Sneue Hillary Clinton blijft Rusland-spook najagen: ‘Trump belde Poetin tijdens de Capitool-bestorming!’

Hillary Clinton is nog steeds verzuurd vanwege het verlies van de vorige presidentsverkiezing in 2016. Ze blijft op spoken jagen om zo maar te verbloemen dat ze zelf een waardeloze campagne heeft gevoerd. In haar eigen podcast met de Democraat Nancy Pelosi geeft ze aan de telefoongegevens van president Donald Trump te willen inzien. 

De voormalige Democratische presidentskandidate Hillary Clinton, die het in 2016 aflegde tegen de Republikein Donald Trump, zou graag willen weten of de man die haar versloeg aan het bellen was met de Russische president Vladimir Poetin tijdens de bestorming van het Capitool. In de meest recente uitzending zit de voormalige First Lady aan tafel met Nancy Pelosi, de huidige voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Ze vertelt tijdens de aflevering dat ze graag de telefoongesprekken van Trump wil inzien, want ze is benieuwd of Trump misschien Poetin aan de lijn had.

Morgen zal Biden eindelijk worden geïnaugureerd, maar voor Clinton is dit persoonlijk niet genoeg. Ze wil het Ruslandspook blijven najagen: ze is kennelijk nog steeds oprecht van mening dat Trump en Poetin er een persoonlijke band op nahouden.

Clinton gaat zelfs zo ver door te vertellen dat Trump een geheime agenda had. Als men inzage krijgt in de telefoongesprekken van Trump dan zien we aan wie hij nu werkelijk loyaal was.

De Democrate zit diep in het ‘Poetin-heeft-de-touwtjes-in-handen’-complot, dat moge duidelijk zijn. Dat is zo onzinnig, dat het bijna hilarisch wordt. En nog flink contraproductief ook: in plaats van dat ze focust op het aantreden van Harris en Biden blijft ze verzuurd over haar eigen blamage in 2016.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

119 reacties

 1. Henry Higgins

  Of het sneu is of niet, vast staat dat Trump afhankelijk is van Putin, waarschijnlijk omdat hij door Putin wordt gechanteerd. Mogelijk zal hij hen tzt ook nodig hebben voor politiek asiel om aan strafzaken te ontkomen.

  1. agenda2030

   nee , strónt vlé®kje je praat weer poep. Vast staat dat er geen belastend bewijs is gevonden sneuneus ! Je verspreidt laster zoals gewoonlijk!

   1. ManX

    Professor Higgins heeft in 2017 een boek gelezen over de Putin-Trump connectie waarvan de strekking in de maanden na het verschijnen in alle media en alle toonaarden werd ontkracht – het bleek een feitenloos nonsensverhaal uit de koker van rancuneuze Dem’s.

    Toch blijft Higgins daar krampachtig aan vasthouden. Hij heeft niks anders.

    1. Henry Higgins

     Dat herinnert mijn goede vriend zich inderdaad juist. Het betrof het boek van Luke Harding (‘Conspiracy’) dat wat mij betreft in zijn grondige feitelijke analyse nog steeds overeind staat als een huis.
     Ik weet dat je geen boeken leest en dus dit boek zal je ook niet gelezen hebben. Nochtans zeer aanbevolen.

     1. Servio

      Ik dacht dat die schijtbak van een Wìm Hùtten van dit blog was verwijdert wegens vergaande homofobie, blijkt hij toch weer aanwezig te zijn, doe daar eens wat aan redactie!

     2. agenda2030

      ben best wel nieuwsgierig hoe iemand zo een decadente arrogante strónt vlé®k kan worden !

      Heb je dan een slechte jeugd gehad ?
      of heeft mamma je tot je 45ste onder haar vleugels gehad ?
      ben je veel gepest op school ?
      ben je een kluizenaar ?

      best wel triest als je zover van de dagelijkse actualiteit verwijdert bent en op geen enkel onderwerp inhoudelijk kunt meepraten.

     3. Beukman

      Morgen is de grote dag, Servio! Ga je kijken?

     4. ManX

      Professor Higgins weet niets over mijn leesgedrag en verlaagt zich derhalve tot kleuterniveau met zijn bewering.

      Het is juist dat ik alleen boeken voor volwassenen lees en geen voer voor complotwappies.

   2. Canta

    agenda2030
    Vast staat ook dat er nooit bewijs is gevonden ( in meer dan 60 rechtszaken) voor fraude.

  2. lucinde

   He, ga jij nou ook al complotjes droppen?

   1. Edjan

    Luc +

   2. Henry Higgins

    Het is geen complot. Het betreft feiten. Trump heeft zich de afgelopen jaren wonderlijk horig tegenover Putin opgesteld en geweigerd enige kritiek op hem uit te oefenen op momenten dat dit vanuit de Amerikaanse buitenlandpolitiek noodzakelijk was. Het is ondenkbaar dat er geen sprake van een afhankelijkheidsrelatie was.
    Dit zal de komende jaren overigens zonder twijfel bewezen worden.

    1. agenda2030

     je presenteert een mening strónt vlé®k die gebaseerd is op complot denken !
     Je bent nog veel stommer dan gedacht of struikel je gewoon over je grenzeloze arrogantie strónt vlé®k ?

     1. Piet151

      @Henry Higgins, agenda2030
      “Trump heeft zich de afgelopen jaren wonderlijk horig tegenover Putin opgesteld en geweigerd enige kritiek op hem uit te oefenen”

      Een feit: De afgelopen periode is Rusland (en ook Noord Korea) ook ontzien wat betreft aanscherping van sancties of nieuwe sancties.

  3. Beukman

   Dat zou heel goed kunnen. Het zou in ieder geval een aantal acties van Trump verklaren, zoals die waarin hij stelselmatig ontkende dat Putin iets te maken had met de aanslagen op zijn tegenstanders.

   1. agenda2030

    kan het gezwel iets van onomstotelijke bewijzen aanvoeren of moeten we het weer doen met zijn onderbuik en inhoudsloze praatjes ?

    hoeveel onderzoeken zijn er inmiddels gedaan gezwel en hoeveel onomstotelijk bewijs heeft dat opgeleverd pathologische leugenaar

    1. Beukman

     Ga je eens verdiepen in het Mueller rapport, kankerzaaier.

    2. DubbelZout

     Dit in tegenstelling tot het overweldigende bewijs van verkiezingsfraude toch Poepmans ?

     1. Beukman

      Welk “bewijs” is er dan dat nog niet door 60 rechters en Bill Barr is weerlegd, zoute kak?

    3. agenda2030

     veel gewauwel van de adepten weinig feiten zoals gewoonlijk

     1. Thant dolph

      het wormvormig aanhangsel raast en tiert weerom de hete brei heen zoals gewoonlijk

     2. agenda2030

      💩

  4. jennifer

   Henry Clinton kan beter zwijgen en blij zijn dat trump geen onderzoek heeft ingesteld in haar zaakjes rond de schandalen van Epstein met haar meisjes en kinderen.

 2. agenda2030

  laat die sneuneus lekker die kerel van d’r gaan contróleren, als je niet eens 1 kerel kan contróleren ben je ongeschikt voor heel het land te bestieren

  een droevige over het paard getilde roeptoeter

  1. Thant dolph

   iemand die niet eens in staat is om zijn eigen stoelgang te contrôleren kan beter niet met de vinger naar andere gaan wijzen..

   1. agenda2030

    dat probeer ik de strónt vlé®k nu al maanden uit te leggen maar hij blijft vervuilen met zijn verbale diarree. Hopelijk begrijpt hij jouw boodschap.

 3. ervi

  Kom maar door Beukman!

  1. agenda2030

   moet dat ?

  2. Nostradamus

   Ik heb liever dat hij zijn leugens voor zich houdt.

 4. lucinde

  “Hillary Clinton is nog steeds verzuurd vanwege het verlies”

  Gelukkig maar dat Trump zo’n sportieve verliezer is….

  1. Beukman

   Raak!

 5. Monty

  Ik denk dat Trump tijdens zijn verblijf in Rusland lekker in de watten is gelegd met drank en mooie Russische vrouwen.

  Trump was daar zeker niet vies van.

  Misschien zijn daar heimelijke beelden van gemaakt.
  Maar dat weet alleen Poetin en misschien Trump ook.
  Maar zou Poetin tot zoiets instaat zijn en wat zou hij er aan hebben.

  De tijd zal het leren, kan best zijn dat Trump niks heeft met mooie Russische vrouwen het is ook alleen maar een gedachte.

  1. agenda2030

   Nog zo een debiel met een droom hoe hij behandelt zou willen worden.

   Als de debiel het 10 x herhaalt heeft is het in zijn beleving een feit. stakker

   1. Thant dolph

    Dat geldt ook voor jou en nog wel in versterkte mate, seniele repeteerclown!

    1. agenda2030

     💩

     1. Thant dolph

      Geweldig inhoudelijk antwoord roeppoeperd.

  2. Beukman

   Wat Putin eraan kan hebben? Hij heeft er vier jaar lang Trump mee onder druk kunnen zetten.
   We zullen waarschijnlijk nooit te weten komen of de Rus iets belastends had. Putin heeft er geen belang bij om dit openbaar te maken. In tegendeel, dergelijk materiaal kan je beter op een veilige plek bewaren.

 6. Bunky01

  Van welke kant je het ook beziet; de zogenaamde groten der aarde hebben stuk voor stuk hun verderfelijke geheimpjes. Waar u en ik niet mee wegkomen, is voor dat dat soort lui juist een springplank naar goudgerande baantjes. Stuk voor stuk zijn ze het beschrijven niet waard. Ze willen allemaal geeerd en bewierookt worden. Niets anders dan opgeblazen ego’s. Allemaal tot op het bot chantabel en verrot. Hoog tijd dat de normale burger de regie terugneemt.

 7. Beukman

  Feit is dat Trump zijn aanhang opriep om in het kader van de zelfverzonnen “Stop the Steal” samen met hem naar het Capitool te gaan: “It will be wild!”
  Toen de volgelingen naar het Capitool optrokken, het bestormden en er binnendrongen, was Donald helemaal niet samen met hen, maar zat hij enthousiast de live beelden te bekijken in het Witte Huis. Daar zijn getuigen van.

  Men drong daarna aan om iets aan die situatie te doen, aangezien de boel uit de hand aan het lopen.
  Het was uiteindelijk de vicepresident Pence, amper ontkomen aan lynching door Trump-aanhangers, die erin slaagde om na 3 kwartier the National Guard te laten sturen.

  Trump is een psychopathische narcist, of een narcistische psychopaat, daar wil ik vanaf zijn, die hunkert naar goedkeuring door echte sterke mannen. Ik denk niet dat hij tijd had om Putin te bellen op 6 januari, maar een leuk grapje was het wel van Clinton (die overigens 4 jaar terug veel meer stemmen binnenhaalde dan Trump, iets wat de laatste nog steeds betwist).

  1. agenda2030

   daar is het gezwel ook weer met zijn achterlijke populistische geroeptoeter

   1. Beukman

    Inhoudelijk nog iets te melden, agent 2030?

    1. agenda2030

     daar is het gezwel ook weer met zijn achterlijke populistische geroeptoeter.

     hoe kan je nou inhoud geven aan jouw stinkende onderbuik gezwel. Als je nu iets plaats wat bewezen is kan iemand weerwoord geven gezwel

     1. Henry Higgins

      “stinkende onderbuik ”

      Het heeft er alle schijn van dat je hersens zich ook in dat lichaamsdeel bevinden.

  2. Henry Higgins

   “Trump is een psychopathische narcist, of een narcistische psychopaat, daar wil ik vanaf zijn, die hunkert naar goedkeuring door echte sterke mannen.”

   Ik betwijfel of deze psychologische verklaring het horige gedrag van Trump jegens Putin voldoende kan verklaren. Er zijn veel aanwijzingen dat er meer aan de hand was waardoor Putin greep had op Trump.

   1. Beukman

    Mee eens, Henry. Ik wilde slechts aangeven dat niets te krankzinnig of te ongeloofwaardig is als het om Trump gaat. Zie ook mijn andere opmerking op nr 2.

    1. agenda2030

     het gezwel denkt dat als het zijn visioenen opschrijft het na 10 x de waarheid wordt.

     voer voor de psychologie

   2. agenda2030

    horig gedrag kan je vinden in de spiegel strónt vlé®k

    heeft biden al nagedacht hoe hij de invasie uit Zuid Amerika gaat keren strónt vlé®k ?

  3. Monty

   Als Trump zijn verlies had erkent net als Clinton 4 jaar geleden heeft gedaan.
   Hadden 4 van zijn trouwe aanhangers nog geleefd.

   Wat is hij er nu beter van geworden?
   Morgen is hij president af.

   Of zouden die miljoenen die hij de afgelopen weken bij zijn achterban heeft gebedeld voor zijn vele processen er iets mee te maken hebben gehad. Zijn kas is hierdoor mooi gevuld.
   Die zou hij natuurlijk zijn misgelopen als hij zijn verlies meteen erkend had.

   1. Beukman

    Helaas Monty, je verlies erkennen omdat dit uiteindelijk beter zal zijn, vereist logisch denken.
    Donald wordt echter geregeerd door zijn emoties en niet door zijn verstand. Van hem is bekend dat hij zijn verlies niet kan toegeven, eenvoudig omdat hij werkelijk denkt dat hij niet kan verliezen.

    Om die reden heeft hij zijn verlies van Ted Cruz destijds in aanloop naar 2016 nooit willen toegeven, er was volgens hem gesjoemeld. En hetzelfde voor het feit dat Clinton in ’16 the popular vote had gewonnen. Ook dat was volgens hem bedrog.

  4. Henry Higgins

   Inmiddels heeft McConnell, de leider van de Republikeinen in de Senaat, openlijk aangegeven dat Trump tot de gewelddadigheden heeft opgeroepen. Duidelijk is dat de Republikeinen Trump nu keihard laten vallen.

   ht*ps://www.foxnews.com/politics/mcconnell-trump-capitol-riot-senate-weighs-another-impeachment-trial

   1. agenda2030

    niemand van de leugenaars kan een tweet , een oproep of een toespraak reproduceren waarin trump de oproep doet. veel poeppraat dus weer van de strónt vlé®k en andere haat predikers

    1. Henry Higgins

     De woorden van Trump riepen ondubbelzinnig op tot geweld en het is een goede zaak dat de grote baas van dé Republikeinen dat nu ook helder uitspreekt. Het betekent dat Trump niet alleen de verkiezingen met een landslide verloor maar nu ook geen partij meer achter zich heeft staan. De kans dat hij zich over vier jaar opnieuw kan kandideren is feitelijk verkeken.

     1. Beukman

      De kans dat hij zich over vier jaar opnieuw kan kandideren is feitelijk verkeken.

      Hou Donald jr in de gaten. Hij lijkt me voor sr het perfecte instrument om over vier jaar opnieuw de macht te grijpen. De hele familie met rattengif uitroeien zou voor de VS nog het beste zijn, maar wie neemt dit op zich?

   2. Beukman

    McConnell heeft natuurlijk wel het vuurtje helpen opstoken dat tot de aanslag op het Capitool leidde. De man is de grootste opportunist die er bij de Republikeinen rondloopt, maar dat zou straks in het voordeel van Biden kunnen zijn.

    Belangrijk is nu of McConnell ook Trumps impeachment gaat steunen. If so, dan zal een aantal Republikeinen hem volgen. Er zijn er 17 nodig (samen met de Democraten) om Trump te veroordelen.

    1. Henry Higgins

     McConnell is een gruwelijke opportunist. Obama kan erover meepraten. Hij slaagde er in de tweede termijn van Obama de Amerikaanse politiek volledig te verlammen. Jammer dat deze schurk nog zolang kan blijven doorgaan.

     1. usb3.0

      Hillary C is natuurlijk een elite die een kelder heeft..

     2. Thant dolph

      “die een kelder heeft”

      Nee transfusieUSBbloedtje,
      niet iedereen heeft dezelfde fantasieen als waar jij je hele leven al mee worstelt

      Je bent weer onnodig bezig andersdenkenen zwart te maken…

   3. ervi

    “De hele familie met rattengif uitoeien “.Een Arseenverbinding zoals Zyklon B. Ik dacht dat kanker meer jouw stijl is .Duurt wat langer, toch?

    1. Beukman

     Ik gun niemand kanker, ervi. Jij?

    2. Thant dolph

     Sommige reageerders hier zouden inderdaad beslist de voorkeur geven aan polonium, vanwege de sterke associaties met… afijn, je weet wel.

 8. Drollevanger

  Ik vond toen ik die zogenaamde inval in het Capitool zag, dat het meer leek op een rondleiding van een carnavals optocht door dat gebouw.
  Ik snap ook niks van die 5 doden die er tengevolge van die rondleiding zouden zijn gevallen. Wie waren de moordenaars en wie de slachtoffers.
  Daarna zag enkele charges door onze eigen ME in een Nederlands park, tegen demonstranten die het niet eens waren met ik meen onze loc down regels.
  Die laatste geweldadigheden leken mij veel gevaarlijker voor de omstanders.

  1. agenda2030

   👍

   1. Thant dolph

    De repeteerclown neemt voetstoots aan wat zn vrinden hem op de mouw spellen

    h**ps://m.youtube.com/watch?v=270F8s5TEKY

    1. agenda2030

     💩

  2. Monty

   ”Die laatste geweldadigheden leken mij veel gevaarlijker voor de omstanders”

   Een agent met een brandblusser mishandeld en als gevolg daarvan overleden.
   Een vrouw die de senaat binnen wilde dringen om ………. werd neer geschoten door de veiligheidsdienst.

   In Nederland is de politie veel gevaarlijker.

   1. agenda2030

    ach dom links adept , de hork halalsema heeft weer alle geluk van de wereld dat niemand overleden is door een galopperend paard of een wapenstok op het hoofd.

    Overigens zit er weer een nuance verschilletje tussen een vredige massa op een plein en een bestorming van een gebouw. Dat zal meerdere dagen vergen eer jouw pinda brein die verschillen heeft geëvalueerd.

    1. Monty

     ”een bestorming van een gebouw”

     Hoe kwamen die mensen er op om dat gebouw te bestormen?

     Misschien waren die doden en gewonden wel antifa en BLM.

     Win win toch. Misschien in Amsterdam ook wel.
     Geweld komt altijd van links.

     1. agenda2030

      klopt , heeft halalsema zelf erkent “ik kon de demonstratie onmogelijk afgelasten omdat er anders heftige rellen uitgebroken waren” de linkse kakmadam liep wel mee in die demonstratie dom adept

      De moord op fortuyn nog zo een schandelijke linkse interventie

     2. Thant dolph

      Als je de beelden ziet zijn ze ook allemaal echt helemaal zwart hè

     3. agenda2030

      de beelden van het protest op de dam zien zeker zwart van de mensen

     4. Thant dolph

      blabla diebla!

  3. Beukman

   Ik heb gehoord dat die aanvallers vermomde BLM-mensen waren, Drollevanger.
   En die doden? Die liepen een paar uur later al weer vrolijk rond.

   1. agenda2030

    beukhol heeft de walking death gekeken , laat maar kletsen vanger , de drol beukhol is niet af te vangen. een glibberige linkse hoop 💩

  4. Thant dolph

   Ik weet niet of je soms iets gesnoven had op het moment dat je naar het nieuws zat te kijken toen,

   maar hier is een link met niet verknipte beelden:

   h**ps://m.youtube.com/watch?v=270F8s5TEKY

   Dus niet die bewerkte versie waar die heks Sydney Powell mee op de proppen kwam…

   1. agenda2030

    💩

    1. Thant dolph

     Neem wat Norit als het je zo dwars zit

 9. Piet151

  Nou DDS het zelf inbrengt, schiet mij ook iets opvallendst te binnen. Gewoon als feit, zonder er meteen wilde theorieën aan te ontlenen. De laatste weken worden allerlei landen getroffen door nieuwe, en scherpere sancties of ongewenste beslissingen in het handels- of diplomatieke verkeer. Iedereen heeft de details erover in de media kunnen lezen.
  Maar er zijn twee landen die tot vandaag gewoon door mogen gaan met wat ze aan het doen waren en dat zijn Rusland en Noord-Korea. Zij blijven helemaal buiten schot. De leiders zijn geen vrienden, tenminste zo gedragen ze zich niet. Beide leiders hebben de laatste jaren, Rusland al wat langer, goed kennis kunnen maken met Trump.

  1. agenda2030

   blabla bladieblabla 💩

   1. Thant dolph

    blieblieb blieberdeblieb

  2. Henry Higgins

   Het boek van Luke Harding heeft inderdaad niets aan actualiteit ingeboet.

   1. agenda2030

    de papieren fantasie wereld van de strónt vlé®k , als het in boeken raakvlakken heeft dan is het zo ! Wat nu te doen met al die boeken uit 1800 ? verbranden maar denk ik dan volgens goed links gebruik

    1. Canta

     agenda2030
     Wat ik nou zo leuk vind aan jou is dat je steeds weer het zonnetje in huis blijkt te zijn. Nooit moppert en de dingen altijd van de positieve kant weet te bekijken. Je huisgenoten zullen wel heel erg blij met je zijn.
     Mijn complimenten!!!!!

     1. usb3.0

      toch bijzonder dat juist cantaatje zo reageert

 10. wietordok

  Nu ben ik 150 jaar na het onstaan van het Koninkrijk der Nederlanden geboren.
  Na het vertrek van de Fransen, waren er nog wat twisten over de nieuwe grenzen.
  Rond 2015-2017 verwachte ik dus een groot feest in Nederland.

  Zo’n feest, zou niet onopgemerkt blijven, tijdens mijn exile, in het buitenland.

  Toch bleef het stil, was zo’n feest te, nationalistisch?

  Ik zal me eerder hoede voor de relatie Nederland Turkije, dan te speculeren over Trump/Poutin.
  De interne aangelegenheden aldaar wordt misbruikt om de verdeeldheid in Nederland onder het volk te vergroten.

  De angst voor de KGB communist Poutin in de Verenigde Staten van Amerika is terug te vinden
  onder hun schoolbanken vanaf de jaren 50.

  “Duck and cover”

  1. Gerda2

   Wietordok dat klopt. De eerste film die ik ooit in de bioscoop zag was “Daar komen de Russen, een Amerikaanse film uit 1966. Het was wel een comedy.

  2. Thant dolph

   Er is in de jaren 40 en begin 50 door de Russen dan ook aardig wat afgespioneerd op het gebied van de ontwikkeling van het -destijds- nieuwe atoomwapen; geen wonder dat de Amerikanen een tijdlang erg op hun hoede waren, vooral toen de grillige Nikita Khrushchev aan de macht kwam.

   1. Gerda2

    Thant, de grootmachten zullen niet veel voor elkaar onder hebben gedaan wat spionage betreft.

    1. Thant dolph

     In ieder geval op het gebied van kerntechnologie waren de sovjets de absolute meesters op dit gebied.

     h**ps://nos.nl/artikel/2311769-sovjet-unie-had-vierde-spion-in-amerikaans-atoomprogramma.html

     1. agenda2030

      💩

 11. Telex

  Wil de eerste Clinton zonder schuld de eerste steen werpen

 12. O.k.

  Ik hoop dat er morgen echt iets gebeuren gaat in welke stad dan ook. Trump heeft gedaan wat hij zijn achterban heeft beloofd en die nieuwe opa wil alles weer terugdraaien naar Obama’s tijd. Gelukkig zijn de meeste Amerikaanse soldaten Trump stemmers en de opa stemmers zijn groene mietjes die nog nooit een geweer in hun handen hebben gehad. Wie o wie zou dat toch gaan winnen;)

 13. Henry Higgins

  Vandaag is de heugelijke dag dat de trieste clown Trump het Witte Huis moet verlaten.

  1. ManX

   Vandaag is de trieste dag dat de demente clown Biden het Witte Huis betrekt.

   1. Beukman

    Heb je die demente Biden de laatste tijd nog gezien, dr. X? Hij maakte op mij een nogal vitale en alerte indruk. Als je dat vergelijkt met de obese hobbezak die nu stampvoetend het Witte Huis verlaat…

    1. ManX

     Ja ik heb breekbare Joey pas nog gezien in een joetoepje – het leek of hij bij de eerste windvlaag weg zou waaien. Hij is de oudste president ever die het Witte Huis betreedt. Zelfs de Volkskrant zet vraagtekens bij zijn leeftijd. De man maakt een zwakke en kwakkelige indruk: hij moet hoognodig in de steigers voor een totale renovatie. Maar dat overleeft hij niet.

     Heb je trouwens die meute gezien die vanuit Honduras optrekt naar de Amerikaanse grens? Geweldig, niet?

     1. Beukman

      Hij zakt in ieder geval niet door zijn benen van zwaarlijvigheid.
      Wat verder een enorm contrast is in zijn speeches vergeleken met zijn psychopathische voorganger: Biden is geestelijk gezond, empathisch, liegt er niet op los, heeft gevoel voor humor, niet te veel eergevoel, een normaal ego én hij luistert. Wat een verademing.

      Hoe ver hij zal komen weet ik niet, maar als we er van uitgaan dat verzoening en “healing” op dit moment een van de belangrijkste speerpunten is, dan kan ik me geen betere president voorstellen dan Sleepy Joe.

      Over dat liegen van zijn voorganger: als je nog even wil lachen vóór je ochtendwandeling, neem dan deze pagina tot je met de bizarste en meest hilarische leugens van Trump, bijvoorbeeld de tientallen malen herhaalde leugen dat hij Man of the Year is geweest van swingstate Michigan.
      Het is moeilijk om zo’n fantast te haten.

      edition.cnn.com/2021/01/16/politics/fact-check-dale-top-15-donald-trump-lies/index.html

     2. ManX

      Het is CNN, Beuk, vergeet dat niet. Ik heb het doorgelezen en een aantal leugens vallen in het niet bij wat Rutte presteert, een paar leugens zijn opgediste verhalen die alleen ontkend worden maar waar niet duidelijk wordt dat dit een leugen is (b.v. de boy scouts) en een paar leugens zijn al honderden malen herhaald en worden nu weer met veel poeha geetaleerd.

      Natuulijk is Trump een megalomane narcist en fantast. Ik was ook geen grote fan van hem en op de momenten dat ik hem hier verdedigde was dat vooral door het spervuur van aanvallen van een zekere Beuk & consorten.

      Eerlijk gezegd ben ik ook blij dat hij opgesodemieterd is. Wat niet wil zeggen dat ik blij ben met Biden. Maar goed, we gaan vandaag vier nieuwe jaren in – we wachten af op daden en performance.

     3. Beukman

      Van Biden zijn ook een paar flagrante leugens bekend dr. X, alleen is het nu eenmaal geen pathologische leugenaar zoals Donald dat wel is.
      Verder wat je zegt. We hoeven niet bang te zijn dat we het geheel eens zullen worden over Sleepy Joe.

      Iemand heeft de 30.558 leugens van Trump van de afgelopen vier jaar bijgehouden, gecategoriseerd en omgezet tot grafieken. Weemoed bevangt mij bij het bestuderen van hwt resultaat.

      washingtonpost.com/graphics/politics/trump-claims-database/?itid=lk_inline_manual_5

   2. Piet151

    @ManX

    Ik blijf hopen dat ik in de verre toekomst als ik de leeftijd van Biden bereikt heb, net zo dement zal zijn als hij nu is. Ik zal dan niet de keuze maken om nog zo’n zware baan aan te nemen, maar zijn geestesgesteldheid neem ik wel graag over. En zo te zien kan ik ook tekenen voor zijn lichamelijke toestand.
    Eigenlijk sluit ik niet uit, dat jij dat diep in je hart ook niet verkeerd zult vinden.

    1. agenda2030

     blabla bladieblabla

    2. Beukman

     Dat was een heel aardige toespraak voor een demente vent. Vergelijk het eens met het egomane American carnage-praatje dat Trump vier jaar geleden over zichzelf hield.

     1. agenda2030

      beukhol vond het een aardige toespraak dus was het shit

      de gelukszoekers aan de mexicaanse grens rukken op beukhol, ze komen de demente idioot bedanken voor zijn gastvrijheid , geschat nu 200.000 man onderweg , echt fantastisch dat biden effect .

     2. Thant dolph

      Heeft Trump nog iets zegt over de hoeveelheid mensen die aanwezig was bij de inaugurkatie van Joe?

     3. Henry Higgins

      “de demente idioot”

      Trump heeft de verkiezingen volgens Poepman dus verloren tegen een demente idioot. Dan ben je dus geen sterke kandidaat.

     4. agenda2030

      ach strónt vlé®kje vier maar feest met je unheimliche scherts overwinning

      biden eerste probleem staat aan de mexicaanse te kloppen 200.000 kanslozen die hem persoonlijk komen feliciteren met zijn judas overwinning ! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

      wat een feest , wat een feest als we langs biden zijn geweest

     5. Beukman

      Wat jij ook boeiend zal vinden, agent 3020, is dat Trump op de valreep zijn loyale vriend Bannon amnestie heeft verleend samen met 180 anderen.
      Wat was er dan mis met Bannon? Bannon is beschuldigd van oplichting en verduistering van grote sommen geld. Hij had Americanen geld afgetroggeld voor zijn “Built-That-Wall”-project. Je weet wel: die muur die gelukszoekers die moest tegenhouden.

      Biden stak een groot deel van dat geld echter in zijn zak, en was geheid weer de bak ingedraaid.

      Wat zegt het dat Trump de man die geld verduistert bedoeld om zijn verkiezingsbelofte nr 1 waar te maken amnestie verleent?

      Ach, en dan die muur. Daar is uiteindelijk maar een piepklein stukje van gebouwd. Trump had ook gezworen dat Mexico ervoor zou gaan betalen. Is dat gebeurd? Welnee, de Americaanse belastingbetaler mag ervoor opdraaien.
      Gelukkig is het maar een klein stukkie. Dat kleine stukkie heeft echter veel meer gekost dan was begroot voor een complete solide muur.

      Jouw held, treife tаrrеⅼ.

    3. ManX

     Piet51, ik word dit jaar 75 – Biden ligt dus slechts 3 jaar op me voor. Ik kan je verzekeren dat ik in alle opzichten vitaler, jonger en scherper ben dan deze seniel ogende ouwe zak. De man ziet er uitgeblust en zwalkend uit – er is niks vitaals aan hem. Hij is bijna aan het eind van de rit.

     1. agenda2030

      de rit hoeft ook niet lang te duren , harris moet overnemen dat is toch de opzet van dit smerige politieke spel ? Alles is daarvoor toegestaan zoals blijkt

     2. Henry Higgins

      Het is denkbaar dat Biden, gelet op zijn leeftijd, de komende jaren fysiek niet in staat zal blijken te zijn dit ambt te vervullen. Daarom is het ook een meesterzet Harris tot vice president aan te wijzen, die staat klaar voor twee termijnen.

     3. Meriadoc Brandebok

      Er is geen enkele indicatie dat Biden seniel is. En evenmin oogt hij uitgeblust en zwalkend. Iedereen die de inauguratie heeft gekeken, kon zien dat Biden, zonder veel moeite, twee stijle trappen afdaalde. Ook kwam hij prima uit zijn woorden.

     4. ManX

      Zo, professor Higgins doet dus dapper mee aan een complottheorie die al langer op internet circuleert – hoe opmerkelijk.

      Dat de wappie nu pas erkent dat de Biden-verkiezing een farce is en er een onderliggend scenario klaar ligt getuigt van zijn totale gebrek aan inzicht en overzicht.

      Wat het meesterlijke aan Kamala Harris is moet nog duidelijk worden. Behalve dat ze een kleurtje heeft en vrouw is, lukt het me nog niet om meer kwaliteiten te vinden.

     5. agenda2030

      quote Daarom is het ook een meesterzet Harris tot vice president aan te wijzen, die staat klaar voor twee termijnen. end

      de strónt vlé®k bevestigt het toneelspel . De gevolgen van het toneelspel zullen nog vergaande consequenties hebben nu half zuid amerika oprukt naar de V.S Ze hebben de uitnodiging van biden met beide handen geaccepteerd. Laat de demente valsspeler dit maar in goede banen leiden want wederom zo een invasie als onder obama kon nu wel eens heel verkeerd uitpakken.

     6. Beukman

      Dat de wappie nu pas erkent dat de Biden-verkiezing een farce is en er een onderliggend scenario klaar ligt getuigt van zijn totale gebrek aan inzicht en overzicht.

      Je bedoelt eventueel, dr. X, dat het Higginsdeeltje een onderliggend scenario ziet. Dat betekent natuurlijk niet dat dit er ook is.
      Ik zou niet weten waarom een gezonde man van 78 niet nog 4 jaar achter zijn carrière zou kunnen plakken.
      Vergeet daarbij niet dat Americaanse presidenten geen totale workaholics zijn. Trump bijvoorbeeld stond gemiddeld om de vijf dagen te golfen en hing rond op de club (Obama om de 13 dagen). Bekijk het dus eens van de zonnige kant. We gaan vier jaar lang genieten van Sleepy Joe.

     7. agenda2030

      beukhol blijft maar aan de diarree , zeker samen getafeld met malle pietje

      ENZ !
      ONZIN!

     8. Henry Higgins

      Mijn goede vriend meent dat ik een complottheorie aanhang terzake de opvolging van Biden. Dat is niet geval. Ik wees slechts op het feit dat indien Biden niet in staat is zijn termijn te voltooien er een jonge kandidaat klaar staat die zonder twijfel zich de volgende periode toch al kandideert.

      Met Beukman voorzie ik overigens niet dat dit scenario zich zal voordoen; Biden maakt een vitale en competente indruk.

     9. Thant dolph

      Jouw goede vriend lijkt eveneens vergeten te zijn dat “uitzonderingen de regel bevestigen”, Konrad Adenauer en Ronald Reagan bijvoorbeeld. Voorbeelden van regeringsleiders die wel pap lustten van het oud zijn.

     10. Piet151

      @agenda2030
      Als ik je goed begrijp, het kost wat moeite, hebben de Democraten Biden als kandidaat gepresenteerd om vervolgens zo snel mogelijk Harris in het zadel te krijgen. Dat lijkt me dan niet zo’n slimme strategie, hoewel de eerste stap daarvan dan wel gerealiseerd is. Maar erop gokken dat Biden zou winnen, was een heel grote gok. Dat is net zoiets als bij Ajax-Feyenoord Ajax eerst op 0-2 achterstand laten komen, niet zo moeilijk dus, waarna Feyenoord verslapt en Ajax alsnog met 3 doelpunten in de tweede helft de winst binnenhaalt. Zoiets doe je toch niet, als winst je doel is? Ik vind het een erg onnozele redenering als het over Biden/Harris gaat.

      Oh nee, ik begrijp het al. Je houdt vast aan die verkiezingsfraude, waardoor Biden met 100% zekerheid ging winnen. Dat hadden ze dan beter meteen met Harris kunnen doen, toch? Biedt meer zekerheid, toch? Maar deze strategie is helemaal nergens bewezen en door steeds meer prominente Republikeinen inmiddels verworpen.

  2. Beukman

   Donald heeft op de valreep nog even gratie verleend aan honderd zoveel mensen die de afgelopen vier jaar dingen voor hem geritseld hadden en/of die hij in de toekomst nog nodig zou kunnen hebben, waaronder aan Steve Bannon, die miljoenen achterover had gedrukt uit het We-will-build-the-Wall fonds.

   Een vrouw die al 27 jaar vast zit vanwege een ⅼսⅼⅼіց vergrijpje met marihuana, en die had gehoopt dat ook haar gratie zou worden verleend, stelde teleurgesteld vast dat zij duidelijk niet tot de “Trump elite” behoorde.

 14. Cycle25

  Liever een Russian “asset” dan een Epstein “asset”..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.