‘Links-inclusieve’ elite (ANTIFA!) wil ‘verbinden’ en gaat dus demonstreren TEGEN de Partij voor de VRIJHEID!

Het is weer ‘feest’ vandaag, want de Antifa trekt weer door de meest inclusieve hoofdstad ter wereld! Op precies dit tijdstip (15.00 uur) is er in Amsterdam een protest begonnen tegen het fascisme, of om in links-inclusieve termen te spreken: Een gezamenlijk protest van GroenLinks, SP, PvdA, D66 en Antifa tegen de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders. Zucht.

Eigenlijk zou het Grote Antifascisme Protest plaatsvinden op het Amsterdamse Museumplein, maar na het uit de hand gelopen Black Lives Matter-protest lijkt zelfs Femke Halsema een klein beetje tot inzicht te zijn gekomen en heeft ze het protest verplaatst naar het Westerpark. Er mogen dan ook maar maximaal vijfhonderd demonstranten aanwezig zijn, maar gezien het druilerige weer is het nog afwachten of ze die 500 überhaupt gaan halen.

Zelf denkt de organisatie van het protest dat er minimaal 200 mensen op af zullen komen. Waarom ze overigens opeens een demonstratie tegen fascisme hebben gepland is en blijft een raadsel, want echt aanleiding daarvoor is er momenteel niet in Nederland. Of zal het dan echt te maken hebben met de PVV die onlangs een snoeihard (en op sommige punten juist zelfs Antifa-linksig) partijprogramma heeft gepresenteerd?

Update:


‘De creativiteit heeft toeslagen!’


‘Wat een drukte, maar niet heus. De 1.5-meter afstand lijkt dan wel weer netjes in acht te worden genomen.’


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. DutchOutlaw

  Allemaal werkloze linkse klaplopers….ofwel,ik ben niet onder de indruk!
  Stem PVV

  1. Thant dolph

   Dus demonstranten zijn per definitie werkloos volgens jou? Geldt zeker ook voor die “demonstranten” due het Capitool binnenstormen vorige week?

   1. Seneca

    @a dolph
    wel bij het topic blijven!

   2. Thant dolph

    Het gaat over demonstranten, wat is daar mis mee?

    1. 2030

     samenkomsten zijn verboden ook voor linkse ubermenschen strónt vlé®kje II

    2. driewerf

     klets je probeert zoals links dat graag doet de aandacht te verplaatsen .
     Moet je hier niet doen trappen we niet in ga lekker op joop aan je trekken komen knul daaaaaag a dolf

    3. Thant dolph

     Ze wringen zich weer in allerlei bochten om niet op het aangestipte punt in te hoeven gaan… en vervolgens krijgt de tegenpartij alle poep over zich heen. Zoals gebruikelijk.

     1. Seneca

      @thant
      neen dat is niet zo. jij wringt je in allerlei bochten om maar niet bij het topic te blijven. je kunt mensen een hele tijd voor de gek houden maar je kunt niet alle mensen voor de gek houden.

   3. Mireille

    Partij voor de .Vrijheid is niet zo vrij. Wilders Wil is Wet. En geen clubleden! Laat u zich niet beetnemen. Er is geen lid dat meebeslist.

    1. 2030

     PVV stemmers willen ook geen leden trut.
     wat heb je nu te vertellen op voorgekauwde partijcongressen ?
     Leden maken een partij instabiel zie FvD

    2. driewerf

     Poe, doet wel seer an de oogen hhor .

    3. NO8D0

     @mireille die man met de snor had ook veel leden en een Hitlerjugend.

    4. ikweetwatikwil

     Mireille Je bent bij de PVV zo vrij als een vogeltje in de lucht. Tot nog toe stem ik PVV omdat ik het er mee eens ben. Ik ben tegen de EU en tegen open grenzen zodat iedereen maar binnen kan komen. Handel hebben we altijd gehad in Europa. Dus dat zal wel blijven. Met de Euro zijn we achteruit gegaan. BV 1 brood koste 1 gulden en toen de Euro kwam 1 Euro en zo is het met verscheidene producten gegaan. Maar je salaris ging wel voor de helft naar beneden. Is ook één van de redenen dat Pa en Ma moeten blijven werken.

    5. jennifer

     Het maakt niet uit dat het geen leden club is, zo kunnen ze vanuit links ook geen ratten infiltreren.Waarom zou je lid moeten zijn en nog betalen omdat je een stem op hun uitbrengt.Vind het schande dat al die partijen dit doen, en later als ze op t pluch zitten 180 graden omdraaien.Je verslikt je toch bijna dan in het woord democratisch toch.

   4. ET007

    Die Linkse zijn vaak wel werkeloos.

  2. Mireille

   Vooral doen! 👍

  3. Loelap

   Waarom zijn de antifa demonstranten toch altijd zo enorm lelijk?

   1. Yoyo

    Viel mij ook al op.
    OMG!

   2. jennifer

    loelap dacht al dat ze een horror film aan t opnemen waren.

 2. Jack Flash

  Ben benieuwd of er veel politie is…

  1. 2030

   uiteraard niet , valsema knijpt wel weer een oogje dicht

  2. Wally

   Ik hoop dat deze mensen nu ook het bericht van dat arme meisje uit Montfoort midden in hun ontkennende gezichten krijgen gesmeten!

 3. R. Echts

  Tja links ziet alles door een rose bril en expose echt alles wat afwijkt, de ware fascisten laten steeds meer hun gezicht zien.

 4. Duckday

  Het zijn zeker fascisten als je met zo,n optocht mee doet. Het zijn gewoon zakken vullers die ook nog subsidie krijgen van de overheid om hun zakken te spekken.
  BREEK het KARTEL en stem gewoon PVV zorg dat deze partij de meerderheid krijgt.Dit land staat op omvallen de politiek is met zich zelf bezig/Leugens bedrog hoogmoed en waanzin. Dit eerst zo mooie land is volledig kapot gemaakt voor eigen belang. De partijen die meedoen aan dit protest onder steunen teroristen en klaplopers .

 5. JohanDijk

  Kijk t nog 1x aan. Als ze gaan oproepen tot geweld ga ik dat wellicht eens inwilligen door zo n snotneus achterna te gaan en zn adres op internet zetten voor n project x…

  1. jennifer

   Klopt helemaal, natuurlijk roept links bij een demonstratie altijd tot geweld op links kan en doet niet anders, kijk maar naar t verleden als links ging demonstreren, het geweld komt altijd van links.

 6. Cootje

  Loopt Kauthar ook mee ?? en Akwasi kan zijn oproep promoten zwart . Want dat zal wel de overhand hebben in dit kleurenschouwspel . Het wordt de optocht van de kansloze met kansloze politici die kansloos schreeuwen om aandacht voor hun bekrompen politiek

 7. Queen

  Wie nu nog niet tegen Bosma en Wilderss demonstreert had in de vorige fascistische periode kopgeld opgestreken.

  Veelzeggend ook de ‘argumenten’ van die twee, je mening geven tegen de intolerantie van deze twee is intolerant. Wat een armoede. Zelfs Zihni Ozdill kan beter.

  1. 2030

   jij kan het in ieder geval niet beter

  2. Cootje

   Tolerant is toch van voor 2000 wij zijn opgevoed met de voc mentaliteit goed voor ze zelf zorgen want een ander doet dat toch niet , en politici en top ambtenaren hebben een old boys netwerk en een banen carroussel garantie. Werken voor bootvluchtelingen is een uitzichtloze zaak cultuur verrijking is leuk voor de buurman misschien. Je hadden in de jaren 80 een ras Democraat die een erg goed vooruitzicht had Hans Janmaat maar werd net als Fortuyn weg gedemoniseerd door de nu meelopende thee partijen .

  3. ikweetwatikwil

   Queen ga naar het land waar je vandaan komt. Van Nederland heb je geen flauw benul.

   1. Rene van der Grijp

    Ze is in Nederland geboren, maar dat maakt niet uit. De haat wordt van generatie op generatie doorgegeven, uitzonderingen daargelaten en Aytas is beslist geen uitzondering.

  4. Linksbuster

   Hoeveel nutteloze gelukzoekers moet nederland dan nog binnenlaten queen??
   Geef daar eens antwoord op.

  5. Servio

   Wilders schrijf je met èèn s smerige kutnegerin!

   1. lucinde

    Een warme gedachte dat Keneth Steffers voor dit soort vrijheidsstrijders schrijft.

    Of niet pishomo?

    1. lucinde

     Je begrijpt dat ze met “anders” niet zoveel ophebben.

    2. Rene van der Grijp

     …pishomo…

     Lucinde heeft haar (zijn) masker laten vallen.

     1. Thant dolph

      Volgens mij ontgaat je hier iets René.

    3. ManX

     Goed zo, Lucinde heeft een permaban over zichzelf afgeroepen.

     Deze gore salonsocialist kan zijn homohaat niet onder stoelen of banken steken een discrimineert in zijn chagrijnige woede openlijk.

     Het toont de ware aard van deze viezerik en dat is niet plezierig om te zien.

    4. ManX

     Kenneth, doe je morele plicht en verwijder deze smeerlap Lucinde uit de rijen: als trotse en fiere homo laat je je door deze onbenul toch niet zo noemen?

     1. lucinde

      Alles voor de vrijheid!

      Jullie mogen discrimineren, uitschelden en bedreigen, toe dacht ik ook eens mee te huilen met de bruine wolven in het bos.

      Als ik al ergens hekel aan heb naast guur rechts, dan is het wel hypocriet en klikgedrag.

      Iets wat hiermee dus bevestigd is.

     2. 2030

      wie is jullie verrotte tról ?

      nsb was een linkse hobby ,

     3. ManX

      Pishetero Lucinde is een vieze smeerlap die geen morele grenzen kent en alles afbrandt dat niet in zijn extreemlinkse straatje past. De vader van de Antifa-fascisten, zeg maar.

      Hij denkt aan de goede kant van de historie te staan, maar als hij in de spiegel zou kijken ziet hij dat hij een bruin hemd aan heeft. En op zijn mouw prijkt een hakenkruis. De nieuwe fascisten zijn gelijk aan de oude nazi’s en de hedendaagse orthodoxe moslims: ze haten homo’s.

      Lees hun woorden maar en kijk wat ze uitkramen.

  6. Loelap

   Zihni Ozdill heeft een boekje open gedaan over zijn ex partij GL. Een en al intolerantie voor andersdenkenden dan zij, grenzend aan facisme!
   En dat bij1 partijtje van jou dat is een partij, bestaande uit gefrustreerde en jaloerse mensen, die racisme hoog in het vaandel hebben.

 8. Cootje

  Geen aandacht aan besteden . En de tweedeling die Wilders in gang heeft gezet wordt er prima mee uitvergroot , afgeschreven politici met een handvol steuntrekkers en ex boot vluchtelingen gaan Nederland toch niet in beweging krijgen.

  1. Queen

   Goed van Wilderss! Nederland is gebaat bij tweedeling!

   Zijn baas in ieder geval wel.

   1. 2030

    tweedeling is ontstaan door de linkse positieve discriminatie
    tweedeling is ontstaan door de linkse behandeling van allochtonen ten kostte van autochtonen
    tweedeling is ontstaan door de is-lam anders te behandelen dan anderen door linkse bestuurders

    links veroorzaakt tweedeling dramaqueen en Wilders wil dat gelijk trekken.
    Moet je Wilders niet aanspreken maar de eigen boezem verkennen links gedrocht

   2. Linksbuster

    Hoeveel nutteloze gelukzoekers moet nederland dan nog binnenlaten queen??
    Geef daar eens antwoord op.

   3. Cootje

    Dacht je dat het er niets was ? Informeer je eens hoeveel steun Vlaams belang in Vlaanderen geniet dan ziet de toekomst voor Wilders er goed uit

    1. Mireille

     Hoe groot is Vlaanderen?

     1. Loelap

      Hoe groot is Nederland wijsneus?

  2. jennifer

   cootje het is juist met deze demostratie dat links zorgt voor tweedeling, hoe dom ben jij eigenlijk? schijnbaar niet meer als lagere school genoten of je hersens met een verdovend middel weggespoeld.

   1. Cootje

    Ho Ho zit op de zelfde lijn , links heeft voor een tweedeling gezorgd . Maar die hebben het altijd ontkent en weggekeken . En verder mag je communiceren met je soortgenoten , ik stemde in de jaren 80 al Hans Janmaat en heb nooit wat met de oude politieke partijen gehad

  3. Linksbuster

   E.e.a zal wel weer breed uitgemeten worden op onze staatsomroep…
   Fascisten protesteren tegen fascisme…je moet maar durven…links is echt schaamteloos.

 9. Cor Grijpstra

  Lol Kenneth heeft goed gekeken naar Goebels, teken de jood op zijn onvoordeligst.

  1. Linksbuster

   Hoeveel nutteloze gelukzoekers moet nederland dan nog binnenlaten cor??
   Geef daar eens antwoord op.

   1. Linksbuster

    Dat was het cor?

    1. Cor Grijpstra

     Jij bent echt dom.

     1. Linksbuster

      Dat is je antwoord…”jij bent dom”?
      Je hebt geen antwoord sukkel, zoals links deze vraag altijd onbeantwoord laat…
      Ga maar weer fijn trøllen..struisvogeltje!

  2. 2030

   de beeldspraak is wederom erg misplaatst verrotte tomaat

   Begin jij nooit meer over goed fatsoen en aanverwante termen want je bent nog minder dan ongedierte

   1. Cor Grijpstra

    lol een reactie van een fatsoenlijke linkse PVV’r.
    Maar ik heP gelijk aangaande de foto door Kenneth geplaatst

  3. Seneca

   @corrie
   discrimineer jij nu? het toonbeeld van friese linkse rechtschapenheid? die alles wat links is omarmt en open staat voor een grenzeloze (letterlijk) wereld? die heel Afrika naar NL wilt halen want jij wilt graag kleinkinderen van gemengd bloed hebben? valt mij vies van je tegen, corrie! of wacht, vermoedelijk kick jij op zo’n zwarte kansenparel, dat zal het zijn!

   1. Cor Grijpstra

    Het wordt er niet beter op met @seneca.
    Ziet het niet meer duidelijk en maakt daardoor zijn eigen verhaal.

    Stop nu, ga Ajax tegen de lampies kijken

    1. Seneca

     @corrie
     dat is geen eigen verhaal. dit is een exponent van je reacties op dit forum dus het is je eigen verhaal. jammer hè?

  4. Linksbuster

   Ach corrie, nog nooit gezien hoe de nos op de “juiste” types selecteerd?

 10. Cootje

  Als in begin maart er weer schoolverkiezingen worden gehouden kan Wilders voor de derde keer winnen onder de jeugd dus de toekomst ziet er goed uit. De Oudjes die nog stemmen wat hun vader en moeder ook stemde zijn slachtoffer van de Corona invasie .dus het electoraat verjongd uitstekend . De kerken partijen verliezen ook klandizie is de misbruiken lopen hun oude verenigingsgebouwen constant leeg .

  1. Thant dolph

   Wilders hoeft alleen maar etra zout in de wonden te strooien.

   1. Linksbuster

    Hoeveel nutteloze gelukzoekers moet nederland dan nog binnenlaten dolph??
    Geef daar eens antwoord op.

    1. Thant dolph

     Economische vluchtelingen daar zit ik ook niet op te wachten. Politieke vluchtelingen mogen met mate welkom blijven!

     1. 2030

      niet duiken maar de vraag beantwoorden strónt vlé®kje

     2. Thant dolph

      Kun je niet lezen poepclown?

     3. Thant dolph

      En het aantal wisselt per jaar dropdreutel, elke verdere uitweiding krijgt bij jou toch altijd een blablabla, parels voor de zwijnen gooien, verspilde moeite.

     4. 2030

      zoveel reacties en geen enkele reactie geeft antwoord , prototype van linkse bull shit 💩

     5. Linksbuster

      Hoeveel is met mate?

   2. Linksbuster

    Jullie komen toch op DDS om het debatteren?…nou vertel?

    1. Cor Grijpstra

     Een debat op DDS 🙂 🙂 🙂

     1. 2030

      met de tomatenclub onmogelijk dat is inmiddels bekent

     2. Linksbuster

      Precies trøllemans

   3. 2030

    wilders kan achterover leunen. Als iedereen die genaaid is door het partijkartel op wilders stemt heeft Wilders een absolute meerderheid.

    Zonde van het zout om door te strooien strónt vlé®kje II

    1. Cor Grijpstra

     Je reaguurt alsof je een broer bent van ons aller Cootje.

     1. 2030

      fantatische inhoudsloze reactie corretje , exact zoals te verwachten van linkse adpeten.

    2. Monty

     ”Als iedereen die genaaid is door het partijkartel op wilders stemt”

     De winst kan hem niet meer ontgaan.
     Of toch niet?

   4. Cootje

    En dat levert de winst op . Failliete ondernemers vertellen dat hun bedrijven ten onder zijn gegaan met 85 miljard euro weggegeven te doneren aan vooral zuid Europa. Reken maar dat het zeer doet

 11. ropart

  er stond iemand met een bord:. stop fascisme stop ons!, die had het door.

 12. Vrijedenkert

  Criminele, geweldadige en terroristische organisatie Antifa nog steeds niet verboden?

 13. Response

  Ze protesteren dus tegen zichzelf. Mooi toch?

 14. ervi

  “Als de fascisten komen, noemen ze zich antifascisten”( Jacques Presser, 1947).
  Hopelijk zijn er van deze samenlevingsonwaardigen goede smoelfoto`s genomen.

 15. Yoyo

  Jezus, wat kansloos dit.
  Je zou bijna PVV gaan stemmen.

  1. dinaro

   Yoyo: doen!!

 16. DutchOutlaw

  @Thant dolph

  De meeste demonstranten demonstreren ook doordeweeks (ik ben dan aan het werk)
  en zij dus niet. En die onzin waar ze tegen demonstreren zal mij een worst zijn.
  Ga potdomme werken…doe wat voor je land en stop met die fucking bullshit,zoals demonstreren tegen de PVV. De PVV heeft gelijk….net als ik.
  Want er zitten inderdaad werkloze klaplopers tussen…ik ken er een aantal!
  Waardeloze figuren….daar moet ik voor werken…je weet wel handjes laten wapperen.

  1. Thant dolph

   Oké, die zullen er beslist ook tussen lopen, daar hoeven we verder niet veel woorden aan vuil te mak en.

 17. dinaro

  Zielige figuren….PVV staat er geweldig voor!
  En kan alleen nog maar groeien, hoor zoveel mensen in mn
  omgeving die het zat zijn.
  Die linkse griezels, groene gekkies..
  Staan er slecht voor in de peilingen….en Wilders komt
  met een plan dat zn weerga niet kent!

  Stem vóór NL en sociaal…PPV..goed idee

 18. HD

  Dit zijn geen demonstranten maar linkse nietsnutten.

 19. Sando

  Al die wijven daar zijn in het bezit van negers en moslims.

 20. Heras

  Domme clowns die antifa. Denken ze nu echt om pvv aanhangers op andere gedachten te brengen.
  @antifa: we kunnen zelf nadenken en beslissen wat goed voor ons land is. Daar hebben we deze domme acties niet voor nodig. Belastinggeld verspilling.

  1. Mireille

   Daar dachten de bestormers van het Capitool toch anders over. Maar dat was dank ook puur rechts.

   1. 2030

    leg nou is uit wat rechts is trut ! ben zo benieuwd naar de eigenschappen van rechtse mensen, misschien wordt ik dan ook wel rechts

 21. Peter Pan

  Wel ’n beetje gek hoor, om tegen jezelf te gaan protesteren.

 22. 2030

  twee maten weer ?

  h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/336815444/burgemeester-hilversum-beeindigt-demonstratie-tegen-coronaregels

 23. Mushroom2100

  Grappig..eigenlijk is de PVV de enige partij die de progressieve plannen van links verdedigt. Het is de bizarre paradox van links die me iedere keer weer verbaast; met de meest vooruitstrevende ideeën te komen op het gebied van gelijkheid van andersdenkenden, geaardheid godsdienstvrijheid etc.. en dan de stroming die het daar het hardst mee oneens is (moslims) tot in den treure verdedigt vanuit een politiek correct oogpunt. De PVV is de enige partij die dit gedachtengoed juist onvoorwaardelijk steunt en juist keer op keer door links wordt aangevallen hierom..

 24. Aborifa

  Demonstranten zijn lui met veel vrije tijd. Studenten, mensen zonder werk, etc.

 25. sonny

  Die beroeps relschoppers weten niet eens dat het anti-blank rascisme momenteel de boventoon voert en een structurele wereld-trend is!
  Zelfveloochening is tegenwoordig mode!

 26. RvdBe

  Verbinden met fascistoïde racistische clubs als antifa, welk zinnig mens wil zich verbinden met haat?

 27. Eppo123

  Linkse klootzakken en inderdaad klaplopers, ga eens werken.

 28. 56RdK

  Totaal vergiftigd en gevaarlijk volk. Andere woorden zijn niet te bedenken voor deze gesjeesden!
  Maar ja, wat wil je ook, met zulke politicy die zij aanhangen, met de scholen en universiteiten die hun linkse doctrine maar over onze kinderen blijven spuien, met ambtenaren op de ministeries die hun wokebeleid uitdragen en opleggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.