Racist Biden trekt minderheden voor bij ‘wederopbouw’: ‘Zwarte, latino, Aziatische en inheemse ondernemers eerst!’

Joe Biden gaat over negen dagen beginnen aan zijn eerste presidentstermijn en die luidt hij in met compleet discriminerend beleid. Bij het ‘heropenen’ en het ‘herbouwen’ van het land na de lockdown, wil hij ondernemers gaan helpen er weer bovenop te komen. Prima, alleen legt hij een duidelijke prioriteit bij een bepaald soort ondernemer, gebaseerd op huidskleur en sekse.

In de Verenigde Staten hebben ze het ook niet makkelijk. Verschillende staten zitten in een lockdown en iedereen heeft last van de sociale en economische ontwrichting die het coronavirus met zich meebrengt. Logisch dus dat er een plan moet komen om iedereen er weer bovenop te helpen.

Joe Biden kiest er echter voor om een duidelijk onderscheid te maken tussen de getroffenen, kijk maar:

Als je het als blanke Amerikaan dus moeilijk hebt dan is dat mooi zuur, want dan sta je dus achteraan in de rij. Biden wil eerst allerlei minderheden erbovenop helpen, want die zijn kennelijk extra hard getroffen en dat kun je blijkbaar gewoon aan hun huidskleur of geslacht aflezen.

Als Biden écht de zwaarst getroffen groepen eerst wil helpen, wat op zich best prima is, dan had hij dat ook gewoon kunnen zeggen. Nu gaat het blanke deel van de Amerikanen zich achtergesteld gaat voelen, want dat is ook precies wat Biden ze nu voorhoudt.

Je zult dus maar een blanke ondernemer zijn met een zaakje dat tijdens de BLM-demonstraties is leeggeroofd of in de hens is gezet. Zelf sta je dan achteraan in de rij voor overheidssteun, maar als er ondernemers tussen de vandalen zaten krijgen zij wél alle middelen aangereikt van de nieuwe president en zijn Democratische gevolg…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

99 reacties

 1. RvdBe

  Zeer verbindende ouwe sokpop, wat een aanfluiting.

  1. Queen

   Goh laat dat nu ook de groepen zijn die door corona het hardst zijn getroffen.

   Wat ik altijd zo grappig vind bij mensen die deze frames gebruiken: waar waren jullie toen Trump geld bij HUD government wegtrok? Toen was het geen racisme?

   1. RvdBe

    Het zijn de democraten die het hardst van de toren blazen om een ander racisme aan te wrijven, niet Trump.
    Biden is niet meer dan een useful idiot voor Harris,blm en antifa.
    Die ouwe mag nog wat genderneutrale pisbakken promoten, voor de rest moet ie naar de pijpen van de laatstgenoemde 3 dansen.

    1. hans-e-pans

     Joe Biden zal over negen dagen beginnen aan zijn eerste presidents”dementie”termijn voordat hij, zoals van tevoren afgesproken, over zeg zes maanden de macht zal overdragen aan Kamala H.

     1. jennifer

      Dementie gaat in 5 fasen , bij 4 is het vaak nodig om ze op te nemen in n verpleeghuis. Vraag mij af in welke fase hij nu zal zitten.

    2. Loelap

     Precies, een en al identiteitspolitiek.

   2. 2030

    zeg dramaqueen , biden ging toch verbinden ? dat doe je niet door groepen te discrimineren en te schofferen

    het varken is nog niet eens aan de macht en begint al met een tweedeling !

 2. ropart

  bij 1 is al op weg naar schiphol mag ik aannemen?

  1. jennifer

   Laten we dat hopen, pas toch nog n vliegtuig neergestort toch.

   1. Thant dolph

    Welja, wens een ander maar weer de dood toe…

    1. 2030

     doe jij toch ook hypocriet stuk vreten ?

     1. Thant dolph

      Spreek voor jezelf, hypocriete salmonella aars!

      Heb hier nog nooit van mijn leven iemand dood gewenst!
      Dat kunnen we van jou helaas niet te zeggen, vlek!

     2. 2030

      ach trólletje toch. Ik spreek voor mezelf moet je ook eens proberen miesgasser. Wie kaatst kan de bal verwachten dus niet zo kinderlijk selectief janken tról

     3. Thant dolph

      Deed je dat maar vlektyfus, daarnet beweerde je nog dat ik mensen dood wil hebben, Korsakov-patient. Lees je teksten na, selectieve galbak!

    2. jennifer

     Nou van welk Flodder niveau ben jij dan als ik al dat gescheld van jou hier lees.

 3. jennifer

  Dus hiermee geeft hij al duidelijk aan dat het verbinden wat hij zei mislukt is, en dan moet hij nog beginnen. Dat dit grote tegenstand gaat krijgen in de VS mag duidelijk zijn,en terecht ook .Als er nu demonstraties komen in de VS heeft Biden ze uitgelokt hiermee,alles volgens plan natuurlijk zoals die 2 ouwe heksen op hun bezems polesi en harris uitgevoerd willen zien.Wat hebben de Amerikanen zich toch zelf aan gedaan om op een club te stemmen die zich nog Democraten durven te noemen,het is een schande dat ze die naam gebruiken ze zijn net als hun achterban de Black Maters niet meer als racsisten.

  1. Emma Louise

   Psst, het schijnt dat de verkiezingen door de Democraten zijn gestolen. Miljoenen stemmen op Trump zijn op sLinkse wijze naar Biden gegaan. Op een server in Frankfurt is alles ontdekt en Mutti Merkel schijnt er ook van te weten.

   1. 2030

    wímpje komt weer even aan huppen , het tróllenleger is weer compleet

 4. 2030

  ?

  1. jennifer

   ??

 5. 2030

  Amerikanen komen straks in een rubberbootje aan voor asiel. Het land uitgeníkkerd door de hypocriet biden.

  Spijt over het stemgedrag is er nu al !

 6. ko vadis

  Even 1 jaar lang het pad effenen voordat cameltoe Harris geïnaugureerd word.

 7. ikweetwatikwil

  Door fraude hebben de Amerikanen gekregen wat ze wilden. De man maakt geen intelligente indruk. Maar maakt niet uit ,Harris staat klaar.

 8. lucinde

  Wout begrijpt helemaal niets van de USA en meent stoere, extremistische bewoordingen te moeten gebruiken om zijn gelijk te halen.

  Het wordt killer en killer op DDS.

  1. 2030

   gelukkig begrijp jij alles domme muts en leg je het allemaal duidelijk uit,

   cynisme off

  2. driewerf

   Jij snapt het luSSinde hahahahaahaha

 9. Duckday

  De EU loopt er mee weg. Met Nederland voorop.
  Men komt er wel achter verdiep je eens waarom truph weg moest . En wie was er het eerste door de deur( Black Maters)met de zg opstand uitgelukt door B*****n

 10. Linksbuster

  Arme blanke Amerikanen..dansen naar de pijpen van zwarte woke hysterici…een kijkje in de toekomst als d666 en gn links het voor het zeggen zouden krijgen.
  Ben bang dat de blanke Amerikaan dit niet over zijn kant zal laten gaan..de knuppel ligt in het hoenderhok…de protesten van blank Amerika zijn dus volkomen terecht gebleken.

 11. Ritter

  Het is in essentie racisme wat hij promoot……….racisme tegen blanken.

  Met Biden krijgen je een soort GroenLinks beleid op steroïden.

  Ik hoor de media maar praten dat Biden het land zal verbinden……….maar in plaats van verbinden zal Biden ( net als Obama) het land juist meer verdelen met dit soort beleid.

  1. Queen

   Dus omdat Obama een halfbloed is heeft hij voor de polarisatie gezorgd? Wie is er nu eigenlijk de racist?

   1. 2030

    obama , een ras racist

    1. jennifer

     Hij is een racist,tegen de blanke bevolking en niet eens n echte Amerikaan. Die hebben ze ook ergens toen uit een bananen boom geplukt, dat kan je zo zien.

     1. Thant dolph

      “hebben ze ook ergens toen uit een bananen boom geplukt ”

      Ik dacht gisteren nog dat er met jou te praten viel maar als ik deze bagger niveautje familie Flodder lees, ben ik eigenlijk nog verbaasd dat je het zo naar je zin hebt bij de Partij van onze bij ons blonde vriend!

     2. jennifer

      Thant Dolph met mij kan men zeker praten, ik heb dat spel wat in de VS gespeeld is eens gevolgd, dan wordt je vanzelf kwaad als je weet dat Obama hier in het gebeuren nog een grote rol speelt. Dat je praat over Flodder niveau is jou probleem zelf weet ik wel beter. En wat de PVV betreft voor mij de enige partij die tenminste de waarheid durft te vertellen, ik heb op verschillende items hier jou reacties eens gelezen, schelden kan jij anders ook als de beste van welk flodder niveau ben jij dan?

     3. Thant dolph

      Oh ja? als je inderdaad zo goed alles bijhoudt zul je ook wel weten welke reaguurder het is die ongevraagd er altijd ALS EERSTE op los begint te schelden.
      Een klein tipje: dat ben ik niet!

      Misschien kun je daar ook eens wat van zeggen..

     4. 2030

      juffrouw hij doet het weeeeer , kunt u er wat van zegggen juuuufffrouw ?

      bij de nsb had je het ver geschopt

   2. RvdBe

    De meeste zwarten zijn trots op hun huidskleur en dus rascist.

 12. dickd

  Beste mensen,

  Hij heeft het over gelijke kansen (equal opportunities).
  Dat is niet voortrekken, alleen leveling of the playfield.

 13. ervi

  Het laatste middel om de V. S. nog van de ondergang te redden is dat de Don de noodtoestand uitroept, alle Democrats van betekenis laat arresteren en wegens landverraad laat berechten.
  Die burgeroorlog komt er anders geheid.

  1. Emma Louise

   …alle Democrats van betekenis laat arresteren en wegens landverraad laat berechten.

   Minimaal 80 miljoen zijn wel heel veel, ervi.

   1. usb3.0

    wat zijn er dan veel republikeinen hè

    1. Emma Louise

     De Reps zijn genaaid. Beetje sneu toch wel. Er zitten ook goeien tussen, weet je.

 14. Nostradamus

  Onbegrijpelijk dat deze man niet direct het presidentschap doorgeeft aan de vice-president. Waaarom heeft die witte man zich eigenlijk kandidaat gesteld? Door zijn seniliteit denk hij overduidelijk dat hij een gekleurde (islamitische) vrouw is die een hekel heeft aan witte mannen.

  1. RvdBe

   Dat is volgens mij ook de bedoeling, er MOET een vrouwelijke zwarte president komen, het risico om dat via verkiezingen te doen was te groot, ouwe Biden heeft het gered, nu is het een kwestie van hem om laten leggen of seniel verklaren zodat de eerste (ongekozen )zwarte vrouw president wordt.

 15. Nostradamus

  Ik voorspel een burgeroorlog en wellicht aansluitend een wereldoorlog als deze seniele idioot aan de macht komt.

  1. driewerf

   Yep +++++

  2. jennifer

   Dat kon nog wel eens kloppen, hij heeft n oorlogzuchtig clubje van oude seniele achter zich staan.En met Obama op de achtergrond die aan de touwtjes trekt worden de blanke helemaal in de hoek gedreven door hun.

  3. Queen

   Omdat je je zin niet krijgt! Het zijn de mensen als jij die keer op keer over een burgeroorlog beginnen. Het geweld komt dus duidelijk bij jullie vandaan.

   1. Nostradamus

    Als je maar lang genoeg blijft prikken krijg je vanzelf een keer een tik terug.

    1. Queen

     Dus eigenlijk hadden Afrikanen een oorlog moeten gaan voeren?

     1. ManX

      Ze zijn nooit boven de stammenoorlog uitgekomen. En die werden gevoerd met speer en pijl en boog. Veel kans hadden ze niet gemaakt.

     2. Nostradamus

      Afrikanen voeren constant oorlog. Voornamelijk met elkaar. Vroeger ook. Toen namen ze andere stammen gevangen en verkochten die als slaaf. Vraag maar aan Akwasi. Zijn voorvaderen en voormoederen weten daar alles van.

      In het zuiden van Afrika voeren ze voornamelijk oorlog tegen de boeren die hun van voedsel voorzien. Maar geen msm die dat interessant nieuws vind.

     3. Linksbuster

      De afrikanen hadden het veel te druk met hun stammen oorlogen..waar de blanke man zich terugtrekt breekt accuut de rotzooi uit…zuid- afrika is daar een goed voorbeeld van of zimbabwe!

   2. 2030

    het geweld is nog steeds volop bezig , antifa en blm zijn nog steeds doende. Wat weet jij eigenlijk van Amerika drama queen ? waarschijnlijk niet meer dat ze engels spreken !

    overigens heeft biden blm beloofd ze te belonen als hij president werd ! nu moet hij het geweld de kop indrukken wil hij niet de rest van de Amerikanen over zich heen krijgen. Zo een beetje stembusfraude kan raar uitpakken

 16. Servio

  ‘Paul is lid van een burgermilitie en maakt zich klaar voor een oorlog met de Amerikaanse overheid’

  eenvandaag.avrotros.nl/item/paul-is-lid-van-een-burgermilitie-en-bereidt-zich-voor-op-een-oorlog-met-de-amerikaanse-overheid/

 17. Nostradamus

  De blauwe tulband staat op het democraten-blauw in dit verhaal: h**ps://adintuitu.wordpress.com/2016/01/29/nostradamus-over-de-derde-wereldoorlog/

 18. Queen

  Goh laat dat nu ook de groepen zijn die door corona het hardst zijn getroffen.

  Wat ik altijd zo grappig vind bij mensen die deze frames gebruiken: waar waren jullie toen Trump geld bij HUD government wegtrok? Toen was het geen racisme?

  1. Linksbuster

   Q….Goh laat dat nu ook de groepen zijn die door BLM het hardst zijn getroffen….
   Wel bij de les blijven queen!

   1. Queen

    Blm is een gevolg geen oorzaak.

    1. Linksbuster

     Het plunderen van winkels tijdens BLM protesten is een oorzaak.

     1. Thant dolph

      Dat soort excessen moeten natuurlijk altijd onvoorwaardelijk veroordeeld te worden.

    2. Nostradamus

     De frisse ideeën van BLM: h**ps://www.prageru.com/video/blm-leaders-in-their-own-words/

    3. Nostradamus

     Hoe BLM zwarte mensen helpt: h**ps://www.prageru.com/video/blm-has-no-interest-in-helping-black-people/

    4. Nostradamus

     Kijk hoe lief BLM en Antifa zijn voor de medemensen: h**ps://www.prageru.com/video/antifa-and-blm-attack-conservatives/

    5. jennifer

     Ne het is een terroristen club die uitgeroeid moet worden voor het te laat is voor iedereen.

 19. ropart

  eens was er een oostenrijker met pikzwart haar en ogen die beweerde dat alleen blauwe ogen en blond haar voorrang verdiende, dat liep niet goed af!, nu zie je hier hetzelfde maar dan omgekeerd, hoe zou dat aflopen?.

  1. Thant dolph

   Het verschil is, maar dat weet jij ook wel ouwe gluiperd!,
   dat de eerstgenoemde niet alleen veel beweerde, maar –na een doeltreffende demoniseringscampagne opgezet te hebben–, ertoe over ging om door middel van een subtiele transport- en vergassingsmethodiek zijn mening in daden om te zetten.

   Van zo’n voortvarend handelen kan BIDEN nog veel leren.

 20. LifeBuddy

  HaHaHaHa, over 4 jaar is Donald Trump Weer President van Amerika. Hoe sLinks zal kees reageren op mijn bericht?

  1. jennifer

   Nee gaat niet gebeuren, die heks op haar bezem polosi heeft al verkondigd dat ze daarom juist wil dt hij nu nog afgezet wordt, moet je nagaan die vuile rascist dat ze is.

   1. LifeBuddy

    Jennie, je bedoeld NANCY EXPLOSIE , dat moet eerst nog door de senaat en trump heeft nog een hele verstandige dochter. De Dombo demoraten krijgen het de eerste 2 jaar nog HEEEEEL Moeilijk!!!

    1. jennifer

     Ik hoop dat ze geen 2 jaar daar zitten, dat zou een ramp voor de wereld zijn, en zeker voor de Amerikanen zelf.

   2. Thant dolph

    O ja, is ze ook al kleurenblind?

   3. Henry Higgins

    Kennelijk wil een meerderheid in het Congres en een flink deel van de Republikeinen dat ook.

    1. 2030

     de enige echte strónt vlé®k weer met zijn aperte nonsens

     1. Thant dolph

      Apert? Nieuwe woordjes aan het leren poepvlek?

     2. usb3.0

      Arie transgender dolfje bloemkist..

     3. Thant dolph

      Bloedworstje weer in de bocht..

     4. 2030

      ach ons grafkistje weet niet beter , gaat de hele avond al los , kennelijk zijn medicijnen niet genomenm

     5. Thant dolph

      Aldus de clown die de hele dag achter zijn schermpje zit af te wachten om op iemand te kunnen reageren..

 21. usb3.0

  Waar Trump voor de Amerikanen is laat Biden zien waar Trump goed in is..

 22. usb3.0

  Biden heeft een echt spitting image hoofd,

  h*tps://static.wikia.nocookie.net/p__/images/1/15/Joe_Biden_%28Spitting_Image_-_2020%29.png/revision/latest?cb=20201112231937&path-prefix=protagonist

  1. usb3.0

   h*tps://jackfmcasper.com/is-joe-biden-actually-a-puppet-named-walter/

  2. Thant dolph

   Hij is niet de enige…

 23. Janna47

  Nou ja dat is duidelijk het werk van mevrouw Kamala harris, die zit natuurlijk op de plek van de president en Biden mag het woord doen….boodschappenjongen dus!

 24. Meriadoc Brandebok

  Populistisch rechts/Trumpfans: buitenlanders moeten werken, pak hun uitkering af; schop luilakken aan het werk
  Biden: buitenlanders moeten de kans krijgen een onderneming te starten
  Populistisch rechts/Trumpfans: help! We worden gediscrimineerd! Ze pakken onze banen af.

  Je kunt er toch geen toch geen pijl op trekken?

 25. Canta

  Wat opvalt is dat er al kritiek komt nog voor Biden ook maar iets gedaan heeft.
  En geen woord over het feit dat Trump de mensen heeft opgehitst tot een walgelijke vertoning in het Capitol.
  BLM wordt veroordeelt voor het gebruiken van geweld maar kennelijk is rechts ( blank) geweld gerechtvaardigd. Want daar hoor ik hier geen enkele afkeuring over. Zelfs niet als blijkt dat er 5 doden zijn te betreuren. En dan nu zielig doen dat de blanken worden gediscrimineerd. Jonge, jonge wat maken we onszelf toch graag tot slachtoffer.

  1. Robert75

   De hypocrisie is nu juist precies andersom. Het is niet rechts die hypocriet is maar links.

   youtube.com/watch?v=8S3_vwTMMJY

   1. Canta

    Robert75
    “De hypocrisie is nu juist precies andersom. Het is niet rechts die hypocriet is maar links”.
    Wanneer je zo’n bewering doet, moet je ook uitleggen waarom. Ik heb al vele malen verklaard dat ik geweld afkeur, van welke kant dat ook komt. Waarom lees ik hier geen afkeuring over wat er in het Capitol is gebeurt? De mening van één man op youtube zegt helemaal niets.

    1. Robert75

     Hij spreekt gewoon de waarheid. aan de ene kant keuren ze politiegeweld of toen George Floyd overleed. Maar in het capitool zijn ook mensen door politie omgekomen die ongewapend waren. Maar dan hoor je ze ineens niet.

     tijdens de BLM rellen werd geweld gewoon goed gepraat door veel mensen die met name links zijn. Ook door bv Harris en Pelosi. Die bv zei dat er nog veel meer opstanden moesten komen terwijl ze al voor miljarden schade aan hadden gericht. Nu is het ineens fout. Maar wat is het verschil of je een winkel beschadigd of het capitool?

     Zo zijn ze tegen miljonairs omdat ze zogenaamd te veel macht zouden hebben. Maar als miljonairs dus de President van Amerika censureren en blokkeren dan hoor je ze ineens niet. Als ze inderdaad die macht uitoefenen die ze blijkbaar hebben dan hoor je ze ineens niet meer. Maar kijk als je dus de President van Amerika de mond kan snoeren op internet heb je eigenlijk meer macht als de President zelf. Terwijl dat toch een van de meest machtige mensen op aarde is. Als je de President kan blokkeren dan kan je echt iedereen blokkeren.

     1. Canta

      Robert75

      George Floyd stierf op het moment dat hij uitgeschakeld op de grond lag.
      Het doden van die vrouw door de politie is afschuwelijk. En dat er 5 mensen in totaal zijn omgekomen, ook daar heb ik mijn afschuw over uitgesproken. Het verschil is echter dat er op dat moment geweld werd gebruikt door de Trumpfans.
      Er is ook gebleken dat er mensen bij waren die wel degelijk wapens bij zich hadden.
      Ik een eerdere verklaring heb ik al eens aangegeven dat zelfs Trump zijn mening mag uiten. Maar laten we niet vergeten dat je mening uiten iets anders is dan mensen oproepen om naar het Capitol te trekken met alle gevolgen van dien. En wanneer anderen dat doen is dat even afkeuringswaardig.
      Veel van de mensen hier kijken wat dat betreft constant naar links en vergeten naar rechts te kijken.

 26. Drollevanger

  Tsja. Ik kan mijn lijstje niet terugvinden waarop de toelatingeisen stonden voor universiteiten in de VS.
  Uit mijn blote hoofd werd een lijst van 100 punten aangehouden.
  Bij Oost-Aziaten trok men daar meteen al 20 punten af.
  Voor blanken bleef de puntenlijs op 100 staan.
  Bij zwarten telde men bij de behaalde punten er 20 bij op, evenals bij de Latino,s.
  Deze puntenlijst was samengesteld om het aantal studenten op een weerspiegeling van hun VS maatschappij te laten lijken. Men wenste geen universiteit met enkel Oost-Aziaten.
  Het zal mij benieuwen of Biden bovenstaande verdeling zal blijven aanhouden.

 27. Drollevanger

  Steeds lees ik hier op het Forum over Trump(ik ben niet echt pro.) dat hij mensen heeft opgejut tot vreselijke dingen, zoals een demonstratie.
  Beste mensen. Trump heeft alleen opgeroepen tot een demonstratie, net zoals destijds de BLM club deed. Het enige verschil met de Trump demonstratie is dat die niet uitliep op brandstichting , plunderingen en moorden, zoals die bij de zogenaamde anti-rasime plunderingen wel voorvielen.

 28. Drollevanger

  Ik kan jullie wel vertellen waarom Trump de volgende keer geen president wordt.
  Trump heeft zelf geld genoeg om weer een campagne te starten, dus hij hoeft geen geld te lenen van het kapitaal.
  Daarnaast kwam Trump op voor de Amerikaanse werkende klasse, net zoals hier in het verleden Fortuin, Janmaat, Wilders en Baudet. In die hoek groeit nu nog een steeds groter aantal kiesgerechtigen.
  Het kapitaal zal samen met de Big Tech bedrijven en de rest van de media een doorlopende anti-Trump campagne starten.(voorbeelden Wilders, Baudet Fortuin, enz)
  Daarnaast is dit in het algemeen een kwestie van het platteland tegen het verstedelijkte kustgebieden. Dus van de cowboy tegen de advokaat, terwijl de advokatenhelft via migratie steeds machtiger wordt.
  Hetzelfde is hier in Nederland aan de gang, hier vecht de Randstad, waar op sommige plekken al meer dan de helft van allochtone herkomst is en vaak via subsidie wordt gevoed, tegen onze oorspronkelijke bevolking. Een bevolking die ook nog via christelijke uitgangspunten wordt verzwakt.(barmhartige Samaritanenfobie, hoewel nergens via christelijke heilige boeken, wordt beweerd dat een Samaritaan zijn eigen kinderen uit hun huis moet jagen ten behoeve van de buitenlandse medemens.)
  Hier bedoel ik niet mee dat we de achtergestelden niet meer moeten helpen, zoals vaak door Links wordt beweerd.

  1. Piet151

   @Drollevanger
   “de Randstad, waar op sommige plekken al meer dan de helft van allochtone herkomst is”

   Dat klinkt heel spannend, maar feitelijk klopt dat waarschijnlijk wel. Maar dan moet je de definitie van allochtonen, dus mensen met een migratie-achtergrond, er wel bij geven. Iedereen waarvan tenminste één ouder niet in Nederland is geboren is allochtoon, m.a.w. heeft een migratieachtergrond. Het gaat dus om zowel westerse als niet-westerse migranten.
   Volgens die definitie heeft niet alleen Maxima, maar hebben ook de koninklijke dochters een migratie-achtergrond. We krijgen dus over een tijd een koningin met een migratie-achtergrond. Maar ik lig er niet wakker van.

 29. Mar155

  Biden wordt GEEN president van de USA. Wacht maar af.

  1. Piet151

   @Mar155
   Je maakt me nieuwsgierig. Wat weet jij wel en is verder ieder ander onbekend?

 30. Bes Tolen

  De overwinning van de Democraten heeft een voorgeschiedenis van honderdzeventig jaar. Het Vaticaan, Rome, heeft daartoe de grondslagen gelegd. Zij heeft banken in de VS doen oprichten en ook nieuwsmedia. Hier spelen zowel joden, dezen in de eerste plaats als dienstverleners, als Rooms katholieken een blijvende sterke rol. Die rol is nu overheersend en leidt wat publiciteit aangaat tot bedrog en misleiding, oud gedrag van Rome. Links is nu extreem links, dat neo marxisme, multiculturalisme en meer van dat fraais omvat. Dat maakt ook indirect deel uit van de strategie van Rome en daar is Bliden nu mee bezig. Bliden is een Rooms katholiek van Ierse oorsprong en die lieden hebben voor het grootste deel erg subjectieve opvattingen. Dat geldt niet minder voor Pelosi, die de Italiaanse oorsprong van het kwaad vertegenwoordigt.
  De Joego Slavische oorlogen waren proefgebied en de samenwerking tussen belangrijke groepen in de Democratische partij liep gesmeerd. Ook met leiders als Blair en Kohl trouwens. Hier was Bliden al van grote betekenis. De huidige macht van de Democraten strekt zich uit over veel buitenparlementairs in handen van hun grote begunstigers. Zo ook de illegale immigratie, die door de Rooms katholieke kerk sterk is bevorderd. Overigens dit: kerkelijke Nederlanders gingen eind zeventiger jaren al in Amerika op cursus om ook daar de methodes te leren wat o.m. tot de eerste (illegale) vaste asielzoekersstromen heeft geleid (zoals zigeuners, Tamils) en natuurlijk ook de volgende. In Amerika zijn ondertussen de Latino’s de grootste minderheidsgroep geworden en die groep is Rooms katholiek voor zover ze immigrant zijn en stemt bijna geheel Democraat.
  Al met al lijkt de nederlaag van de westerse beschaving als vroeger in Nederland werd gevoeld vrijwel volkomen. U wordt in de toekomst alleen nog ”democratisch” behandeld maar afwijkend mening of verdenking daarvan over politieke hoofdzaken zal u schaden.
  Dat is de ontwikkeling, die al lang is ingezet.

 31. Bes Tolen

  Sorry, het is Biden in plaats van Bliden.

  1. 2030

   blinde is wel passend

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.