Slachtofferhatend Telegraaf wil medelijden opwekken voor familie van moordenaars Lotte: ‘Gaat niet goed!’

Het is niet te geloven, maar De Telegraaf wil blijkbaar medelijden kweken voor de familie van de verdachten die verantwoordelijk worden gehouden voor de brute moord op de 14-jarige Lotte. Het gaat, aldus de krant ‘voor wakker Nederland,’ namelijk niet goed met de oma van de verdachten. Iets met haar hart ofzo.

Afgelopen zondag werd het levenloze lichaam van de 14-jarige Lotte gevonden op een industrieterrein in Almelo. Ze is volgens de politie door een ernstig misdrijf om het leven gekomen. Het onderzoek is zo goed als afgerond. Drie verdachten zitten vast: een vader en zijn twee minderjarige zoons.

Je zou denken dat kranten dan graag aandacht besteden aan Lotte en haar familie. Aan hoe zij haar leven leidde toen ze nog adem haalde. Over de impact die de ogenschijnlijke moord op haar heeft op haar familieleden en vrienden. Op het gemis. Het verdriet. De boosheid ook.

Maar nee. Dat vindt De Telegraaf helemaal niet interessant. Ze houden zich liever bezig met de familie van de verdachten. Want ziet u, als puntje bij paaltje komt zijn zij de echte slachtoffers. Ze krijgen namelijk allemaal vervelende beledigingen te horen op sociale media en zo. Daar klaagt zowel de oma van de twee jongste verdachten als hun tante over. Nee, dat is geen grap:

Ze krijgen naar eigen zeggen inmiddels van alles naar hun hoofd geslingerd. „Mensen pakken foto’s van onze Facebook-pagina’s, zeggen dat onze opgepakte familieleden moordenaars zijn, dat ze niets minder dan een kogel verdienen, dat ze in de gracht horen te liggen”, zegt Marianne. „Dat hoor ik ook over mijn kleinkinderen. Terwijl er nog bijna niks duidelijk is. Er is nog niets bewezen.”
De foto van haar man is ’gejat’ van sociale media en van ’vreselijke opmerkingen’ voorzien. „Waarom doen mensen dat? Hij durft nu nauwelijks nog over straat te gaan. Veel mensen uit Almelo kennen hem. Het is heel bedreigend.”

Oma Marianne moest zelfs naar het ziekenhuis met hartklachten. Die had ze al, maar zijn door alles verergerd. En oh, oh, oh, dat vindt niet alleen zijzelf vreselijk, maar De Telegraaf ook. “Ik ben donderdag bij de hartafdeling van het ziekenhuis geweest. Ik heb al langer klachten, maar door wat er is gebeurd zijn die verergerd. Ik ga kapot van binnen, ik ben gesloopt.”

Ook tante Gea durft “amper over straat,” aldus zijzelf: “Ik heb het gevoel dat ook wij als schuldigen worden gezien. Je voelt de ogen in je rug prikken. We worden met de nek aangekeken.”

Dit is totaal gestoorde gekkigheid, zoveel aandacht aan de familie van de moordenaars besteden. De wereld op zijn kop! De Telegraaf moet zich echt kapotschamen voor zo’n ranzig artikel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Cor Grijpstra

  Gelukkig hebben we DDS, vrij van totaal gestoorde gekkigheid en ranzige artikelen.

  Maar goed, de Telegraaf is gewoon een slechte krant.
  Het lezen van de NRC, Volkskrant, Parool enz. . zeg maar de betere kranten, kan ik je aanbevelen. 🙂 🙂 🙂

  1. Spaanse_K0K

   Wij van rechts hebben de Telegraaf, Volkskrant of NRC helemaal niet nodig. Wij hebben onze eigen feiten.

   1. Linksbuster

    Ook cockje weet niet meer waar hij bij hoort..nog in de war door het opstappen van asscher.

    1. driewerf

     Het patatbakkertje is helemaal in de war hahahaha. Er gebeurd ook zo veel .lol

   2. driewerf

    Het is zij van rechts en zij hebben hun eigen feiten .WANT WE WILLEN JOUW ER ABSOLUUT NIET BIJ HEBBEN HANSWORST GA JE MOEDER VERADEN .

    1. Queen

     Dus familie van daders zijn vogelvrij? Triest niveau Michael.

     1. ManX

      DramaQueen is duidelijk niet op de hoogte van het verdienmodel van de Telegraaf.

  2. Linksbuster

   Aldus corrie onze linksdraaiende randdebiel wiens rechter hersenhelft tot het formaat pinda is verschrompeld.
   Hoeveel gelukzoekers moesten we ook weer binnenlaten?

   1. driewerf

    SSarco meent de wijsheid in pacht te hebben eigenlijk is dit nazi gevalletje best wel zielig .Maar zijn metgezel Spaanse cock de patatbakker staat hem wel half hahahaahaha .

   2. Cor Grijpstra

    @linksbuster

    ”Hoeveel gelukzoekers moesten we ook weer binnenlaten”
    Geen idee hoeveel @linksbuster wil binnenlaten, voor mij zijn ze op dit moment niet welkom.

   3. Queen

    Hans de W. en zonen zijn de daders.

    1. ropart

     toch niet hans en levy de winter?

 2. Oepsie

  ”Het lezen van de NRC, Volkskrant, Parool enz. . zeg maar de betere kranten, kan ik je aanbevelen”’.
  Maar, betalen kan jij deze kranten niet en dat doet mij deugd! Onrendabele!

 3. Flach

  Dit is werkelijk meer dan tenenkrommend. Onvoorstelbaar hoe die sneukneuzen, die goedgevoelverslaafden, de huidige nsb’rs met het goedpraten van de meest walgelijke misdaden, die als een dagelijkse gestage stroom ellende, maar doorgaat in dit land en in elk westers land. De Stockholm-syndromers, en uiteraard de eigen achterban van deze zware “tegenlanders”

  Niets maar dan ook niets dan ellende. Ondanks al de kostbare (leugen) pogingen om de autochtone burger maar (woestijn)zand in de ogen te kwakken.

  En dit soort media zouden de weldenkende media moeten mijden. Het is gewoon smerig en pervers. Arme ouders en familie/vrienden van dit slachtoffer van wederom de meest walgelijke soort op aarde.

 4. Nostradamus

  Als ik de comments lees van Cor, Spaanse en nog een paar van die inhoudsloze… plempers. Dan hoef ik meestal niet meer te reageren omdat ze zichzelf al voldoende belachelijk maken.
  Bedankt, mensen…! (toch?) 🙂

 5. liefdevol rechts

  Zulke berichtgevingen zullen de Telegraaf nog duur te staan komen, ook zij kunnen een ban krijgen wanneer het volk opstaat tegen zulke propaganda

 6. Michael M

  De Telegraaf welke vroeger nog zich alleen bezighield met het echte nieuws begint nu langzamerhand een roddelblad te worden. Een oneerlijke krant. Krijgt het steeds meer Privé roddelbladen trekjes???

 7. Drollevanger

  Ik vind het ook erg zielig voor de grootmoeder van de vermeende moordenaars.
  Maar de meeste moordenaars hebben grootmoeders. Zelfs Hitler en Pol-Pot.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.