Genderdysforische woke-gekken nemen de Amerikaanse politiek over: sluiten gebed af met ‘Amen and a-woman!’

Oh. Mijn. God. Hoe ongelooflijk gestoord zijn die woke-gekken eigenlijk? Het antwoord is, vrees ik: totaal. Ze zijn helemaal knetter. Geschift. Van het padje. Niet lekker. Van lotje getikt. Hoe anders te verklaren dat deze malloten ervoor gezorgd hebben dat het openingsgebed van het 117e Amerikaanse Congres werd afgesloten met “amen” én “awoman”?

Als je je afvraagt hoe gestoord radicaal-links ‒ oftewel de hele woke-beweging ‒ is hoef je alleen maar even naar deze clip van het openingsgebed van het 117e Amerikaanse Congres even te zien. Gekker dan dit wordt het  niet.

De voorganger heeft het eerst over “de monotheïstische God” die “onder vele namen bekend staat” wat natuurlijk een verwijzing is naar het principe dat alle religies hetzelfde zijn, of in ieder geval op hetzelfde neerkomen. Oké, het is overdreven politiekcorrect om dat in het gebed zelf te doen, maar oké, het kan. Maar vervolgens wordt het gebed afgesloten met “amen and awoman“:

Geflipt. “Amen” is een Latijns woord en betekent letterlijk “zo zij het.” Het is een bevestiging dat je gelooft dat waarvoor je gebeden hebt daadwerkelijk gebeurt. Het heeft allemaal niets te maken met gender of sekse ‒ ongeacht of je dat nu als verschillende zaken ziet of niet.

Ook grammaticaal is het totale nonsens. Dat “amen” los geschreven “a men” (oftewel “een mannen”) is puur toeval. Zou het dan niet “aman” moeten zijn, in plaats van amen?

De ongeletterdheid van de woke-bidders is ook op te maken uit het feit dat de predikant geen “awomen” zegt. Luister maar goed: hij zegt “awoman”. Dus in het geval van “amen” schrijf je het als meervoud, hoewel op dezelfde manier uitgesproken als enkelvoud “aman,” maar in het geval van de vrouwelijke variant (HAHA) schrijf je het blijkbaar als het enkelvoud, waarschijnlijk omdat woke-droeftoeters het verschil tussen enkelvoud en meervoud óók al niet weten. Maar dat geheel terzijde.

Degenen die dit nieuwerwetse gebedje met “awoman” bedacht hebben moeten aan de medicijnen. En snel een beetje, want ze hebben dringend hulp nodig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. JohanD

  mmm AmEn and WomAn….. dan moet het ook WomEn zijn als je het wil vergelijken………..

 2. Cor Grijpstra

  Kom op Mike, er is veel belangrijker nieuws.
  ……………….
  Trump zette partijgenoot Georgia onder druk om ‘extra stemmen te vinden.

  1. 2030

   lekker belangrijk , gebeurt in de politiek gelukkig anders nooit 🙂 . De selectieve verontwaardiging van een tomaat blijft verbazen

   1. Cor Grijpstra

    @2030

    Je bent een FvD aanhanger.

    1. Loelap

     En hij heeft maat 40 van schoenen.
     Domme reactie Cor omdat je geen betere reactie kan bedenken!

  2. NO8D0

   Cor Grijpstra 2 uur geleden Beantwoorden
   Kom op Mike, er is veel belangrijker nieuws.

   Dat bepaald @michael gelukkig.
   Jij mag bepalen dat je de hele dag hier op dds zit te reaguren met 10 tallen nicks zoals een verveeld geestesziek oud mannetje als jij ook verder niks meer kan.

 3. ropart

  ̶m̶a̶n̶ ̶m̶a̶n̶ ̶m̶a̶n̶ vrouw vrouw vrouw

 4. LifeBuddy

  Dombo democraten zijn arische sLinkse doorgedraaide antifa en blm ers., die een land ondermijnen.Gelukkig gaat Rechts en Trump daar NIET in mee.
  Zie hier Hoe de sLinkse Dombo democraten met oplichting en bedrog aan de macht proberen te komen.
  deBreaking: PA Had 205,000 More Votes Than Registered Voters, Per President Trump This Evening

  1. Cor Grijpstra

   @L
   Tja, over een paar dagen is de ouwe Biden aan de macht.
   Alles beter dan Trump.

   Zelfs een veto krijgt Trump niet voor elkaar, zijn republikeinse vrienden walgen van hem.

   Allemaal fraude 🙂 🙂 🙂

   1. RvdBe

    Biden komt alleen symbolisch aan de macht, die useful idiot maakt zijn termijn hoogst waarschijnlijk niet af zodat the first Black woman wil be president!
    Allemaal voor opgezet, beetje doorzichtig dat dan weer wel.

 5. lucinde

  Wellicht is een stukje over Trump meer op z’n plaats hoe hij de democratie even aan de kant schuift om te smeken voor 10.000 extra stemmen

  1. Linksbuster

   Binnenkort kunnen we stukjes over biden tegemoet zien…hoe een seniele oude baas de sokpop van een racistische negerin..de amerikanen weer snel richting republikeinen zal jagen.
   Verheug me nu al op zijn eerste “mistake” als,…..ze hem überhaupt al aan het woord laten.

 6. usb3.0

  Dit beamen we dus niet..

 7. Linksbuster

  Das nou typisch woke racistisch links, overal een deugdraai aan proberen te geven.
  Wat een sukkels.

 8. Bes Tolen

  Die krant haalt van alles door elkaar. Dus wat eerder gebeurde, wordt op vandaag gezet en meer van dat fraais. Je kunt daar van niks op aan. Fake. Die journalisten daar weten dat zelf maar het interesseert hen weinig. Al vanaf zo 1850. Het beste is voor Europa om de VS op afstand te zetten. Dat had vroeger al moeten gebeuren.

 9. Het ergste van censuur is *****

  Zal wel niet woke genoeg zijn voor sommigen. Feministen hebben enkele jaren geleden “womyn” hiervoor bedacht. Een modernere variant van mensen die vinden dat “women” transfoob is: “womxn” (vrouwxn volgens de pleeborstel Sylvana Simons)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.