Schandalig! Chinese communisten gaan vol 1984 Newspeak: gedwongen sterilisatie van Oeigoeren is ‘emancipatie en gendergelijkheid’

De achterlijke vervolging en genocide van Oeigoeren in China gaat gewoon door. De Chinese ambassade in Amerika meldt vol trots dat invoering van “gezinsplanning” en heropvoeding van Oeigoerse vrouwen bevrijdend werkt voor Oeigoeren. Het zou volgens de communisten de beste manier zijn om van extremisme af te komen. Het enige nare? Die ‘gezinsplanning’ is feitelijk gedwongen sterilisatie. Wat een mensonterende vertoning is dit. 

China steekt niet onder stoelen of banken dat ze bezig zijn met het in toom houden van de Oeigoeren. Ze gaan zelfs zo ver dat ze openlijk spreken over het beperken van de Oeigoerse populatie om ‘extremisme’ te ‘bestrijden.’

De Oeigoerse bevolking wordt extreem hard aangepakt door de Chinese overheid. Ze schuwen geen enkel middel om de Oeigoeren te vormen naar hun idealen. Dat maakt deze tweet ontzettend ziek.

Want die “gezinsplanning” waar China aan refereert is feitelijk de massale gedwongen sterilisatie van Oeigoerse vrouwen door de Chinese overheid. Natuurlijk ontkent de CCP (Chinese Communistische Partij) dat dit officieel beleid is, maar door deze tweet zinspelen ze daar natuurlijk wel op, met een vreselijke, genocidale knipoog.

Ze zijn er trots op dat de Oeigoerse vrouwen geen “broedmachines” meer zijn. Ze promoten dit als “emancipatie”, maar de rest van de wereld weet wat het écht is: genocide. Het is tijd de wereld nu eindelijk eens een vuist maakt tegen deze mensonterende praktijken van dat afschuwelijke communistische regime.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Edjan

  De werkwijze van uiterst links. Dit vinden ze heel “normaal”.

 2. LifeBuddy

  Mark Rutte spreekt george biden direct aan op Twitter in verband met de doorgeslagen supporters van de chinese president.

 3. JohanDijk

  Nou, America gaat ook communistisch worden met censuur en hier in Nederland word je ook de mond gesnoerd als je adere mening hebt.. en de kogel kwam van Links! Verschil is dat China het wel goed voor heeft met zijn eigen mensen, verschrikkelijk maar beter dan zelf haat.

  1. Edjan

   Johan, volgens mij is “communisme dat het goed voor heeft met zijn eigen mensen ” een “innerlijke tegenspraak”.

   1. JohanDijk

    Ja dat kan, ben ook geen specialist. Hoe noem je het als China Oeigoeren voorang zou geven op alle chinezen en verplicht op China privilege cursus zou sturen. Dat gebeurd nu in Amerika, de nieuwe Senator zegt al dat de Witte bevolking nu moet gaan uitkijken en in Nederland krijg je voorang als je een kleurtje hebt. Goed om China in de gaten te houden maar vingertje wijzen is niet netjes als bij ons gewoon een politicus vermoord of zijn leven niet zeker is en levenslange bescherming nodig heeft… wij zijn niet beter.

    1. Edjan

     Johan. +++

    2. Queen

     “in Nederland krijg je voorang als je een kleurtje hebt.”

     Kun je me even vertellen waar ik voorang kan krijgen? Ik ben gewend dat ik op de acties van anderen word beoordeeld en achtergesteld op basis van mijn naam of kleur.

     Hoe kom je toch tot zulke maffe uitspraken waar geen basis voor is in het dagelijks leven?

     1. Loelap

      Statushouders, veelal met een kleurtje, krijgen voorrang op een huis. Bij veel gemeentes geldt een voorkeursbeleid voor allochtonen.

     2. driewerf

      Je hebt hier anders vaak genoeg lopen bléren dat je een uitstekende baan hebt .

     3. Queen

      ”Je hebt hier anders vaak genoeg lopen bléren dat je een uitstekende baan hebt .”

      Wat heeft dat er mee te maken? Beweer ik dat heel Nederland racistisch is? Wat niet wegneemt dat ik met discriminatie te maken heb.

     4. Queen

      ”Statushouders, veelal met een kleurtje, krijgen voorrang op een huis.”

      Ik ben geboren in Nederland en heb nooit voorrang ergens op gehad. Wel vaak ‘argumenten’ als ga terug naar je eigen land of jullie zijn allemaal hetzelfde gehoord als ik in een discussie de betere argumenten had.

      Het grootste deel van woningen waar voorrang op wordt verleend gaat trouwens naar autochtone Nederlanders. 7% naar statushouders.

     5. LifeBuddy

      ”Kun je me even vertellen waar ik voorrang kan krijgen”. Ja, dat kan ik. Als de gemeenten de boeken open gooit , waar het Volk in mee kan kijken, komt het EERLIJKE verhaal vanzelf boven.

     6. Queen

      “Ja, dat kan ik. Als de gemeenten de boeken open gooit , waar het Volk in mee kan kijken, komt het EERLIJKE verhaal vanzelf boven.”

      Tuurlijk, het is een groot complot. Vooruitgangsverliezers hebben altijd complotten nodig om hun eigen tekortkoming te maskeren. kom maar met een voorbeeld.

     7. JohanDijk

      pfff begin maar eens bij de Politie. Of elke gemeente… ook woningbouwen… leef jij onder een steen? Ok er staat niet we zoeken een bruin iemand maar meer zoals in kader van diversiviteit …. . Of in volgend artikel over Uva.. ze gaan je huidskleur bijhouden.. en niet voor de mensen met een witte huidskleur. NPO maak je ook kans als je talent en de juiste kleur hebt kom je in hun index….

     8. 2030

      een zwerver zonder inhoud heeft als nick Queen.

      Allochtonen en statushouders genieten de voorkeur !

      Dat moet zelfs de flapdrol met kroontje opgevallen zijn.

    3. Mart

     Die Oeigoeren zijn mohamedanen toch?….En die worden appart gezet en gedecimeerd.Niet netjes van die communisten,maar ik begrijp ze wél.

  2. lucinde

   Nog zo’n leugenaar en feitenverdraaier.

   Trump blijkt een fascist en jij maakt je meer zorgen om een gematigd kapitalist als
   Communist weg te zetten.

   1. Steiner

    Aldus leeghoofd Lucinde met zijn ziekelijke fascinatie voor Trump.

   2. 2030

    spiegel reflectie ?

  3. Nostradamus

   “Verschil is dat China het wel goed voor heeft met zijn eigen mensen”

   Dat gaat alleen over mensen die de collectieve chinese mening delen. Wat is gebeurd met Jack Ma? Wat is er gebeurd met de protesterenden in Hong Kong? Etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc., etc.

  4. Queen

   Weleens in China geweest? De Han Chinees is in de meeste gebieden geen eigen bevolking maar daadwerkelijk gebieden aan het omvolking.

   De zelfhaat zit denk ik bij mensen als jij.

   1. Loelap

    De zelfhaat zit diep geworteld in de Linkse ziel, een overblijfsel van de door hun zo gehate Christendom.

    1. Queen

     Waar blijkt dat uit? Feiten benoemen is geen zelfhaat.

     1. Loelap

      Bijv. de blanke mens, die met dedain wit genoemd moet worden, en die als enige racistisch is als enige aan slavernij gedaan heeft en nog meer van die onzin.
      Dat is bepaald geen feit maar een grove leugen.
      Kom eens uit je Linkse bubbel, open je ogen en haal je kop uit het zand!

      Jouw geliefde Joop staat vol met anti blanke stukjes, maar nooit kritische stukjes over moslims. Wangedrag van hen wordt altijd gebagatelliseerd of onder het tapijt geveegd, nee de blanke die is pas slecht en altijd the root of all evil.
      Je zult ze bijvoorbeeld ook nooit horen over de talloze gruwelijke moorden op blanke boeren. Waarschijnlijk vinden ze dat dat hun eigen schuld is.
      Het is daar bon ton om blanken te discrimineren en te bashen. En op Joden zijn ze nou ook niet bepaald dol.
      Ik mag hopen dat die site niet representatief is voor Links want dan is het zeer treurig gesteld met Links.

   2. driewerf

    Dat je jouw o zo geliefde Afrika er nog niet bij haalt en dat we dat helemaal geplunderd hebben Aytas of Satya wat je maar wil he .

    1. Queen

     ”Aytas of Satya wat je maar wil he .”

     Koningin of godin graag. Jij mag zelf kiezen tussen die twee, ik ben niet zo moeilijk.

 4. Morgan4321

  Moslims kun je beter in toom houden voordat ze met teveel worden. Nu zitten de moslims eens aan de ontvangende kant van de omvolking, weten ze ook eens hoe leuk dat is.

  1. Monty

   Binnenkort ook in ons land na 18 maart.
   Dan zal er een andere wind gaan waaien in ons land.

 5. lucinde

  Groot probleem, maar laten we eerst beginnen in onze westerse wereld en te beginnen in Nederland.

  Kijken waar foute rechtse partijen en media onze democratie en rechtsstaat kapot maken.

  Bart zonder mening heeft geen idee wat er momenteel speelt en steekt zijn kop in het zand, samen met Cruz-aanhanger Vd Galien.

  Het tijdperk van 9-11 is eergisteren afgesloten en tonen ons waar dom rechts toe zal leiden.

  1. Nostradamus

   Dom links aan het woord…

   Foute rechtse partijen doen niet mee aan verkiezingen. Er zijn wel foute linkse partijen: Extreem groen-links. Extreem d666. Semi-extreem pvda. Semi-extreem pvdd. Gematigd vvd.
   Foute rechtse media. Geef eens een voorbeeld? Er zijn wel foute linkse media onder de noemer msm.

  2. Loelap

   Je bent weer aan het spiegelen, witte man. Links is verantwoordelijk voor de afbraak, verloedering van Europa met hun eeuwige gedoog en wegkijkerij van van allerlei smeerlapperij. En laten we niet de door Links gewenste eindeloze instroom van tribalen niet vergeten. De Linkse NGO bootjes die al die jongemannen in Europa afzet. Die vervolgens vooral niet in de blanke Groen Links/D66 wijken geplaatst worden maar in arme wijken. Links juicht de islamisering toe.
   En dan denkt Links discriminatie van zwarte mensen tegen te gaan door dan maar blanken te discrimineren, nota bene hun eigen soort. Met hun walgelijke identiteitspolitiek hitsen ze mensen tegen elkaar op. Links pøept op hun eigen nest.

   1. Edjan

    Loe, +++

  3. Nostradamus

   Durf dit te kijken: h**ps://www.prageru.com/search/?query=the%20west&page=1&indices%5Bprod_video_library%5D%5Bconfigure%5D%5BhitsPerPage%5D=8&indices%5Bprod_video_library%5D%5Bpage%5D=2&indices%5Bprod_playlist_library%5D%5Bconfigure%5D%5BhitsPerPage%5D=8&indices%5Bprod_playlist_library%5D%5Bpage%5D=1

  4. LifeBuddy

   HaHaHaHa. Laten we eerst beginnen in Nederland, rutte doet zaken met de criminelen taliban, dat heb je 2 weken geleden op tv kunnen zien. Kinderen van 8 jaar laten ze 15 uur in de kalk werken. De VVD&CO hebben er patent op ,als het over kinderen gaat. WEG met die arische sLinkse ,die jouw aan het hart[teloos] liggen!

  5. 2030

   welke rechtse partijen zijn nu steeds onderwerp in de discussie ! De NVU zit nog steeds niet in de kamer.

   best wel triest dat linkse adepten denken dat er tussen links en rechts geen middengebied zit. Volgens linkse adepten is iedereen die de linkse onzin niet steunt extreem rechts.

   De linkse dwazen zijn hersenloos zoals dagelijks blijkt

 6. HD

  En hebben we protesten waargenomen van clanleiders Al kak en Faras en al die andere schijnheilige linkse paria’s.

 7. Queen

  Communisme? Ze hebben marktwerking volledig omarmt. Rood kapitalisme.

  1. de ziender

   Groen is het nieuwe rood (Een boekje trouwens wat gratis verkrijgbaar is bij Cultuur onder vuur)…

 8. Loelap

  De NPO heeft zeker aandacht hiervoor, al verscheidene keren een nieuwsitem geweest,
  Voor de talloze moorden/martelingen van blanke boeren in Zuid Afrika hebben ze totaal geen aandacht. Het lot van blanken interesseert ze totaal niet.
  Toen Saudi Arabië onlangs een ontmoeting had met China, hebben ze met geen woord gerept over de Oeigoeren. Het interesseert ze geen bal. Aandacht voor Mensenrechten is dan ook een typische Westers fenomeen.

  1. Queen

   ”Voor de talloze moorden/martelingen van blanke boeren in Zuid Afrika hebben ze totaal geen aandacht.”

   Is ook een onzin verhaal. Als je kijkt in de misdaadstatistieken in ZA zul je zien dat blanken het minst vaak slachtoffer zijn van geweld in ZA maar erg vaak dader.

   Die statistieken staan online.

   1. Nostradamus

    Geef even een link?

    Hier heb je er een paar over de plaasmoorden:
    h**ps://www.ad.nl/buitenland/moord-op-nederlandse-boer-volgende-in-reeks-plaasmoorde~a833d8b5/
    h**ps://www.ongehoordnederland.nl/nos-negeert-plaasmoorde/

    Plaasmoorden worden gevoed door de regering van Zuid-Afrika. De veelal worden boeren-gezinnen vaak lange tijd gruwelijk gemarteld. Het neveneffect is dat de voedselproductie in het land afneemt omdat de meeste zwarte boeren niet op dezelfde wijze succesvol kunnen boeren. Zie ook Zimbabwe. Wellicht dat ook hier dan China weer de boel opkoopt.

    1. Rene van der Grijp

     “Geef even een link?”

     Daar doet hare hoogheid Aytas niet aan.

   2. 2030

    pathologische leugenaar

 9. Piet151

  Waarom lopen die demonstranten op de foto met het logo van de Russische Communistische partij en een deel van de Turkse vlag voor hun gezicht??? En in één van de ogen weerspiegelt o.m. een Amerikaanse vlag, zo lijkt het.

  1. 2030

   blabla bladieblabla

 10. Drollevanger

  In China ziet men wat er wereldwijd gebeurt als de islam met hun haat richting ongelovigen, afvalligen en vrouwen de overhand krijgt.
  Dit kunnen ze in hun eigen China met hun 1 kind politiek voor allen, nog enigszins intomen. In de rest van de wereld is men denk ik te laat. Zeker in West-Europa is men voer voor de poes.
  Een religie die geen afvalligen heeft is geen religie maar een doctrine

 11. Wim Vreeswijk

  En daar sluit de EU grote handelscontracten mee ?

 12. dijkbende

  Het gaat niet om Oeigoeren. Het gaat om islam, die mondiaal subversief en polariserend werkt, intolerant en agressief, en met elke paplepel wordt doorgegeven.

 13. de ziender

  Die Chinezen zijn er tenminste openlijk over. Wie weet wat voor zalige nevenwerkingen het “vaccin”, wat niets anders is dan genetische modificatie, voor ons in petto heeft.In Zwitserland weigert ca 80% van de verpleegsters de prik. waarom toch? Maar ja, ik ben in ieder geval geen vaxiwappie. Toch? En zetten jullie maar lekker je muilcondoom op….

 14. RvdBe

  Oeigoeren zullen wel verplicht worden zich te laten inenten tegen covid 19, wss met een klein supplement om de vruchtbaarheid “iets” te onderdrukken.
  Wat staat de marxistische overheid in de USA in de weg om de Trumpstaten iets te manipuleren?

 15. Drollevanger

  Als in de-bioindustrie een besmettelijke ziekte uitbreekt ruimt men het zieke deel van de populatie op, zodat de ziekte zich niet verder kan verspreiden.
  Blijkbaar proberen de Chinezen op dezelfde manier het terrorisme in te dammen. Dat is uitstekend voor de rest van de Chinezen, maar slecht voor figuren met een terroristische gedachtengang.
  Hier zou in zo,n geval driekwart van de bevolking op het malieveld tegen die maatregelen krijsend protesteren.
  Mij benieuwd wie het langer volhoud, de Chinezen of het Westen.

 16. 56RdK

  Wat de chinese machthebbers doen is een reactie op een actie.
  Ga dus éérst maar een na waarop zij reageren, wellicht ontstaat er dan een héél andere beeldvorming …….

 17. dickd

  Ik keur het gedwongen steriliseren van wie dan ook volledig af.
  En genocide is het vermoorden van een bevolkingsgroep. Dat is echt nog wat anders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.