Tony Blair: ‘We gaan naar een toekomst waarin je geen normaal leven kunt hebben zonder vaccinatiebewijs’

De voormalige Britse premier Tony Blair laat er geen twijfel over bestaan welke rol vaccinatiepaspoorten gaan spelen in de nabije toekomst. Volgens hem komt het erop neer dat je eigenlijk geen normaal leven meer kunt hebben als je niet kunt bewijzen dat je gevaccineerd bent. Hij heeft het dus over een indirecte vaccinatieplicht die niet alleen gaat gelden in Engeland, maar wereldwijd.

“Ik denk dat het moment komt waarop het heel moeilijk is voor mensen om een normaal leven te leiden tenzij ze kunnen bewijzen dat ze gevaccineerd zijn,” aldus Blair op de Britse televisie: “Ik denk dat er een situatie ontstaat waarin landen tegen je zeggen, ‘je komt er niet in tenzij we kunnen zien dat je gevaccineerd bent of de ziekte gehad hebt waardoor je antilichamen hebt, of je onlangs een hoge kwaliteitstest gedaan heb.’ Mensen moeten begrijpen dat als puntje bij paaltje komt vaccinatie jouw pad naar de vrijheid is.”

Dit is natuurlijk precies waar partijen als FVD, Denk, en de SGP juist tegen ageren. Want dit komt neer op een indirecte vaccinatieplicht. Oh nee, je hoeft niet gevaccineerd te worden hoor… maar als je dat niet doet kun je niet reizen naar het buitenland, niet met de trein, je kunt niet eens naar een concert, voetbalwedstrijd of restaurant gaan. Sorry!

Dat komt er dus op neer dat mensen wél een vaccinatie moeten hebben. Niet omdat de naald met dwang in hun lichaam gedrukt wordt, maar omdat ze anders geen normaal leven meer kunnen leiden. Sceptici waarschuwen hier al maanden voor, en Tony Blair bevestigt nu dat het inderdaad die kant op gaat.

Het is goed dat hij hier eerlijk over is, want ik twijfel er geen moment aan dat we inderdaad deze richting inslaan. Maar dat kan en mag niet zonder debat gebeuren.

In de politiek in Nederland zijn er een paar die het hier over hebben en die hier tegen zijn, maar als puntje bij paaltje komt krijgt Blair vrijwel zeker gewoon gelijk ‒ niet zo gek, want hij voorspelt niet maar, gezien zijn contacten in de hoogste politieke kringen, wéét welke richting het uitgaat. Een al dan niet indirecte vaccinatieplicht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. ropart

  vaccinatie macht frei.

  1. usb3.0

   Nee hoor, helemaal niet..

 2. Brenda Welsh

  Engeland staat er zonder de paraplu van de EU alleen voor. Kan het nu in alle eenvoud zelf oplossen.

  1. driewerf

   Engeland staat er zonder de paraplu van de EU alleen voor. Kan het nu in alle eenvoud zelf oplossen.
   Brenda steunbeer in de bocht hahahaahah onder de paraplu hahahahahahahaaha

  2. gargamel

   Er zijn momenteel 30.000 geregistreerde lobbyisten in Brussel – meer dan twee keer zoveel parasieten als in Washington, waar er slechts 12.000 zijn. In Brussel is 63 procent van hen bedrijfs- en advieslobbyisten, 26 procent komt van ngo’s, zeven procent van denktanks en vijf procent zijn gemeentelijke lobbyisten. Het is onwaarschijnlijk dat de uitvoerende macht van Europa de besmettelijke stank hiervan kan weerstaan. Hoe lang duurt het voordat Europeanen zich afvragen: “Wat hebben we gemeen met die technocraten uit Brussel?”

 3. NO8D0

  Tony Blair, de locale dorpsgek

  1. RvdBe

   Die gek is zo gek nog niet, zonder vaccinatiebewijs geen vliegreizen, geen horeca, bioscoopbezoek etc etc.
   Dat gaat gewoon komen.

   1. Edjan

    RvdBe, ben er ook bang voor.

    1. Mireille

     U wordt te gauw bang. Dat is mij wel duidelijk. Toch vind ik het wel zo prettig te weten dat ik geen gevaar loop bij een bezoek aan een bistro als er iemand niest.

     1. Edjan

      M. Ik denk dat iedereen in die “bistro” meerdere meters afstand van u houdt, dus laat maar niezen.

     2. RvdBe

      Als je gevaccineerd bent loopt u toch geen gevaar (voor 95%) of er nu iemand niest of niet.
      U bent veel te bang.

     3. usb3.0

      mireille schijt echt in haar broekje als iemand niest het moet niet gekker worden, en dan verschuilen achter “u wordt te gauw bang”

 4. LifeBuddy

  Nu komt er weer een met arische sLinkse discriminerende uitspraken .Tony Blai[r]ter zal nu toch onderhand wel weten dat moslims een vrijgeleiden hebben, want die laten zich Niet inenten.

  1. Jack Flash

   Asiel aanvragen in Noord Korea.
   Ze worden echt knettergek.

 5. Jetske

  Is het weer zo laat Michael, niet de PVV benoemen, die daar juist een motie voor ingediend heeft? Heb het FvD er helemaal niet over gehoord. Dat alles bij jou voor geld te koop is, weten we nu wel!

  1. Niemandalletje

   Tja, er bestaan ook nog andere partijen die wat indienen. 😉
   5/6 januari: h**ps://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2021Z00114&did=2021D00541

 6. Nostradamus

  Dat wordt snel een vol paspoort. Ach, laten we het ons niet moeilijk maken. Iedereen een chip! Total world domination. (domination…dominion software?!)

  Want bij iedere variant van een virus een nieuw vaccin à €10,-. Yeah, lekker cashen!

  1. Mireille

   Denkt u aan een anoniem bestaan? Dat is er niet. Bijv. de tandarts staat u keurig geregistreerd.

   1. Nostradamus

    De tandarts ook bij mij 🙂

 7. jennifer

  Enge gedachten toch, moet dan toch denken aan wat ropart hier schrijft, vacinatie macht frei.Moesten de joden niet ook verplicht n jodenster dragen?Alleen hete het toen Arbeit macht frei, en dat was ook gelogen toen.

 8. Happytissue

  Was al maanden geleden duidelijk. Net zoals mondkapjes en afstand houden wat zal blijven.

 9. usb3.0

  Koren voor fascistische vaccinatie drammers

 10. 2030

  uiteraard , via uw bsn zo uw digid in

  De fascisten liggen op koers en gaan vol gas

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.