Win! Het nieuwe boek van Thierry Baudet en Paul Frentrop: ‘De ravage van tien jaar Rutte’

Zo, zo, zo! We hebben weer eens een heel mooie mogelijkheid voor vaste lezers van De Dagelijkse Standaard: we hebben namelijk drie boeken om weg te geven aan onze lezers. Hoe u een exemplaar kunt winnen? Blijf lezen!

De ravage van tien jaar Rutte is het nieuwe boek van Thierry Baudet, dat hij samen geschreven heeft met Paul Frentrop. Nou ja, eigenlijk is het meer een politiek pamflet. In dit werk leggen de heren namelijk uit hoe Mark Ruttes drie kabinetten ons land ongelooflijke schade hebben berokkend, en hoe zij dat anders zouden doen als FVD aan de macht komt.

Kim Winkelaar legt haarfijn uit in zijn recensie dat Baudet zich met dit boek onderscheidt van al die andere lijsttrekkers. “Want waar eigenlijk alle partijen kiezen voor doorberekeningen achter de komma, halve procentjes hier en daar en mooie beloftes voor de bühne,” schrijft Winkelaar, “toont Baudet iets waar geen enkele partij ook maar iets van in huis heeft: visie.”

“Willen we echt een onderdeeltje zijn van de Europese unie die ons onvermijdelijk kapitalen kost, en waarmee we alle zeggenschap over ons eigen land hebben weggegeven? Thierry laat zien waarom dat geen goed idee is, en hoe het anders kan… Wilt u echt leven in een land vol windmolens en zonnepanelen (die vooral ‘s nacht bijzonder weinig stroom leveren), met een almaar stijgende energierekening voor een project dat zelfs in het gunstige geval geen meetbaar resultaat oplevert voor de temperatuur op aarde?… Willen we echt graag afstand nemen van de Nederlandse cultuur? Wie wel eens in het buitenland heeft gewoond en gewerkt, is er veelal door schade en schande achter gekomen dat die cultuur wel degelijk bestaat, en ook behoorlijk gemist kan worden… En wordt het niet eens tijd voor politieke vernieuwing?”

Met andere woorden: het is een heel interessant boek voor een ieder die geïnteresseerd is in het gedachtegoed van Baudet en FVD.

En nu komt het goede nieuws: ik heb drie gesigneerde exemplaren van dit boek in de aanbieding. Je kunt dit zelf ook kopen voor 29,95 euro, maar via ons kun je zo’n boek gratis en voor niks krijgen. Nou ja, voor niks… dat is niet helemaal waar. Er wordt namelijk wel één ding van je verwacht: deel dit artikel en/of een link naar het boek op sociale media, en stuur de link naar je post (of een screenshot ervan) even naar: redactie@dagelijksestandaard.nl. Van de inzendingen selecteren wij vervolgens drie die een exemplaar ontvangen.

Dus, doe mee en win!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Nostradamus

  Shit, mijn Parler is nog niet terug 🙁

 2. lucinde

  Ze zullen na de talloze blunders van Baudet wel niet aan de straatstenen te slijten zijn.

  En heb… Kim “jong” Winkelaar (zo noemt hij zichzelf) is FvD-lid, woonachtig in Portugal…ik zal niet veel waarde hechten aan zo’n geweldige recensie…

 3. Meriadoc Brandebok

  Beetje ironisch om een boek over de vermeende puinhopen van een ander te schrijven als je net je eigen partij aan gort hebt geholpen.

  1. Nostradamus

   De schade is aangericht door opportunisten die hartelijk gebruik maakten van balorige uitspraken van een paar ‘kinderen’.
   En dan nog, beter de eigen partij dan het hele land, zoals jouw vriendje Rutte doet.

   1. Spaanse_K0K

    van balorige uitspraken van een paar ‘kinderen’.

    Dat is correct.
    Precies zoals Hiddema ook zei: Baudet chargeert uit balorigheid.

   2. Meriadoc Brandebok

    Dat is niet juist, Nostradamus, Baudet heeft FvD vermoord.

    Niet bepaald de geschikte man om anderen de les te lezen.

    1. Nostradamus

     Vermoord zoals jouw vriend Rutte i.s.m. met de MSM Nederland vermoord?
     Nee, hij heeft de FvD (samen met enkelen) opgericht en werd het gezicht van de FvD. Opportunisten misbruikten gretig het vermeende onkies taalgebruik van een paar kinderen om hem politiek te vermoorden, om zo toegang te krijgen tot een zetel in de tweede kamer. Door het verlies van zetels bij de FvD krijgen ze alsnog de kans.

     1. Meriadoc Brandebok

      Nee, Annabel Nanninga en Joost Eerdmans stonden op de kieslijst en het had er alle schijn van dat zij gekozen zouden worden. Bovendien had Nanninga een comfortabele zetel in de senaat en de gemeenteraad. Er was reeds lange tijd onvrede over de koers van Baudet, maar toen deze de kwestie rondom de FvD-jugend op zijn beloop liet, bereikte de onvrede onder veel FvD-ers het kookpunt.

      Tja, Thierry heeft die partij vakkundig gesloopt. Niet de aangewezen persoon om Rutte de les te lezen. Anderzijds is de “ravage van tien jaar Rutte” ook maar regelrechte plagiaat van “de puinhopen van 10 jaar paars”. Creatief is het dus ook al niet

     2. agenda2030

      weer dat geleuter over een mislukte coup

     3. Thant dolph

      Blubblubdieblub

     4. agenda2030

      💩

 4. Spaanse_K0K

  Mag ik ook even weten wat er met de privacy-gevoelige informatie vanuit de screenshots gedaan wordt bij Big Brother DDS en de FvD databank vullers.

  1. NO8DO

   Mijn Twitter account en emailadres blijven buiten de grijpgrage vingertjes van FvD.
   Loopt binnen de korstte keren je mailbox en twitter vol met BaudetBagger.

   1. lucinde

    FvD vraagt om via telegram gezellig nazi-theorieën te verspreiden.

    Frisse boel daar, IS communiceert ook via dat medium

 5. Beukman

  Thierry heeft zichzelf volledig afgeserveerd als serieus te nemen politicus, mens zelfs, door te menen dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen door fraude.
  Daarnaast heeft hij in zijn eigen partij in een jaar tijd meer schade aangericht dan Rutte in 10 jaar tijd in het land.

  Schrijf eens een eerlijk boek over je eigen partij, Thierry. Dus niet zo een als het recente boek over Forum, waarin je notabene de naam van een van de medeoprichters, later in ongenade gevallen, hebt weggepoetst alsof de man nooit bestaan heeft, als een volleerde Stalinist.

  1. halo1

   Baudet treft het natuurlijk nu net slecht, maar in veel opzichten heeft hij toch gelijk: de woningnood door Rutte( Europa: “asiel”)) gecreeerd, uit de hand gelopen zorgkosten, de belastingproblemen, lonen bijna niet gestegen enz. Maar ja.. hij heeft het vermogen om te shinen…

   1. Beukman

    Shinen is vanaf de oppositiebankjes een stuk makkelijker dan vanaf de plek waar de handen moeten worden vuilgemaakt.

    1. agenda2030

     vuile handen hebben ze zeker hork ! niet van het werk.

     de moordenaars blijven ouderen ophokken ! schande , k-lijer

     1. Beukman

      schande , k-lijer

      Er zijn kankerlijers en kankerzaaiers, agent 2030.

     2. agenda2030

      jij bent een mixje tról

 6. gargamel

  Ze zijn allemaal hetzelfde, uit hetzelfde slangennest.

 7. DubbelZout

  Ook te gebruiken als wc papier

 8. A-BBa

  Een boek van een politicus die over de website van zijn eigen politieke partij wordt verkocht voor bijna €30… Misschien zou het aanstellen van een goede marketingmanager hun partij een duwtje in de goede (verstandige) richting kunnen geven?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.