigen of ontkennen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Blondie

  Links maakt alles kapot in Nederland.

  En het grootste probleem van dit gebeuren, Links schaamt zich nergens voor.

 2. homefront

  Zij kent alleen de islam normen en waarden en die zijn voor haar héél normaal

 3. Maurits Dekker

  GroenLinks zal deze islamistische moslima echt niet uit haar partij verwijderen.
  Jodenhaters zoals deze Bouchallikht passen uitstekend in deze links-extremistische partij die voor het grootste deel uit jodenhaters bestaat. Zelf noemen zij zich heel eufemistisch anti-zionisten en hebben nooit kritiek op de religie van de vrede religie van de dood.
  Een stem op GroenLinks is een stem vóór onderwerping, achterlijkheid en religieus fascisme.

  Misschien zijn er toch nog een aantal mensen die niet in verband gebracht willen worden met de moslimbroederschap en op 17 maart hun stem aan een echte partij geven.

 4. Nostradamus

  Als ze zo naïef is dan heeft ze niets in de politiek te zoeken. Of ze probeert MR voorbij te streven in het kampioenschap liegen.
  Ach, het grijze wolfje uit de roede van de moslimazusterschap.

 5. JoopvdJoop

  Tsjoh,over Cliteur reageren de linkse rakkers meteen maar nu is ‘t ijzig stil terwijl er genoeg feiten naar boven komen over deze mevrouw.
  Liever de rechtse gedachten bashen dan realistisch nadenken.

 6. Vrijedenkert

  GroenLinks wil graag stemmers trekken onder mensen met een migratieachtergrond en dacht met deze mevrouw een klapper te maken.
  Een vrouw en moslima met een groene agenda dat moet een voorbeeld zijn van groen, progressief en feministisch maar men verkijkt zich op deze mevrouw en men heeft zich een rad voor ogen laten draaien.
  Deze mevrouw mag op het gebied van natuur, millieu en klimaatbeleid dan wel behoorlijk progressief en groen zijn maar op alle andere punten gewoon streng religieus en conservatief.

  1. Eppo123

   Helemaal eens

 7. Eppo123

  Fijne vent die haat prediker, met zijn homofobie. Wederom selectieve verontwaardiging bij links. Als iemand van de SGP zich homo onvriendelijk uitdrukt, zijn ze er als de kippen bij van links, om hier tegen in te gaan.

 8. Kleurloze Politiek

  Het is wel heel hypocriet op een politicus aan te vallen puur om haar religie terwijl er nooit is bewezen dat ze maar iets verkeerds heeft gezegd of gedaan.

  En deze zelfde hypocriete leden stemmen wel al te graag op de grootste wanpartij FvD die openlijk antisemitische uitingen naar partijleden heeft gedaan en daarbij stroomt het bij jongeren partijleden vol met haat en Homofobie..

  Dus hypocriet kun je dan nog zijn als je zelfs op de grootste foute Partij stemd.
  Waar het één grote bende is en maar niet wil inzien hoe hij alles stuk maakt.

  1. Nostradamus

   Disclaimer over facisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

 9. batilandan

  @mufitmenk associeren met extremisme ? Het kan niet gekker worden, ik nodig iedereen even 5 minuten de tijd nemen om naar deze man te luisteren. Jullie worden gehersenspoelt waar je bij staat. Voor een keer in je leven luister eens wat die mensen allemaal zelf te zeggen hebben inplaats van ze in 1 minuut af te schilderen.

  1. Edjan

   Na lang zoeken (u bent niet erg duidelijk) heb ik mufti Menk gevonden. Niemand hier associeert hem met extremisme, hij is alleen ontvolgd door Kauthar Bouchallikht.
   Ik heb van de man een video gevonden van meer dan 1 uur en (zoals u vroeg) heb ik 5 minuten naar hem geluisterd. Ik heb hem in die tijd geen extremistische dingen horen zeggen. In Wikipedia lees ik dat hij salafist zou zijn (hij wil de islam terugbrengen naar de begintijd).
   Ik ben het met u eens dat wij meer zouden moeten uitgaan van wat wij mensen horen zeggen (en zien schrijven) dan van wat wij van derden horen.

   1. Edjan

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=Dlsabo73120
    h**ps://en.wikipedia.org/wiki/Ismail_ibn_Musa_Menk

 10. Yoyo

  Het selectieve geheugen van de algehele linksheid( media,journalisten en alle andere verdere wegkijkers), alsmede de selectieve linkse verontwaardiging is hier ten volle tentoongespreid.

  Dit is Nederland anno 2020.

  Is er nog hoop?

  1. lucinde

   Nee, er is een wereldwijd links complot. Nu maken ze al een virus dat specifiek de haatkwab (alleen aanwezig bij rechtse mensen) opvreet.

   1. Loelap

    Jullie vermoordden Pim Fortuin en het enige waar jullie goed in zijn, is haten en demoniseren. Zou i.p.v. een training diversiteit maar eens een cursus zelfreflectie volgen.
    Jullie zijn zo intolerant als de pest,

    1. Thant dolphf

     Dan hebben jullie (rechts dus!) de aanslagen in Noorwegen in 2011 gepleegd, waarbij 75 mensen koud gemaakt worden!!

     OFTEWEL:

     ~Kap nou toch met die hatelijke logica van rechts, om de halve bevolking van de moord op Theo van Gogh te beschuldigen.~

 11. Sando

  Hang maar een GroenLinks plakaart op in je huis voor het raam als je durft?

 12. lucinde

  Groen links haalt hier een enorme bak bagger naar binnen.

  fijn dat de reacties zo bezorgd zijn over het lot van Groen Links..hartverwarmend!

 13. Linksbuster

  Een engere club dan de islam bestaat niet, daarbij vallen alle andere enge clubs in het niet, dus in dat opzicht heeft ze gelijk

  1. Loelap

   Ja raar dat Links met bakken moslims wil binnenhalen. Zou dat een vorm van masochisme zijn of een vorm van naïviteit gecombineerd met domheid?Als je je een beetje verdiept in hoe het eraan toegaat in hun thuislanden dan weet je dat het niet verstandig deze primitieve tribale mensen binnen te hengelen.

 14. cronewillie@gmail.com

  wat zou dit land weer opbloeien als dat
  groen links en dat verschrikkelijke D66
  per direct opgeheven (eruit trappen) zou
  worden.

  1. Edjan

   Cronewillie. Ja, zoete dromen. Maar links heeft besloten dat we kapot moeten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.