Sylvana Simons feliciteert gewelddadig Black Lives Matter met Nobelprijs-nominatie: ‘Bedankt!’

Het is ronduit lachwekkend. De radicaal-linkse organisatie Black Lives Matter is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Geschift. Maar raad eens wie het wel geweldig vindt allemaal? Dat is juist: de oppervrouw van Neerlands’ professionele slachtoffers en racismeroepers, Sylvana Simons.

De hooligans van BLM hebben vorig jaar in heel veel steden huisgehouden. Ze hebben winkels geplunderd, mensen die rustig in een restaurant zaten lastiggevallen… Het was niet best. Maar volgens de boven-ons-gestelden zijn ze fan-tas-tisch vreedzaam bezig. Daarom zijn deze gekkies nu genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Blijkbaar word je door de boven-ons-gestelde Woke-elitisten dus als “vreedzaam” gezien als je maar de juiste communistische denkbeelden hebt. Dan kan je alles aan gort slaan, geen punt! Peace!

Gezien het feit dat deze nominatie totaal geschift is zal het niemand verbazen dat Sylvana Simons het allemaal geweldig vindt. Ja, mevrouw de huilebalk is hartstikke blij. Trots zelfs. Uitgelaten. Geweldig!

“Mooie nominatie voor iedereen die BLM maakt,” schrijft zij op Twitter, “vaak onzichtbaar,” maar onmisbaar. Jullie weten wie je bent: dankjewel!”

Het meest bijzonder van deze racistische activisten is dat ze werkelijk denken dat ze rebels zijn. Ze zien zichzelf als een soort van moderne Ghandis. Een nieuwe generatie vól Martin Luther King Jrs. Het is lachwekkend. Ze doen precies wat de boven-ons-gestelden wíllen. De mensen die het systeem in handen hebben steunen BLM. Ja, de banden tussen superrijke elitisten en BLM zijn hecht. Dat zou deze zogenaamde ‘rebellen’ tot denken moeten zetten.

Als ze echt zo revolutionair waren als ze zelf geloven werd er keihard met ze afgerekend door de elite. Dan werden ze niet genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Oh nee, dan zagen we onze leiders juist op tv verkondigen dat ze voor “grootschalige onrust” zorgen, en dat de organisatie daarom verboden moet worden.

Word lid van onze NIEUWE Facebook-group en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Monty


  De hooligans van BLM hebben vorig jaar in heel veel steden huisgehouden.”

  Deze hooligans zijn net zo als die hooligans die vorige week hier huis hielden, helemaal geen voorstanders van BLM of het tegen het invoeren van de avondklok.

  Het is het zelfde soort tuig wat er alleen op uit is om te vernielen en te plunderen.

  1. Forlan

   Laten we de Mocro-maffia ook nomineren voor de Nobelprijs van de vrede. Echt goede jongens ook

 2. Barbera

  Ach, ook de bekende bloksnor werd in 1939 genomineerd voor de Nobelprijs.

  1. Vrijedenkert

   Barbera,

   +++++++++++++!👍

 3. Vrijedenkert

  Zeer bedenkelijke organisatie BLM dat zeer sterk is verweven met de gewelddadige Antifa genomineerd voor de Nobelprijs?

  De Nobelprijs is net zoals Academy en Emmy awards veranderd is een totale klucht en een farce.

  De wereld is krankzinng geworden!

  1. Gerda2

   De uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede (en in mindere mate voor de Literatuur), is vooral politiek gemotiveerd.

 4. RvdBe

  Past goed in het rijtje Arafat, Obama allebei aanstichters van veel leed.

 5. 56RdK

  Die facisten, racisten en parasieten de Nobelprijs?
  Voor het om zeep helpen van onze tradities, cultuur, voor het splijten van samenlevingen?

  Er is ook in dit land al een totale waanzin waar het gaat om diversiteit en inclusie, maar dit, de Nobelprijs voor dat gajes, slaat echt alles!

  Wat een onverstelbare wokewaanzin!

 6. Linksbuster

  Het nobelcomité was na obama al tot een lachertje verworden….en nu doen ze het nog eens dunnetjes over….monster zonder waarde.

 7. siemoon

  nuts

 8. Yoyo

  Lachwekkend!
  Het is toch nog geen 1 april?
  Meneer Nobel draait zich nog eens om, als dit daadwerkelijk serieus waarheid wordt.

 9. Henry Higgins

  “Het is ronduit lachwekkend. De radicaal-linkse organisatie Black Lives Matter is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. ”

  Dat is wel een complimentje waard.

  1. Linksbuster

   Wat?.

 10. Mireille

  Het werd tijd dat dit gebeurt. Lange tijd werden ze niet gezien Amerka’s black lives in WOII, Vietnam en andere velddiensten voor de vrede. Wel op muziegala’s, de platenindustrie, Film.
  Alles wat geld oplevert voor de miljonairs, Weinstein e.d. mogen ze aan bijdragen. Dat is dan weer wel mooi, knap zoals zoals Ray Charles speelt. Aretha Franlin zingt.

  1. usb3.0

   Aldus onze zieligheidsprediker mireille

  2. Linksbuster

   Dit was een uitzending van novib…voedt de negertjes opdat zij u, na de oversteek, voor alles en nog wat mogen uitmaken, en uw cultuur kunnen vernietigen.

  3. Forlan

   Als je echt zo dom bent om te geloven dat BLM om racisme of om gelijke behandeling onder mensen gaat dan is elke discussie zinloos. De oprichters zijn getrainde Marxisten en als je als minderheid ook maar een beetje conservatief/behoudend bent dan zien deze grafbakken deze minderheden direct als verraders. Want hé, alles leuk en aardig maar je moet natuurlijk niet zelf gaan nadenken want dan kunnen ze je niet meer in de slachtofferrol stoppen.

  4. WayneGretzky99

   Ik denk dat de zwarten die vochten in WO2 zich kapot schamen voordien criminele zwarte terroristen van BLdM.

 11. M.Dikker

  We zijn verloren als beschaving; zoveel is duidelijk.

  1. Linksbuster

   Ben je zwart en plunderaar dan val je in de prijzen.

 12. usb3.0

  Tja ik las dat er een nominatie voor de vrede was voor blm, nou toen dacht ik echt wat een mongolen heeft iedereen de demonstraties gezien waarbij mensen volledig in elkaar werden gerost, plunderingen etc etc, als dat hier gebeurt steigeren de ons welbekende fascistische idioten die de PVV of FvD de schuld geven…

 13. HD

  Wat? Heeft ‘ Opsporing verzocht ‘ een Nobelprijs gewonnen?

 14. bandini

  Ach, Yasser Arafat heeft die prijs zelfs al eens gekregen en nog een aantal andere terroristen; Die prijs is gewoon een veer die links zichzelf in hun reet steekt! Wie neemt deze onzin nog serieus?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.