Het Amerika van Joe Biden: ‘FBI vindt opeens meer dan 30 misbruikte kinderen terug in Los Angeles!’

Een bizar bericht vanuit de nu door president Biden geleide Verenigde Staten: de FBI heeft meer dan dertig vermiste kinderen (!) teruggevonden. Acht daarvan zouden zelfs seksueel zijn misbruikt.

“De FBI beschouwt mensenhandel als moderne slavernij en minderjarigen die zich bezighouden met commerciële seks worden als slachtoffers beschouwd,” aldus FBI-assistent-directeur Johnson die vertelt over een operatie waarbij een gruwelijke misdaad in het door de Democraten geregeerde Los Angeles ontdekt en blootgelegd werd. Hij vervolgt: “Hoewel deze operatie in een beperkte periode veel succes heeft opgeleverd, onderzoeken de FBI en onze partners de handel in kinderseks elke dag van het jaar en de klok rond.”

Volgens Amerikaanse media werden er tenminste twee kinderen meermaals aangetroffen op locaties waar onverminderde straatprostitutie plaats zou vinden. Een aantal andere slachtoffers zou in het verleden al seksueel zijn misbruikt. We moeten niet vergeten dat het in dit geval over minderjarige kinderen gaat! Kortom: te ranzig en onacceptabel voor woorden, maar Democraten zijn er even niet mee bezig: die klappen hun handen stuk voor President Biden die het inreisverbod schrapt voor landen waaruit structureel een terroristische dreiging vanuit gaat.

Twee kinderen werden door de FBI zelfs recentelijk aangetroffen vanwege “straatprostitutie.” Een zeer ernstig en strafbaar feit dus. Een aantal andere slachtoffers zouden “seksueel zijn uitgebuit,” wat desalniettemin evenals riekt naar illegale straatprostitutie. Afschuwelijk. Wellicht dat het de inwoners van LA eens zal doen overtuigen het softe beleid van de Democraten te verwerpen… Maar ja, Californië, hè?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. LifeBuddy

  Hier maken we hetzelfde mee ,met de AZconcentratiekampen van de VVD&CO. Een misdaad tegen de mensheid!!!
  h*tps://www.ad.nl/buitenland/10-000-gevluchte-kinderen-na-aankomst-in-europa-vermist~aa041476/

  1. EvertB

   Het wordt toch wel eens tijd dat “lifebuddy” het bewijs levert dat VVD & CO hiervan af weten.

   1. usb3.0

    Iedereen weet het wel natuurlijk, of denkt evertje echt dat het Nederland allemaal volgens de regeltjes gaat dat er in Nederland geen corruptie plaats vind?

    1. EvertB

     3.0 lijkt de indruk te willen wekken dat hij het ook weet.

     Ook aan drie punt nul de taak om het bewijs te leveren.

     1. usb3.0

      evert wekt de indruk dat hij bewust onwetend is

 2. Morgan4321

  Kortom, een stel minderjarigendiein de USA al helemaal geen opvang krijgen zijn in een razzia tegen prostituees opgepakt en zullen nu waarschijnlijk onder nog slechtere omstandigheden dan eerst in een gevangenis terecht komen.

 3. Mireille

  De kop van het artikel is onjuist. Moet zijn “Uit de nalatenschap van het Amerika van Trump” FBI vindt…….etc.

  1. liefdevol rechts

   Lieve heer!!! Wat ben jij ziek zeg!

 4. Bes Tolen

  Mireille beseft niet, dat de inlichtingendienst is geïnfiltreerd door de grootste organisatie in de wereld, die er zelf ook een inlichtingendienst op na houdt. Tenminste zo was het altijd. Amerika wordt door die club altijd al ondermijnd en die club is o.zo blij met Biden en Pelosi c.s. Misschien is nog te achterhalen wat er vanaf 1913 onder Wilson plaats vond. Dat telt nog altijd. Leer ook de echte betekenis van de oorlogen in Joego Slavië.

 5. Bolkestein

  De kindersmokkelindustrie vaart wel bij dat de muur niet wordt afgebouwd. En dan krijg je vanzelf de kinderarbeid weer binnengesmokkeld.

 6. Canta

  Wat een vreemd verhaal. Deze misstand wordt ontdekt onder een democratische
  president, het Amerika van Joe Biden ( net 5 dagen aan de bak). Het is niet naar boven gekomen in het Amerika van Trump. En nou zou Biden fout zijn?????

  1. EvertB

   +++++++++

 7. Bes Tolen

  Het beleid in veel grote steden is veelal extreem. De kwaliteit van de overheid is daardoor vaak slecht en dat heeft logisch haar wortels in de politiek. Het is wel de bevolking die daarvoor kiest.

 8. Lucky Luke

  Ik weet niet wat DDS voor onzin uitkraamt,de FBI heeft niets met politiek, goeverneurs, presidenten etc. te maken. Ze doen gewoon hun werk als federaal politiekorps

 9. Flach

  Ach, mooi wit is niet lelijk 😉
  Zijzelf Zijn de grootste racisten en discrimineren het meeste van allemaal. Arabieren haten zwarten want vinden ze minderwaardig. Surinamers haten Chinezen en hebben er geen goed woord voor over hoe ze 24/7 keihard hun land helpen opbouwen (bv de wegen aanleggen waar ze zelf te beroerd voor zijn) en winkeltjes hebben die ook 24/7 open zijn. En Afrikaners haten zo’n beetje iedereen die niet van hun stam is, om nog maar te zwijgen over de islamitische *kuch* ‘rebellen’ oftewel vette islam.terroristen die ook iedereen die geen moslim is vermoord, of verkracht of verkoopt.

  Op dit moment is er een genocide op Christenen gaande van het MO tot en met Afrika. Het gaat elk voorstellingsvermogen te boven hoe gruwelijk tekeer ze gaan op blanken/Christenen zelfs de kinderen worden gemarteld en vermoord. Maar ook bv de zwarte Z. Afrikaanse bevolking die momenteel oa. de Zoeloes gigantisch discrimineren en vervolgen.

  En dan durven ze hier waar ze allemaal naartoe zijn ‘gevlucht’ omdat ze het zo ‘slecht’ hadden in eigen land, en dan willen ze het liefst de handen die ze hebben geholpen en gevoed en verzorgd verminken. Ze haten ons dus ook, dat is duidelijk. En ze gaan er allemaal aan voorbij dat in de landen die ze hebben verlaten, pervers rijke mensen wonen die geen ene reet om hun geven, hun eigen mensen. Niet de blanken, maar hun eigen soort.

  En inmiddels 4 miljoen mensen van allochtone afkomst in dit land (CBS) en die zijn alleen maar met zichzelf bezig en hun eeuwige klaagzang, maar niet met hun ‘eigen volk’ verderop op de wereld. Geen tandenstoker steken ze uit, geen demonstraties voor hen. Net zomin als dat de demonstranten die vandaag voor de ambassade van Rusland stonden vanwege Navalny. Maar waar blijven de demonstranten voor de poorten van de Turkse Ambassade vanwege de vele journalisten en politieke activisten die opgepakt zijn en in een donker gat zijn gegooid?

  Wat een hypocrisie en wat een waan denken en het hysterisch volgen van de hype vd dag. Het heeft de diepgang van een overleden mossel. Onvoorstelbaar dat z.g.n. intelligente mensen dergelijke totale onzin kunnen en willen verkondigen.

 10. Flach

  Shit, een foutje. Verkeerd bericht en verkeerd onderwerp 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.