Rik van Rakt-moord bewijst: killer-asielzoekers moeten geen tbs krijgen, maar al aan de poort geweerd worden!

Nu de Soedanese asielzoeker Ayoub Y. veroordeeld is voor de moord op Rik van Rakt en tbs met dwangverpleging krijgt opgelegd, maakt Frits Bosch de balans op. Hij meent: “De moord op Rik van Rakt bewijst: burger moeten beter beveiligd worden!”

Rik van de Rakt (18) is doodgestoken door een statushouder uit Soedan. De 25-jarige Soedanees was een bekende van de politie. Hij had geen enkele band met Rik van de Rakt die ook in Heesch woonde, na een jeugd in Nistelrode. Rik fietste zondagochtend naar zijn werk in Oss toen hij zonder enige aanleiding met een mes gestoken werd. Deze volstrekte willekeur maakt het verdriet en onbegrip in Heesch en omstreken nog groter. De Heesche gemeenschap meent dat ze wel enige bescherming verdient, die blijkbaar niet gegeven wordt. Dat klopt.

Hoe kon het gebeuren dat cruciale informatie over de geestelijke gesteldheid van een statushouder, niet is gedeeld met de gemeente waar hij werd geplaatst? Dat willen CDA en VVD weten. Ze hebben Kamervragen gesteld aan de staatssecretaris. Het antwoord op de vraag hoe het kon gebeuren is vrij simpel: De drie kabinetten-Rutte hebben in de afgelopen tien jaar 750.000 immigranten binnengelaten, rijp en groen, inclusief terroristen, moordenaars en verkrachters. Geen enkele selectie vindt plaats. De moord op Rik van Rakt is niet de eerste keer dat we een dergelijk soort tragedie meemaken. Het zal ook niet de laatste zijn, helaas. Het vormt een patroon ten opzichte van een vogelvrije Nederlandse samenleving.

De Soedanees was een “verwarde man,” het bekende excuus. Hij kon er dus niets aan doen. Hem treft geen verantwoordelijkheid voor zijn daad. En de schare hulpverleners zullen verklaren dat ze het zeer betreuren en nog meer best gaan doen. De hulpverleningssector moet in stand gehouden worden. Hun nutteloze baantjes – zoals telkens weer blijkt – mogen niet op de tocht komen te staan.

De immigratie van 750.000 lieden vond plaats binnen ons democratisch bestel, waarin Mark Rutte de eindverantwoordelijkheid draagt. Hoeveel onschuldige slachtoffers gaan er nog vallen? Hoe lang blijven wij als burgers vogelvrij voor deze moordenaars? Het wordt tijd dat we immigranten aan de poort gaan selecteren waardoor burgers beter beveiligd worden tegen moordenaars. Bescherming van de bevolking dient voorop te staan!

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Zo is het Frits Bosch. Wat is er hier binnen gehaald. Nauwelijks naar gekeken want het waren “zielige” figuren. Boten vol van “zielige” figuren. Nou en daar ben je jarig mee.

  1. hans-e-pans

   Rik van Rakt is dus niet meer jarig, nooit meer.

   Triest, erg triest.

 2. Henry Higgins

  Er is een klein uitvoeringsprobleempje, Frits: aan de poort is lastig vast te stellen of we met een killer-asielzoeker te maken hebben, net zoals je dat van tevoren niet weet bij een willekeurige autochtone Nederlander.

  1. Nostradamus

   Aan de poort is dat prima vast te stellen. Mannen niet toestaan als vluchteling. Europa is ook bevrijd van het nationaal SOCIALISME door mannen. Laat de vrouwen toe als vluchteling totdat de mannen hun land hebben ‘bevrijd’.

   Jou zo horende zou ik jou geen machinegeweer geven en je bij een FVD of PVV conventie uit laten stappen. Er even vanuit gaande dat je een autochtone nederlander bent.

   1. Queen

    “Jou zo horende zou ik jou geen machinegeweer geven en je bij een FVD of PVV conventie uit laten stappen. Er even vanuit gaande dat je een autochtone nederlander bent.”

    Nogal een beschuldiging.

    Ps

    Redactie kunnen jullie een lijst plaatsen waarop jullie je censuur bepalen? Scheelt mij tijd en kan ik dit platform beter voorzien van mijn scherpe commentaren.

    1. Nostradamus

     Ach, lang niet zo erg als een heel ras het stigma te geven van institutioneel racisme.

     Henry kan nog altijd zelf ontkennen. Daar heeft hij jou niet voor nodig.

 3. Nostradamus

  Wij hebben nu eenmaal een sterke zieligheidsindustrie. Het wordt tijd dat subsidies stopgezet worden naar deze industrie. Laat ze maar varen op donaties van individuen.

 4. Queen

  Dit artikel staat vol leugens. Selectie is bv zeer streng. Er is niemand die beweert dat de dader er niets aan kan doen.

  Het gebrek aan medemenselijkheid dat Frits propageert zien we in de hele maatschappij terug. Het zijn de relschoppers, het zijn de identiteitspolitici, de roep om zorg voor en hulp aan elkaar af te schaffen.

  Toevallig met een boek over Wenen 1913 bezig, daar waren ook veel Frits achtigen aanwezig. Laten we het weer zover komen?

  1. Nostradamus

   Tuurlijk kan de dader er wel wat aan doen. Bijvoorbeeld niet naar het vreselijke NL komen waarvan gezegd is dat je niet hoeft te werken en bakken vol geld krijgt.
   Het zijn voornamelijk de autochtone nederlanders die met identiteitspolitiek bezig zijn die vertellen dat de dader er niets aan kan doen. Want ‘zielig’ of zoiets… Daar leeft de zieligheidsindustrie van.

  2. Loelap

   Ja die medemenselijkheid ten koste van de autochtone bevolking, de zogenaamde medemenselijkheid waardoor die Rik in koele bloede vermoord werd en waar gedegenereerd Links heel veel begrip voor heeft, tenzij natuurlijk het een van hun naaste betreft. Schei toch uit.
   Het is onderhand wel welletjes geweest met die massa import. Laat China, Japan of Saudi Arabië maar eens wat mensen opnemen. Oh wacht daar hebben die landen helemaal geen zin in, waarom zou dat nou toch zijn?

  3. Loelap

   De identiteitspolitiek is enkel en alleen een Links dingetje. De obsessie met kleur van Links is stuitend. In feite vinden zij gekleurde mensen/möslims zielige sukkels die geholpen moeten worden door hen. Zij voelen zich de redders, de moreel verhevenen.
   “Discrimination of the lower expectations” wordt dit ook wel genoemd.

 5. Heras

  Laat mij raden; “partijen zijn geschokt’…
  Even voor de verkiezingen enkele harde uitspraken doen; na de verkiezingen gaan ze over tot de orde van de dag.

  1. Eppo123

   precies

 6. HD

  Volgens Kaag en Farras zijn hebben wij nog voldoende dochters en zonen.

 7. Dolph Thans

  Het is voor Frits Bos een dwangmatig denken dat verwarde mensen alleen maar uit het buitenland komen. Alsof wij zelf geen verwarde mensen kennen. Anne Faber ligt triest genoeg nog in onze herinnering. Ook de fietsmoord, een geniale cellist die geheel naakt een voorbij komende fietser met een schilmesje in de rug stak in een bos in Zeist. Verwardheid blijkt later pas. Deze personen zijn toch wel eerder op de radar gekomen. Wat helpt een scan aan de poort?

  1. Dolph Thans

   Frits Bosch – voor alle duidelijkheid.

  2. werikke

   er zijn genoeg dieven maar ik vind verschil als mijn dochter geld uit de la pakt en buitenstaander die eerst zielig doet om hier te komen en dan mij besteelt . dat is het verschil . Dus als we nu die nep asielzoekers eruit flikkeren zo nodig met jou erbij dan kunnen we op onze eigen mensen richten.

  3. Loelap

   Ja en? Je probeert de aandacht af te leiden leiden. Als jij een bekeuring krijgt voor te hard rijden, zeg je dan ook tegen de agent, “ja maar Pietje die rijdt ook te hard hoor”.
   Wij hebben zelf al genoeg gekken in huis, daarom kunnen we beter geen gekken uit het buitenland importeren. De staat dient haar bevolking te beschermen en daar verzaakt zij in.
   Overigens werd er twee geleden een meisje door een statushouder van haar fiets getrokken en gestoken met een machete, het meisje moet nu een nier missen.
   Gek hè dat mensen steeds bozer worden.

   1. Pauline Kummer

    Je bent pas “gek” als dat is vastgesteld. Al heel snel krijg je dat etiket opgeplakt

 8. 56RdK

  @Heras inderdaad!
  En blijven de poorten wijd open staan tenzij het volk op 17 maart a.s. voor zichzelf gaat kiezen, kiezen voor de veiligheid en welzijn van de eigen inwoners van dit land.
  Met andere woorden, niet meer zal kiezen voor de partijen die de grenzen willens en wetens en zonder selectie open houden voor iedereen uit de gehele wereld.

 9. AS210854

  Wat het ergste hieraan is , dat deze moordenaar nog +/- 60 jaar ons 500 euro per dag kost , terwijl onze ouderen thuis kunnen creperen. 🤮🤮🤮🤮🤮 HEEL EN HEEL SNEL TERUG NAAR SOEDAN.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.