Belachelijke VN eist emotionele heropvoeding van kerels: ‘Normaliseer huilende mannen!’

Een Twitter-account van de VN dat specifiek gericht is op vrouwen, pleit nu voor het ‘normaliseren’ van bepaald gedrag bij mannen. Je zou denken dat ze zich bezighouden met de échte problemen, zoals bijvoorbeeld de verkrachting van Oeigoerse vrouwen in heropvoedingskampen door Chinezen. Maar nee, hoe mannen met emoties omgaan, dát is pas een probleem! Ze moeten meer huilen!

Dat de VN compleet bezeten is door de halfbakken woke-ideologie, met snufjes doorgeschoten feminisme, blijkt maar weer uit een nieuwe idiote tweet die de vrouwenafdeling van de New Yorkse landenclub deed uitgaan.

“Vijf dingen die we moeten normaliseren voor mannen,” sommen de ‘VN Vrouwen’ op. Te beginnen bij “huilen,” maar ook “zorg delen,” “emoties tonen,” “hulp zoeken” en “gevoelens delen” passeren in die precieze volgorde de revue.

De boodschap is helder. Stereotype gedrag van mannen is voor de VN duidelijk een probleem. Die moeten zich maar meer als vrouwen gaan gedragen, want dat is waar de maatschappij volgens hen behoefte aan heeft. Bizar!

Moet je je toch eens voorstellen dat een grote internationale organisatie zoiets over vrouwen zou zeggen, dat ze zich maar wat mannelijker moeten gaan gedragen. Zie je het al voor je? ‘Praat eens wat minder over je gevoelens’; ‘leer eens wat harder onderhandelen’; ‘roddel niet over je collega’s’ en ga zo maar door. De golf van kritiek die er dan ontstaat zou werkelijk ongekend zijn! Maar bij mannen? Dag mag kennelijk allemaal.

Compleet zonder gevolgen voor de reputatie van de VN zijn dergelijke tweets echter niet. Met dit soort gewauwel kun je die organisatie echt niet meer serieus nemen. En al helemaal niet als je beseft wat voor grove mensenrechtenschendingen er nog steeds op grote schaal plaatsvinden.

De kritiek op deze tweet is gelukkig niet mals, en verder ook ronduit hilarisch:

De kans dat de VN naar aanleiding van de kritiek op die belachelijke tweet tot inzicht komt is nagenoeg nihil, maar het laat wel zien hoe ver ze inmiddels van de werkelijkheid afstaan. Zo, en dan gaan we nu even een portie flink mannelijk huilen om de teloorgang van deze ooit zo koene wereldreddende instantie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Nostradamus

  Hahahahahaha Laat ze dan eerst beginnen in machoculturen zoals islamitische landen. Even kijken hoe ver ze komen 🙂 🙂 🙂

 2. Cycle25

  Wat een jankballen clubje : h**ps://youtu.be/mn8w0WOt1Yk

  Daar win de oorlog mee, jankende soldaten aan het front.

 3. Loelap

  Die Linkse trôllên hier janken anders heel wat af.

 4. liefdevol rechts

  Voor diegenen die nog verstand hebben,…. het indoctrineren gaat verder.

 5. Aborifa

  Gaan we niet doen. Fuck VN.

  1. WayneGretzky99

   I second this.

 6. Yoyo

  Krijg toch de Vaginale Nootjes!!
  In wat voor een krankzinnige tijden leven we?

  Ik rust mijn kees.

 7. usb3.0

  Mannen worden volledig achterlijk behandeld en zo gemaakt, hebben nagenoeg geen nut meer, overal waar je kijkt zie je tegenwoordig vrouwen, het is vrouwen voor en vrouwen na, reclames? vrouwen doen mannen werk en de man die staat als l*l bij, letterlijk, de mannen van nu zijn geévrouwcipeerde oetl*llen, mannen van nu worden vrouwen en vrouwen worden kerels, echt lelijk gewoon, kerels nemen hun plek niet meer in….

 8. pasco

  De VN dames vinden dat mannen meer vrouwelijk gedrag tonen, emotioneler, empatischer, zachter moeten worden?
  Eigenlijk een vreemde stellingname, immers moderne westerse vrouwen zijn over het algemeen, al ‘mannelijker’ en zelfbewust dominant geworden, willen graag de scepter zwaaien in een huishouden!
  Maar ik vind het oké, nu kunnen huilerige en/of slimme mannen met een gerust gemoed kiezen om ‘huisman’ te worden, de vrouwelijke partners kunnen vervolgens minstens 40 tot 50 uur p/w gaan werken, wij zwakke mannen moeten zich gaan bezinnen op zachtheid, tederheid, een heftig arbeidsethos is niet meer op te brengen!

 9. gustav

  Ja, we leven in een rare en vreemde tijd, huilend en uiterst emotioneel roepen tegenwoordig hetero koppels: “WE zijn zwanger” en gaan vervolgens SAMEN op “zwangeren-gym”!
  Éen jaar later is 60% van deze infantiele geesten wederom gescheiden en solo!
  Overigens belachelijk, als man heb je in euforisch genot, enkel een kwakje achtergelaten in haar holletje, meer is het niet!

 10. Augustus

  UN Women is 100% uit belastinggeld betaald, dat is wel degelijk iets om over te huilen als man.

 11. ervi

  Vandaag huilde ik tranen met tuiten bij de uitvaartplechtigheid van een schoonzusje die 4 jaar vergeefs tegen kanker had gevochten.
  Dat had niks te maken met VN -aanbevelingen maar met menselijke emotie.

 12. Robin Hoed

  Ik ken vrouwen die meer man zijn dan sommige kerels.
  Vrouwen hebben geen respect voor huilende en zwakke mannen.
  Noem het oerinstinct.
  Het resultaat is minder relaties, minder huwelijken, en minder baby’s onder vooral de ‘witte’ bevolking, die al jaren in aantallen minder aan het worden is.
  De rest fokt echter als konijnen.
  Maar kijk eens naar wie het meeste werk doet, die meeste uitvindingen doet, kortom, wie de meest succesvolle samenleving op heeft gebouwd.
  Dat waren wel de blanken.
  Dat moet alles anders.
  Daarom social engineren ze de hele kluit de grond in, om het op te bouwen zoals het hen uitkomt.
  Google Klaus Swab En The Great Reset.
  Alles houdt verband met elkaar.

 13. RvdBe

  Dat gaat ook gebeuren, de corona vaccinatie is daar een begin van, de komende jaren zal er onder leiding van de verenigde nazi,s gevaccineerd gaan worden tegen alle zeer bedreigende covid virussen, met hier en daar een toevoeginkje aan het vaccinatiemiddel.
  Voor mannen wordt er wat vrouwelijk hormoon toegevoegd om ze minder opstandig te maken, voor Afrikaanse vrouwen wellicht een anticonceptie middeltje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.