Wow! Forum voor Democratie gaat als de bliksem: haalt in halve dag €75.000 op voor campagne!

Forum voor Democatie wil graag 250.000 euro inzamelen voor de verkiezingscampagne. Nou, dat gaat vast geen probleem worden. Want in een halve dag tijd hebben ze al meer dan 70.000 euro opgehaald, oftewel meer dan 25% van het beoogde bedrag. Dat is voor Nederlandse maatstaven eigenlijk ongekend: geen enkele andere partij die dat zo snel eventjes doet.

“Forum voor Democratie komt als enige partij in Nederland op voor de vrijheid. Wij willen kwetsbaren beschermen en opschalen in de zorg: maar de rest van het land weer vrij,” aldus FVD op hun website. “Nog nooit stond er zoveel op het spel als nu!”

“Op 17 maart kunnen we kiezen voor een verandering. Wij willen stoppen met de massale immigratie, de overdracht van soevereiniteit aan Brussel en met het zinloze klimaatbeleid. Wij willen weer kiezen voor Nederland.” Vervolgens wordt de bezoeker van de donatiepagina opgeroepen om een bedrag tussen de €7 en €200 over te maken.

Volgens de peilingen zou Forum voor Democratie best een klap hebben gekregen na alle perikelen bij die partij vorig jaar. Nou, ik vermoed dat zal blijken dat dit nogal meevalt. Want dat je als partij zo snel zoveel geld inzamelt is héél positief. En zo mogelijk nóg belangrijker dan het bedrag: het geld werd gedoneerd door duizenden mensen die allemaal kleine bedragen overmaakten. Voor een partij is dat veel beter dan dat een paar rijke mensen hele hoge bedragen doneren. Onderaan de pagina zie je hoeveel mensen doneerden: Op het moment van schrijven stond de teller op 69.103 euro van 2527 donateurs. Dat komt neer op 27,35 euro gemiddeld per donateur.

Afijn, geen wonder dus dat Thierry Baudet zo blij is met deze tussenstand. Nu moet de partij deze financiële steun nog vertalen in zétels.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal. En steun De Dagelijkse Standaard via een kleine wekelijkse bijdrage op BackMe. Alleen met jullie hulp blijven we in de lucht!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. driewerf

  Het scheten latende linkse gepeupel zal hier wel zo op reageren denk ik hahaahahahaah
  iedere minuut van de dag hier rondhangen … tis wel weer wat anders dan wollen truien breien en op de bakfiets brood halen .

  1. Mireille

   Een houten trui breien gaat ook niet.

 2. agenda2030

  Wens ze veel geluk met hun inzameling.

  Het blijf voor mij onverkort,
  stem sociaal, stem PVV

 3. Mieke Helgersma

  De ANWB heeft meer betalende leden.

  1. ga stemmen

   de strónt vlé®k heeft weer veel aliassen in gebruik vandaag

  2. Nostradamus

   De FvD komt je ook niet helpen als je met pech langs de weg staat.
   Maar ach, misschien ook weer wel want het zijn de alleraardigste en sociale mensen. Je hoeft namelijk geen socialist te zijn om sociaal te zijn. Socialisten willen voornamelijk dat anderen sociaal zijn naar hún sociale ideeën. Heel krom dus.

 4. DubbelZout

  Tja, idioten heb je overal

  1. usb3.0

   dz kan en wil daar graag over meepraten..

 5. Emma Louise

  Ik vind Thierry zo’n leuke jongen met z’n nieuwe haircut dat ik samen met mijn echtgenoot heb besloten om te doneren. Het is ook mogelijk om meer dan €200 over te maken.

 6. leukeditter

  ik ga 5000 storten ..hoop dat iedereen dat hier doet… lucintje , beukhol en brenda 10000

  1. DubbelZout

   “ ik ga 5000 storten”

   Ja, ja en ik 10 miljoen, nou goed ?

   1. Thant dolph

    Ik ga binnenkort een perpetuum mobile uitvinden die écht werkt.

 7. usb3.0

  Lo-gisch gewoon

 8. jennifer

  Als het ze deze verkiezingen dan ook niet lukt, ik gun het ze wel dat ze binnen 4jaar wel weer heel groot zullen worden. Zelf stem ik op PVV voor mij de enige partij waar je als burger nog achter kan staan, en dat zonder dat je er nog voor zou moeten betalen. Ik heb niets met leden partijen, ik vind dat ze blij mogen zijn als ze n stem krijgen daar zou je als burger niet ook nog voor moeten betalen.

 9. DubbelZout

  Bijna goed Thierry “bijna iedereen die ik ken is antisemiet” Baudet, het moet met gestrekte hand

 10. Yoyo

  Ach ja, 20 euro voor een goede zaak, geef ik graag uit.
  FVD is goed aan het groeien, het enthousiasme en de inzet tot verandering van de huidige angstcultuur en wegkijkerij kan niet genoeg gesteund worden.

 11. Buzz68

  Ga ook even € 50 storten. Groot respect voor hem! Fouten maken mag. Het is karakter als je je daarna herpakt.

 12. liefdevol rechts

  Ik wens FVD dit jaar de grootste overwinning samen met PVV en dat ze samen straks tot een vergelijk komen en zo de grootste van het land worden, het is dan pas dat we vaarwel tegen de EU kunnen zeggen en terug eigen baas in eigen land kunnen worden.

  1. Crassus

   Voor mij is de EU profijtelijker. Als stand alone heb je niets meer in te brengen. Wil je toch zaken doen dan moet u zich tot die markt wenden. En afzonderlijk allerlei afspraken maken. Mij niet gezien. Geen valuta risico ondanks dat daarin veel te verdienen valt met de handel in derivaten.

 13. Telex

  Het geeft blijk van karakter om onverdroten met de partij door te gaan, ondanks meerdere dolken in de rug gekregen te hebben. Hoop dat hij zich realiseert dat voor de bühne een wat meer diplomatieke aangepaste houding meer oplevert i.p.v. steeds de tegenstanders in de kaart te werken. Thiery succes

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.