OPHEF! Ongepaste omroep-BOA Paul de Leeuw onder vuur, einde subsidie-carrière lijkt in zicht!

Ophef. Paul de Leeuw. Dat zagen we natuurlijk he-le-maal niet aankomen, maar het vuur van de NPO-BOA lijkt inmiddels wel een beetje te zijn uitgedoofd. De man die Zwarte Piet bijvoorbeeld racistisch vind, heeft er allerminst moeite mee om anderen te beledigen. Daarbij lijkt het niet uit te maken of het over een Aziaat of een minderjarige jongen gaat.

De kritiek op NPO-fossiel Paul de Leeuw lijkt alsmaar toe te nemen. Als het de kale omroep-boeddha uitkomt is hij er als eerste bij om anderen de les te nemen, alleen vergeet hij daarbij soms ook om voor zichzelf in te staan. Het komt er op neer dat de publieke omroep nu eigenlijk moet ingrijpen om de kwade man tegen zichzelf in bescherming te nemen, maar ook vooral: Tegenover anderen.

Overal duikt er kritiek op over de rol van Paul de Leeuw als laagdunkende talkshowhost voor het programma OP1. Zo wordt De Leeuw verweten dat hij gasten niet laat uitpraten, slechte vervolgvragen stelt (omdat hij alleen maar met zichzelf bezig is) en met zijn eindeloze eigendunk alle commentaren zelf probeert toe te eigenen. Maar die missie is dus mislukt, want De Leeuw blijkt momenteel de grootste irritatiefactor binnen het hele publieke omroepbestel te zijn.

Gisteravond ging het dan ook echt mis met de misplaatste arrogantie van De Leeuw. Aan tafel legde viroloog Ab Osterhaus uit onder de indruk te zijn van het strenge coronabeleid van China: “Kijk, de strategie die in China is gebruikt, heeft gewerkt. Heel streng en keihard erin. Dit is een voorbeeld van hoe je dit aanpakt. Ik vind het geweldig. Ze krijgen een aantal gevallen binnen en gaan er gelijk bovenop en zorgen ervoor dat het gelijk onder controle komt. Dit is testen, testen, testen en dat hebben we in Europa niet gedaan”, aldus Osterhaus.

De Leeuw kon het echter niet laten om hierop te reageren met een nichterige sneer tegenover Osterhaus: “Ja, maar het gaat hier ook over de mentaliteit van de Aziatische mensen. Die doen gelijk wat de baas zegt.”

Paul de Leeuw heeft met deze zoveelste domme opmerking daadwerkelijk zijn eigen linkerhand overspeelt. Waarom zou je agenderen tegen een Zwarte Piet (die je eerder nog graag op je schoot wilde hebben) maar ondertussen mag je als NPO-keizer wél doodleuk aan kleine kinderen zitten of Aziaten belachelijk maken, omdat die in jouw links-ideologische ogen minderwaardig zijn?

Zeg het maar Paul, maar de NPO kan niet anders dan reageren door de stekker uit je fluttalkshow te trekken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Rene van der Grijp

  Dat hadden ze kunnen weten. Paul de Leeuw is gewoon zichzelf gebleven: vulgair, bot en verliefd op zichzelf.

  1. Loelap

   Precies. Beledigen is altijd de missie geweest van deze narcist. Het verbaasde mij altijd dat hij jarenlang iedereen beledigde en voor rotte vis uitmaakte en dat dat altijd gepikt werd, want dat was zogenaamd zo grappig.
   Hij beledigt maar wat graag maar hij kan er zelf niet tegen als een ander hem beledigt. Hij was verontwaardigd en razend dat Joep van het Hek hem písnícht noemde.

  2. Marija

   Hoorde hem in zijn beginperiode eens in een wijkhuis tegen een jongetje – die om zijn handtekening vroeg- zeggen: joh donder op ga je moeder pesten.
   Wat een kwal van een vent vond ik hem toen en mijn mening is nooit veranderd.

 2. Jack Flash

  “Omroep boa”
  Prachtig.
  😂

 3. Heras

  Ja, laat die Osterhaus altijd “spreken”.
  De man is zo corrupt als wat: bracht een toost uit omdat een kind besmet leek met de mexicaanse griep.
  Zo kon hij vaccinaties verkopen.
  Typisch de Npo, nodigt altijd de verkeerde uit.

  1. ikweetwatikwil

   wat zeg je van Paul zijn optreden Heras. Zelf kan ik er niets van zeggen want ik kijk al jaren geen TV. Heb Paul altijd al een flapdrol gevonden.

 4. Yoyo

  Paul de Leeuw is al jaaaaren niet meer grappig, al vindt hijzelf van wel.
  Vulgair, grappend maken over anderen( moet kunnen!), maar oh wee als je Paultje voor schut zet!
  Ze wanen zich God zelf, deze omroep groot verdieners.
  Ik zap weg, als ik m zie.

 5. jennifer

  Gelukkig kijk ik nooit naar die onzin van die gladjanus, het kost alleen maar geld voor ons burgers en we hebben er niets aan.

  1. Cootje

   Volgens mij is dat altijd de insteek van de rode vara de rode vakbond en de rode politieke partij geweest , scoren over de ruggen van de sociaal zwakken , intelligente hoogopgeleiden waren vroeger de vertegenwoordiger van de arbeiders , die met hun 15 /18 jaar aan het werk gingen in een strak vakbond maatschappij en een strakke geloofsgemeentes en dorpen .waar toen de media net zo nep was als de partijen en samen hun inkomsten konden waarborgen om domme arbeiders gevoel en moties op hun mouw te spelden , overal in Europa achterhaald , en overal in Europa achtervolgd door wantrouwen fraudes eigen beland en zelfs diefstallen , maar oud profiteur uit die tijd is Paul de leeuw en nog een paar van die zakkenvullers lid van een old boys netwerk . Nu met de snelle informatie en snelle media vallen al die rode rakkers door de mand en net als de PvdA eindigt Paul de leeuw achter het net .

 6. Cycle25

  Afzeikrelnicht, groot geworden door andere te beledigen.

  Dag Leeuw, lekker verhuizen naar Anistan.

 7. Pieter48

  Jammer dat de NPO altijd vist uit de vijver van de linkse deug figuren om op te treden als talkshowhost.Een Mijnheer de Leeuw hoort al jaren niet meer op tv te verschijnen.Altijd grof in de mond en mensen beledigen als dat je specialiteiten zijn blijkt je toch nog bij de NPO aan het werk te kunnen. Als je bij de staats omroep werkt moet je aan de volgende eisen voldoen. Anti Trump.Links stemmen. Wilders haten en zijn kiezers als domme tokkies benoemen.Ons land vol laten stromen met kanslozen.En ook zwarte Piet als ongewenste vreemdeling verklaren. De NPO heeft zich ver boven de werkende klasse verheven.Let op de verkiezingen komen er aan en de NPO vergeet dan dat ook rechtse belastingbetalers mee betalen aan hun linkse propaganda uit zendingen.

  1. R. Echts

   Die kansloze die ze steeds binnen laten wordt hun eigen dood nog eens, de homo haat onder moslims gaat ons dan ook verlossen van Paul de leeuw als hij met zijn kop naar beneden een flat afgeflikkert wordt.

 8. Drostemannetje

  Altijd al een valse nicht geweest. Van die stem moet ik al kotsen. Weg er mee!

  1. jennifer

   Waarom is die hele beeldbuis ook altijd vol met nichten en potten. Zijn er geen gewone mensen meer te krijgen voor TV werk?

   1. Mireille

    Voor iedereen een smaak. Caroline Tensen heeft mijn sympathie. Maar Eibert Doornappel vind ik ook gaaf.

   2. Drostemannetje

    Waarschijnlijk hoort dat een beetje bij de showbiz. Een naaste collega is ook gay en die stoort zich ook aan de nichten op tv waar het echt vanaf druipt. Dat is gewoon niet de realiteit. De meeste doen normaal, maar op tv moet het echt een stereotype nicht zijn. Vals en geile grapjes maken tegen hetro’s. Als je dat als hetro zou doen krijg je gelijk een mietoetje aan je broek.

  2. Loelap

   De man ziet er bovendien ook nog eens onooglijk en onsmakelijk eruit.

 9. AidemediA

  Paul de Leeuw.
  Bejaarden voor schut zetten. Dieren mishandelen. Domme grappen maken met billemaat Hans Kesting als Sinterklaas. Kandidaten die een ‘leuke’ opmerking maken, tot de grond toe afbranden. Met eten en drinken knoeien op tv. Medewerkers van shows voor schut zetten. Serieuze items in vandaag op 1, gebruiken voor zij eigen leukigheid. Kortom een walgelijk dik homootje, die snel moet wegwezen van de buis.

  1. usb3.0

   yuuup

   1. Loelap

    Wat een flauwekul Emma Louise! Er zijn meerdere hómo’s werkzaam bij de NPO, ooit gehoord dat iemand die mensen affakkelt? Ik geloof het niet hè. Paul de Leeuw gedraagt zich niet op een prettige manier en dat men daar kritiek op heeft staat helemaal los van zijn geaardheid.
    Sander Schimmelpënninck krijgt ook bakken kritiek over zich heen vanwege zijn hautaine gedrag en dat is geen hómo.

    1. usb3.0

     maar Paul is wel een smerig ranzig homootje net als Gordon en Gerard dat zijn ook vierikken..

  2. Emma Louise

   Zeg nu gewoon direct dat jij hem niet mag omdat hij homo is.

   1. Edjan

    Ik mag jou niet omdat je Emma Louise heet.

    1. Mireille

     Op naam oordelen is niet o.k.

 10. Patt

  Als ik die kop van Paul de Leeuw zie zet ik hem altijd snel op een ander net. Dat zegt genoeg.

 11. Rieks

  Wanneer verdwijnt dit homobiggetje (knor knor) eens van ons scherm?

 12. RvdBe

  Die Mongolide zelfingenomen racistische homoseksueel is een reactie eigenlijk niet waard.

 13. Jannes-46

  Quote: “Als het de kale omroep-boeddha uitkomt is hij er als eerste bij om anderen de les te nemen,….”

  Wat een journalistiek, allahmachtig.

  De les lezen
  De maat nemen

  Wat wordt het nou? Allahmachtig.

 14. Patt

  Wat een onzin allemaal. Hier in Houten staan 3 windmolens maar ze staan vaak uit omdat de mensen klagen over het lawaai wat ze maken. Ze denken dat ze het klimaat kunnen veranderen terwijl het hele Amazonegebied word platgebrand. Hoe dom kan je zijn. Welke arbeider kan een elektronische auto betalen van 40.000 euro en met al die hoge belastingen, steeds hogere huren, steeds hogere gemeente belastingen, zorg premie en eigen risico In de zorg ? ?? En waar komt de stroom vandaan als het windstil is?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.