VN eist meer, meer, méér massa-immigratie: ‘EU-landen moeten vluchtelingen redden, opvangen én herverdelen!’

De Verenigde Naties misbruiken deze week een vreselijk ongeluk op de Middellandse Zee: ze pleiten weer eens voor massa-immigratie op een schaal die de wereld nog nooit gezien heeft. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En Europa moet daar blij mee zijn.

Er zijn, op heel trieste wijze, enkele dagen geleden maar liefst 43 illegale immigranten omgekomen voor de Libische kust. Dat is natuurlijk dieptriest. Hoewel de meeste van die mensen helemaal geen “vluchtelingen” waren, kun je het ze op zich niet kwalijk nemen dat ze vanuit Afrika naar het veel rijkere Europa wilden komen. Wij hoeven ze op onze beurt er niet zomaar in te laten ‒ dat wel doen zou zelfs desastreus zijn voor onze manier van leven ‒ maar dat is wat anders.

Hoe dan ook, bij de Verenigde Naties grijpen ze deze vreselijke ramp aan om maar weer voor meer, meer, meer massa-immigratie te pleiten. Jawel, zegt de VN, dit drama zou reden moeten zijn voor Europese landen om a) meer ‘vluchtelingen’ te ‘redden’ uit de zee, b) ze vervolgens op te vangen in Europa, en c) ze daarna lekker te verdelen over alle EU-landen zodat niet één of twee landen het kind van de rekening worden.

“IOM (Internationale Organisatie voor Migratie, red.) en UNHCR (VN Hoge commissaris voor de Vluchtelingen, red.) herhalen hun oproep aan de internationale gemeenschap om een urgente en meetbare verandering in hun aanpak van het probleem in de Middellandse Zee te bewerkstelligen,” aldus de VN in een officiële verklaring. “Dit houdt in dat er een einde gemaakt moet worden aan het retourneren [van vluchtelingen] naar onveilige havens, het opzetten van een veilige en voorspelbare afstapmechanisme, gevolgd door een duidelijk teken van solidariteit van Europa staten met landen die een hoog aantal nieuwkomers te verwerken krijgen.”

In gewone mensentaal betekent dit dus niet alleen dat de VN wil dat Europese landen illegale immigranten ophalen uit de Middellandse Zee, maar ook dat we ze vervolgens zelf naar Europa brengen en ze daarna onderling verdelen. En hup, snel een beetje, want als we dat niet doen zijn we een stel onmenselijke xenofoben! Coronacrisis of niet: we zullen ons land moeten laten overspoelen door Afrikaanse gelukszoekers, punt uit.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal… en steun De Dagelijkse Standaard met een kleine bijdrage via BackMe (een geweldig initiatief van Jan Roos).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. agenda2030

  Stem sociaal , stem PVV

  vol = vol , opzouten met die klaplopers , laat ze hun eigen land opbouwen met de miljarden subsidie uit alle gaten !

  1. Queen

   Africa is nettobetaler aan Europa. Ben je echt zo dom om op een landverrader te stemmen? Geen FvD boy meer?

   1. agenda2030

    hahahahaha , domme muts , de miljarden ontwikkelingshulp hebben Afrika ruimschoots gecompenseerd voor eventueel toegedaan leed.

    stem sociaal , stem PVV , geen massa immigratie meer en geen miljarden euro’s cadeaus meer maar met ploumen weet je dat nooit

   2. Loelap

    Heb je haar weer met haar zielige leugentjes. Waarom zouden wij tribaal tuig moeten importeren, om ons te laten onthoofden met een machete zeker.
    Importeren van tribalen en islamisten resulteert op termijn in bloedige burgeroorlogen in Europa. Europa zal zelf een derde wereld continent worden.

    1. M.Dikker

     Ik ben benieuwd hoe dit in Amerika gaat aflopen met het terug draaien van Trump’s beslissingen.

     1. agenda2030

      uitstekend , de grenzen worden plat gelopen , let me in , let me in , let me in

   3. hans-e-pans

    Kan wel zijn dat Afrika nettobetaler aan Europa, eigenlijk EU, is.

    Maar ze betalen dan wel met mensen, de zogenaamde Afrikanen.

   4. Nostradamus

    Bronnen?
    En het sturen van mensen telt niet want dan zie ik dat als mensenhandel/slavernij. Vraag maar aan Akwasi. Zijn voorouders hebben slaven verkocht aan Europeanen. Zonder de Akwasi’s geen slavenhandel!

    1. Loelap

     En aan de Arabieren en Ottomanen.

   5. usb3.0

    queenie Aytas met haar gewauwel over Afrika

  2. halo1

   Het is natuurlijk erg zielig, maar dit kan het risico van illegaal gedrag zijn. Er is geen alternatief voor deze (onsympathieke) houding want je ziet het in Zuid-Amerika, nu Trump weg : als je “te lief( naief)” bent..komen ze massaal.. ben je de klos… en heb je eeuwige zorgplicht.

 2. lucinde

  Je moet wel erg ver heen zijn om zo’n vreselijke tragedie te vertalen om je gelijk te halen.

  Zoals je het onjuist brengt zullen de zwakkere geesten onder ons weer helemaal in paniek geraken.

  1. usb3.0

   Nee hoor, het is geen tragedie, het is een optocht voor en naar gratis (jou en mijn belastinggeld) geld, veel erger nog is dat de EU dit toelaat en de EU met name Nederland als afvalput gebruikt..
   Ik heb ze nog niet dommer getroffen dan lucindaatje

   1. Loelap

    Ik denk eerder dat Lucinde leeft van belastingcenten.

 3. Queen

  “ze pleiten weer eens voor massa-immigratie op een schaal die de wereld nog nooit gezien heeft. ”

  Onzin. Kijk naar Amerika en Australië.

  De meeste middellandse zee migranten zijn niet afkomstig uit Afrika. Deze migranten komen achter hun geld aan. Ze hebben dus alle recht van de wereld in Europa te verblijven.

  Illegale migranten. Hoe bedenk je het?

  1. agenda2030

   hoeveel groter dan Nederland zijn die gebieden dramaqueen ? je bent echt een onwetende linkse deugkneus

  2. halo1

   “Ze komen achter hun geld aan””.. verklaar u nader s.v.p. Toch niet onze schuld dat ze vluchten.. maar ben benieuwd… P.S. Hoeveel heeft/wil u er in huis?

  3. jennifer

   oh heet dat zo tegenwoordig ,en je zegt alle recht om in Europa te verblijven, dat moet je hier dan maar eens inhoudelijk uitleggen waarom die terroristen het recht hebben om Europa te komen verzieken.

  4. Linksbuster

   “Zo komen achter hun geld aan”
   Wederom een krankzinnige uitlating van de zwarte borderlijner.
   Ze komen op het gratis geld af..en dat is heel wat anders..nee..1 akwasie,1 ayfrey en 1 sylvana zijn al 3 zwartjes te veel.
   We zijn niet eens in staat om de eigen bevolking van een woning te voorzien..
   Stem PVV, alle illegalen eruit en dan sluiten die grenzen!!!

   1. Armilus

    ”Stem PVV, alle illegalen eruit en dan sluiten die grenzen!!!”

    Wilders gaat dat nooit waarmaken, of ben je zo naief dat je nog in sprookjes geloofd.
    Stel hij krijgt de macht in de TK, dan zullen zijn wetten stranden in de EK.

    1. jennifer

     Als het zo door gaat zijn de eigen burgers het straks toch een keer behoorlijk zat en nemen het recht in eigen hand, dat krijg je hierdoor. Eerlijk gezegd zou ik wensen dat de burgers eindelijk eens in opstand komen tegen al die import die zich hier breed maakt en op onze belastingcenten teert. Het land steeds meer onveilig maken, en dan ook nog onze tradities willen vernietigen. Laat er maar een burgeroorlog ontstaan dan ze willen toch niet horen in Den haag dat de burgers het inmiddels zat zijn.

     1. Niet L niet R

      Helaas, zou dit wel eens in de toekomst gaan ontstaan, door de doorgedraaide linkse elite club. De problemen in de grote steden zijn hier een voorbeeld van!
      De lasten van de ongebreidelde illegale instroom van kans armen, is op den duur niet op te brengen, de Symptomen, zijn nu al zichtbaar!

    2. agenda2030

     we hebben geen wetten nodig om kansloze emigranten uit te wijzen flapdrol.
     die wetten bestaan al. Net zoals de wet dat je criminele dubbele nationaliteiten de Nederlandse nationaliteit mag en kan ontzeggen

     Het gaat puur om uitvoering en handhaving

     Stem sociaal, stem PVV

    3. Linksbuster

     Dromen mag ik nog wel armilus…of is dat ook al aan linkse tegels gebonden?
     Btw..hoeveel nuttelozen moet nl dan nog toelaten..kunt u een getal noemen?
     Stelt u ook uw woning beschikbaar …en betaalt u de “vluchteling” uit eigen zak?

  5. Loelap

   Australië en Canada hebben een zeer restrictief migratiebeleid. Ze laten alleen hoogopgeleiden binnen die ook nog eens hun eigen broek moeten ophouden. M.a.w. ze halen de krenten uit de pap. Europa krijgt het volk dat levenslang onderhouden dient te worden en de criminelen/oorlogsmisdadigers, mensen die ons bovendien haten.
   Het is overigens allang bekend dat de extreem Linkse VN, Europa wil omvolken. Lees je maar eens in over hun “replacement migration Europe”. Ze hebben zelfs al becijferd dat in Nederland 30 miljoen mensen passen, 30 miljoen! Denk maar eens na hoe leuk en leefbaar het hier gaat worden. De VN is een smërige organisatie! Laat ze maar eens Saudi Arabië, China of Japan aanspreken om mensen op te nemen, maar dat doen ze niet want die landen kijken wel uit, die zijn niet zo dom on hun cultuur te laten ondermijnen.

   1. halo1

    30 miljoen.. dat zou een Newyorkisering van NL zijn.. technisch kan het natuurlijk wel.. maar de helft ervan zou wellicht gewoon meedraaien, een kwart in de bijstand, de rest in de criminaliteit en de psychiatrie.. dus doe het niet.. afgezien van het feit dat onze levenskwaliteit er ook danig door achteruitgaat. Dit is niet rechts.. maar de realiteit.. en zeker eerlijk. Alleen raad ik een aantal van ons aan… het wel wat vriendelijker te zeggen…

    1. Loelap

     Het is overigens ook zo dat als de betere opgeleide mensen naar het Westen trekken, hun thuislanden zich nooit zullen ontwikkelen en armoedig zullen blijven.
     Daar zou men maar eens wat beter stil bij staan.

     1. ropart

      loelap, niet te vergeten dat de beter opgeleiden ook steeds meer emigreren uit ons land met het zelfde resultaat

   2. Edjan

    Loelap, ++++++++

 4. jennifer

  Ik vind dat er nog veel te weinig verdrinken, die mensen moeten zich maar eerst eens zwemmen leren voor dat ze in zo n bootje stappen, en niets naar Europa rechts omkeer naar thuis land en opbouwen daar.

  1. Linksbuster

   Daar moet voor gewerkt worden Jennifer..en daaraan hebben die zwartjes een broertje dood…
   De verenigde nazi’s lùllen weer eens uit hun gekleurde nek.

 5. Armilus

  HeP één illegale zwarte bij huis lopen, dat is meer dan genoeg.

  1. usb3.0

   Nee hoor, dit lieg jij..

 6. M.Dikker

  Is er nu ineens geen corona meer?

 7. Armilus

  Harteloos! Vrouw in bijstand moet €7.000 (plus boete!) terugbetalen, want moeder gaf haar wekelijks boodschappen
  …………………………………….
  Krijgen we van Michael nog een update.

  1. jennifer

   Ja ze had nog een auto en motor in bezit schijnbaar. Vraag mij wel af hoe die gemeente weet dat de moeder iedere week boodschappen deed, dat lees je nergens. Die 7000 dienen dan naar de moeder te gaan vind ik als ze het al zo correct willen uitvoeren want zij heeft het betaald, en niet de gemeente.

 8. Cycle25

  Ik stel voor dat elke bewindsvoerder met deze drang er verplicht 100 in huis nemen, en als eerste beginnen om de roomwitte rijke VVD gemeenten vol te gooien met tienduizenden asielzoekers, o wacht…m’n Ernst Jan Kees waarde van m’n susidie-villa stort in kerel, en Rutte geeft weer een knipoog naar de Schilderswijk.

 9. M.Dikker

  De VN bestaat voornamelijk uit moslimlanden. Waarom vangen zij hun broeder en zusters niet ruimhartig op?

 10. Realist

  Helaas, nu Trump weg is zijn we overgeleverd aan een stelletje kneuzen. Trump was onze redding. Het einde vd democratie, vrije woord is weg. Alles vd inport

 11. Nostradamus

  Wat is er mis met de zogenaamde ‘onveilige havens’? Daar zijn ze eerst ook vrijwillig naartoe gegaan.
  Er zijn overigens ook havens in Afrika die wel veilig zijn. I.i.g. niet het probleem van Europa.

 12. usb3.0

  Nederland in een lockdown en avondklok en de VN die roeptoetert dat Nederland vluchtelingen moet opvangen…

  1. agenda2030

   de VN adviseerrt samen met de WHO niet voor niets om de lock downs op te heffen

   stem sociaal, stem PVV

 13. Rene van der Grijp

  De VN is een grote bedreiging voor het westen geworden omdat er ten eerste een sterk anti-westers blok is dat vooral uit islamitische landen bestaat en ten tweede omdat de vertegenwoordiging van westerse landen bijna uitsluitend bestaat uit linkse luchtfietsers van het type Kaag al Qaq.

  Gevolg: bijna alles wat van de VN uitgaat is in het nadeel van het westen. En dan te bedenken dat het westen voor het leeuwendeel van de kosten opdraait. Met andere woorden: we financieren onze eigen ondergang.

  Mocht het westen dit overleven dan zal de geschiedenis met verbijstering terugkijken op deze inktzwarte periode waarin volkomen onnodig gebukt en geknield wordt voor schurkenstaten waar mensenrechten met voeten worden getreden en voor totalitaire staten als China die loeren op werelddominantie.

  De ontsporing van de VN is ook een goed bewijs voor de achilleshiel van de linkse ideologie: men denkt dat de rest van de wereld alle goedheid en toegeeflijkheid wel zal waarderen en dat er in de toekomst sprake zal zijn van wederkerigheid. Iets van internationale solidariteit of zo. In werkelijkheid is het éénrichtingverkeer: het westen geeft en de rest neemt. Eerst ons geld en nu ook ons leefgebied.

  Alle grote rijken zijn aan dit soort zelfgenoegzaamheid en onderschatting ten onder gegaan.

  1. Edjan

   rene +++++++++++ misschien is het een vorm van masochisme

  2. Rene van der Grijp

   “misschien is het een vorm van masochisme”.

   Het ligt mijns inziens aan een zeer complexe combinatie van factoren. Niet iets wat je op een A4tje kwijt kan.

   In ieder geval is links de affiniteit met haar oorspronkelijke doelgroep (de arbeider) allang kwijtgeraakt en daarvoor is oikofobie in de plaats gekomen. Oikofobie is de snelste weg naar zelfvernietiging, maar dat is niet uit masochisme omdat de linksmens dit niet beseft. Integendeel, de linksmens is vol van idealisme en denkt de route naar een betere wereld te hebben ontdekt. In werkelijkheid leidt hun idealisme tot de ondergang van het westen ten faveure van haar tegenstrevers, die bijna niet kunnen geloven dat het door hen gehate westen van binnenuit vernietigd wordt door luchtfietsers. Ze lachen zich kapot.

 14. HD

  Gelukkig kunnen we straks stemmen, als het van Rutte en Ollongren mag natuurlijk.

  1. agenda2030

   van die peilingen word ik ook niet gelukkig , kennelijk zijn er nog velen die achter de student zonder enige levenservaring aanrennen.

   De geschiedenies herhaalt zich met adolf rutte , straks vol gas achter de ongevaccineerde mens aan !

 15. Augustus

  Dit is volgens de VN haar eigen verdragen genocide, eng clubje.

 16. Happytissue

  Door het stilvallen van de westerse economieën zal de stroom aan vluchtelingen door hongersnood enorm toenemen. Daar helpt geen prik of avondklok tegen.

  Maar blijf vooral roepen om strenge maatregelen, testen bij een kuch of loopneus, alles om niet meer naar het werk te hoeven. Kunnen wij lekker met een lastenverzwaring van heb ik jou daar om de huidige onzin te betalen ook nog een 5e colonne sponsoren.

 17. vrijgezel42

  Tuurlijk VN, ga de mensensmokkelaars [= tegenwoordige slavenhandelaren] belonen door nog meer “klanten” te werven door de migranten [absoluut geen “vluchtelingen”] het idee te geven dat in (Noord West) Europa gratis geld te halen is, alsof het een lui lekker land is.

  Nee dus, daar laten; beter voor iedereen: voor de huidige inwoners van Europa, de migranten zelf en als er al sprake is van moeten vluchten (betwijfel ik sterk) dan opvang in eigen regio, immers de gebruiken en gesproken talen zijn daar praktisch gelijk.

  1. agenda2030

   dus ?

   stem sociaal, stem PVV

 18. JFU

  Stuur ze maar door naar de U.S.A daar zit nu een extreem linkse regering, en zijn ze van harte welkom!

 19. werikke

  laat die parasieten maar naar hun eigen land gaan en die opbouwen ipv hier als sprinkhanen alles opvreten. shtvolk en de meeste zie je terug bij opsporing verzocht en terroriseren de buurt. Dweilen met kraan open. oprotten en ook die syrieers die hier zijn kunnen ook terug. Eindelijk weer minder mensen in Nederland en huizen weer beschikbaar minder criminaliteit etc etc. oprotten

 20. werikke

  Stem PVV als je wilt dat ook je kinderen nog een mooi leefbaar Nederland willen

 21. 56RdK

  Die VN, ooit een instituut bedoeld voor het waarborgen van vrede en leefbare samenlevingen. Nu verworden tot een wanstallig, corrupt woke-instituut bevolkt door compleet dwazen en machtwellustigingen.

  Ja doe wat de Grieken deden: bootjes tegenhouden en inzittenden in een goed zeewaardig vlot retourneren.
  Maar oh wee, wat is dat erg zo’n handelen, heel deug-EU gaat uit haar/zijn wokebol.
  “Want oh zo zielig, die vluchtelingen.”

  Ja, laat di parasieten maar toe, kunnen ze levenslang teren op op de samenleving die hun levenslang onderhoudt, kunnen ze de in die samenleving levende tradities en culturen aanvallen (met steun van de woke in die samenleving), kunnen ze onschuldigen vermoorden en achteraf zich niets herinneren waardoor ze binnen no time weer vrij persoon zijn, want mensenrechten …, kunnen ze parasiteren zolang ze willen. En als die samenleving daarop wijst, dan is die samenleving racistisch.

  1. jennifer

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Helemaal waar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.