Big Brother: Politie Nijmegen hangt camera’s op om Thierry Baudet in de gaten te houden!

Het is een beetje griezelig, maar tegelijkertijd ook de bittere realiteit: De politie in Nijmegen heeft twee mobiele camera’s op het Kelfkensbos geplaatst, waar Thierry Baudet en zijn vrijheidskaravaan vandaag campagne zal voeren. De politie is bang dat Baudet zich misschien niet aan de coronamaatregelen zal houden en dan kun je hem natuurlijk maar beter in de gaten houden met camera’s…

Volgens Omroep GLD zijn de camera’s op het Nijmeegse Kelkensbos neergezet vanwege ‘crowdcontrol’. De organisatie van het Forum voor Democratie heeft een manifestatie aangemeld met maximaal 200 mensen, maar de politie is bang dat de Vrijheidskaravaan van Baudet meer mensen op de been brengt. Dat geeft overigens wél indirect het succes aan van de campagne van het FVD.

Bij eerdere manifestaties van het FVD bleek het naderhand drukker te zijn dan van te voren was ingeschat, aldus de politie Nijmegen. De mobiele camera’s zijn niet alleen maar geïnstalleerd om in de gaten te houden hoeveel mensen er op de Vrijheidskaravaan afkomen, maar ook om te kijken of de organisatie en bezoekers zich aan de coronamaartregelen houden. Het is dus nog maar de vraag of Baudet vandaag triomfantelijk handjes kan schudden.

Van 11.00 tot 13.00 uur doen Baudet en zijn Vrijheidskaravaan de stad van de vrijheidshatende brulgemeester Hubert Bruls aan. Sinds een succesvolle bijeenkomst op Urk houden de autoriteiten en de politie Baudet nauwlettend in de gaten. Het Openbaar Ministerie is zelfs een onderzoek naar Baudet gestart. Betere promotie kun je misschien wel niet krijgen in verkiezingstijd, maar alleen al het feit dat het Openbaar Ministerie klaarblijkelijk niets beters te doen heeft dan te onderzoeken of je wel of geen handjes mag schudden en haring mag happen in een restaurant, geeft wel aan hoe onze rechtstaat er in dit geval instaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Reinoud van Gelre

  En…. een stukje over FvD.
  Barbera al wakker?

  1. halo1

   Ze kijkt vast naar de debatten.. Thierry intussen lekker bezig… alle onverstandige dingen hopelijk gezegd…gisteren bij nieuwsuur ook lekker bezig + aangepakt.. hopelijk 20 zetels.. maar de meeste mensen stemmen liever links(ig)=voor hun eigen ondergang.

   1. Barbera

    ”de Vrijheidskaravaan van Baudet meer mensen op de been brengt ”

    Elk verzetje is mee genomen, kijk toch die zombie, vaag in de mist.
    4 v-zetels en voelt zich al de nieuwe MP

    1. vvw

     rekenen is nooit je sterkste kant geweest domme muts !

    2. werikke

     ah daar is die . eindelijk komt weer onzinnige reactie geven . je moet trouwens eerst 4 zetels krijgen voordat je 5 zetels hebt . Trouwens nog gekker dat jij weet hoe hij zich voelt. volgens mij kan je jou alles laten zeggen hier. domme man

   2. Barbera

    Mv/dG
    7 februari 2021

    FvD gestegen van 4 naar 5 v-zetels.

    Dit is nog eens goed nieuws. Forum voor Democratie heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar het verzet van de partij tegen de avondklok en de lockdown in het algemeen begint eindelijk vruchten af te werpen. Want de weg naar boven lijkt in te zijn gezet voor Thierry Baudet en de zijnen.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Barbera

   @R
   Vanmorgen vanaf 7 uur steeds maar F5.
   Wachten op een topic over Baudet, die niet kwam.
   Zelfs bij de peilingen van de Hond, niets.
   Tja, wat doe je dan 🙂

   1. usb3.0

    Uiteindelijk vind barbapappa het heel normaal dat er structureel privacy wordt geschonden, barbapappa staat ook pal achter het fascistische gedachtegoed die deze regering ten toon spreid…

    1. Barbera

     @usb
     ✝🔆
     Hep u gelezen, Kamermeerderheid wil af van bedenktijd abortus.

     1. usb3.0

      antichrist en abortus fanaat barbappapa kan niet wachten op de birthcöntröle vaccinatie, het bewust vermoorden van weerloze ongeboren baby’s, de antichrist is niet ver

 2. Spaanse_K0K

  Altijd weer die negatieve benadering?
  Waarom niet:
  Nijmegen verhoogt de beveiliging van Baudet
  Relschoppers worden in de gaten gehouden.
  Nijmegen maakt opnames voor een latere Premier Baudet in memoriam

  1. vvw

   Als het klopt wat jij zegt micro zwetscockje is de politie altijd te laat en heeft het incident al plaats gevonden

   We zijn hier erger dan Noord Korea , daar erkent men de contróle van de burgers gewoon

 3. AS210854

  Van een links bolwerk kun zoiets verwachten. 🤮

  1. werikke

   Nijmegen is extreem links veel krakers en linkse handophouders blm gasten die nooit iets hebben toegevoegd. beroeps demonstranten en wijven met bijna kaal hoofd in grote laarzen die anarchistisch zijn behalve als om uitkering gaat van werkende rechtse mensen.

   1. Reinoud van Gelre

    Nou, jij mag wel eens aan je Nederlands gaan werikke.
    Nijmegen was vroeger (jaren 80 en begin 90) dan wel een links bolwerk, maar tegenwoordig valt het allemaal wel mee hoor.

    1. werikke

     Nu met CDA bruls en studentenstad is groen links nog volop aanwezig . idem de BLM die nog steeds met de krakers samen gaan. . en mijn Nederlands is prima.ijkel !!

 4. liefdevol rechts

  Natuurlijk zullen de beelden in eerste plaats gebruikt worden om Baudet te framen, maar zullen ze ook gebruikt worden als extreem links in beeld komt?

 5. werikke

  klom lekker naar kelfkens bos. Veel tegenstanders van Thierry puur om te rellen en als ze met veel zijn mag de politie het stoppen daarom zijn ze er.

 6. Paardenmiddel

  Hahaha, Baudet wint teveel stemmen..
  HELPPPPPP, hij gaat winnen, roept links paniekerig.

  Nou Therry, zet m op. We rekenen op jou.

  1. werikke

   altijd fijn als er mensen zijn die zelf nadenken ipv klakkeloos achter de grote leiders aanlopen en Rutte lacht iedereen uit.

  2. Tedje Kruis

   Links en verstandig rechts liggen in een deuk…

   Totaal irrelevant die Baudet

   1. vvw

    uiteraard , net zo irrelevant als de rest inlegkruisje

   2. werikke

    zo ook weer wakker en net uit bed natuurlijk. zoals elke doorde weekse dag . Als baudet zo irrelevant is waarom probeert de NPO elke keer weer Baudet aan tafel te krijgen . Ik denk dat jij hier meer irrelevant bent dan je denkt .

 7. Mar

  “De mobiele camera’s zijn niet alleen maar geïnstalleerd om in de gaten te houden hoeveel mensen er op de Vrijheidskaravaan afkomen, maar ook om te kijken of de organisatie en bezoekers zich aan de coronamaartregelen houden.”

  Bron?

  1. vvw

   google.nl trut

  2. usb3.0

   mar vindt het normaal dat mensen op deze manier “in de gaten” worden gehouden, lees eens goed wat jezelf schrijft

  3. Grondeekhoorn

   “Een drukte van jewelste op het Nijmeegse plein, deze zondagochtend. Hordes politieagenten – deels te paard – houden in de gaten of de 1,5 meter tijdens de verkiezingsmanifestatie wordt gewaarborgd.”

   Bron: hxxps://www.destentor.nl/nijmegen/politie-deelt-bekeuringen-uit-bij-bijeenkomst-met-thierry-baudet-in-hol-van-de-leeuw-nijmegen~a094a97b/

   1. usb3.0

    Niet normaal meer toch? of vinden we dit inmiddels wel normaal?

 8. Mar

  Omroep Gelderland:

  “Ook zijn er al tegenstanders op afgekomen. In een pand aan de overkant voerden tegenstanders van Forum voor Democratie actie met een spandoek en een megafoon. Zij zijn daar door de politie inmiddels weggehaald.”

  Nou, dat is dan toch wel weer een verrassende actie van de politie.

  Of niet?

  1. usb3.0

   Waarom is dit een verrassende actie?

   1. Mar

    @usb3.0

    Waarom is dit geen verrassende actie?

    Gezien de complottheorie dat alles en iedereen die niet op de hand is van Baudet alles doet om hem het moeilijk te maken, zou je dan verwachten dat de politie de tegenstanders met rust laat om zo zijn bijeenkomst te verstoren.

    1. vvw

     Als het zo erg opvalt moet je wel ingrijpen muts !

    2. usb3.0

     “Gezien de complottheorie”

     Daar houd het voor mij gelijk op, hiermee diskwalificeer jij jezelf gelijk, je leeft onder een dikke vette steen, je hebt geen debatten gezien natuurlijk…

  2. vvw

   leg uit wat er verrassend is gleuf !

 9. Winfrida

  Ze weten niet meer wat ze doen. Hier zie je hoe zwakzinnig de overheid te keer gaat bij een populaire bijeenkomst van FVD. Laat die mensen, het gaat prima zo. Ik denk dat het eens tijd wordt om bij de verkiezingen af te rekenen met heel die falende, zittende politiek.

 10. Tedje Kruis

  De brulburgemeester Bruls…. ik vrees dat onze huisnicht zichzelf enorm origineel vindt.

  1. vvw

   wat is er verkeerd aan dan inlegkruisje ? het is toch een dikke onwetende brulkikker !

 11. Yoyo

  Thierry Baudet is op de goede weg.
  Trending in alle gelederen van de samenleving .
  Wellicht hangt er toch weer een grote verrassing in de lucht 17 maart.
  Ik zou het hem en FVD van harte gunnen.
  Je nek uitsteken als roepende in de woestijn zou best beloond mogen worden.

  1. andergeluid

   Als er dan wel verkiezingen komen
   maar als het er komt gaat het net als in Amerika vrees ik niet gekozen maar neer gezet.

 12. dinaro

  Thierry zet hem op!
  alles op stelten..haha

 13. andergeluid

  Ja en de voetballers kunnen gewoon stilstaan naast elkaar elkaar knuffelen als ze een doelpunt scoren elkaar de handen schudden een box geven op elkaar springen enz enz daar staan ook overal camera,s maar daar hoor je niemand over lang leve de democratie ?????
  dit zijn allang geen politieke spelletjes meer hier spelen hogere machten de spelletjes met de mensen en tegen de mensen

 14. omgekvanteworden

  Ach Thierry, van deze angstige Burgevader kon je niet anders verwachten, toch?

  1. werikke

   bruls is verschrikkelijke clown het begon al met voorop lopen met groep marokkanen en tuig voor de voorgedrukte formulieren tegen Wilders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.