Vreselijke ‘eerwraak’: Syrische vrouw (28) geboeid en vervolgens door het hoofd geschoten

Ahlam Yonan (28) was van Syrische afkomst maar woonde in België. Daar dacht ze dat ze een leven kon leiden op haar voorwaarden. Het probleem? Haar familie dacht daar heel anders over. Onlangs werd ze geboeid en vervolgens op brute wijze door het hoofd geschoten. Door familieleden.

Op 3 januari trof de zus van Ahlam, die Fadja heet, het levenloze lichaam van haar zusjes aan in haar appartement in het Belgische Luik. Haar handen waren gebonden en ze was van dichtbij door het hoofd geschoten. Het gebruikte wapen lag naast het bed.

Natuurlijk vraag je je af wie zo’n brute moord gepleegd kan hebben. Het antwoord is ronduit schokkend. Het pakket in Luik is ervan overtuigd dat het een “een afrekening binnen de familie” is. Fadja heeft namelijk aangegeven dat minstens één broer het absoluut niet kon hebben dat Fadja en Ahlam een “westerse manier van leven” hadden geadopteerd. Met andere woorden, dat ze in vrijheid leefden, op de manier die zij het beste vonden.

“Voor hem waren wij net hoeren,” aldus Fadja over haar totaal geschifte, radicale, gestoorde broer.

Niet best, maar wacht, het wordt nog erger. Want de lokale politie heeft twee patrouillewagens gezet bij het mortuarium waar Ahlam ligt. Dit om “problemen” te voorkomen. De politie wil niet uitleggen wat daarmee bedoeld wordt, maar we weten natuurlijk allemaal wat er aan de hand is: de politie denkt dat geflipte familieleden Ahlams rust zelfs nog kunnen verstoren nu ze dood is. Zó ziek zijn die mensen blijkbaar.

Volg mij op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Reinoud van Gelre

  Tja, dat doen ze nou eenmaal…

  1. Stanly2000

   Reinoudje,
   “Tja, dat doen ze nou eenmaal…” En dan is het goed?

   1. usb3.0

    reinoud vindt van wel, immers wat de islam doet is in zijn ogen goed.

    1. Reinoud van Gelre

     Ik pis op de Islam, usb3.0. Nog meer dan jij…

   2. Reinoud van Gelre

    Het kan me werkelijk niets schelen wat ze doen, Stanley2000…

  2. Loelap

   Links gaat nu zeggen dat die eerwraak de schuld van het Westen is.

   1. hans-e-pans

    Bij het lezen dit soort berichten denk ik dan altijd.

    “Waarom zijn deze mensen, nouja mensen, met hun familieleden dan naar Europa/het westen gekomen?”

    Ik moet zeggen dat ik het antwoord wel weet, maar hem niet kan uiten omdat er dan allerlei –ismen over je uitgesproken worden.

 2. Cootje

  Het is de import van culturele verrijking , vroeger mij beide dochters verboden om met buitenlanders om te gaan of thuis te komen . Is dat racisme ? Mij dochters hoefde niet het proefkonijn te zijn van een regering die toen al zei kom hier maar wonen en tegen de bevolking zei wen er maar aan . Nu zijn derde generaties nog niet allemaal geïntegreerd en kan je als ouder of als schoonouders in een land van herkomst achter je kleinkinderen aan . Integreren met culturen waar de vrouwen geen rechten hebben , maar westerse regeringen dat voor lief nemen om de multinationals van werk vee te voorzien is schandalig . Er is niemand in Nederland die om die cultuur verrijking heeft gevraagd het is ons opgedrongen . Daarom leer ik mij kinderen en mij kleinkinderen stem op Wilders die is de enige die het bespreekbaar maakt

  1. Reinoud van Gelre

   Als die kinderen en kleinkinderen maar beter Nederlands schrijven dan hun opa, Cootje…
   Godverdomme zeg!

   1. usb3.0

    Niet geloven maar God wel vragen om je te verdoemen..

    1. Reinoud van Gelre

     Jawel, usb3.0.
     Het kan gerust. Jouw judaïstische denkbeeldige vriendje bestaat toch niet!
     🙂

     1. usb3.0

      Dat zeg ik, jij gelooft niet en vraagt de in jou niet bestaande God om jou te verdoemen…dus erken je dat er een God is…

     2. Reinoud van Gelre

      Zucht… je hebt gelijk, usb3.0.
      God bestaat. Sterker nog: hij woont in onze achtertuin en heeft de vorm aangenomen van het konijn van mijn jongste dochter.
      Ik geloof het, werkelijk waar.

     3. usb3.0

      “je hebt gelijk, usb3.0.”

      Weet ik..

   2. Cootje

    Is niet mij sterkste punt . Met mij 14 jaar aan het werk gegaan , mij vrouw heeft nooit gewerkt en ik heb altijd zwaar boven modaal verdient . Maar sins Lockheed affaire interesse gehad in het old boys netwerk en de rechtstreeks uit de bergen geïmporteerde kolonie werkvee . En een goede verstaander heeft maar ……………

    1. Reinoud van Gelre

     Je bent nooit te oud om te leren, Cootje.

  2. Eppo123

   Precies deze cultuur ‘verrijking’ volgens links is ons opgedrongen. Ik heb nog nooit iemand in mijn omgeving enthousiast over al die Islam import gehoord.

  3. Sando

   Ja ik ook !En ik ben niet de enigste hoor .Ik zeg doorgaan.

 3. ropart

  zo een crime passionnel zie je bij de islam wel vaker bij familie leden onder elkaar.

 4. usb3.0

  En wie zeiden ook alweer “meer, meer, meer” eens kijken wat islamlovers hier van vinden, mijn idee wat zij denken? ze keuren dit af maar de de islam moet blijven…

 5. HD

  Vreselijk wat een ellende.
  Wat een achterlijke cultuur, en fijn dat wij die hier ook hebben dankzij die vreselijke landverraders van D66 en die andere linkse verachtelijke clubs.
  Nog een paar maanden en dan mogen we weer stemmen als het REDteam van Kaag de verkiezingen niet annuleert onder het voorwendsel van veiligheid.

 6. Cor Grijpstra

  “Niet best, maar wacht, het wordt nog erger. Want de lokale politie heeft twee patrouillewagens gezet bij het mortuarium waar Ahlam ligt. Dit om “problemen” te voorkomen”

  Spannend…

  1. usb3.0

   Nee jij vindt het niet spannend, jij als islamverheerlijker en warme pleitbezorger van diezelfde islam, vindt het terecht dat deze vrouw op deze manier is vermoord

  2. Forlan

   Ja he, bakje popcorn erbij en kijken hoe dat tuig lekker al zijn rituelen doorzet in de vrije westerse wereld. Genieten voor grijpgraag!

 7. 2030

  de is-lam is een achterlijke ideologie waarvoor miljoenen gevlucht zijn. De is-lam hoort niet in het westen en is een verwerpelijke totalitaire ideologie die heel diep in 99% van de moslims zit. Daarmee is de is-lam gediskwalificeerd als geloof en moet het verbannen worden uit de democratie.

  stem sociaal, stem PVV

  1. usb3.0

   ++++++

 8. Sando

  Sorry daar kan ik niet mee zitten dat dit gebeurt het is heeeel normaal met dat moslim tuig Er is maar 1 goede moslim en dat is een…….!Juist.

 9. Drollevanger

  Het is mij een volkomen raadsel hoe het kan dat speciaal vrouwen de islam aanhangen. Tipysch Stocholm syndroom. Toch lijkt het dat islamitische meisjes genetisch bepaald meer hersens hebben dan hun broertjes(zie de schoolresultaten)
  Hier onder enkele wetten via de islamitische Soera,s.
  —wat jullie aan slavinnen bezitten”. (soera 4:3)
  Als we deze soera goed lezen, dan kun je zien dat het vers begint met het probleem van mannen die wezen misbruiken. Om dit te voorkomen kan de man huwen wat hem aanstaat, een tweetal, een drietal of een viertal. Op deze manier moeten ze de verleiding kunnen weerstaan om zich niet te vergrijpen aan weesmeisjes. En als de man vreest niet billijk te kunnen zijn voor meerdere vrouwen, dan moet hij één vrouw nemen of ‘wat zijn rechterhand bezit’, waarmee slavinnen worden bedoeld die gevangen werden genomen na een oorlog.
  In feite betekent deze clausule dat de limiet op vier vrouwen kunstmatig is. Mannen kunnen seks hebben met zoveel slavinnen als ze maar willen.
  —In de tijd van Mohammed werden moslimstrijders aangemoedigd om gevangengenomen vrouwen te ‘gebruiken’, zelfs als hun mannen nog in leven waren:
  —Dit verklaard ook wat er destijds in Keulen aan de hand was.

 10. Drollevanger

  De vraag is natuurlijk, Is het Westen in oorlog met de islam, zoals de PVV, en ook veel Imans stellen.
  Soera 4 deelt mee.
  En als de man vreest niet billijk te kunnen zijn voor meerdere vrouwen, dan moet hij één vrouw nemen of ‘wat zijn rechterhand bezit’, waarmee slavinnen worden bedoeld die gevangen werden genomen na een oorlog, en die hij vrijelijk mag gebruiken.

  Als die eventuele broers hun zusjes volgens de koran als afvalligen moesten vermoorden, gaan ze later rechtstreeks naar d hemel. Een hemel waar volgens de heilige boeken weinig vrouwen zijn buiten de 72 seksmaagden.
  De meeste vrouwen zitten nl in de islamitische hel wegens ongehoorzaamheid.
  Waar blijven de feministen!!.

 11. Loelap

  Een quiz vraag!

  Van de 1000 berichten over de islam is:
  a. 20 % positief
  b. 50 % positief
  c. 100 % positief.
  d. 0 % positief

  Slechts 1 antwoord is goed

 12. 56RdK

  Tja, en duizenden van die ‘geflipte’ figuren worden hier in alle grootsheid ontvangen en gefaciliteerd, want recht op goddienstvrijheid …..

 13. Bolkestein

  Zo ziek maakt de Islam nou de mensen. Maar liever janken over Geert Wilders en zijn vermeende Islamofobie, nietwaar Mike? Islamofobie bestaat trouwens niet eens.

 14. Telex

  Dan moet ze maar luisteren.

 15. Logica

  Maar natuurlijk roepen moslims nu in koor dat dit geen echte moslims zijn en dat dit niets met het geloof te maken heeft. En linkse kneuzen knikken tevreden ja. Gevolg is dat we dit met de toenemende immigratie uit islamitische landen steeds vaker zullen meemaken.

  Maar u weet nu dat dit niets met de islam te maken heeft.

  U weet dat 1 + 1 = 3 goed is maar met 4 of 5 als antwoord zit u ook goed.

 16. Wally

  Laat ‘blijkbaar’ maar weg hoor….

 17. Telex

  Dolle mina’s STA OP!

 18. 56RdK

  En dat soort kan zich dus vrij door Europa bewegen, want zielig, want vluchteling, want achterstand, ect. ect.

 19. 56RdK

  En wederom, wederom en wel voor de zoveelste keer is het gelijk van wijlen Hans Janmaat, wijlen Pim Fortuyn en huidig Geert Wilders hiermee aangetoond!

  Nu moet de rest van de politiek dat nog inzien, maar oh…, wacht, dat past geheel niet in de agenda die men volgt, dus ….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.