Uitgerangeerde nepcabaretier Freek de Jonge basht Geert Wilders: ‘Heeft het Trump-toontje aardig te pakken!’

Nepcabaretier Freek de Jonge blijft geobsedeerd met Geert Wilders. Dit keer moet de PVV-leider het ontgelden omdat hij gisteren eiste dat het kabinet aftrad vanwege de Toeslagenaffaire. De Jonge vindt dat blijkbaar maar wat maf.

“Aftreden en wegwezen!” schreef Wilders gisteren op Twitter. Dat advies werd vervolgens meteen deels opgevolgd door het kabinet, dat inderdaad aftrad. Het “wegwezen” gedeelte bleef echter grotendeels genegeerd. Ja, Eric Wiebes is écht weg, maar de rest blijft demissionair gewoon zitten en hoopt zelfs na de verkiezingen terug te komen in een nieuwe kabinetspositie. Want zo rollen ze in Den Haag.

Hoe dan ook, je zou denken dat er niets mis is met die tweet van Wilders. Helaas is er één wereldvreemde hippie die daar anders over denkt. Ik heb het natuurlijk over, hoe kan het ook anders, Freek de Jonge. Want dit is hoe die oude feeks reageerde op de heel normale tweet van Wilders:

“De heer Wilders heeft het Trump-toontje aardig te pakken,” aldus De Jonge. “Ik mis nog een beetje de naamgrappen: Maffe Mark en Wopke Wortel.”

Zoals een Twitteraar terecht stelt gaat het hier om “duizenden gezinnen die kapot gemaakt zijn. Ik vind jouw tweet gewoon aanstootgevend gezien de enorme impact dit heeft in Nederland, zeker nu er twee bewindspersonen zich niet persoonlijk verantwoordelijk voelen.”

Denk hier nou eens goed over na. Wilders stelt terecht dat het rampekabinet van incompetente monsters af moet treden en dat de individuele psychopaten die er deel van uitmaken weg moeten. Maar wat doet De Jonge? Die reageert niet op het machtsmisbruik van die ministers, nee. De rechtsstaat is ondermijnd? Het maakte De Jonge niets uit. Waar hij wél wat van vindt? Een tweet van drie woorden van Wilders in reactie op die hele bende.

Het is eigenlijk gewoon dieptriest. De Jonge is afgegleden tot het niveau van Antifa en BLM. Hij is al heel veel jaren niet grappig meer, maar tegenwoordig is hij niet meer dan een ouwe zeurpiet; een uitknepen, half dakloze vogelverschrikker die denkt dat hij er toe doet… terwijl dat overduidelijk al lang het geval niet meer is.

Ga lekker buiten spelen, Freek! Niemand heeft behoefte aan jouw politieke ideeën.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. jennifer

  Wordt tijd dat hij opgenomen wordt op een psychische afdeling van een verpleeg tehuis deze malloot.

  1. Queen

   Doe maar een zwaar beveiligde inrichting. Wilderss weet heel goed wat hij doet. Al is natuurlijk Bosma de echte ideoloog, daar is Wilderss te dom voor.
   Die wil alleen maar centjes.

   1. usb3.0

    dramaqueenie

   2. Loelap

    Satya denkt weer grappig te zijn.

   3. Nostradamus

    Ha ha ha, drama queen weet niet dat de reactie van Jennifer over Freek gaat. 🙂 🙂 🙂

    Door jouw dubbele gebruik van de letter s krijg ik heel erg het idee dat jij SS bent.

    1. Queen

     Echt? Dat Jennifer een pvv er was was me al lang duidelijk, zo’n slappeling doe zich door het weer laat tegenhouden. Hoe zou het komen dat ze vooruitgangverliezer is? Mentaliteit, nu zich op anderen afreageren.

     1. jennifer

      Queen het schrijven van jou hier lijkt anders meer op een ongeletterde allochtoon.

     2. Queen

      Jen

      Ga werken en stop met parasiteren.

     3. jennifer

      Ben blij dat ik nou weekend heb,gezien jij import bent zal je ook wel aan t overheidsinfuus hangen met beide handen.Ga snel fatsoendelijk Nederlands leren en schriven en laat je dan nog eens zien en teer niet op ons belastingbetalers.

    2. jennifer

     Nostradamus .Ja dacht al wat komt er nou weer voor n antwoord wat kant nog wal raakt.

   4. Linksbuster

    Dom, dommer, domst….queen!
    Staat zelfs al in de dikke!

   5. agenda2030

    wat moet Wilders met centjes dramaqueen als hij 24-7 beveiligd wordt en woont in safe houses omdat die vrede lievende is-lam hem naar het leven staat

    hij heeft niets aan centjes maar smacht waarschijnlijk naar vrijheid.

    1. Logica

     Als we Queen mogen geloven dan hoeft Wilders zich helemaal niet te beveiligen. Extreme moslims bestaan niet en links ook niet. Die knuffelen graag. Of het nou met de buurman of zijn boom in de achtertuin is maakt niet uit. Beveiliging is dus weer angst kweken nasr de bevolking. Zo denkt Queen.

   6. Jannes-46

    Wie is die Queen eigenlijk? Aanhanger van de iSSlam?

    1. jennifer

     Ja volgens mij een psychisch gestoord iemand ,met uitspraken waar je van je stoel valt.

 2. Reinoud van Gelre

  “..Er is leven, er is leven na de dood…”

  ~Freek

 3. Queen

  De reacties onder de tweet zijn weer hilarisch van de PVV barbaren. Mooi om te lezen hoe een mislukte grap dat spul weer uit het riool omhoog trekt.

  Wilderss crimanliseert onschuldige mensen als hobby. Als er nu iets uit het verkiezingsprogramma van de PVV bleek is dat we dit onder de grootste landverrader sinds wo2 nog vaak mogen verwachten.

  1. Reinoud van Gelre

   Waarom blijf je toch de hele tijd Wilders met dubbel ‘S’ schrijven, Queen?
   Je wilt toch niet een verwijzing maken hè?

  2. usb3.0

   queenie doet een freekje

   1. jennifer

    +++++++++++++++++++++++++++++

  3. ManX

   “De reacties onder de tweet zijn weer hilarisch van de PVV barbaren. Mooi om te lezen hoe een mislukte grap dat spul weer uit het riool omhoog trekt.”

   De haatheks noemt dit gezonde kritiek. Ze is vergiftigd en verrot tot in haar beenmerg. En de rode waas voor haar ogen verhindert elk zicht op de realiteit.

   1. Queen

    Jij haat mij. Niet verdraaien ManX.

    Heeft je vrouw je weer aan het ammoniak gezet dat je weer met het verkeerde been uit bed bent gestapt?

    Fijne dag lieve schat een hele stevige virtuele knuffel.

    1. ManX

     Nee DramaQueen, jij haat Wilders. En je bent te onvolgroeid en labiel om te weten waarom. Je koerst volledig op de overlopende emoties in je onderbuik. Je bent gewoon een domme populist zonder wezenlijke inhoud. En natuurlijk een extreemlinkse mafketel die heel Afrika naar Nederland wil halen.

     Als er 1 een landverrader is ben jij dat wel: heel Nederland kan in de uitverkoop voor jouw GroeneKhmer idealen.

     1. Logica

      Ach Manx, ik zou willen zeggen dat je het Queen maar moet vergeven omdat ze niet beter weet. Maar dat zeg ik niet, daar is ze te extreem en te gevaarlijk voor. Misschien dat 3 jaar TBS haar weer enig gevoel en geluk kan geven.

    2. agenda2030

     dramaqueen is een diep trieste SSukkel met een vergiftigd micro brein

  4. Loelap

   Niet zo hypocriet doen Satya. Op die nsb site Joöp van jou, criminaliseren en demoniseren ze er op los. Vooral blanke mensen moeten het ontgelden want die zijn “the Root of all evil”.
   Ze kruipen daar voor de islàm en alles wat gekleurd is, want die mensen zijn allemaal zóó zielig en moeten geworden geholpen door de Linksmensjes. Aan de andere kant schïjten ze op blanken en hun cultuur. Links is de grootste landverrader, ze haat haar eigen cultuur en mensen maar heult met vijandige mensen die ons haten. Links is verantwoordelijk voor de ondergang van het Westen die nu al enige tijd is ingezet.

   1. Queen

    Links is veel te verwijten, erg veel maar al deze punten nu net niet. 3 partijen in NL die taal hebben waarin alles de schuld van anderen is: PVV, FvD en Bij1.

    Het kenmerk van de nazi’s was dat alles de schuld van anderen was, anderen die niet als hen waren.

    Zelf denken vriend of vriendin.

    1. DavidS1976

     Ga jij maar eerst eens inlezen wat een nazi is, anders blijf je dom overkomen. De PVV die opkomt voor onze cultuur en belangen van de Nederlanders heeft niks te maken met nazisme. PVV sluit mensen niet uit, ze willen gewoon dat de mensen die hier komen wonen uit andere landen zich aanpassen. Als je dat al niet begrijpt moet je maar een lobotomie uit laten voeren in een land waar het nog mag, dan komt het misschien nog goed.

     1. Queen

      “De PVV die opkomt voor onze cultuur en belangen van de Nederlanders heeft niks te maken met nazisme.”

      Het heeft meer met het Italiaans fascisme inderdaad. Allemaal eenheidsworst en wijk je af van de norm ben je minderwaardig oftewel knettergek. Waar de PVV raakvlakken met nazi’s heeft is op het gebied van strafrecht. Voor de wet is onder de PVV niet iedereen gelijk.

     2. usb3.0

      queenie wil helemaal geen Nederland, die wil meer EU, queenie is een genderneutrale randdebiel een d666-er tot op het bot

    2. Loelap

     Je zwetst enorm uit je nek, haal je kop uit het zand.
     Blanken (denigrerend wit genoemd door Links en gefrustreerde jaloerse allochtonen) zijn de wortel van al het kwaad volgens Links.
     Links pöept op eigen nest en wil onze cultuur vernietigen en heult met de vijand.
     In de tweede Wereldoorlog werden deze mensen nsb’er genoemd.

  5. Seneca

   @queen
   u schrijft: ‘GW criminaliseert onschuldige mensen als hobby’. wie bedoelt u met ‘onschuldige’ mensen? bedoelt u daar die eenvoudige NLse burger mee, die gelaten moet toezien dat zijn buurt onleefbaar wordt door lichtgetinte jongeren? die moet toezien dat hij na 40 jaar of langer, dag en nacht gewerkt te hebben, zijn belasting, sociale lasten en pensioenpremie betaald te hebben en dacht met 65 jarige leeftijd met pensioen te gaan? ook vertrouwde deze burger op de toezeggingen van overheid, pensioenfondsen en Nederlandse Bank, dat zijn pensioen gegarandeerd zou zijn. of bedoelt u met ‘onschuldige’ die burger die nadat hij zijn/haar kinderen als fatsoenlijke burgers heeft opgevoed moet constateren dat hij die kinderen in huis moet houden omdat vreemdelingen, die nooit een steentje aan onze samenleving heeft bijgedragen, voorrang krijgen bij het toewijzen van een huis? of bedoelt u met die ‘onschuldige’ die door de NLse overheid besodemieterd wordt doordat nagenoeg alle macht aan ongekozen lieden in Brussel wordt overgedragen waardoor al zijn grondrechten- zoals gestipuleerd in de Grondwet – heel slinks worden afgenomen? als u over deze onschuldigen praat, dan ben ik het met u eens. maar dan klopt uw beschuldiging niet, want GW criminaliseert deze onschuldigen niet. gezien uw links gedachtegoed zult u wel niet op mijn reactie reageren.

   1. jennifer

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Helemaal waar wat je schrijft.

 4. HD

  Wat een lachertje deze man.

 5. Drollevanger

  Hoewel ik niet speciaal voor Trump ben, snap ik niet waarom deugend links zo,n ongefundeerde hekel aan de man hebben. Dit ondanks het gegeven dat Trump de eerste AM President is die al sinds decennia geen oorlog is begonnen. De rest van de Presidenten hebben allemaal wel ergens een of meerdere buitenlandse oorlogen opgestart.
  Is men bij deugend links van mening dat de oorlogs-industrie in de VS moet blijven draaien.
  Heeft links aandelen in die oorlogsindustrie.

  1. halo1

   Hij was niet uitgesproken pro-zwart, pro-vrouw, pro-gender, wel pro-zakenleven, pro-religie(?) , tradities en wapens. Snapt u het nu?

   1. ManX

    Dat klopt. En halo1 is als extreemlinks watje zeer pro zwart, buitengewoon pro-vrouw, zelf pro-gender en fel tegen het zakenleven, tegen (vooral de christelijke) religie en tegen tradities.

    Dat weten we toch, malle jongen.

  2. DavidS1976

   Links heeft een eigen planeet nodig! Venus lijkt mij wel wat voor ze? Ook al zo verstikkend en onder druk.

   1. C.A.Barstow

    @DavidS1976:

    De planeet Mercurius is ook een goede optie.
    Maar allebei de planeten staan eigenlijk te dichtbij, ergens aan het eind van het universum zweeft er vast nog wel een planeet waarop links hun verachtelijk fascisme kunnen uitproberen en botvieren.

    1. DavidS1976

     Het maakt mij bijster weinig uit welke planeet, als het maar niet op deze is 🙂

  3. Nostradamus

   (extreem-)links wil dit: h**ps://www.prageru.com/video/who-is-karl-marx/

   Een culturele revolutie met misschien wel meer dan een miljard doden. Want, zie China, tolereren ze ook geen andere religies dan het rode boekje.

  4. Queen

   Bekend met de website van the intercept? Onderzoeksjournalisten die onderbouwing geven voor het feit dat Trump de agressievere president is in jaren. Veel meer geweld gepleegd dan Obama en dat was al erg.

   Hij heeft wetgeving afgeschaft die melding van oorlogshandelingen door de CIA verplicht stelt.

   Google trouw de cia hoeft drone aanvallen voortaan niet meer te melden.

   Daarnaast heeft hij HUD government gesloopt wat minderheden in de VS hard geraakt heeft, zie corona crisis.

   Fijne dag. Wel handschoenen aan hoop ik?

   1. Loelap

    Trump heeft geen enkele oorlog gevoerd maar dat bevalt Links niet zo, dus halen ze er van allerlei verzinsels bij om maar te bewijzen dat Trump slecht is. Zo voorspelbaar en zielig.

   2. Logica

    Wat heb jij voor leven als je 24/7 de haat tegen Trump, Baudet en Wilders in je hebt? Op elk bericht over hen kom je gillend uit de kast.

 6. halo1

  Wilders beseft te weinig dat hij alleen maar links een deugd bewijst met zijn Rutte-kritiek. Je zal zien dat er nu gouden tijden aanbreken voor fraudeurs.. en de eerlijke mensen kunnen het gaan betalen..

 7. DavidS1976

  Hij was al niet grappig meer in de tijd van Mies Bouwman!

 8. Nostradamus

  De levende dinosaurus die dinosaurussen een slechte naam geeft, Freek (graag in het engels uitspreken), heeft het seniele Biden toontje aardig te pakken. Grote kans dat beide heren, FdJ en JB halen niet het einde van de ronde halen.

 9. C.A.Barstow

  Kunnen ze deze fascistische hersenloze rooie griezel niet wegstoppen in een verzorgingstehuis?

  Stem PVV.

  1. DavidS1976

   Waar blijft corona als je het echt nodig hebt?

  2. AidemediA

   Waar zwaar corona heerst? Is wel een radicale manier.
   Volgens mij kan je die engerd beter totaal negeren. Ik bedoel negeeren, niet nee-ge-ren, anders begint die vrolijkerd daar weer over te mouwen.

 10. Loelap

  De salon socialist heeft een prachtig landgoed, een huis in Italië en een geschat vermogen van 6 miljoen euro. Maar hij heeft geen enkele vluchteling opgenomen in zijn huis.
  De man zit vol met deugende praatjes maar is verre van sociaal.

  1. DavidS1976

   Een voordeel! Lang van zijn centen zal hij niet meer genieten.

  2. JFU

   Klopt…..echt links…lekker ‘deugen’ op kosten van de gemeenschap…bekend verhaal..

 11. Meriadoc Brandebok

  Maar men bewondert Trump hier toch zo, dus wat Freek zegt zou voor demagogisch rechts toch een compliment moeten zijn?

  Het is ook nooit goed.

 12. sonny

  Het onderbewustzijn van Freek spreekt boekdelen: Maffe Mark en Wopke Wortel.
  Hij negeert zijn ware laffe, stellingname, haha!
  Hij is jaloers op de onversaagde,mannelijke moed van Wilders!

 13. Bluntix

  ”Heeft het trump toontje aardig te pakken”

  Is dat een bash? Ik snap het niet, is toch een compliment?

 14. Linksbuster

  Hé freek..herinner jij je deze nog..nog..nog…. ik wel!!
  “Vanuit het Tweede Kamergebouw spreekt Martin Bosma de genocidekomiek Freek de Jonge toe. “Hoi Freek, het gaat over genocide. “In 1985 start de pro-ANC-beweging met de actie Apart, we zijn het zat. Freek de Jonge haalt er de cover van het AABN-blad mee. Er komen een langspeelplaat, een aftrap in cultureel centrum De Balie en bijeenkomsten op scholen door het hele land. Daarom wordt Amsterdam in 1985, na overleg met een ANC-delegatie, officieel uitgeroepen tot anti-apartheidsstad.” Na de break nog een niets aan de verbeelding overlatend beeld in de vorm van een Pulitzer Prize-winnende foto uit Soweto, 1991, waarop een ANC-aanhanger een Zulu vermoordt (semi-NSFW). “Freek, je idealisme is uitgekomen en het is een ramp geworden”.
  De geschiedenis herhaalt zich..freek wedt steeds op het verkeerde paard.
  Niet alle negers zijn zielig freek..kijk eens naar akwasie, sylvana..en al die kozp randdebielen…je bent af!

 15. Logica

  Tja, Freek de Jonge. Schopte terecht aan tegen de apartheid in Zuid Afrika. Nu de boeren daar vermoord en onteigend worden hoor je hem niet.

  Dit racistische gedrag tegenover blanke boeren is al veel langer aan de gang in Zimbabwe. Je hoort Freek de Jonge niet. Zou het om zwarte boeren zijn gegaan dan had hij moord en brand geschreeuwd.

  Kortom: Freek de Jonge is een racist en groot voorbeeld van de linkse ‘weg met ons cultuur”.

  Voor Freek is er geen leven meer na de dood.

 16. Telex

  Bij gebrek aan volle zalen het publiek verder vervelen

 17. gerardnijmeijer7@gmail.com

  Freek, ga lekker buitenspelen in het Muiderbergse Echobos voor jouw stulpje. Bemoei je niet met de politiek, want daar heb je nooit een duidelijke rol in gespeeld, behalve dan anderen zwart te maken. Probeer nou niet in die rij te komen van andere lafaards als Geert Mak en Erik van Muiswinkel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.