‘Onwelwillende avondklokrelschoppers aanpakken: uitzetten, of in militaire dienst drillen en afknijpen!’

Terwijl tout politiek-correct Nederland bezig is om rechtse politieke partijen de schuld van de avondklokrellen in de schoenen te schuiven, kijkt econoom Frits Bosch liever naar oplossingen om dit soort zaken nooit meer voor te laten komen. De mouwen moeten opgestroopt, vindt hij: “Schrik niet terug voor repressie,” houdt hij Nederland voor: “Bedenk dat als deze mannen niet aan het werk gaan, ze in de criminaliteit belanden.”

Onze bourgeois intellectuelen komen uit alle hoeken en gaten om verklaringen te geven voor de rellen en plunderingen. Reinier van Dantzig (D66) acht het een gevolg van verveling en gebrek aan kansen. Hij doet ze tekort, want het zijn slachtoffers van discriminatie! Ze krijgen onvoldoende ‘respect’. De rellen zijn daar een uiting van. Dat is toch zonneklaar?

Leo Lucassen stelt in het NRC de PVV en FVD aansprakelijk voor de ellende. Belachelijk! Tom-Jan Meeus volgt natuurlijk in zijn voetsporen. Jelle van Buuren, onderzoeker van de Universiteit Leiden, zegt in dezelfde krant dat het een “wantrouwen tegen het systeem, de instituties” is: “Ze keren zich tegen de overheid, de wetenschap, de media.” Drie sprekers, drie ‘verschillende’ meningen. Blijkbaar tasten ze in het duister.

Ook bij onze politici was het één en al naiviteit in de Tweede Kamer. Op één uitzondering na: Geert Wilders. Hij wilde het leger paraat zetten. Aan de andere kant stond Lilian Marijnissen (SP) die wil dat de politie weer ‘verbindend optreedt’. Grappig. Haar vader was maoist. Mao had wel anders opgetreden dan ‘verbindend’. “Wat bezielt deze mensen?”, vraagt Rutte (VVD) zich af. Wat een wereldvreemde man is dit. Hij zei eerder dat als je visie wilt, je naar de opticiën moet. Welnu, Rutte heeft een andere bril nodig.

De strijd van de intellectueel om het voor de hand liggende te ontkennen, is nooit wanhopiger dan wanneer de werkelijkheid onaangenaam en in strijd met vooroordelen is. Zeker wanneer volledige erkenning de grondslagen van het ‘ontwikkelde’ wereldbeeld van de intellectueel zou ondermijnen. Gezien de sociale geschiedenis van Nederland in de afgelopen zestig jaar is het geen wonder dat collectieve ontkenning één van de meest opvallende kenmerken van ons huidige intellectuele leven.

Wie zijn de plunderaars? Van Buuren ziet hooligans, Pegida en QAnon in opstand en verzet komen. Hij ziet enkel rechtse groepen. Wie heeft hier nu viezigheid in de ogen? Want als we de beelden in onze grootste steden zien, dan ontwaren we overwegend allochtonen. Waarom ziet Van Buuren ze niet? Antwoord: omdat dit niet politiek-correct is. Bij wie dat niet is, komen dan als vanzelf de beelden naar boven van die lieve politieagenten die op de knieën gingen voor Allah in de moskee, en politieagenten die de Ramadan genoten. Het resultaat is er naar. Deze plunderaars hebben geen enkel respect voor onze samenleving.

Maar wie zijn het echt? Het zijn laagopgeleide jongemannen, van school afgehaakt. Hoogleraar Bas ter Weel gaat er in het FD dieper op in: 19% maakt geen deel meer uit van de beroepsbevolking. Plus het deel dat werkloos is, dan kom je er op uit dat een kwart van de laagopgeleide mannen niet werkt. Ze dreigen buiten de boot te vallen en kansloos verder te leven. Ter Weel meent dat wanneer de ouders laagopgeleid zijn en een laag inkomen hebben, dat veelal ook bij hun kinderen het geval is. Er kan volgens hem in sommige steden sprake zijn van enige opwaartse mobiliteit. Maar in banen in industrie, bouw, vervoer en zakelijke dienstverlening is veel concurrentie uit Oost-Europa en is veel ander werk geautomatiseerd. En in sectoren als zorg, onderwijs en openbaar bestuur leggen mannen het af tegen hogeropgeleide vrouwen.

Ter Weel wil de kansen van deze jongeren verbeteren via onderwijs. Een goed idee, maar hij constateert zelf dat ze eigener beweging daar afhaken. Een paard kun je wel naar de haver brengen, maar je kunt het niet dwingen te eten. Je kunt dat paard echter wel dwingen om te lopen door een zweepslag op de flanken. Ik meen dat we die kant (helaas) op moeten. Anders blijft het sukkelen, met meer getto’s en criminele ellende. Dat moeten we niet willen.

Wat is wijsheid? Mijn oplossingen: één, sluit de grens voor buitenlandse werknemers. Dwing vervolgens onze werklozen die banen te pakken. Schrik daarbij niet terug voor repressie, want je moet bedenken dat als deze mannen niet aan het werk gaan ze in de criminaliteit belanden. Hun kinderen idem dito, dus deze cyclus moet doorbroken worden. Dwingende sturing is hier nodig, sorry!

Verder: in technische sectoren schreeuwen ze om mensen. Geef de werkloze jongemannen een lage technische opleiding plus training on the job. Ook in de zorg schreeuwen ze om mensen, dus daar kan je dezelfde behandeling toepassen.

En tenslotte: jonge mannen die niet willen meewerken moet je in militaire dienst drillen, afknijpen en discipline bijbrengen.

Maar bovenal luidt mijn conclusie dat de rellen en plunderingen vaak emotioneel starten in gezinnen met een negatieve perceptie van Nederland. De zwaarste rellen waren in de grote steden, waar allochtonen bovengemiddeld vertegenwoordigd waren. Sluit de ogen hier niet voor. Het is een leermoment voor actie. Een kale kip kun je niet plukken maar als ultimum remedium wel terugsturen naar het land dat ze zo hoog in het vaandel hebben staan en waarvan ze het paspoort zo koesteren.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Tedje Kruis

  Dit onderwerp is te groot voor iemand met de denkkracht van Fritsie.

  Tip; stel je een klein vissersdorpje voor dat
  Zich iedere keer weer te buiten gaat…

  Es kijken hoeveel werklozen (nul vermoed ik)
  daar tussen zitten en die zich door een dichte grens laten ontmoedigen.

  Elke x vraag ik me af waarom zo’n domme oude man hier een podium krijgt om zijn halve en onwaarheden uit te flatsen? Heeft extreem rechts geen betere verhalenvertellers?

  1. ikweetwatikwil

   Als jij geen wijze oude man wild worden, moet je je jong van kant gaan maken. Dit is een reactie op jouw reactie. Verder geen bedoelingen bij.

   1. Queen

    “Want als we de beelden in onze grootste steden zien, dan ontwaren we overwegend allochtonen.”

    Leugens.

    De Kristall nacht is begonnen na het doodsteken van een Duitser door een Jood.

    Frits wil een rechtsstaat die onderscheid wil op afkomst. Frits ontkend wetenschap. In elke grote stad zijn achterbuurten gevaarlijker dan goede buurten. Al in 1340 schreef de prior van Canterbury dit. Dat wil nog niet zeggen dat crimineel gedrag goed is maar de etnische verbinding die Frits maakt is belachelijk.

    Wie beschermt mij tegen Frits zijn willekeur?

    Nooit meer fascisme!

    1. Tedje Kruis

     Hoe meer ik over Frits nadenk, des te enger hij wordt.

     Als redactie zou je je zorgen moeten maken over zulke denkbeelden.

     1. Linksbuster

      Tja..de waarheid is hard tedje.
      Jouw domme reaguursels veranderen daar niets aan.
      Frits slaat de spijker op de kop.

     2. Henry Higgins

      Frits Bosch gaat het pad van Joost Niemöller, Arnold Karskens, Wierd Duk en Micha Kat. Ze radicaliseren richting extreem-rechts en naar de journalistieke marge. Beetje trieste wetmatigheid die je alleen bij rechtspopulisten ziet.

    2. Linksbuster

     Wat?

    3. Gerda2

     Queen, misschien ligt je verhaal toch wat genuanceerder.

     De Kristallnacht was een opzetje: Nazi’s gebruikten zogenaamde moord als aanleiding.

     trouw.nl/nieuws/de-kristallnacht-was-een-opzetje-nazi-s-gebruikten-zogenaamde-moord-als-aanleiding~bdcc8b73/

    4. ManX

     Domme Queen kan de waarheid niet aan: percentage allochtonen in Den Haag 55%, in Amsterdam 55% en in Rotterdam 52%.

     Queen is een leugenachtige loser met een grote, agressieve bek.

     1. Piet151

      @ManX

      Even vooraf: Ik heb het niet over dom of intelligent. Maar het noemen van cijfers over het aantal allochtonen per stad of wijk is niet zonder risico’s op ongewenste reacties als er niet enige toelichting wordt gegeven.

      In officiële tabellen gaat het namelijk niet over allochtonen, maar over mensen met een westerse of niet-westerse migratieachtergrond. het vervelende in Nederland is, dat je het altijd moet toelichten anders zijn er mensen (dat zijn dan de minder intelligente) die onder allochtoon vanzelfsprekend een asielzoeker verstaan. Niets is minder waar.

      Allochtonen worden tegenwoordig mensen met een migratie-achtergrond genoemd en worden onderscheiden als westers en niet-westers. Hiermee wordt bijvoorbeeld die 55% voor Amsterdam al gesplitst in twee aantallen. En vervolgens wordt iemand een migratie-achtergrond toegeschreven als tenminste één ouder niet in Nederland is geboren. En zo blijft slechts een klein deel van die allochtonen over als de bekende asielzoeker. De anderen zijn door huwelijk, werk, maar vooral door geboorte hier terecht gekomen.

      Ik merk vaak dat men verrast is dat koningin Maxima volgens deze definitie tot die allochtonen hoort.

      Het lijkt mij wat overdreven als er iemand is die de door jou terecht genoemde cijfers niet aankan. Die iemand is dan niet bijster slim.

     2. Piet151

      @ManX
      Nog wat aanvulling, want je framing-acties houden me bezig. Door zo onvoorzichtig met het begrip allochtoon om te gaan als jij en Frits Bosch doen, schep je alleen maar verwarring. Als je daaronder vluchtelingen of asielzoekers wilt verstaan is dat natuurlijk prima, maar zou je dat tevoren kunnen toelichten en vooral andere cijfers moeten gebruiken.

      Allochtonen zijn in de officiële cijfers dus hetzelfde als mensen met een migratie-achtergrond. Dat betekent, dat onze hele koninklijke familie al generaties lang een migratie-achtergrond heeft, dus in nog steeds vaak gebruikte termen allochtoon is. En in de Tweede Kamer heeft 12% van de leden een migratie-achtergrond. Niet alleen de leden van Denk en duidelijk aan de naam herkenbare leden van andere partijen, maar ook bij een partij met anti-migratiestandpunten, zoals Van Haga van het FvD.
      Als je in Nederland elke invloed van mensen met een migratie-achtergrond wilt verwijderen, hou je te weinig intelligentie over om Nederland als goed bestuurd land te behouden.

      Terug naar het artikel. De heer Bosch beweert, dat hij duidelijk “voornamelijk allochtonen ontwaart” bij de rellen. Zonder zijn definitie te kennen van “allochtoon” is dit een merkwaardige bewering. En hoe je achter al die hoofddeksels en gezichtsbedekking mensen kunt herkennen op afkomst is me ook een raadsel, maar misschien beschikt de heer Bosch over bovennatuurlijke gaven.

     3. ManX

      Piet51, voor mijzelf is het begrip allochtoon eenvoudig gedefinieerd: alle immigranten die vanaf eind jaren ’80 Nederland zijn binnengestroomd, alsmede hun nakomelingen tot en met (minimaal) de derde generatie.

      Een Nederlands paspoort maakt hun juridische status duidelijk, maar verandert natuurlijk niets aan hun roots, religie en cultuur: een Turk of Marokkaan voelt zich vaak nog in de eerste plaats naar zijn oorspronkelijke familie-afkomst. Net als ik me nooit Duitser zal voelen maar altijd Nederlander blijf.

      Dat de Amsterdamse bevolking voor 55% uit allochtonen bestaat is niet per definitie een negatieve bejegening: veel immigranten zijn hardwerkende mensen die hun bijdrage aan de samenleving leveren. Maar als geboren Amsterdammer vind ik het wel erg vervelend om te weten en zien dat meer dan de helft van de bewoners uit zeer recente import bestaat. Ik ben daar op tegen en beschouw dat als omvolking; hoewel hier wellicht geen vooropgezet plan aan ten grondslag ligt, is het wel een feit.

      Daarnaast is het een feit dat die nieuwe medelanders een zeer groot deel van de grote en kleine criminaliteit voor hun rekening nemen en in hun religieuze eisen nogal ‘demanding’ zijn. Aangezien Nederland al jaren overbevolkt is en de huizenvoorraad onvoldoende, ben ik tegen een verdere import en vind dat de grenzen gesloten moeten worden voor immigranten. We hebben er al teveel.

     4. Piet151

      @ManX
      Duidelijke definitie, dank. Maar ik vraag me wel af of je de reikwijdte ervan overziet. Heb ik ongelijk, dan excuus voor deze veronderstelling. Jouw definitie komt deels overeen met de officieel in Nederland gehanteerde, behalve dan het aantal generaties. In de CBS-cijfers gaat het tot de tweede generatie, bij jou zijn dat er drie. Je hanteert dus inderdaad een eigen definitie, zij het, dat die ruimer is dan gebruikelijk hier. Je toevoeging “(minimaal) de derde generatie” maakt het wel wat gecompliceerd. Volgens jou definitie is de koninklijke familie ook allochtoon, zonder uitzondering. Ook Van Haga is allochtoon. Maar bij de officiële definitie is Jesse Klaver allochtoon, zijn kinderen niet. Maar jij beschouwt zijn kinderen ook als allochtoon. Dat telt dan snel op.
      Ik zie bij jou, m.i. terecht, ook geen onderscheid tussen westerse en niet-westerse immigranten. Van Haga is allochtoon, omdat een ouder in Engeland is geboren, hijzelf misschien ook wel. In dat laatste geval zijn zijn kinderen ook allochtonen.
      Maar volgens jou benadering wonen er in Amsterdam dan meer dan 55% allochtonen. Die cijfers kan ik niet krijgen.
      Het blijft op deze manier toch wel een beetje een ingewikkelde beeldvorming.
      Mijn conclusie: laten we een eenduidige definitie hanteren die algemeen aanvaard is en ook betekenis heeft.
      En dan lijkt me de uitspraak dat 55% van Amsterdam uit allochtonen bestaat, feitelijk wel juist, maar levert het geen enkele bijdrage aan een gezonde gedachtewisseling als niet even wordt aangegeven wat een allochtoon precies is. Met de officiële en ook met jouw definitie komen we dan geen steek verder.

     5. ManX

      Quote: “Amsterdam wordt steeds diverser. Van een meerderheidsgroep is in Amsterdam geen sprake meer en daarmee is de zogeheten superdiversiteit een feit. Het aandeel autochtonen is gedaald naar 48%, het aandeel Amsterdammers van niet-westerse herkomst bedraagt 35% en de groep westerse allochtonen is bijna 17%.”

      Inderdaad maakte ik geen onderscheid tussen westerse- en niet-westerse allochtonen. Als ik dat wel doe, dan heeft nog ruim eenderde van de bevolking van Amsterdam een niet-westerse achtergrond. Dat is in de laatste 20 jaar gebeurd, iets waar ik niet bij sta te juichen. Een gelimiteerd percentage nieuwkomers is gezond voor een land – miljoenen nieuwkomers in een paar decennia is een gevaarlijke ontwikkeling, tast de sociale en culturele cohesie aan en is een gegarandeerd recept voor onlustgevoel op brede schaal.

     6. Piet151

      O.k., duidelijk. Ik heb geen moeite met zo’n visie. Ik hoop wel, dat je dan ook onderscheid maakt tussen de verschillende aanleidingen voor migratie, ook voor niet-westerse allochtonen. Er zijn onder hen veel wetenschappers, kenniswerkers in bedrijven, maar ook huwelijkspartners en zeker ook kinderen uit allochtonen-huwelijken. En dan zijn er elk jaar ook nog eens uit hun eigen samenleving ongewenst weggerukte vluchtelingen. Dat zijn er jaarlijks netto 25.000-30.000, dus een fractie van de genoemde percentages. Waarmee ik overigens niet wil suggereren, dat er daarmee geen problemen zijn.

    5. WayneGretzky99

     Compleet gelijk Fritsie, schilderswijk, beijerlandselaan, gouda, allemaal vergeven van de buitenlanders. Klopt dus precies wat ie zegt alleen linksche extremisten zoals jij zien er 1 blanke tussenlopen en is het niet waar. Opsporing Verzocht bevestigd dit week in week uit maar ja, die eeuwige linksche blinde vlek en die oostindische doof-& domheid zit in elke linksch extremist.

    6. Robin Hoed

     Allochtonen bezitten zaak een lager IQ, wat het voor hen onmogelijk maakt om in de maatschappij mee te draaien.
     Als je er teveel van hebt krijg je echt een probleem.
     Om in het leger to komen nemen ze een intelligentietest af, en kom je onder 85 punten, dan kunnen ze niks bet je beginnen.
     Velen vinden het IQ topic beledigend en discriminerend, maar waarom is het dan zulke puinhoop in Afrikaanse landen?
     In Afrika worden op dit moment blanke boeren vermoord.
     Een van hun boerderijen voorzag 15.000 mensen van voedsel.
     De zwarte bevolking, die vond dat de blanken hun rijkdom van hen af hadden gepakt en hen daarom vermoordden, kunnen zelf geen boerderij runnen.
     Dus zullen velen van hen verhongeren, tenzij ze hierheen komen.
     Dat we ze effe opleiden voor zorgmedewerkers en ingenieurs…
     Daar waren ze zelf ook wel op gekomen, als ze de capaciteit en hersens hadden.
     Het enige wat ze wel kunnen is kinderen krijgen, en van de kinderbijslag leven.
     Maar ook die Kinderen worden geen Einsteins, omdat Intelligentie erfelijk is voor 80%,en de rest ligt aan sociale invloeden.
     Intelligente mensen krijgen juist minder kinderen, doordat ook vrouwen voltijds werken.
     Dit probleem gaat dus nog veel groter worden de komende jaren.
     En het belang van IQ ontkennen lost het niet echt op.

   2. Tedje Kruis

    Heb je gedronken? Geen touw aan vast te knopen

  2. Nostradamus

   “Dit onderwerp is te groot voor iemand met de denkkracht van Fritsie”

   Waarom reageer jij dan hierop?
   Als jij niet inhoudelijk kan reageren, reageerd dan niet!

  3. usb3.0

   tedje heeft het nooit over de inhoudt

 2. ikweetwatikwil

  Ik zou deze mensen niet graag bij mijn bed willen in het ziekenhuis. Ook niet in het leger want ze kunnen zich tegen je keren. Mijn oplossing is, der uut. ga naar het land van herkomst. Daar kunnen ze rellen zoveel ze willen. Of niet. Dan zullen ze aan de wederopbouw moeten werken , ga je niet dood aan. Heb geen vertrouwen in dat soort.

  1. Mireille

   Oh, gaat u uit logeren in een ziekenhuis?

 3. Piet151

  Natuurlijk wordt er vooral gewezen naar mensen met een migratieachtergrond. En die zullen er zeker bij gezeten hebben. Maar als je goed kijkt, een klein beetje goed is eigenlijk al voldoende, dan zie je veel relschoppers met een hoofdbedekking en mondkapje, onherkenbaar dus. Van de herkenbaren zie je gewoon een mix van de Nederlandse samenleving, dus witte, blonde en ook getinte mensen met zwart haar. Ik zie er niets bijzonders aan, behalve als ik uitsnedes maak uit zorgvuldig geselecteerde foto’s. Of de heer Bosch dat gedaan heeft weet ik niet, maar ik sluit het niet uit.

  Opvallend is in ieder geval, dat op Urk veel en hard gereld werd, terwijl daar nauwelijks allochtonen wonen. Inderdaad, ja, ja, die kwamen natuurlijk allemaal uit Amsterdam West en de Schilderswijk op die rellen af.
  Laten we nu niet net doen, alsof de Nederlanders lieverdjes zijn. Er werd hier eerder gewezen op antifa-achtergrond (dat zijn geen migranten) en ook Pegida (dat zijn geen migranten) en andere af te keuren groeperingen werden gesignaleerd.

  1. Nostradamus

   “En die zullen er zeker bij gezeten hebben”

   Die waren ruim in de meerderheid, werd verteld door politieagenten ter plekke.

   Was jij daar ook bij of heb je alleen beelden gezien van de MSM die de camera’s op blanke mensen richten?

   1. Canta

    Nostradamus
    Was jij daar ook bij of heb je alleen beelden gezien van de MSM die de camera’s op blanke mensen richten?
    Ja, natuurlijk, het lag aan de cameramensen want tenslotte hebben wij hier in Nederland geen mensen die zoiets doen. Denk maar aan de vredelievende jongens van de Hells Angels en No Surrender en ook die voetbalhooligans waar de NS altijd zo blij mee is wanneer ze na de voetbal rustig met de trein weer naar huis gaan.
    Nee, als er geweld wordt gebruikt dan KUNNEN dat alleen maar allochtonen want Nederlanders doen dat niet!!!!!!!

    1. Nostradamus

     Nee, het ligt niet aan de camera-mensen. Het ligt aan de D666 eindredacteuren.
     En ik heb het over de meerderheid van relschoppers die plundert en fikkie steken. Maar dat negeer jij voor het gemak.

     1. Canta

      Nostradamus
      Was jij erbij?????
      Waar haal jij die 80% vandaan? Hoor graag wat jouw bron van informatie is.

    2. Nostradamus

     Overigens denk ik ook dat de dubbel-paspoortigen, die bij de rellen en plunderingen betrokken waren beter uitgezet kunnen worden. Het liefst nog met familie ook. Dan is 80% van het probleem snel opgelost en hebben we voldoende capaciteit om de overige 20% keihard aan te pakken. Die 20% autochtonen bedoel ik dan 🙂 🙂

   2. Henry Higgins

    “beelden gezien van de MSM die de camera’s op blanke mensen richten”

    Een sterk staaltje van racistische paranoia.

    1. Linksbuster

     Tuurlijk de msn doen niet aan kritiek op allochtonen…die laten alleen zien wat politiek correct is.
     Dat de reclame blokken tegenwoordig gevuld worden met gekleurde acteurs is natuurlijk ook niet waar..toch wím?
     Mc Donalds, T mobile ..volgens oa deze
     “woke” bedrijven is de bevolking 100% gekleurd….
     Sláap zacht huichelaar.

  2. Nostradamus

   En natuurlijk Urk er weer bijhalen. Ja, ook daar waren rellen. Ook domme sukkels die de schade zelf mogen betalen.
   Kijk naar het grote plaatje, Amsterdam, Rotterdam etc.. Richt niet weer alleen de camera met een vergrootglas op een Gallisch dorpje met je “ja maar, zij ook”.

   1. Brenda Welsh

    Urk is een geval apart. De burgermeester zei het al: “wij zijn een eigenzinnig volkje” Min of meer om de scherpe randjes weg te nemen in de discussie. Het ook komen dat velen min of meer familie van elkaar zijn met hun markante eigenschappen. Daar kom je niet gauw tussen. Patriotten van de Zuiderzee.

   2. Canta

    Nostradamus

    “En natuurlijk Urk er weer bijhalen”.
    Ja, en natuurlijk de allochtonen er weer bijhalen.
    “Richt niet weer alleen de camera met een vergrootglas op een Gallisch dorpje met je “ja maar, zij ook”.
    “Richt niet weer alleen de camera met een vergrootglas op de allochtonen, ja maar, zij ook”.
    Datgene wat jij anderen kwalijk neemt is precies het gene wat JIJ doet.

  3. halo1

   Ieder land heeft natuurlijk zijn eigen groep (pakweg 10%)”probleem”-mensen. Maar het is natuurlijk van de zotte dat uitgerekend veel “nieuwkomers”‘ (of binnendringers) zich daarbij gaan voegen.. dan is er echt iets mis met je (naieve) mmigratie(chaos)”beleid”..

   1. Heinz

    Dat moeten wij natuurlijk niet hebben. Het blijft een exclusiviteit voor de native bevolkingsgroep, de raszuivere autochtoon.

  4. Fortiori

   Ook de “spontane” acties van de voetbal hooligans leiden tot twijfel. Normaal bij kampioensfeesten werd er in de binnenstad flink ingeslagen. Vandaar dat Burgermeester Aboutaleb niets voelt voor die festiviteiten. Het risico is het ontstaan van “beschermingsgeld”
   Vroeger een gebruik om wat geld te doneren bij parkeerplekken, wat afgelegen, aan beschermers die op de auto gepast hadden.

 4. Henry Higgins

  “Wie zijn de plunderaars? Van Buuren ziet hooligans, Pegida en QAnon in opstand en verzet komen. Hij ziet enkel rechtse groepen. Wie heeft hier nu viezigheid in de ogen? Want als we de beelden in onze grootste steden zien, dan ontwaren we overwegend allochtonen.”

  Wonderlijke logica, allochtonen zijn kennelijk links.

  Het is overigens een platte leugen van malle Frits, rechts-extremistische groepen waren actief vertegenwoordigd, opgehitst door Wilders en Baudet, en voorts waren het verveelde jongeren die uit waren op wat avontuur. De bewering dat het overwegend allochtonen betrof is een leugen.

  1. Marija

   Wilders en Baudet hitsen geen mensen op.

   1. Marija

    In meerderheid duidelijk wel allochtonen, was heel goed in de films te zien.

    1. Henry Higgins

     Dit is een leugen, Marija.

    2. Henry Higgins

     ht*ps://www.ad.nl/binnenland/hooligans-onvervalste-relschoppers-en-mensen-die-oprecht-boos-zijn-wie-zitten-er-achter-de-rellen~acad6655/?referrer=https://www.google.com/

    3. Piet151

     @Marija
     Heb je ook films gezien die op Urk zijn gemaakt?

  2. Linksbuster

   Wat?

 5. Marija

  Volkomen mee eens.
  Drillen en nog eens drillen in een militair kamp,
  Dan zijn ze uit de invloed van thuis.
  Tewerk stellen en als ze tegenwerken uitkering stoppen en Nederlands paspoort innemen. Evt met belofte dat ze dat kunnen terug VERDIENEN.
  Ditmoet inderdaad met harde hand geregeld worden.

 6. Gerda2

  Queen, misschien ligt het verhaal toch wat genuanceerder.

  De Kristallnacht was een opzetje: Nazi’s gebruikten zogenaamde moord als aanleiding.

  trouw.nl/nieuws/de-kristallnacht-was-een-opzetje-nazi-s-gebruikten-zogenaamde-moord-als-aanleiding~bdcc8b73/

  1. Vanduinen

   Dit artikel in Trouw sterkt mijn overtuiging dat de krant als het op waarheidsbevinding aankomt uiterst serieus genomen moet worden. Vandaar dat DDS de krant vaak raadpleegt en dan met een eigen versie komt. Waarom er dan ook over een ” vodje” of “deugkrant” gesproken wordt is voor mij niet te begrijpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.