Kwaadaardig links Kick Out Zwarte Piet legt volgende traditie alvast op het hakblok: carnaval

Wie nog in de naïeve waan leefde dat actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) na het om zeep helpen van Zwarte Piet wel zou stoppen, komt bedrogen uit. KOZP richt zijn pijlen al op de volgende Nederlandse traditie: carnaval. Kostuums van indianen, Chinezen en kannibalen zijn namelijk ‘racistisch en kwetsend‘. Here we go again…!

Tijdens carnaval komen altijd de meest vreemde kostuums voorbij, en altijd met een lollige insteek. Dat gaat al decennialang goed omdat carnavalsvierders overal wel de lol van inzien. Iemand die zich gekwetst voelt tijdens carnaval komt daar in ieder geval niet om carnaval te vieren (of diegene heeft nog niet genoeg bier gehad).

Randstedelijke zuurpruimpjes zoals de leden van KOZP doen echter totaal geen moeite om de carnavalstraditie ook maar een beetje te begrijpen. Dat was nooit een probleem, want ‘dan vier je het toch niet?’ werd er dan gezegd. Maar in 2021 is alles anders. KOZP moet en zal alles wat ook maar enigszins zou kúnnen lijken op racisme uitstampen en tot nul reduceren.

Discussie is niet mogelijk: zij vinden toch al dat ze gelijk hebben. En daarbij zullen ze ook worden gesteund door de rest van deugend Nederland. De argumenten kan ik zo al wel uit de mouw schudden: ‘Je kunt ook gewoon niet-racistisch verkleed gaan’; ‘Carnaval moet een feest voor iedereen zijn’ en; ‘Ja nou, als mensen er toch last van hebben???’

Carnaval vierend Limburg, Brabant en Twente (Oldenzaal dus) zullen hier een front tegen moeten vormen. Ik weet het: carnaval hoort niet in het politieke domein. Maar daar hebben de jankballen van KOZP zojuist wel voor gezorgd. Zorg dat cafés en organisaties zich niet onder druk laten zetten door die lui en steun ze daarin waar dat kan. Cafés, locaties en organisaties die wel gehoor geven aan hun geklaag moet je maar links laten liggen. Dan draaien ze vanzelf wel weer bij.

En werk ondertussen maar aan een mooi kostuum van een KOZP’er die Zwarte Piet opvreet. Of ga gewoon als corona-Chinees met een vleermuis op de schouder. Laat die linkse afschafactivisten lekker gaarkoken in hun eigen sop!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. Edjan

  Tja, misschien heeft de Hollander toch wel wat te gemakkelijk toegegeven met zwarte Piet. Misschien toch wat te snel gedacht: “nou ja, laten we dit nu maar toegeven, dan houden ze wel op”. Zo zit het niet. Toegeven wordt opgevat als zwakte en bij zwakte kun je verder gaan. En nóg verder. Tot we definitief tweederangs burgers in ons eigen (nou ja, vroeger) land zijn.
  Het gaat om nog geen 200 “mensen van kleur” waarvan de meesten vermoedelijk uitkeringstrekkers.

  1. Edjan

   Stop de teloorgang van ons land, stem PVV

   1. Marija

    Ja

  2. Loelap

   Brabant en Limburg trekken zich echt niets aan KOZP, die gaan echt hun feest niet aanpassen.
   Er wordt in deze provincies om KOZP gelachen, men vindt het zielepoten. Ik denk dat ze rake klappen kunnen krijgen als ze aan het carnavalsfeest durven te komen. Men moet echt niets hebben van dat woke gedoe, dat is een typisch randstad dingetje. Verwende en verweekte mensen die zich slaafs overgeven en niets hebben om voor te vechten. Een vorm van degeneratie.

   1. Oepsie

    Ik zou het, van lef tonen, als ze in Tilburg,Breda of een andere Katholieke gemeente op de dagen van het Carnaval zouden gaan demonstreren. Dat wordt gegarandeerd lachen. En de concentratie hebben op Witte- helpers, niet op die pigment verwenden, want die zijn enigszins van hun padje af!

  3. RvdBe

   Uiteraard hadden we nooit geen mm ruimte moeten geven voor het afschaffen van zwarte Piet, geef ze een vinger…….helaas denkt naïef NL dat als je toegeeft dat ze daarna wel zullen stoppen.

 2. Spaanse_K0K

  Twentenaar Wout Willemsen noemt carnaval een Nederlandse traditie.
  Over humor gesproken.

  1. lucinde

   In Twente heb je wel degelijk katholieke enclaves die carnaval best redelijk imiteren.

   1. Mariposa78

    Nee Lucinde ze vieren het vastenavond niets meer dan dat en helemaal geen carnaval.

  2. Edjan

   @ SK uit Wikipedia: “De oudst bekende datering van de term carnaval in het Nederlands is in het jaar 1673, in het tijdschrift Mercurius.”

  3. usb3.0

   En juist spaanskokje en lucinde vinden hier iets van, ik spuug echt op jullie, verraders zijn jullie

   1. werikke

    spuug graag met u mee.

  4. Oepsie

   Ga eens wat aan je algemene ontwikkeling doen CoCK. In plaats van hier Bozo de clown uit te hangen. Onrendabele en dor hout!

  5. Egbert van Zutphen

   Als er al sinds de 17e eeuw carnaval wordt gevierd in on Nederland kan je gerust spreken van een ‘Nederlandse traditie’.

 3. ropart

  200 mensen van kleur is inderdaad het probleem niet, de financiele steun van de overheid dmv subsidies wel,denk maar niet dat ze hun bed uitkomen als ze op eigen kosten bussen moeten huren en aanverwante kosten uit eigen zak moeten betalen,stop de subsidie en het wordt stil op straat wat kzp betreft.

  1. Duckday

   DE overheid is de grootste boosdoener .Subsidie men strooit met belasting geld of het niets is .Dank zei dit kabinet met onze EGO President die nog stees denkt dat hij op een verhoging zit en lak heeft aan de bevolking Handje klap kabinet met inleg velletje. Hoogmoed Waanzin en belust op macht.Het onderdrukken van de bevolking .
   Stop het subsidie beleid Stop het kom maar binnen beleid Stem eens PVV grenzen dicht uit het monsterverbond de EU en EURO

  2. jennifer

   Het is schande dat de regering het belastinggeld van de burgers uitdeelt als subsidie aan terroristen groepen in dit land, of was dit ook het idee van Kaag die steunt ook alleen maar terroristen met ons geld. En zowat wil nog premier worden. Stoppen met subsidie aan die terroristen groeperingen dat is wat n nieuw kabinet dient te doen.

 4. Henry Higgins

  “na het om zeep helpen van Zwarte Piet”

  Gelukkig ziet Wout wel in dat Zwarte Piet ter ziele is.

  1. Jack Flash

   Deze deugbrigade ligt zelf met hun stomme kop op het hakblok.
   Ze zijn in de minderheid.

  2. Loelap

   Zielige Landverrader!

  3. Loelap

   Jij bent werkelijk een buitengewoon kwaadaardig en zielig mannetje. Je mag blij zijn dat je hier nog gedoogd wordt. En inderdaad wat Jack Flash zegt, jij ligt als eerste met je kop op het hakblok.
   Ga nou maar snel de voeten kussen van al dat gespuis wat Nederland om zeep wil helpen.

   1. Edjan

    Loelap ++++++++++++++++

  4. Oepsie

   Hoi Speklapje! Ben je weer terug? Gelukkig maar, dan kunnen we weer de waarheid aan je uitleggen, want we houden vol!

  5. agenda2030

   wout misschien, maar vele nederlanders niet strónt vlé®k

  6. jennifer

   Raar mens bij jij bij ons in Limburg was zwarte piet gewoon zwarte piet zoals altij geweest is, wij hoeven ons niet aan te passen aan terroristen toch.

  7. Mariposa78

   lol onze Colombiaanse stierenvechter heeft weer last van ontlasting.

  8. usb3.0

   gelukkig laat heinrich hier precies zien wat voor achterlijk imbeciel het is

  9. werikke

   gelukkig voor jou is het hier anoniem .

 5. Aborifa

  Het is stuitend dat anders gekleurden in westerse kledij rondlopen in plaats van in hun originele kostuums. Dat is racisme. Kleine kinderen kunnen er niet van slapen. Zo zielig.

  1. Loelap

   Het is ook stuitend dat ze in auto’s rijden, vliegen, TV kijken, een i Phone hebben, etc.
   Dat is cultural appropriation! Dat is racistisch!

 6. agenda2030

  uiteraard , deze gesubsidieerde mafklappers moeten hun centjes veilig stellen en blijven doorgaan

  stem sociaal, stem PVV

 7. lucinde

  Wereldkundig nieuws, waar het gepaster en relevanter was geweest om het extreem rechtse terrorisme in de USA een nader te bestuderen.

  Oeeeehhh…daar heb je de gewapende KOZP, met hun roe…

  1. ikweetwatikwil

   Hoe komt KOZP er bij dat ze Zwarte Piet de laan uit gestuurd hebben. Dat lijkt alleen maar op TV zo. Hier en in meer provincie’s gaat Zwarte Piet gewoon zijn gang.

   En nu carnaval aanvallen. Het was te verwachten. Het is te zot voor woorden zo’n klein groepje met een grote bek.
   Ik denk niet dat het zuiden van het land zich er iets van aan zullen trekken. Feest er fijn op los verkleed en al.

  2. usb3.0

   lucindaatje laat zeer duidelijk merken dat ze vindt dat alle Nederlandse tradities moeten worden gestopt

  3. ervi

   Even wachten op het volgende 1000-draadje van Beukman, Luus.
   Kan jij ook helemaal los.

  4. RvdBe

   Extreem rechts terrorisme, bedoel je die aanslagen op winkels, middels plunderingen, brandstichtingen en geweldpleging?
   Dat waren extreem linkse terroristen

 8. Sando

  Ik krijg de pest aan zwarte mensen!!

  1. Loelap

   Nou er zijn een heleboel zwarte mensen die hier niets van moeten hebben en niet zo extreem zijn. ik ken er een paar. Die doen gewoon hun best en willen gewoon hun leven leiden. Een klein activistisch groepje verpest het voor de rest.

   1. ikweetwatikwil

    In mijn kennissen kring zitten ook andere kleuren. Die schamen zich voor die groot bekken. Ze willen gewoon rustig Nederlander zijn met zijn gewoonten. Natuurlijk hebben ze iets van hun vroegere cultuur maar vallen daar anderen niet mee lastig. Hoewel ik zelf sommige zaken wel aardig vindt.

   2. jennifer

    Dan wordt het tijd dat die mensen eens stelling nemen en tegen hun ingaan vind je niet.

    1. ikweetwatikwil

     Jennifer. Ik denk dat ze dat in hun eigen kring ook wel doen. Want ook zij merken dat ze
     met een scheef oog worden aangekeken en dat door een kleine groep raddraaiers.

  2. werikke

   had ik al.

 9. HD

  Voorop gesteld ik heb niets met carnaval, maar dit is een traditie die gewoon moet blijven zoals hij is net als Sinterklaas en mijn Zwarte Piet.
  Ben je het hier niet mee eens ga je terug naar je eigen geweldige land, daar hoef je ook niet te werken net als in Nederland, maar daar krijg je geen uitkering en andere toeslagen.

 10. Egbert van Zutphen

  Met carnaval sta ik op een wagen met een schavot.
  Op het schavot staat een zwarte slavenhandelaar.
  Aan het schavot is een bordje bevestigd met daarop
  de naam van de slavenhandelaar: Akwasi

  Het zou leuk zijn als in alle steden waar carnavalsoptochten
  zijn er soortgelijke wagens zouden rijden.

  1. Edjan

   EZ +++++

  2. jennifer

   Zeker limburgers laten zich niet door import zeggen wat ze te doen hebben. Maar laten zien wat voor ratten hun zijn.

 11. Response

  Het verdienmodel moet wel in stand blijven; geen subsidie = geen bestaansrecht.

 12. Drostemannetje

  Hier in de Randstad zitten helaas linkse randdebielen op sleutelposities om toe te geven aan een paar honderd oproerkraaiers. Gesteund door linkse media al zullen ze dat zelf ontkennen. De meeste mensen hier in de Randstad steunen ook gewoon nog Zwarte Piet en natuurlijk ook carnaval. De media zal dat verdraaien en van de voorstanders van Zwarte Piet en carnaval rascisten maken.

  1. Loelap

   Nederland is helemaal niet zo links meer. Het probleem is dat de media Links tot extreem Links is en de meeste figuren op sleutelposities ook Links zijn. Vandaar dat we de hele dag (extreem) Linkse items tot vervelens toe krijgen voorgeschoteld. Neem nou als voorbeeld de identiteitspolitiek. De meeste mensen zijn daar echt niet mee bezig maar de Linkse media is daar zo bezeten van dat we ermee doodgegooid worden. En iedereen die daar niet in mee gaat, wordt voor racist, racist uitgescholden. En dan expres de denigrerende term wit gebruiken i.p.v. blank, dat is werkelijk om te kötsen.

   1. werikke

    precies. 100% gelijk. Media is diegene die bepaald waar mensen zich druk over maken gemanipuleerd nieuws door NPO (overheid) De witte Nederlander mag werken en betalen en geld gaat naar opvreters en parasieten uit buitenland die net als in Afrika de boel willen overnemen tot ze beseffen dat ze dan moeten werken . De witte bevolking wordt uitgezogen en hebben geen tijd om op malieveld te gaan demonstreren en zijn al blij als ze 1% loonsverhoging krijgen die weer wordt afgepakt voor de net asielzoekers

 13. jennifer

  Dat ze zich dan maar maar niet bij ons in Limburg durven te laten zien, want dan worden ze net zo snel naar Amsterdam terug ge knuppelt als ze gekomen zijn. Wij laten onze carnaval traditie niet afpakken door n meute profiterende en niets zeggende import ratten. Die kopz groep is een terroristen groep en terroristen dienen uitgerot en bestreden te worden met de harde hand, weg met die ratten uit Nederland.

  1. ikweetwatikwil

   Als Noordeling ben ik het helemaal met jullie eens.

 14. Mariposa78

  Beste Wout Willemsen,
  Oldenzaal hoort niet thuis in het lijstje van carnaval vierende provincies.
  Ze vieren vastenavond niets meer dan dat en geen carnaval.

 15. Adriaen van Bergen

  Voer voor een paar mooie praalwagens, denk ik.

  1. jennifer

   Dat weet ik wel zeker. Wij Limburgers laten ons niet door een terroristen groep die teert op belastingcenten van ons de les lezen.

   1. Telex

    Helaas u bent te laat

 16. Wally

  Net zolang doorhuilen tot ALLE Nederlandse, lees blanke, tradities en gebruiken kapot zijn gemaakt. Want uiteindelijk gaat het die figuren alleen maar daarom. Samen met links belastinggeld natuurlijk. En dan beledigd zijn dat mensen ze beginnen te haten….. gek is dat toch…..

 17. saddy

  Met dank aan alle mensen die meedoen met de postcode-loterij. Vooral doorrrgaan!

  Volgende fase: Kick-Out OMT, alleen maar raaskallende witte aderverkalkte white supremacists.

  Daarna: alleen nog zwart geld, wit geld zoals belastingen kan gewoon niet meer toch?, daar is al die slavernij van betaald.

 18. GvdGvd

  Ik ga bij het eerstvolgende carnaval als negerzoen verkleed, en mijn hele familie doet mee.

 19. Rieks

  Wanneer gaan wij die wintie onzin verbieden?

 20. Henry Higgins

  KOZP legt het carnaval niet op het hakblok maar meent dat tijdens carnavalsoptochten racistische uitingen zouden moeten worden tegengegaan. Welk normaal mens is het hiermee oneens?

  1. Edjan

   Elk NORMAAL mens is het ermee eens dat KOZP en haar witte hulpjes op het hakblok gelegd moeten worden. Daar hoor jij bij Henry, dus hup, braaf gaan liggen.

 21. Linksbuster

  Dit was al voorspeld ..tja..geef ze een vinger….( de mijne heb ik nog..fuck’em)

 22. liefdevol rechts

  Nu zwarte Piet, morgen carnaval, overmorgen kerstmis, vogende Pasen, en binnenkort onze jaarlijkse feestdagen. Mooie omvolking strategie

 23. Telex

  Tja en als alles gesaneerd is richten we ons tegen onszelf

 24. macsjang

  Heb heel lang geleden al eens aangegeven, dat die zwartjoekels niet stoppen bij de vernietiging van zwarte piet. Blijkbaar hebben die “uitkeringsgerechtigden” iets teveel vrije tijd om maar uit te vogelen wat naar hun idee en ook alleen maar in hún vertroebelde blik, op discriminatie lijkt. Vroeger werden mensen gekort als ze niet solliciteerden, nu krijgt zo’n naar terreurgroepering neigende club ook nog subsidie, opgebracht door meest wit werkend en belasting betalend NL. Die linkse lafbekken in Den Haag zijn te ruggengraatloos om tegen deze staatsondermijnende en juist tweespaltaanwakkerende groepering op te treden, want stemmen hé. KOZ komt dichterbij dan KOZP kan bevroeden, want er zijn grenzen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.