Kneitergestoorde YouTube-salafistengekkie dreigt familieleden moskeebestuurders te doxxen

YouTube-prediker Tarik ibn Ali hanteert een ietwat onorthodoxe strategie om zijn onschuld als terreurverdachte te bewijzen. Hij stelt de moskeebestuurders uit Gouda een ultimatum: ze krijgen een maand om ontlastend bewijs in zijn strafzaak te leveren, anders zal hij hen en hun familieleden ’aan de schandpaal nagelen.’ Terrorisme-rechercheurs wenst hij corona toe. Nou, dan ben je toch de onschuld zelve?

Tarik ibn Ali, echte naam Tarik Chadlioui, is een bekende salafist met ruim 50.000 Nederlandse en Vlaamse abonnees op YouTube. Hij wordt door allerlei partijen (onder andere de Britse en Spaanse justitie) beschuldigd van extremisme, witwassen, terrorismefinanciering en zelfs het voorbereiden van een aanslag op Mallorca.

Voor een nieuwbouwproject (lees: moskee) in Gouda trad hij op als fondsenwerver en zamelde hij zo’n drie ton in. De moskee kwam nooit van de grond, en het geld zou hij volgens Spaanse justitie hebben doorgesluisd naar terroristen (waarschijnlijk ISIS).

Volgens Chadlioui is daar allemaal niets van waar en nu eist hij van Goudse moskeebestuurders dat zij een verklaring voor de politie ondertekenen waarin staat dat het geld eerlijk is besteed. Als ze dat niet doen, dan slingert Chadlioui de namen en 06-nummers van de bestuursleden op zijn YouTube-kanaal. Bij drie bestuursleden heeft hij dat zelfs al gedaan. Zo hoor je je namelijk te gedragen als onschuldige moslim die absoluut helemaal niets te maken heeft met terrorismefinanciering! Ook vindt hij dat alle rechercheurs die op zijn zaak zitten COVID-19 dienen te krijgen.

Heel overtuigend, allemaal…

Het ergste is nog dat hij online ook veel steun geniet. Moslims zouden er goed aan doen om zich van deze mafkees te distantiëren, vooral omdat hij schijnbaar geld van hen heeft afgetroggeld voor de financiering van terrorisme.

Normaal ben ik niet zo geneigd om een ‘gemeenschap’ op te roepen zich ergens van te distantiëren, want ik weet ook wel dat niet alle moslims zijn zoals Ibn Ali, of achter zijn gedachtegoed staan. Maar deze vent lijkt wel echt héél hard z’n best te doen om de gehele moslimgemeenschap door het slijk te halen.

Ibn Ali naait in feite z’n eigen achterban, waardoor de goede bedoelingen van welwillende moslims alsnog (mogelijk) hebben geleid tot steun aan groepen als ISIS. Het is überhaupt al vreemd dat hij nog steeds op YouTube te vinden is terwijl hij van alles op z’n kerfstok heeft en z’n achterban ophitst tegen Nederlandse moskeebestuurders.

Aanpakken die handel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. ropart

  altijd goed nieuws als de islam zichzelf bestrijd.

 2. jennifer

  Nou duidelijk dan toch dat het terrorisme verheerlijkt wordt op sites terwijl anderen die een mening ergens op hebben verwijderd worden. En ga er niet van uit dat ze afstand nemen van deze gevaarlijke terrorist. Als het erop aan komt roeren ze allemaal uit de zelfde pot. Hiermee zou toch eigenlijk ook de regering duidelijk moeten zijn dat hoognodig de Islam verdwijnen moet in dit land, en geven ze door dit alles toe te staan hiermee een signaal af dat Nederland een Islam land dient te worden inplaats van het uit te rotten in dit land. Worden we niet door de overheid overal al mee geknecht,zal hierdoor op den duur een burger oorlog uit gaan breken .Dan is het eigen burgers tegen al die ongewenste import in dit land.

 3. Monty

  Over twee maanden wanneer Wilders 1 een feit is zal de islam verboden worden zijn moskee gesloten en zal deze haatbaard weldra het land verlaten.

  Probleem opgelost.

  1. jennifer

   Voor mij mogen ze op die lelijke haathuizen n bom gooien. En daarna beginnen met het probleem van de woningmarkt op te lossen op die plaatsen.

   1. Monty

    ”Voor mij mogen ze op die lelijke haathuizen n bom gooien”

    Ik denk niet dat Wilders hier gehoor aan zal geven.

    1. jennifer

     Dat vraag ik ook niet dat is mijn mening.Wilders staat hier buiten, en een ieder mag toch denken en zeggen wat ie wil toch.

     1. agenda2030

      bij tról monty moet je het monty moraal volgen , dubbel , hypocriet en vooral ver weg van de waarheid.

      een sarcastische linkse moraalkwal die gaat huilen over schelden als zijn oren gewassen worden

     2. Monty

      ”een ieder mag toch denken en zeggen wat ie wil toch”

      Daar zijn de meningen de laatste tijd nog al eens verschillende over.

      Echter bij Parler mag dat zeker.

   2. Bunky01

    Maar dan wel eentje van dat formaat dat er nooit meer een moskee gebouwd kan worden. Vaag maar weg die handel.

  2. Telex

   Het is u gegund, maar welterusten.

 4. lucinde

  Knettergek en daar zijn er velen van.
  Ze zijn niet zo verschillend als di miljoenen gewapende terroristen in de USA die alles doen wat hun “God” opdraagt.

  Nog even en de USA heeft zijn eigen kalifaat.

  1. Linksbuster

   Idd lucinde..ook de USA bevat miljoenen moslim haatbaarden….en als het aan de seniel biden ligt gaat dit aantal nog flink toenemen ook.

  2. Telex

   Lopen we niet allemaal ergens achteraan?

   1. Flach

    Ik loop liever voorop 😉

  3. usb3.0

   lucinde is ook een echte islamlover die het fijn vindt dat de islam zo wordt bejubeld en geprezen..

 5. Linksbuster

  Dergelijke viespeuken mogen hun haatreligie probleemloos op youtube verspreiden..hypocriet.

 6. Yoyo

  Tijd voor een permaban voor deze afgrijselijke .
  haatbaard

 7. Telex

  Is het nu zijn iq wat hem parten speelt of dat van zijn publiek?

 8. Flach

  Is weer typisch een voorbeeld van de cultus van “De Wrede”
  Zowel het verstand, de redenatie en de bedreigingen weer op het niveau van de religestoorden. De islam op zijn best. 😀

 9. Wally

  Trump werd eraf gegooid…
  Deze debiele haatbaard uit het jaar 650 dus niet he….
  Je ziet toch hoe deze figuren zijn? Maar klavertje wil er nog meer ophalen natuurlijk.

 10. saddy

  Ik kan het niet vinden: Wat is de definitie van een welwillende moslim?

  En de definitie van een kwaadwillige moslim?

  Ze leven beide bij het boek met de titel : Overheersing

 11. werikke

  EWn deze mensen mogen wel op youtube zijn terwijl andere meningen worden verwijderd. knettergek

 12. werikke

  moslims zijn echt ratten ze sluipen binnen en als ze eenmaal hier zijn willen ze de boel overnemen om ons te vertellen hoe ze moeten leven. over tijdje zijn hier meer moslims dan autochtone Nederlanders en via democratie kunnen ze overnemen. maar dan is te laat. Kijk naar al die moslim partijen en moslims die in politie zitten. Zo dadelijk niet zeggen dat je niet zag aankomen

 13. 56RdK

  Misschien moet hij door Rutte c.s. ook eens worden uitgenodigd voor een Catshuissessie, net zoals die BLM-terroristen dat mochten.

  En ja, heel vreemd dat het OM deze gevaarlijke idioot niet aanpakt, maar ja, is geen Wilders hé!
  En nog bevreemder is dat die islamgestoorde niet als ongewenst en gevaarlijk individu ons land wordt uitgeflikkerd met familie en al. Ontdaan van alle uitkeringen en toeslagen e.d.
  Maar ja, islam hé!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.