Burgemeester eist invoering vaccinatiepas voor allerlei ‘voordelen’: ‘Om van alle vrijheden genieten!’

Op Europees niveau voert men tal van discussies met de vraag of een ‘vaccinatie-paspoort’ wenselijk is. De burgemeester van Altötting heeft geen zin om te wachten op de uitkomst hiervan. In de Duitse regio krijg je na je tweede prik al een vaccinatiepas. De Duitse regering vreest voor een tweedeling. 

Regioburgmeester Erwin Schneider had geen zin om de lopende discussies af te wachten. Hij is namelijk van mening dat een vaccinatiepas veel vrijheid kan brengen. Terug naar het ‘normale leven’ aldus Schneider: “Ik hoop dat we met deze pas sneller terug kunnen naar het normale leven”

Op dit moment zijn er nog geen concrete toepassingen verbonden aan het gebruik van de pas, maar dat gaat wel gebeuren als het aan Schneider ligt. Eerst moeten alle 80-plussers geprikt worden. Dan kunnen ze genieten van hun vrijheid:

“En dan samen bijvoorbeeld weer een leuke cruise op de Rijn maken. Ze kunnen alvast van alle vrijheden genieten.”

Volgens de burgmeester wordt de discussie rondom een vaccinatiepas ‘verkeerd om’ gevoerd. Het gaat niet om privileges aldus de burgemeester:

“Het gaat er niet om dat gevaccineerden privileges krijgen, maar je geeft ze hun ingeperkte burgerrechten terug.”

Wel gaat de burgemeester voorbij aan het punt van keuzevrijheid. Want wie niet kiest voor een vaccinatiepas wordt dus maar simpelweg buitengesloten. Ook is het vrij oneerlijk dat bepaalde groepen, vanwege politieke keuzes, eerder van hun ‘vrijheid’ zouden mogen genieten dan andere groepen. In dit geval zouden 80-plussers massaal weer naar buiten kunnen, maar de werkende klassen niet? Dat is dan toch gewoon krom? De Duitse regering ziet voorlopig nog helemaal niks in zo’n pas, en dat is maar goed.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Jack Flash

  Impfung macht also frei.

  Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  1. Thant dolph

   Alleen stemmingmakers hebben het lef om massale deportaties van Joden gelijk te stellen met het hanteren van een vaccinatiepaspoort…

   1. Queen

    Stemmingmakerij is vaak nog te volgen. Deze vergelijking gestoord.

    1. usb3.0

     aldus dé fascistische vaccinatiedrammers queer en trnasdolfje..

    2. ET007

     Wat begrijp jij niet aan dit grapje? Doet het pijn? Schei toch uit met die zielig-makerij!

    3. driewerf

     Jij bent anders ook nooit te beroert om er een godwin tegenaan te gooien vent

   2. usb3.0

    En je hebt de ontkenners die zeggen ga maar lekker rustig slapen hè dat zijn de klootzakken die het voor anderen denken te moeten bepalen…

   3. Nostradamus

    Het is niet alleen dat. In duitsland bestaan inmiddels ook concentratiekampen voor carantaineweigeraars. De geschiedenis herhaalt zich.

    De (extreem)linkse SOCIALISTEN kunnen wellicht daarom WEL een politieke moordenaar levenslang geven: h**tps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5211232/moord-duitsland-neonazi-politicus-celstraf-lubke-stephan-ernst
    En hier loopt de moordenaar (Volkert van der Graaf) van de beoogde beste premier die Nederland nooit gehad heeft, Pim Fortuyn, weer in vrijheid rond. Maar we mogen niet aan een complot denken want dan ben je een wappie.

    1. Thant dolph

     “In duitsland bestaan inmiddels ook concentratiekampen voor carantaineweigeraars”

     Hebben ze inmiddels toestemming gekregen van de autoriteiten om een verkwikkende douche te nemen? Of moeten ze het gas ook nog zelf betalen?

     1. usb3.0

      In Duitsland krijgt men subsidie op het aanschaffen van gas..

     2. Nostradamus

      Ik heb toch echt vernomen dat wij van het gas afgaan en in Duisland gingen ze juist over op gas. Zal dat er iets mee te makne hebben?
      Ik heb niet vernomen om wel gas het ging.

  2. hans-e-pans

   Dit is de bekende tactiek in de politiek, je laat een van de mindere goden in een provisie achteraf en een klein dorpje dit soort wartaal uitslaan en noemt dat dan een eenmansuitspraak.

   Later blijkt dan dat een van die mindere goden in een provisie achteraf en een klein dorpje gewoon zijn mond voorbij sprak, en er na enige tijd en onverwachts toch sneaky een ‘vaccinatie-paspoort’ zal worden ingevoerd.

   Een bekend voorbeeld van deze tactiek in Nederland, waren de uitspraken van de anti…… Dries van A. over de drie veroordeelde oorlogsmisdadigers die vastzaten in de gevangenis van Breda. Oudere Nederlanders kunnen zich dat nog wel herinneren.

 2. M. Brandenburg

  Niet-gevaccineerden herken je vervolgens aan de gele ster die zij op hun borst duidelijk zichtbaar moeten dragen, en vervolgens zijn we weer terug bij af, waar we de bevolking wederom gaan opdelen hen die doen wat de overheid voor ogen heeft en de ongewensten. Enkel ziek links totalitairen zien niet zij hun eigen geschiedenis keer op keer maar blijven herhalen, of ze weten het wel, maar hebben er verder geen problemen mee.

 3. Realist

  Duitsland heeft niks geleerd vd oorlog met de jodenster, de geschiedenis herhaald, zich.

 4. Queen

  “Ook is het vrij oneerlijk dat bepaalde groepen, vanwege politieke keuzes, eerder van hun ‘vrijheid’ zouden mogen genieten dan andere groepen.”

  Dit heeft geen drol met politiek te maken maar volksgezondheid. Jij vindt dus dat jij mij mag besmetten en als ik dat niet wil ik maar binnen moet blijven. Lijkt me niet als de oplossing zo simpel is als een vaccin. Ik betwijfel alleen of die oplossing zo simpel is, de kans op resistente mutaties lijkt mij erg groot.

  1. usb3.0

   Je moet je grafbek dichthouden zwijn met je “jij vindt dus dat jij mij mag besmetten en als ik dat niet wil ik maar binnen moet blijven”.

   Je bent een zielige randdebiel die werkelijk geen idee heeft waar hij het over gaat, als je zegt dat het vaccin de simpele oplossing is, je bent een smerige fascistische nazi die geen respect heeft voor de vrije wil en vrije keuze van mensen

   1. Queen

    Keuzes hebben gevolgen puber.

    1. usb3.0

     Keuzes op basis van wat? leugenachtige pçr tests, onzinnige regels, schijnveiligheid, nagenoeg niet geteste vaccin..

     Echt wat ben jij achterlijk zeg!

    2. driewerf

     Afrika jankerd heeft weer een grote waffel meer is het niet een natte scheet prrrrtttttt .meurlucht

  2. Nostradamus

   Alleen bange mensen moeten zich lekker laten vaccineren. Dan hoeven ze ook niet bang te zijn voor de niet-gevacineerden. Iedereen vrijheid blijheid!

   1. Queen

    Ik ben gezond en loop denk ik weinig risico. Ik vind alleen dat ouderen en minder gezonde mensen ook een rol in de maatschappij hebben. Om met hun gezondheid te spelen of hun vrijheden af te nemen is in mijn ogen niet solidair en volgens mij is solidariteit juist wat we momenteel missen in de maatschappij.

    We gaan af op een 3e wereld maatschappelijke opbouw en dat komt door identiteit van zowel links als rechts en landverraad door Wilders. We moeten de aanval op de midden en lage inkomens stoppen en dat lukt alleen eensgezind.

    1. usb3.0

     Nee hoor queer, jij bent ziek in je hoofd, je hebt gespleten persoonlijkheden dat zie je niet aan de buitenkant natuurlijk…

    2. Nostradamus

     Dat doe je dus niet als zij zich ook vrijwillig laten inenten. Indien zij zich niet vrijwillig laten inenten is dat een risico die ze zelf willen lopen. Daar hebben wij niets over te zeggen.

     Wat je daarna zegt… Wappie! Hahahaha

  3. M. Brandenburg

   Niemand besmet jou als jij je niet opsluit met iemand in een slecht geventileerde ruimte, maak hget gebrek aan eigen initiatief niet een zaak van een ander. De vraag is waarom je sowieso bang bent voor een virus dat bewezen niet gevaarlijker is dan de griep en enkel mensen die de gemiddelde leeftijdsverwachting hebben bereikt en twee of meer onderliggende gezondheidsaandoeningen hebben kantjeboord doen gaan. er zijn nog geen 550 mensen onder de 75 overleden die verder helemaal gezond waren, zoals er ook met mensen met aandoeningen waarbij de griep ze ook teveel had geweest nog geen 1% uitmaken van de totale sterfte aan Corona, dus waarom ben je zo fanatiek in je angstzaaien? 75% kans en meer dat je besmet raakt door de personen in je woning, of gaan we de data van het RIVM negeren. 0% mensen die in de buitenlucht of goedgeventileerde ruimtes besmet raken. minder dan 1% in de Horeca, en een rapport dat aantoont dat een open Horeca het aantal besmettingen juist doet afnemen (waarschijnlijk omdat mensen dan naar buiten gaan en niet thuis blijven zitten..) en zo kunnen we doorgaan, en uiteraard het peer-reviewed onderzoek dat AANTOONT dat de maatregelen geen ene donder voorkomen aan verspreiding. Funfact in de top 16 van landen die het het slechts doen zitten alleen maar landen met ver gaande maatregelen. Dat op zich zou mensen met gezond verstand al iets geleerd hebben.

  4. liefdevol rechts

   Queen, dus jij mag wel bepalen wat anderen moeten doen, dus jij mag bepalen wie de vrijheid verdient en wie niet?
   Dus jou hebben ze al zo bang gemaakt als een wezel en dat heeft jou murm gemaakt voor een vaccinatie en dan mag jij plots gaan beslissen of jouw buurman ook gevaccineerd moet worden? Ten eerste: als jij je laat vaccineren waar moet jij dan nog bang voor zijn? Laat iedereen vrij rondlopen gevaccineerd of niet en als dat niet voldoende is voor jouw blijf dan maar lekker thuis! En kom niet zeggen dat een vaccinatie niet altijd afdoende is, want waarom in godsnaam laat je het anders doen, ben je gek of zo?

  5. Edjan

   Queen, ik neem aan dat jij je laat vaccineren? Maar dan kan een ander jou toch niet besmetten? Een opmerking als:
   “Jij vindt dus dat jij mij mag besmetten”
   slaat dan ook nergens op en is stemmingmakerij.

 5. Thant dolph

  Kom d’r maar in, Ramsteinn.

 6. Henry Higgins

  ‘Ook is het vrij oneerlijk dat bepaalde groepen, vanwege politieke keuzes, eerder van hun ‘vrijheid’ zouden mogen genieten dan andere groepen. In dit geval zouden 80-plussers massaal weer naar buiten kunnen, maar de werkende klassen niet?’

  Je kunt dat oneerlijk vinden maar er is ook niemand mee gediend dat gevaccineerden vanwege dat argument gedwongen zijn binnen te blijven.

  1. usb3.0

   Iedereen moet gewoon naar buiten druilkoor, jullie fascistische vaccinatiedrammers hameren er maar op dat bepaalde groepen gestraft moeten worden…

   1. Henry Higgins

    Ik maakte een pragmatisch bedoelde opmerking. Als we de economie en het openbare leven weer op gang willen brengen lijkt het me goed dat in elk geval de gevaccineerde burgers weer de straat op kunnen en bijvoorbeeld op vakantie kunnen gaan.
    Ik snap wel dat het oneerlijk voelt naar de mensen die nog een paar maand moeten wachten maar nood breekt wet.

    1. usb3.0

     Je bent gewoon een fascistische idioot die geen respect heeft voor de vrije wil van mensen

     1. Beukman

      Onzin. Rokers zeurden vroeger ook altijd dat ze in hun vrijheid werden beknot toen ze niet meer overal mochten roken.

     2. usb3.0

      “Rokers zeurden vroeger ook altijd dat ze in hun vrijheid werden beknot toen ze niet meer overal mochten roken.”

      Roken is een keuze, niet vaccineren nagenoeg niet als ik jullie fascistische vaccinatiedrammers zo hoor

     3. Beukman

      Als jij je niet wil laten vaccineren, dan staat jou dat geheel vrij, broekplasser. Dat anderen geen zin hebben om zich vervolgens door jou te laten besmetten is hun goed recht.

     4. usb3.0

      “Als jij je niet wil laten vaccineren, dan staat jou dat geheel vrij”

      Nee hoor beukhol dat is een leugen, kijk je eigen reaguursels maar eens na dan zie je dat het geen vrijblijvende optie, dit wordt wel gesuggereerd natuurlijk, het zit niet ver van het vergelijk met Joden die gingen “werken” in Duitsland

     5. Beukman

      Die joden werden op de trein gezet, broekplasser. Wel even iets anders dan mogen kiezen of je je wel of niet laat vaccineren, dacht je ook niet?

      Misschien krijgen we straks wel treinen met aparte coupé’s voor mensen die zich wel hebben laten prikken en mensen die dat niet hebben laten doen.
      Welke coupé neem jij?

     6. usb3.0

      Nee hoor beukhol ,jij vindt helemaal niet dat ik een keuze heb, al zeg jij natuurlijk van wel maar dat is voor de bühne.

      “Misschien krijgen we straks wel treinen met aparte coupé’s voor mensen die zich wel hebben laten prikken en mensen die dat niet hebben laten doen”

      Dit is wel het meest arrogante wat je maar kunt schrijven natuurlijk, met je vrije wil, wat is een vaccinatie dan waard als je niet kunt gaan en staan of reizen waar je wilt, waar maak jij druk om als jij gevaccineerd bent, je bent gewoon een bang jochie…

     7. Beukman

      Het is net als rookcoupé’s, broekplasser. Wie niet rookt mag overal zitten. Wie wél rookt, mag alleen in de rookcoupé zitten.
      Als jij je laat vaccineren, mag je overal zitten. Aan jou de keus.

     8. usb3.0

      “Als jij je laat vaccineren, mag je overal zitten. Aan jou de keus.”

      Als ik mij niet laat vaccineren omdat dit mijn vrije keuze is mag ik ook overal zitten…
      Jij bent een fascistische vaccinatiedrammer.

      “Misschien krijgen we straks wel treinen met aparte coupé’s voor mensen die zich wel hebben laten prikken en mensen die dat niet hebben laten doen.”

      En je spreekt jezelf tegen, gevaccineerde mogen niet overal zitten van jou, dus?

     9. Beukman

      Als ik mij niet laat vaccineren omdat dit mijn vrije keuze is mag ik ook overal zitten…

      Nee broekplasser, vrijheid bestaat bij de gratie van begrenzingen. Als jij je niet laat vaccineren, mag je overal zitten behalve op de plekken die voor gevaccineerden zijn gereserveerd.

      Wil jij daar ook zitten? Lijkt het jou ook wel wat, om meer keuze te hebben waar je mag gaan zitten? Geen probleem. Laat je even vaccineren, en ook voor jou gelden dan de voordelen van het gevaccineerd zijn, aangezien jij als gevaccineerde anderen niet meer kan besmetten.

     10. Henry Higgins

      “Misschien krijgen we straks wel treinen met aparte coupé’s voor mensen die zich wel hebben laten prikken en mensen die dat niet hebben laten doen.
      Welke coupé neem jij?”

      Usb3.0 zal kiezen voor de coupé met gevaccineerden, zoals de grefo’s die hun kinderen niet lieten vaccineren tegen de mazelen hopen mee te kunnen liften op de groepsimmuniteit van mensen die niet zo dom zijn.

     11. Thant dolph

      Vergis je niet Ernst, Home-usbtje is beslist geen grefo…

     12. Henry Higgins

      “Home-usbtje is beslist geen grefo…”

      Gelukkig maar. Ik vergeleek hem slechts met het laffe gedrag van grefo’s.

     13. usb3.0

      “vrijheid bestaat bij de gratie van begrenzingen”

      Oh dus je miept al over beperken van vrijheden, volgens jou bepaal jij mijn grens, waar ik zit of sta of ik, als ik recht wil houden op een vrij leven, mij volgens jou maar even moet laten vaccineren! op basis van wat? waartegen? waarom? vaccineren waarmee?

     14. usb3.0

      heinrich en transdolfje de 2 éénheid

     15. Thant dolph

      Néé jehova -mannetje, je bent een beetje in de war.

      Er is hier maar één Twee-eenheid, en dat is
      Usb-Homefrontje & de poepclown ‘2030’…

     16. Edjan

      Beukman 2 uur geleden
      Als jij je niet wil laten vaccineren, dan staat jou dat geheel vrij, broekplasser. Dat anderen geen zin hebben om zich vervolgens door jou te laten besmetten is hun goed recht.

      Onzin, Beukman, een niet-gevaccineerde kán geen gevaccineerde besmetten. Of beweer je dat dat vaccin helemaal niet werkt?

    2. Nostradamus

     Alleen bange mensen moeten zich lekker laten vaccineren. Dan hoeven ze ook niet bang te zijn voor de niet-gevacineerden. Iedereen vrijheid blijheid!

    3. NoDoubt

     vaccins zijn mRNA en veranderen je DNA definitief. Vaccins zijn niet getest. Maar farma betalen niet als het mis gaat. Dat betaalt de overheid U. Het is vergelijkbaar met Monsanto. Keep on dreaming.

  2. NoDoubt

   IFR is 0,05 tot 0,23%. En dus geen 3,% zoals WHO zei. Ondertussen hebben ze vele miljarden verdiend en als het fout gaat bij het inenten of de gevolgen ervan, neemt pharma niet de schuld op zich maar de overheid betaalt de schade oftewel de burger. We betalen nu al het gelag voor een griep/ Keep on dreaming

 7. Monty

  Volgens vele reageerders kon Nederland een voorbeeld nemen aan de Duitse aanpak van corona.

  Daar waren ze goed bezig.

  1. usb3.0

   Daar hoort een ster in de vorm van een pas niet bij..of vind jij dat wel?

   1. Thant dolph

    Alleen zieken van geest bij het op de één of andere manier niet wil lukken om de onvergelijkbaar barbaarse omstandigheden tijdens de Tweede Wereldoorlog in volle omvang tot hun brein te laten doordringen zijn in staat dit soort joekels van categoriefouten te maken. De onvolwassenheid doet pijn aan je ogen…

    1. usb3.0

     Transdolfje is te dom om te snappen wat ik bedoel terwijl het ik het toch makkelijk verwoord..

     1. driewerf

      usb3.0 laat hem kletsen joh een discussie is met die flapdrol volkomen zinloos .Het lezen gaat hem al zwaar af laat staan luisteren .

     2. Thant dolph

      Schepselen die hun eigen intellectuele beperkingen niet kennen gaan helaas bij de minste tegenwerping al in de Dunning-kruger-stand; elk stukje informatie dat niet naadloos in het gedachtespinsel van hun anekdotisch ingestelde brein in te passen is wordt onberedeneerd verworpen.
      Dat kan voor hun sociale omgeving (behalve dan de nabije aanverwanten) zeer frustrerende ervaringen opleveren..

 8. ikweetwatikwil

  Oh, je komt pas vrij als je een vaccin neemt. Nou dat is pas vrijheid.
  Wat laten mensen zich opnaaien. En dat heeft alles met angst te maken. Wat voor virus krijgen we over een jaar of 2.

 9. Beukman

  Wel gaat de burgemeester voorbij aan het punt van keuzevrijheid. Want wie niet kiest voor een vaccinatiepas wordt dus maar simpelweg buitengesloten.

  Nee Bart: wie ervoor kiest om zich niet te laten vaccineren, wordt buitengesloten.
  Wie geen rijbewijs wil halen, mag niet autorijden. Wie zich niet aan de huisregels van Albert Heyn wil houden, mag Albert Heyn niet in. Wie niet wil worden gevaccineerd en daarmee een mogelijk besmettingsgevaar is voor anderen, mag geen cruisetochtjes maken met wél gevaccineerde mensen.

  Dát is keuzevrijheid: de vrijheid om je wel of niet te laten vaccineren.

  1. usb3.0

   beukho*r bagatelliseert het en vergelijkt het met de ah maar de vergelijking met de Joden die op de trein werden gezet omdat het de regels waren in de WO2 gaat er dan niet in bij beukho*r

   1. Thant dolph

    En hopppa, transfusieUSB-bloedje zit meteen weer hoog in de gordijnen..

    1. usb3.0

     Hahaha dat had je gedacht bloedworst

  2. Nostradamus

   Dus jij zegt eigenlijk: Gevaccineerden moeten bang zijn voor niet-gevaccineerden. Want?

 10. Happytissue

  De 80 jarige kunnen dan weer van hun vrijheid genieten. De ironie is fantastisch, in heel Europa zit men opgesloten, avondklok, winkels dicht, scholen dicht allemaal om de oudjes drie maanden langer te laten leven. Vervolgens gaan wij dan uiteindelijk de personen die gevaar lopen vaccineren, maar dan gaan wij niet ophouden met deze onzin. Nee, dan kunnen hun de cruise maken, in alle rust. De bevolking zit toch nog opgesloten, nu alleen nog ff kijken hoe ver ze komen zonder bemanning op het schip.

  Vaccinaties hebben niks met besmettelijkheid te maken, ze beschermen je tegen de ziekte. Daarom heeft vaccinatie paspoort geen nut, dat je de prik gehad heb betekent niet dat je het niet kan overdragen. Dat zijn hun eigen woorden.

  Maar wees een realist, mondkapjes, 1.5m, sluiten van horeca, reisverbod het zal elk jaar terug komen. En dat weet iedereen donders goed.

  1. Edjan

   Happy, Maar wees een realist, mondkapjes, 1.5m, sluiten van horeca, reisverbod het zal elk jaar terug komen. En dat weet iedereen donders goed.

   Is goed mogelijk en dat paspoort, daar zou wel eens steeds meer op kunnen komen.
   En dat mag je allemaal “zelf kiezen”.

 11. turkse bakker123

  Mij lijkt dit op zich geen slecht idee. Vaccineren is en blijft een keuze maar aan die keuze zitten er wel gevolgen aan verbonden

 12. StanleyC

  Ik vraag me af waar de nuance in deze discussie gebleven. Ik ben absoluut geen anti vaxxer, maar heb wel zo m’n twijfels over dit vaccin

 13. liefdevol rechts

  Spijtig heeft zo’n burgemeester de macht om zoiets door te drukken zonder zich te bekommeren om de mening van anderen. Natuurlijk wordt er hier gerekend op de bangste mensen en die geheel hersenloos gewoon alles zo maar aannemen wat de media hun vertelt. Wat ze niet beseffen is dat een vaccinatiepaspoort juist je vrijheid ontneemt inplaats dat het je terug geeft.

 14. RvdBe

  Vaccinazi,s zullen in 1e instantie geen privileges krijgen, er zal iets vrijheid worden teruggeven voor iedereen, met de boodschap: jullie mogen van ons nu een winkel binnen, maar als de besmettingen oplopen dan trekken we het weer in, als dat gebeurt gaan de vaccinazi,s verhaal halen bij de non vaccinanten omdat dat hun schuld is natuurlijk.
  Zo gebruikt de overheid de vaccinazi,s om de non vaccinanten de wil op te leggen en blijven zelf buiten schot, geniaal!

 15. Paardenmiddel

  Leugenaars. Crimineel Tedros van de who heeft al aangegeven dat we ook na vaccinatie niet teruggaan naar normaal.

 16. JFU

  Niets hoor je meer over onze natuurlijke immuniteit, die bij gezonde mensen zorgt dat je van een virus niet meer ziek wordt. Een normale gang van zaken die niet genoemd wordt, ook niet door die z.g.n. ‘deskundigen’. Eenmaal immuun, dan ben je ook niet meer , of heel kort, besmettelijk voor andere personen.Het virus kan zich niet meer vermenigvuldigen, en je wordt dan ook niet meer ziek, geen koorts dus geen gevaar voor de medemens. Is allemaal na te lezen in diverse wetenschappelijke documentaties. Maar ja… iedereen moet aan de prik, dat is nu eenmaal de ingeslagen weg en de politiek wil niet terug… bang voor politiek falen…. dus gewoon doorgaan ten koste van alles.

 17. Robin Hoed

  Maar de discussie is er al.
  Eerst maar wat proefballonnetje oplaten.
  Technisch is het heel makkelijk.
  Gewoon koppelen aan je Bsn nummer en je id.
  In je pas zit een rfid chip.
  Deze zouden ze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot gebouwen en dergelijke.
  Of dacht je dat je een papiertje met de stempel en handtekening van de koning en burgemeester krijgt?

 18. liefdevol rechts

  Nog tien dagen te gaan en dan gaat dat hele gedoe met dat vaccinatiepaspoort niet door.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.